Коментари - ГЕРБ даде заден: Готови да отменят мораториума над лекарства | Днес.dir.bg

ГЕРБ даде заден: Готови да отменят мораториума над лекарства

ГЕРБ рязко промени твърдата си позиция и заяви готовност мораториумът върху финансирането на иновативни лекарства за онкоболни да бъде отменен.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ даде заден: Готови да отменят мораториума над лекарства | Днес.dir.bg

Коментари

Цецо,бре ЧЕТИ,- Цецо не чете, Цецо бре УЧИ, Цецо пак не ще!!!! Не поглежда , не прочита Цецо новия УРОК!!!!! УРОКА ,който му даде ПРЕЗИДЕНТА!!!!!!! ! pеплика вземи линк +18 гласувай -0 гласувай ама, нИдейтИ така ама, нИдейтИ така ( нерегистриран ) 19.12.2017 20:37 Господин Бойко Методиев Борисов вече го каза: Тука сички парле ву франсе, ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

Иначе вярно този прилича на спаружен мъжки полов орган...

Ей, тези от герб много точни бе - магаре на лед да им го натярка, крачка назад правят!

Основните движения на живота са - назад и напред? Лошото е за този който е целта на тези движения, и назад и напред все боли.

Напълно в стила на ГЕРБ. А тази глава, която от всякъде изглежда еднакво, не я показвайте повече. Напомня ми за времето, когато Боцето си заложи къщата в Банкя, а той - единственият си апартамент (после се оказаха повече), за да помогнат за финансиране на първата предизборна кампания на Гражданите за европейски разграбване на България.

Махнете я тази снимка на ТУЙ. Агнешка Тиква ОРКА.

Лицето от снимката - третокласен атлет с отрицателен интелект!!!

Не ти ли прилича на мъжки полов орган?

Докато има суджук,пак ще мяукам

Защо го показвате този,...? няма да ми стигне тоалетната хартия...

Сивият кардинал с опекун сащ говори глупости на търкалета. Просто Герби искаха това да не се случи при гласуване на бюджета и той да не се приеме а това е почти импийчмънт на власта.И сега големите благодетели и патриоти.

Герб е винаги готов да се одупи за задна. Това са най-дълбоките сред политическите идиоти в бг след 89-та.

Те това са принципни хора.Винаги напред ,само следим посоката на вятъра.

Тъп олигофрен да дава акъл на умните?

че това новина ли е? и скрийте тая грозна мутра!

Зер могат да паркират на задна ?

Герб Не само даде заден, но свали и гащите... Какво значи тук някакво достойнство, ще обещаем пък после пак ще се отметнем ... по Герберски. Важното е да им Приберем парите, а ще ги лекуваме на куков ден ... нека правят акций за набиране на средства от чужбина. Важното са концесиите: на когото трябва, за 20 или 50 години и ако някой каже: Защо? 100% неустойка ще изплати държавата веднага... Мръсна, долна, крадлива пасмина!

И да стискаме зъби докато мине председателството на ес.. После както си знаем, ще се отметнем тихо...

Цецо,четеш ли колко от българите те имат за елементарен и прост индивид!?Заден ход в надупено положение когато сте в Брюксел,това е политиката на герберската крадлива партия.

Няма нито един достоен човек в тази партия, който да се откаже от "папкането" и от навеждането на двамата постоянно менящи мнението си и да престане да бъде за посмешище пред цялата нация.

Лицето с особена форма на главата за пореден път показа що е то герберско безочие. Тия от стадото на банкянския овчар до една са въртоглави овци.

Не случайно "един" ги поздравяваше с "Здравейте смешници"!!!!

Докога г-н Борисов ще бламира Парламента - решението за БАН, решението за мораториума на новите лекарства ....докога, този човек ще вади десетки милиони да раздава на този и онзи и всичко това на гърба на обикновения данъкоплатец?????? Ако съм на мястото на министър Кирил Ананиев, ще се оттегля от поста......

Цецоу, аз ако съм на тебе няма да се показвам след тоя резил с мораториумът за лекарствата. ББ както обикновено ви пусна на амбразурата тебе и Десито Атанасова да се излагате ... Вие щото сте плиткоумни взехте да обиждате президентът Радев, чийто рейтинг е в пъти повече от рейтингът на цялата ви парламентарна група вкупом. И кво стана накрая Бат Бойко се съгласи с президента и ще отменя мораториум, а Вие олекнахте.

