Лекарският съюз дава Мангъров на етична комисия

Разпространението на фалшиви твърдения не трябва да остава без последици, твърдят от БЛС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На беновска , явно и има нещо, сега се е хванала с Мангъров - чайчетата по 200 лв, дето вечно Дрънка глупости пред медиите , да го спасява от Етичната комисия на БЛС! Все пак, той трябва да бъде наказан за дезинформация, чрез медиите Не е лесно...

трябват протести в защита на Мангъров. Точно той се стреми да успокои обществото, за разлика от Мутафчиски (яко ще се мре), Витанов, Кунчев, шушумигата Кантарджиев и много други които без почивен ден и час насаждат страх и паника у хората. Защо не се повдигне обвинения срещу тях. Това е поръчково правосъдие срещу всички хора.

Голям шегаджия си! Нека компетентните органи, да преценят Истинността на изказванията му! Никакви протести, не са необходими!

нашето Министерство на Здравеубиването все повече започва да ми прилича на Министерството на Истината... George Orwell пасти да яде... ми то като нямат какво да представят във вид на доказателства, цифри, проучвания, изследвания, резултати, ползи, вреди, странични ефекти - започват да говорят за етика и морала... пълна трагедия са...

При толкова много ваксинирани по света, все някой ще умре, не схващате ли? Въпроса е, че не умират от ваксините, а по различни причини, които се случват и без ваксини. Ваксината пази от Ковид, нищо друго. Ако си имал увредено сърце или мозък ваксината няма нищо общо с това. Отчайващо глупав народ... жалка работа

Същото е и за самия ковид. На какво основание вярваш на едни учени а не вярваш на други учени? Вярва се само в Бог и в нищо друго. За другото трябват неуспорими доказателства. А за мен нито едните нито другите не предоставят такива. Говорите че статистиката била еди каква си ...да ама ако е допусната грешка в нея. Аз не вярвам на нашите статистици. Ако условието на една математическа задача не е вярно то и крайния резултат няма да е верен...какво от туй че е супер решена. И последно ...с ковид ли се умира или от ковид. Ваксините всъщност как са направени...на базата на какво...от къде знаят кои нива са норма. Много изследвания показват че нивата са различни за различните хора....а да не говорим за множеството методи и мерни еденици...общо взето на всякъде виждам само пари пари пари но не и истинска наука.

за кое точно ще го дадат на етична комисия, при положение, че на Портала за отворени данни (data.egov.bg) лично правителството в лицето на Министерството на здравеопазването, всеки божи ден качва допълнение към статистиката за починали ваксинирани - към днешна дата са точно 944 човека, като в тази статистика влизат само тези, които са починали в болница. Другите остават извън всякаква статистика... И в този ред на мисли БЛС не си ли противоречи с официално изнесената правителствена информация? И кой лъже в случая? Сербезова ли? Или лекарският съюз? Защото според данните, които ежедневно качват Мангъров казва истината! п.п Междудругото според сайта countrymeters.info bg снощи към 22,30 ч. бяха починали в страната само за 20 януари 2022 г. 264 човека, ако приемем, че статистиката за починали от "ковид" е точна, с именно 84 човека за вчерашния ден, остава отворен въпроса от какво си отидоха другите 180 човека - от старост ли? От неработещи ли здравеопазване? От що ли? Днес 21 януари към 10, 55 ч. са си отишли 130 човека...

Може да прочетете в линка по-долу, за да разберете, ако имате желание да откриете истината: https://nova.bg/news/view/2022/01/20/353887/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B9-n-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82/

Ние вярваме в Мангъров, защото така ни изнася.

Да! Има починали от ковид ваксини и от противогрипни ваксини! Когато ви се случи и на вас, тогава ще разберете, че докторите никога за нищо не са виновни! Пише се полиорганна недостатъчност и по живо по здраво.

Не ви ли писна от Мангьров!

ЖМ

Да му отнемат по-скоро лекарския лиценз.Този човек е за затвора.На съд да го дадът.А национал-фашистката партия Възраждане вън от парламента.

