Хванаха трима, продавали опасни лекарства онлайн

Трима души бяха задържани при акция на ГДБОП за незаконно разпространение на фалшиви медикаменти и забранени лекарства средства по Интернет.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха трима, продавали опасни лекарства онлайн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На теб ти липсва активното вещество"аврорке",аз съм ги пробвал,направо са чудесни и 20 пъти по-евтини от "оригинала"!

Ей как пък не се научиха, че за такъв бизнес се плаща спонсорство?

от конкуренцията.

хората да се нуждаели от реално леччение, демек да им е 100% твърд, пък са получили само 50% твърдост например, или пък станал твърд, ама се извил като тирбушон от ментето...

ВСИЧКИ ФАЛШИВИ И НЕКАЧЕСТВЕНИ СТОКИ СЕ ПРОДАВАТ ПО ИНТЕРНЕТ. А ЗА ЛЕКАРСТВАТА..., ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ. КУПУВАЙ НАРОДЕ НЕВЕЖИ!

Тънки внушения, евтини следователно некачествени и опасни. Всъщност прозводствената цена на всички лекарства е много ниска. Големите разходи отиват за откриването и изпитанията им. за което голяма вина имат и FDA и аналогичните и администрации. Всеки иска да смуче от хранилката. Веднъж регистрирани като марки, производството им струва жълти стотинки. Фармацията е бизнес, където никой не се интересува от здравето на хората, а от възможността да се правят пари. Обаче когато им застрашат приходите се правят на големите борци за нашето здраве. Хайде като са толкова загрижени, да пуснат някое лекарство срещу тропическите паразити. Няма да си мръднат пръста и след хиляда година, защото от Африка пари не могат да се изкарат. Пет пари не давам за тия лицемери и напълно подкрепям имитациите на лекарствата им.

от цялата работа се разбира и че инпотентност е налегнала нашего брата - българина. голем зор да го вдигне, еи...

иНпотентност??? Я пак! Виж в речника думата.

Това одавна е алармирано от редица опганизаций ,че такава търговия е опасна за здравето на хората , но редица компетентни органи си правят углушки ,а депутатите ,заради копуративни интереси не вземат законови мерки . Така е и с ФАРМАТЕЛ ????

Научи се да пишеш правилно

Евтините аналози не застрашават ничие здраве, а приходите на компаниите държащи патентите. Затова и се води такава пропаганда. Не съм аз толкова глупав да вярвам, че за моето здраве сте се загрижили.

той работи и в момента

Ха сега пак ги пуснете, за да продължат трупането на парички за сметка здравето на хората и без да си плащат данъците!

Как може при първото залавяне, при доказани престъпления, злоупотреби с марките и с доверието на толкова много хора, които наистина са разчитали на тези препарати за лечението си, да са им наложили само глоба?! Защо не са написани имената на долните отрепки, за да знаем и да се пазим?! Заслужават много сериозни наказния, за опасно деяние, застрашаващо живота на много хора, в условията на рецидив! Искам тази новина да бъде проследена и да знаем какво става с тези типове и кога?!

Един умен човек беше казал "Ние ги ловим, а вие ги пускате!".... Оня ден гледам че се оправдават като първокласници колко много работели, ама виждате ли то не се виждало!

Фалшиви ли са, или просто не са си платили на притежателя на марката?

Ясно пише, че са фалшиви - в много от тях липсва активното вещество, което се очаква да е там, а в останалите е заменено с евтини подобни субстанции, които практически също не дават очаквания ефект, и така животът и здравето на болните са силно застрашени! Кошмар някакъв, как е възможна такава алчност и безскруполност! Това е много сериозно престъпление, не е просто неплащане на лицензите, а заплаха за живота на много хора! Какъв мръсник трябва да бъде човек, за да застрашава така здравето на непознати хора - напълно съзнателно!?

Грешка си Аврорке, в китайските Циалис-и и Виагр-и и т.н. медикаменти си фигурира на 99.99% активното вещество, даже са си и кажи-речи на 100% аналог на оригинала, само че родните БОП-аджии нали все със защита на корпоративни интереси (както с торентите), са решили за пореден път да защитят някой си, който продава един продукт 20-30, че и 100 пъти по-скъпо от реалната му цена!

"Чрез него са се разпространявал голям асортимент от фалшиви медикаменти и аксесоари за здравето, носещи запазени световно известни търговски марки "Циалис", "Виагра", "Трибестан, "Камагра", "Левитра" и други, без знанието и съгласието на правоносителите."Чудно ми е, що като са фалшиви ще искат разрешение от производител?