БСП тотално се провали в това да даде на българската политика лидери - мъже, но с жените имат доста по-голям успех. И Курнелия и Маяма се оказаха доста кадърни и резултатни. Е, малко са шумни и достадни, но ако бяха кротички едва ли щеше да им се получи, какво и да е било в България.

ДепутатитЕ! Ще върнете ли парите, които получихте като заплати за прахосаното парламентарно време? Защото по отношение на БАН Менда каза, че ще получават повече от минимална заплата, само ако има резултат от работата им. Що да не важи и за вас?

Ти пък! Какво слушаш Мента Стоянова? Тя навремето в пловдивското данъчно броеше кокошките и мисирките. Такава и е квалификация. Единственото и присъствие там бе да бъде бушон на "цар" Киро, чийто проверяващ данъчен инспектор беше.

На първо място сме по добив на тикви! Тука всички парле ву франсе!

Очаквам с нетърпение беквокалите на Борисов да започнат да обикалят ТВ студията и да ни обясняват колко мъдро управляват държавата.

Каква изненада... Някой очаквал ли е друго,

ГЕРБ и БСП с темата ревизия на прехода си чист поизлизам и мирише на социалистически марксистко-ленински ревизионизъм . Бас държа че никога няма да допуснат евентуално ревизиране на прехода.

Стрина Корни не знае мира а Бойко се поуплаши..и то с право да не бъде свален по време на председателството.Сега е ред на водата и ВиК кръвопийците..Бойко инъче лошо..

abasador

ето, това са ненормалните политици от ГЕРБ, начело с физкултурника и пожарникаря, сутрината сме не ...., а следобед сме да..... Не намеквам, че БСП са по различни. Просто за дУпетатите в НС, кипи безмислен труд, та те и друго не правят, но получават заплати.... и не само! Боже боже.... какви идиоти ни управляват. Лек ден.

Тапанарино тадвам се че моиа син е гразданин на Алиаска за нова година получи 6.500$ ти и Боико маина та ти.

Късно е чадо, мандалото хлопна! Учителю по физическо, имахте 101 шанса да не допускате или да излезете с чест от ситуацията. Ама вие не та не. Заинатихте се, като магаре на лед. Дори бих казал, че едно магаре има по-голям интелектуален потенциал от цялата ви парламентарна група. Президентът и той ви даде възможност и вие пак излязохте да го плюете. И сега, като усетихте дебелия, обърнахте плочата. Сега ще му се извините ли? Ще се извините ли на всички, които засегнахте и принизихте като втора категория хора? Кой ще поеме отговорността? Кой ще подаде оставка? Защото вече това е единствения достоен изход. Макар че намерил съм къде да търся достойнство.

СТАТИЯ ВЪВ ВЕСТНИК АТАКА ОТ 2012 ГОДИНА ..... "Челопеч най-голямата кражба в историята ни" ... Канадците от Дънди печелят $ 1,154 млрд. от златодобива, България 6,6 млн. лв. Заприн КАРАМИНОВ ...... ВОЛЕНЕ , КЪДЕ СИ УРУСПИЙО МУТРЕНСКА ????

Под шлифера на Бацо през деня , а вечер под полата на Деница!

Човекът-партия ГЕРБ Б. Борисов винаги се е проявявал като страхливец от реформи, от смелост да проявява противоположното мнение, всичко това за да се харесва на всички, дори и когато е за сметка на националните ни интереси.

Тези комисии на обществени начала ли ще работят или за тях има п ари?Да не се наложи пациентите да пращат за работата на комисиите и докато дочакат заключението вече да е късно.

Тоя плешив капут на снимката - Цвърко Шестака, както и другият - Тиквоний Великолепни изведнъж са осъзнали , че в България има над 300 000 онкоболни!!! А това е около 25 % от гласувалите за ГЕРБ през последните избори ....

На този като му видя мутрата и се хващам за рулото с тоалетната хартия....

Значи Конституционният съд е голямата сопа. Само така, Нинова! Давай на татък и успех.

Смях,смях ....за съжаление е трагично положението!