Хаха. Силните на деня (БЛС) в безпомощността си нападат слабия (Мангъра). Буквално крадеца вика дръжте крадеца. Мангъров роблема му само личностовите особености и говорния дефект. Професионализма му е без съмнение. Смажете го. Смотаняци. С право ви бият. (не, не съм антиваксър)

БЛС е срам.

Трябваше отдавна да го настъпите и изгоните от гилдията!Този човек е ненормален!

ти си ненормален!

Ако доц. Мангъров е престъпник и лъжец, то фирмите за ваксини и слугите им по света и у нас са като ревностни последователи и наследници на Отряд 731. Който не знае какво е представлявал този отряд, да прочете....

Мъймунов-дърт гноясъл педераст

Ne pipaite docenta. Vseki ima pravo na mnenie

Всеки сам си преценя...дали да пише на шльокавица.

Става дума не за мнение, а за ЛЪЖА!

Хем те "тровят" с ваксината, хем ти викат "полезно е". Хората (умрелите) са се предоверили и се оказва сбъркали.

Преследването на Инакомислещите си е поредния НЕОТОТАЛИТАРИЗЪМ на Властимащите Ибрикчии и Мекарета!

Чудесно, сега ще лъсне и истината з 35 000 души починали ОТ, а не ВЕРОЯТНО С коронавирус. Отровени с точксични антибиотици, лечение по протокол, мърлявщина, алчност и бездарност от т.нар. здравеопазване, а всъщност - здравеограбване.

Това ще го добавим в музеят с антиваксърски изцепки до тази че Кунчев бил умрял от ковид.

А "музеяТ" ще го добавим до останалите доказателства, че всички ваксъри са напълно неграмотни, но имат претенции за научност и образованост.

Спрете да търсите лекарска помощ. Мрете си по домовете. Ими ходете при джангъров да ви бае срещу 200 лева

Аз съм съгласна с всички изказване на професор Манганова, защото никой не прави Утопсий да се докаже от какво умират хората,вече 30 години никой не му пука за народа, не ме интересуват скапаните вакси, може и да помагат ,но аз не желая вакса ,та дори и да умра, та кой няма да умре, но предпочитам да съм си виновна сама за моята смърт отколкото,да обвинявам някой учен, нека учените спят спокойно с чиста съвест ,че не са убили никой с техните вакси. Не на фашистките мерки ,нека всеки сам реши, това е демокрация, а не сега да търсим кой е крив, криви няма ,всеки си говори от негова гледна точкан , но това че моята гледна точка не съвпада с твоята, не значи че съм крив, почакаме времето ще покаже....

Няколко проблема: 1. Демокрацията ти дава право да участваш в управлението на държавата. Демокрацията не е златен билет да си правиш каквото си наумиш. Не си сама в тази държава и изборът ти има ефект върху околните, така както техният избор има ефект върху теб. Нито сама лееш асвалт до твоята работа, нито опъваш електрически кабели до апартамента си. Всичко това го правят други хора и от техният избор зависи крайният резултат който ти получаваш. 2. Иронията в поста ти е че агитираш за свобода на избора, а няколко реда надолу отнемаш свободата на избора да търсим кой е крив и кой е прав. 3. Има гледни точки които са криви и такива които са прави. Научният метод е този който ги потвърждава дали са криви или прави. 4. Не даваш обяснение как ситуацията има нещо общо с фашизъм, както и твоето определение за това какво и фашизъм.

Фашизъм Е задължителна ваксинация. кАзах !

Ака според теб фашизъм е задължителна ваксинация, то такава в България не съществува.

Жалко, че такъв точен и ясен пост получава толкова негативни клика... Отчайващо прост народ, вече нямам съмнение..

Нищо не разбрах. Еготи несвързаните неграмотни изречения.

ИЗПРАТЕТЕ ГО НА ТРИБУНАЛ В НЮРНБЕРГ И МУ КОНФИСКУВАЙТЕ ИМУЩЕСТВОТО! ДОЛУ ТЕРОРИСТИТЕ! Както се изказва Любо.

Страшна работа, бетер при соц-а - другарски съд. Интересно какви научни доказателства ще представят, или просто ще го изгорят на клада, както в средновековието? Статистиката е - ела ме ритни. Толкоз умрели, толкоз неумрели - ама със какъв статус са - без значение.

