Отрязаха болниците от търговете за лекарства

Здравната каса ще договаря отстъпките, а Министерството на здравеопазването ще организира търга за лекарства за онкологично лечение.

Обратно в новината

Коментари - Отрязаха болниците от търговете за лекарства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази неспирна игра на стражари и апаши е заложена с остйностяването на лекарския труд. Всеки кадърен лекар си докарва поне по 5-6 000 лева, а заплатата му е 1000-1200 лева или 5 пъти по-малко. За да се реши проблемът, заплатите трябва да се вдигнат 5 пъти и който тогава вече краде - затвор и аут от системата доживот.

Корупциятя се пренася в горните етажи,не искат да делят!

На какво се радвате,бе? Купувате най- скъпите лекарства в ЕС.Пази Боже човек да се разболее и да няма пари. Свършено е с него.До къде ни докараха наивни хора,които не виждат по- далеч от носа си. Защо вярвате на всяка лъжа?

абе кой идиот го е кръстил този Глинка Комитов..ама че смешно име..оня Глинка композитора той е друга бира....

тъпчат ни с лекарства щото това е по доходоносно и от наркотиците а покрай тях вкрарват и амфети маскирани като лекарства.Лекарсдтвената мафия е по силна от наркомахфията

Браво, изкарайте им ръчичките от кацата с меда ...

Няма да свършат наивниците,Божееее. Те вкараха държавата в кИреча.

То така си беше преди, но някои /фармацевтичните компании/ си издействаха "отсрелване на болниците" поединично. От което се облажават и шефовете им чрез комисионни. Сега лекарствата в болничните заведения ще поевтинеят.

КАКВО ЩЕ ПРАВИ СЕГА ЛЕКАРСТВЕНАТА МАФИЯ?ВСИЧКИ ОНИЯ ПРОСЯЦИ ПРЕД КАБИНЕТИТЕ Т.НАР. ЛЕКАРСТВЕНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,НЯМА ДА ПОЛУЧАТ ТЛЪСТИ КОМИСИОННИ

Ко мислете ша праи? Ще се премести от лекарските кабинети, пред кабинетите на властта.