Държава в която хората си избират Екзекуторите да ги управляват, е смотана държава със Смотано население !!!! За една заплатка,службица,проектче, ...30 сребърника ... ..Българите избират вече 8 години най-Гнусното от това което им се предлага ! Децата им,родители,старците им вече бягат от България , а те продължават да си гласуват за ГЕРБ ! Мюнхенски синдром ! Гнус ! Майната ви .

та да подкрепяте тия мишки, дето каквото им кажат това правят, хора без достойнство. Както долно и нагло защитаваха мораториума, а сега ще се правят на свестни, а в същност са марионетките на един простак.

Няма други такива смешници! Дали сега Цветанът ще се извини на президента за обидното си поведение по повод този т.н. мораториум?

Не могат защото е гласувано и Конституцията си е Конституция. Всичко е само пиар . И бърборенето тук от неграмотни манипулирани зомбита . С което става ясно, че в България, хора със сиво вещество са малко

кой командва парламента, как сега ще бъде отменен мораториума, КОЙ сега ще дирижира отмяната, това ли е облика на парламента - режисиран и гласуване по команда, така ли трябва да бъде, защо тогава ходим на избори, след като има диригент на пулта на парламента, срам, господа депутати, голям срам

ivo10

Демокрацията е управляващия да се вслушва във волята на хората, а не да проявява политически инат като Станишев преди години, който пращаше да бият протестиращите. ГЕРБ показват как се прави това и що е истинска демокрация. Браво! Червените тролове да се ухапят отзад.

Ивчо, ти да не беше на лечени в Курило бе миличак, отдавна не си се изхождал във форума.

Допуснахме го до клавиатурата само, за да си изкара за цигари и вазелин по празниците!

Тая кратуна от снимката ми се вижда употребен без презерватив от тиквеника на партията ГЕРБ.Много са му изпъкнали очетата .Защо ли?

казват, че когато голо момиче постоянно върти тялото си около пилон и български политик - мнението си около микрофон, в главите на зрителите се върти една и съща мисъл по отношение на изпълняващите този номер: - Боже мой, какъв задник е пред нас!!!

милиционери на власт ,до къде ни докараха,

Никаква власт за червените боклуци.там в помията да квичат. ха ха ха

Коментари - ГЕРБ даде заден: Готови да отменят мораториума над лекарства | Днес.dir.bg

ГЕРБ даде заден: Готови да отменят мораториума над лекарства

ГЕРБ рязко промени твърдата си позиция и заяви готовност мораториумът върху финансирането на иновативни лекарства за онкоболни да бъде отменен.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ даде заден: Готови да отменят мораториума над лекарства | Днес.dir.bg

Коментари

Цецо,бре ЧЕТИ,- Цецо не чете, Цецо бре УЧИ, Цецо пак не ще!!!! Не поглежда , не прочита Цецо новия УРОК!!!!! УРОКА ,който му даде ПРЕЗИДЕНТА!!!!!!! ! pеплика вземи линк +18 гласувай -0 гласувай ама, нИдейтИ така ама, нИдейтИ така ( нерегистриран ) 19.12.2017 20:37 Господин Бойко Методиев Борисов вече го каза: Тука сички парле ву франсе, ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

Иначе вярно този прилича на спаружен мъжки полов орган...

Ей, тези от герб много точни бе - магаре на лед да им го натярка, крачка назад правят!

Основните движения на живота са - назад и напред? Лошото е за този който е целта на тези движения, и назад и напред все боли.

Напълно в стила на ГЕРБ. А тази глава, която от всякъде изглежда еднакво, не я показвайте повече. Напомня ми за времето, когато Боцето си заложи къщата в Банкя, а той - единственият си апартамент (после се оказаха повече), за да помогнат за финансиране на първата предизборна кампания на Гражданите за европейски разграбване на България.

Махнете я тази снимка на ТУЙ. Агнешка Тиква ОРКА.

Лицето от снимката - третокласен атлет с отрицателен интелект!!!

Не ти ли прилича на мъжки полов орган?

Докато има суджук,пак ще мяукам

Защо го показвате този,...? няма да ми стигне тоалетната хартия...

Сивият кардинал с опекун сащ говори глупости на търкалета. Просто Герби искаха това да не се случи при гласуване на бюджета и той да не се приеме а това е почти импийчмънт на власта.И сега големите благодетели и патриоти.