Ми къде са антивакс агенциите да правят статистика?

Няма кой да им плаща

Безплатно да го правят! Нали е за добра кауза - да се премахне фашизма.

Желязна логика: щом не могат да се преборят с финансираните с милиарди фармакологични компании, значи твърденията им не струват.

Нямаше логика. Беше едно възможно разрешение на проблема. А за това дали гледната точка на антиваксърите има почва, аз питам, коя от хилядите антиваксърски гледни точки тестваме срещу тази на ученити: тази за това че два червени кварца в задника предпазват от ковид, това че ковид не съществува, това че Гейтс е гущер изпратен от Сатаната?

pr

Отдавна трябваше да бъде заселен като санитар в ковид отделение .

Тези дето му вярват май са с къса памет! Тоя нещастник натискаше под давление на оня мошеник проф.Костов за антигенни тестове и ако генерал Мутафчийски не беше отстоял принципната си позиция тия двамата щяха да направят милиони в частната му лабаратория!Разбира се за сметка и на вашето здраве! Племенника на Костов открадна парите от една дарителска фондация с медицинска насоченост на която беше някакъв шеф без да има нужното образование и как мислите ....това без протекциите на Костов ли е станало?

Благодарение на ценатата на PCR тестовете и задължителността им, за доказване на Ковид по онова време много бедни хора починаха. А проблемите с бързата помощ? При ромите нещата са трагични, нали са здравно неосигурени. Голямото саморъкопляскане за справяне, умрелите - настрана. После им крииви машините, че загубиха изборите .

Ако това ти е защитната пледоария в хипотетичен процес срещу тоя нещастник, той обречен на доживотен затвор!

БAPATOЧKA

Не и ако аз съм в журито. Хипотетично.

А всички останали лекари които дълго време говориха откровени лъжи и даваха чудовищни прогнози кога ще бъдат дадени на етичната комисия?

Прогнозите са предположения и са маркирани като такива. Мангъров директно каза че е умрял от ваксините момчето.

Ще го обесят щото не може да върти и суче като другите

Мънигъров, Мънигъров, ако си беше изгорил дипломата, както обеща, сега нямаше да имат какво да ти вземат.

Я дай точен цитат с дата, за да проверим. Мисля, че лъжеш за това и не можеш да дадеш точен цитат.

Ей това му харесвах най-много на комунизма....По време на комунизма този тип отдавна щеше да е в Белене...

Ама Вас "истинските комунисти" първи ви изтрепаха ТИ ...как си оцелял ??;)

Може да прочетете в линка по-долу, за да разберете, ако имате желание да откриете истината: https://nova.bg/news/view/2022/01/20/353887/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B9-n-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82/

Мне, дръж си истината за себе си зад линк с вируси.

Този е завършен идиот!

тоя капут трябва да го вкарат в затвора. да спекулираш с малоумието на хората е престъпление.

С кое спекулира? МЗ казва, че не може да диференцира починали по причина, аутопсии не се правят, но всеки ден в стъкмистиката има починали "напълно" "ваксинирани".

нямам желание да споря с някакви хорица, които нямат капацитет да осмислят каквото ще напиша. като сте много отворени, като се заразите ще разберете кой крив, кой прав.

по 12 хиляди на ден само регистрирани?

Хората не разбират, защо ваксинираните могат да се заразят от вирусите и защо ги пренасят, но фактически не боледуват. Защото ваксините не създават филтър в устата и носа, така че вирусите могат да проникнат. След като проникнат, докато бъдат умъртвени от антителата, което може да трае два-три дни, вирусите живеят в организма на ваксинирания, но не могат да нанесат поражения, защото са във война за оцеляване!

А рия антитела само вакснат ли ги произвежда

Значи тези влезли в боница и починали със "завършен" "ваксинационен" цикъл всеки ден по цял свят ги няма.

Абе човече! Тия са до 3% от починалите! Останалите 97% са слушали Мангъров!

Антиковид ваксините създават функционален имунитет, но не и стерилизиращ такъв. Учените правят разлика между "стерилизиращ" и "функционален" имунитет. Стерилизиращ имунитет означава, че ваксинираният не може повече да заразява други хора. В идеалния случай ваксинирането трябва да предпази хората от заразяване и боледуване с вируса. При стерилизиращия имунитет вирусът бива спрян още преди той да проникне в тялото. Тоест, ваксинирането предотвратява заразяването. И понеже ваксинираните нямат вируса в тялото си, те не могат да го предават на други хора. Т.нар. функционален имунитет се създава от всички ваксини без изключение: те предотвратяват или намаляват риска от появата на тежки симптоми при инфекция с коронавируса. Освен това, ако все пак се стигне до развиване на болестта, което е рядкост, ваксините съкращават значително продължителността на боледуването. Ако дадена ваксина не спира размножаването на вируса в горните дихателни пътища/носоглътката, а само неутрализира тежките последици от болестта навътре в тялото, теоретично това означава, че ваксинираните продължават да са преносители на вируса, макар и за двойно по-кратко време от неваксининираните. Затова, за да не се предава инфекцията на други хора се носят маски и се спазва на дистанция ще си останат необходими мерки. Ако повечето хора са ваксинирани в една популация, тогава заразен човек няма да има на кого да предаде инфекцията. Това ще спре и появата на нови мутации, които възникваат при неваксинирани. А когато неваксинираните останат незначителен процент от популацията, мутирането спира. И заразата и заболяването ще е по изключение. Нито една ваксина не предлага стопроцентова защита от вируси. Така например ваксините срещу морбили, заушка и рубеола осигуряват защита между 93% и 99%. Затова пък при сезонните грипни ваксини тази стойност е между 61% и 73% - в зависимост от активния щам. Много по-драматично беше положението с грипния щам през зимата на 2017-2018 година, когато ефективността на грипната ваксина беше спаднала до 15 процента. Мнозина приемат, че една ваксина или действа, или не. Но въпросът с ваксините не винаги се свежда само до бяло или черно. И далеч не само в случая с Ковид-19.

БAPATOЧKA

да, ама ваксините трябва ад ес слагат ПРЕДИ, а не по време ан пик на вълната...

За съжаление факсинираният е опасен дори най-вече за себе си. Самият принцип на действие на ГМОфаксините е следния: През клетъчната обвивка проникват мРНК молекулите в цитоплазмата на десетки милиарди случайни клетки на жертвата. Използвайки собствените механизми на клетката се възпроизвеждат S-белтъчните шипове. Те се показват през клетъчната обвивка и обучават имунната система на жертвата да убива ошипени клетки, но това са си Вашите собствени клетки. Така освен белтъка на шипа Вашия имунитет запомня и клетъчната обвивка, но на Вашата клетка - съответно ще се атакуват освен коронавируса и Ваши здрави клетки и сега, и дълго време след ГМОфаксинирането. При заболяванетоот ковид19 имунитета Ви освен, към актуалните шипове за съответния щам, се обучава и върху обвивката на вируса N-белтък, затова не е толкова агресивен към здравите Ви клетки. Така принципа на деиствие на 4-те ГМО факсини, задейства механизъм за самоунищожение. Забележка – при аденовирусните ДНК ГМОфаксини аденовируса доставя ДНК вариянт на гена на шипа в клетъните ядра, там се синтезира мРНК и от ядрото прониква в цитоплазмата след това аналогията е пълна.

Учените обясниха ниският брой N-антитела срещу COVID-19, което не показва по-нисък имунитет и така тезата на Мангъров е опровергана! Може да прочетете, за да разберете, ако имате желание да откриете истината: https://nova.bg/news/view/2022/01/20/353887/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B9-n-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82/

Евала на Мангъров! За разлика от плешото с различни униформи, той си стои зад думите, каквото и да означава това.

Боклука да го изхвърлят и да пасе патки на село.Както и да му забранят достъпа до медии...