Герб е винаги готов да се одупи за задна. Това са най-дълбоките сред политическите идиоти в бг след 89-та.

Те това са принципни хора.Винаги напред ,само следим посоката на вятъра.

Тъп олигофрен да дава акъл на умните?

че това новина ли е? и скрийте тая грозна мутра!

Зер могат да паркират на задна ?

Герб Не само даде заден, но свали и гащите... Какво значи тук някакво достойнство, ще обещаем пък после пак ще се отметнем ... по Герберски. Важното е да им Приберем парите, а ще ги лекуваме на куков ден ... нека правят акций за набиране на средства от чужбина. Важното са концесиите: на когото трябва, за 20 или 50 години и ако някой каже: Защо? 100% неустойка ще изплати държавата веднага... Мръсна, долна, крадлива пасмина!

И да стискаме зъби докато мине председателството на ес.. После както си знаем, ще се отметнем тихо...

Цецо,четеш ли колко от българите те имат за елементарен и прост индивид!?Заден ход в надупено положение когато сте в Брюксел,това е политиката на герберската крадлива партия.

Няма нито един достоен човек в тази партия, който да се откаже от "папкането" и от навеждането на двамата постоянно менящи мнението си и да престане да бъде за посмешище пред цялата нация.

Лицето с особена форма на главата за пореден път показа що е то герберско безочие. Тия от стадото на банкянския овчар до една са въртоглави овци.

Не случайно "един" ги поздравяваше с "Здравейте смешници"!!!!

Докога г-н Борисов ще бламира Парламента - решението за БАН, решението за мораториума на новите лекарства ....докога, този човек ще вади десетки милиони да раздава на този и онзи и всичко това на гърба на обикновения данъкоплатец?????? Ако съм на мястото на министър Кирил Ананиев, ще се оттегля от поста......

Цецоу, аз ако съм на тебе няма да се показвам след тоя резил с мораториумът за лекарствата. ББ както обикновено ви пусна на амбразурата тебе и Десито Атанасова да се излагате ... Вие щото сте плиткоумни взехте да обиждате президентът Радев, чийто рейтинг е в пъти повече от рейтингът на цялата ви парламентарна група вкупом. И кво стана накрая Бат Бойко се съгласи с президента и ще отменя мораториум, а Вие олекнахте.

БСП тотално се провали в това да даде на българската политика лидери - мъже, но с жените имат доста по-голям успех. И Курнелия и Маяма се оказаха доста кадърни и резултатни. Е, малко са шумни и достадни, но ако бяха кротички едва ли щеше да им се получи, какво и да е било в България.

ДепутатитЕ! Ще върнете ли парите, които получихте като заплати за прахосаното парламентарно време? Защото по отношение на БАН Менда каза, че ще получават повече от минимална заплата, само ако има резултат от работата им. Що да не важи и за вас?

Ти пък! Какво слушаш Мента Стоянова? Тя навремето в пловдивското данъчно броеше кокошките и мисирките. Такава и е квалификация. Единственото и присъствие там бе да бъде бушон на "цар" Киро, чийто проверяващ данъчен инспектор беше.

На първо място сме по добив на тикви! Тука всички парле ву франсе!

Очаквам с нетърпение беквокалите на Борисов да започнат да обикалят ТВ студията и да ни обясняват колко мъдро управляват държавата.

Каква изненада... Някой очаквал ли е друго,

ГЕРБ и БСП с темата ревизия на прехода си чист поизлизам и мирише на социалистически марксистко-ленински ревизионизъм . Бас държа че никога няма да допуснат евентуално ревизиране на прехода.

Стрина Корни не знае мира а Бойко се поуплаши..и то с право да не бъде свален по време на председателството.Сега е ред на водата и ВиК кръвопийците..Бойко инъче лошо..

abasador

ето, това са ненормалните политици от ГЕРБ, начело с физкултурника и пожарникаря, сутрината сме не ...., а следобед сме да..... Не намеквам, че БСП са по различни. Просто за дУпетатите в НС, кипи безмислен труд, та те и друго не правят, но получават заплати.... и не само! Боже боже.... какви идиоти ни управляват. Лек ден.

Тапанарино тадвам се че моиа син е гразданин на Алиаска за нова година получи 6.500$ ти и Боико маина та ти.