Мисля,че-МУТРАТА(ЛОЕНА ТОРБА..ПРИМЕР ЗА-НЕЗДРАВОСЛОФЕН-ТЮФЛЕК),НА-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЛЕКАРСКИЯТ СЪЮЗ...КАЗВА ВСИЧКО! ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ,ЗА-Д-Р МАНГЪРОВ И ОЩЕ МНОГОТО-НЕПРОДАЛИ СЕ:ЛЕКАРИ,УЧЕНИ,ПРЕПОДАВАТЕЛИ...ЗАГЛУШАВАНИ И -ЦЕНЗУРИРАНИ! ТРИБУНАЛ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Любо! Мангъров в Канада са му казали да не се занимава с медицина, а да си кара камиона! И това го каза самият той! Защо мислиш са го оценили като ДОБЪР шьофор?

Явно са преценили, че ще е по-полезен за обществото като шофьор на камион! На него впрочем и фасона му е такъв!

Точно в Канада много българи смята, че е прав.

БAPATOЧKA

Само за сведение - в Канада, Каубойленд, Австралия и в още поне 100-тина държави-членки на ООН, българските дипломи (по ведицина - за АйТи не знам) не се призванат. Конкретно в Канада е бая сложно да "приравниш" дипломата си и е по- лесон ад ис го учиш наново. Колко души могат да го направя, а?

Като се разболее детето ти иди го лекувай при мангъров!! Аз при тоя откачалник не бих изпратил никой!

Нямаш ли доктор - роднина или приятел да те консултира, господ да ти е на помощ в нашата държава.

Понеже за пореден път пишат изключително запознати експерти. Да питам, че ме мъчи един въпрос. Мангъров, като шеф на ковид отделение, в което лежат не болни, а уплашени, както сам казва, дали е взел пари по клинична пътека уплах или по клинична пътека ковид? А ако е взел за ковид пък се оказало уплах дали е върнал пари на НЗОК? А? Не че нещо, ама нали са вашите и моите пари, че затова.

Един по един ....разчистват неудобните. Преди да сложиш минус помисли, като дойдат за теб...

Кунчев, Сербегъзова и т.н си продадоха душите - за пари или не знам за какво - избраха съзнателно да са лъжци и измамници... А Мангъров има топки за няколко мъже...

Ти нормален ли си бе!!!

Най после! В България на почит са инженери завършили в Русия, лекари завършили РАБФАК/ Като този некадърник/, учители с недовършено образование и най вече ръководни кадри с подарени или купени дипломи но КАДРИ на Партията /с главно П/!

Ти плачи от завършилите в последните години в България, че са бетер завършилите от рабфак. После фирмите си ги обучават.

какви са тези псевдолекари-чиновници като Кунчев,които да даваоценка на истинския лекар.Това са търговци в бели престилки които заради лакомията си са прдали Хипократовата клетва.Отврат.

Майко колко си умен..

СЗО се обяви за отмяна на зелените сертификати Ограниченията за пътуване са неефективни по време на пандемия, заявиха изненадващо оттам.

Във Франция отдавна ги премахнаха като неефективни, замениха ги с ваксинационни! Това го няма при нас, не става ясно точно с какви сертификати смятат да ги заменят, пълна мъгла!

Това е ЕДИНСТВЕНИЯТ човек , в България, който ги оплюот самото начало, който не се поддаде на стъкмистиката и лъжите.

Като се разболееш ще те лекува той!

Аз предлагам да бъде създадена група. Така колективно да бъде заведен съдебен иск срещу този мним Лекарски съюз. А това да е заради лъжливата информация от сТъкмистиката с която ни заливат по медиите за положителните проби и тестове от които повече от половината са заблуждаващи или за НЯКАКВО респираторно заболяване но не и ТОЧНО КРОМИД! Ноо, просто съм ужасен как хора от толкова висока и с голяма тежест позиция, могат да си зачеркнат достойнство, титли и даже имената си с това обвинение към един от малкото останали честни и безстрашни медици, който има доблестта да казва искитана, макар това да провокира толкова голям натиск срещу него от страна на всички подлизурковци във властта и медиите! СРАМ И ПОЗОР!

Направете го! Покажете че нещо можете, освен да ругаете и псувате по форумите. Защото за да заведеш дело се иска можене, да не говорим да го спечелиш!

Идиоти! А тези, които мислят, че е прав щее ги разстреляте ли?! Нащастници!

всичко,което досега каза Мангъров се сбъдна.ПРОЧЕТЕТЕ НОВИНИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ да разберете, че поголовно се разболяват от омикрон ваксинирани по 2 и 3 пъти,преболедували и то наравно с останалите.Скоро премахват зеления сертификат като вреден,защото дава лъжлива сигурност на ваксинирани и преболедували.Признават отдавна за смъртни случаи след ваксина.

Прав си това, че си ваксиниран не означава, че няма да се разболееш. Означава, че вероятността да останеш жив е по голяма. Смъртните случаи в Израел са между 2-3 на ден.

Извади главицата от задника....мухо

Точно така! Когато Стършела ти даде ФАКТИ, в теб изби ПРОСТОТИЯТА ти!

Израза починал с ковид е толкова безсмислен, колкото изразите починал с херпес, починал с пилорна бактерия и поне още 1 кг вируси и бактерии които живеят в човешкият организъм.

А умрял с рак блъснат от кола? Ква е разликата?

Крайно време е на този псевдодоктор да му бъдат отнети лекарските права! Вече няма нормален човак, който да не е разбрал, че Мангъров лъже и въвежда в заблуждени и без това объркните хора. Трйбва да бъде въдворен за задължително психиатрично лечение!!!! И го казвам съвсем сериозно - този човек е за връзване!

на тебе пък каква ти е експертизата, че си толкова категоричен за доцент Мангъров?! Сигурно правиш хубава домашна ракиа. А?

На тебе като са ти отнели мисловните способности - Мангъра ти виновен :))))))))))

Този отдавна трябваше да е в затвора. Колко народ измряха заради глупостите които плямпа търсейки 5 минути телевизионна слава.

Колко? Ти повече ли си специалист от него в тази област? Я кажи колко, че ми е чудно, нещо не забелязвам в България да умират повече хора, отколкото всяка предишна година. Само дето всички други болести изведнъж изчезнаха....

Сякаш сега са чули какви ги говори този. А иначе гледам, че всичкото антивакс трол е на амбразурата. Само дето всеки, като помисли, може да се сети, че Мангъров нито има от къде да знае за толкова случаи, нито има как да ги провери, още по-малко има как да докаже твърденията си. Говорим за случаи в цялата страна. И говорим за проблем, за който има подадени 9 сигнала. Как срещу 9 сигнала се правят 500 и кусур разследвания не знам. При това от Мангъров, който наплю неведнъж цялото съсловие и се съмнявам да е добре дошъл и в собствената си болница, камо ли някъде другаде, че и документация и изследвания да му дадат. Пък и в ролята му на какъв може да я изисква? Мазна и не особено добре съчинена лъжа, като всички тролски лъжи. За този индивид Мангъров ще има заслужени последствия. Най-сетне.

Доверявам се на Мангъров, има хиляди доктори по света като него, дето ги преследват, изолират. Не зная дали случайно, но за последните 30 години реформи и законни корумпираха здравеопазването, направиха ги търговци и милионери. Така да има логика, както в ВСС, Прокуратурата да има престъпни групи, подобно да е и в Лекарския Съюз.

Голям отпадък е Мангъра!

Кога ще потърсят отговорност от всичките платени рептили, които умишлено две години всяваха страх и ужас в населението. Не ви е виновен Мангъров, че сте алчни подлоги и правите всичко за пари само не и да лекувате. Некадърници!

Ми потърси бе! Само, че в съда ще трябва да представиш доказателства за нещата дето ги плямпаш. Точно това ще му се наложи да направи на Мангъров, за да запази лекарските си права и ако има справедливост не би трябвало да остане правоспособен. И ще трябва троле анонимен, да застанеш там с името и лицето си и като нищо, може да ти се наложи да носиш отговорност за думите си. Пак като Мангъров в случая. Най-сетне.

А обвинението какво ще представи - хипотези напечатани тук и там? А как ще ги потвърди? Ами никак? Изобщо не могат да докажат обминенията си, защото нямат статистика за починали ваксинирани и неваксинирани, които са със еднакъв статус - възраст, здравноосигурени, без всякакви други заболявания, с приблизително еднакъв стандарт на живот.

Мангъров Президент!