Късно е чадо, мандалото хлопна! Учителю по физическо, имахте 101 шанса да не допускате или да излезете с чест от ситуацията. Ама вие не та не. Заинатихте се, като магаре на лед. Дори бих казал, че едно магаре има по-голям интелектуален потенциал от цялата ви парламентарна група. Президентът и той ви даде възможност и вие пак излязохте да го плюете. И сега, като усетихте дебелия, обърнахте плочата. Сега ще му се извините ли? Ще се извините ли на всички, които засегнахте и принизихте като втора категория хора? Кой ще поеме отговорността? Кой ще подаде оставка? Защото вече това е единствения достоен изход. Макар че намерил съм къде да търся достойнство.

СТАТИЯ ВЪВ ВЕСТНИК АТАКА ОТ 2012 ГОДИНА ..... "Челопеч най-голямата кражба в историята ни" ... Канадците от Дънди печелят $ 1,154 млрд. от златодобива, България 6,6 млн. лв. Заприн КАРАМИНОВ ...... ВОЛЕНЕ , КЪДЕ СИ УРУСПИЙО МУТРЕНСКА ????

Под шлифера на Бацо през деня , а вечер под полата на Деница!

Човекът-партия ГЕРБ Б. Борисов винаги се е проявявал като страхливец от реформи, от смелост да проявява противоположното мнение, всичко това за да се харесва на всички, дори и когато е за сметка на националните ни интереси.

Тези комисии на обществени начала ли ще работят или за тях има п ари?Да не се наложи пациентите да пращат за работата на комисиите и докато дочакат заключението вече да е късно.

Тоя плешив капут на снимката - Цвърко Шестака, както и другият - Тиквоний Великолепни изведнъж са осъзнали , че в България има над 300 000 онкоболни!!! А това е около 25 % от гласувалите за ГЕРБ през последните избори ....

На този като му видя мутрата и се хващам за рулото с тоалетната хартия....

Значи Конституционният съд е голямата сопа. Само така, Нинова! Давай на татък и успех.

Смях,смях ....за съжаление е трагично положението!

Държава в която хората си избират Екзекуторите да ги управляват, е смотана държава със Смотано население !!!! За една заплатка,службица,проектче, ...30 сребърника ... ..Българите избират вече 8 години най-Гнусното от това което им се предлага ! Децата им,родители,старците им вече бягат от България , а те продължават да си гласуват за ГЕРБ ! Мюнхенски синдром ! Гнус ! Майната ви .

та да подкрепяте тия мишки, дето каквото им кажат това правят, хора без достойнство. Както долно и нагло защитаваха мораториума, а сега ще се правят на свестни, а в същност са марионетките на един простак.

Няма други такива смешници! Дали сега Цветанът ще се извини на президента за обидното си поведение по повод този т.н. мораториум?

Не могат защото е гласувано и Конституцията си е Конституция. Всичко е само пиар . И бърборенето тук от неграмотни манипулирани зомбита . С което става ясно, че в България, хора със сиво вещество са малко

кой командва парламента, как сега ще бъде отменен мораториума, КОЙ сега ще дирижира отмяната, това ли е облика на парламента - режисиран и гласуване по команда, така ли трябва да бъде, защо тогава ходим на избори, след като има диригент на пулта на парламента, срам, господа депутати, голям срам

ivo10

Демокрацията е управляващия да се вслушва във волята на хората, а не да проявява политически инат като Станишев преди години, който пращаше да бият протестиращите. ГЕРБ показват как се прави това и що е истинска демокрация. Браво! Червените тролове да се ухапят отзад.

Ивчо, ти да не беше на лечени в Курило бе миличак, отдавна не си се изхождал във форума.

Допуснахме го до клавиатурата само, за да си изкара за цигари и вазелин по празниците!

Тая кратуна от снимката ми се вижда употребен без презерватив от тиквеника на партията ГЕРБ.Много са му изпъкнали очетата .Защо ли?

казват, че когато голо момиче постоянно върти тялото си около пилон и български политик - мнението си около микрофон, в главите на зрителите се върти една и съща мисъл по отношение на изпълняващите този номер: - Боже мой, какъв задник е пред нас!!!

милиционери на власт ,до къде ни докараха,

Никаква власт за червените боклуци.там в помията да квичат. ха ха ха