17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте да кажат по телевизора, колко тъпи ваксъри са умрели от ваксата. Самите ваксъри ще се разправят с лекарите и Кунчевците.

Ша боцкам антиваксари.

Салчев е от последните бастиони за схеми на ГЕРБ...Избран от ГЕРБ на 13.03.2020 "Парламентът избра проф. Петко Салчев за управител на НЗОК. Биографията му и плана му за работа на НЗОК бяха представени от председателя на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. Кандидатурата му получи подкрепата на 108 народни представители. Един гласува с „против“, а 48 се въздържаха. Проф. Салчев беше единствена кандидатура за управител на Касата, след като останалите парламентарно представени партии отказаха да излъчат свой кандидат. Пред народните представители той съобщи, че първият му ангажимент като управителна здравния фонд ще бъде финансовото преструктириране на Касата, за да отговори на президвикателството Covid-19. Кандидатурата на Салчев беше подкрепена и от здравния министър Ананиев, според когото имали еднакви виждания за здравния сектор и "нещата, които ще се случчат отук нататък".

Е то братче съвдем си изперкал. Ако вдички мислеха като теб още щяхме дс живеем в пещери. Простотията няма граници.

Вижте какво правят истинските лекари, начело със създателя на мРНА технологията в сегашните фЪксини . Международна група от 7500 лекари и учени подписаха в петък декларация, в която обвиняват създателите на политиките за COVID-19 в „престъпления срещу човечеството“ за това, че възпрепятстват използването на животоспасяващи лечения на техните пациенти. До понеделник сутринта Декларацията на лекарите (https://doctorsandscientistsdeclaration.org/) беше събрала повече от 7500 подписа. Подписалите се обвиняват създателите на политиките, че налагат „универсална“ стратегия за лечение, която води до „ненужни болести и смърт“, вместо да „поддържат фундаменталните концепции за индивидуалния подход“. https://bit.ly/7800DoctorDeclaration . (ВИДЕО БГ) Един МЕГА ЯК клип за РАЗПЕРДУШИНЕНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Ето какво още искам да ви покажа по темата, то си говори само по себе си за всичко което някога ви е трябвало с точните аргументи, документи и сравнения. . Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА) https://bit.ly/preduprejdenie . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират с ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО БГ) Топ учен и изследовател д-р Шива Аядурай за COVID 19, най-голямата измама в историята на човечеството. https://bit.ly/DrShivaA-CovidHoax

тва стана мода да се искат оставки... и като я получат кво точно ще се промени?? парите ли ще се върнат или ше се крадне по-малко??

Браво! Комунистически бок......! Тоя не е лекар! Не ходеше и на упражнения!

Те само искат неща ама като се стигне да дават и се покриват. Само взимат и нищо не дават.

Има ли право професор Салчев, нарушавайки Конституцията и други закони, да нарежа чрез заповед, служителите от всички офиси на Здравната каса в 28-те области, да бъдат допускани на работа само и единствено при наличие на зелен сертификат????? При условие, че тези служители, с много малки изключения, примерно по 3-4 - 5 човека от каса, не работят пряко с хора и нямат никакъв досег с пациенти? Ще поеме ли тестването на всички служители на касата през 48 часа, които не желаят да се ваксинират? Защото така е редно. Няма право, използвайки властта и позицията, на която е в момента, да принуждава служителите да се ваксинират, против волята им! Уважаеми управляващи, доколкото знам живеем в демокрация, не сме в далечната 1981 година и не сме опитни мишки!!!!!!

пре новия ред е така. тва конституця не значи абсолютно нищо; свиквайте

Има извънредно положение и нещата са по-различни. В цивилизования свят може да искат сертификати и са задължителни, тук не- смях в залата….

Извънредно положение ли има???? Ти не си в час изобщо. Отдавна го отмениха това извънредно положение. Сега сме в извънредна ечидемична обстановка. Разликата е огромна! Няма такова право Салчев категорично. Има си закони, които с тази заповед са тотално нарушени.

След като го има в заповедта на Министъра знсчи може да го изисква. Аз мисля че трябва да се изритат Кацаров и този който му заповядва какво да прави т.нар Радев. И то трябва да ги изритат с най силния шут за да им се наместят бръмбарите в главите.

СИНА МИ СТАНА ЗЪБОЛЕКАР В АМЕРИКА ..... И ХЕМ СЪМ ГОРД ЧЕ Е ЗЪБОЛЕКАР, .. ХЕМ СЕ СРАМУВАМ ЧЕ ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО НАУЧИ КАТО СТАЖАНТ Е ДА ДЕРЕ НАРОДА ....

е новост, че и 32 зъба има всеки смятай какво дране пада. Навсякъде най богатите медици са одонтоятрите, заради 32 зъба, другите лекуват по един мах 2 органа.

Оставка на всички герберасти и мандръсане !

Тия нещо са се объркали. Ама шефа на НЗОК е назначен от нас да ни пази от ал(ността и измамете на лекарите и ги кара да работят. Тия нещо са се объркАли.

Комунистически боклуци сър....

А на Крадев кога?

Днес Кацаров призна и то официално, че държавата ще издава фалшиви сертификати. Сертификат се издава след изпълнен имунизационен процес. Каква е разликата между д-р Х издаващ фалшив сертификат и заповедта на Кацаров след първа инжекция пак да се издава. Гешев, къде блееш бе? Кацаров нарушава правила на ЕС, а ти си бъркаш не знам къде! Ползата от една игла и без една игла е равна на нула.КАЦАРОВ ти си преснъпник

Кацата е идиот , на Радев му е през оная кой е умрял кой е жив . Щом се стигна до там да те пускат навсякъде с първа игла ваксина , значи не ги интересува кой , как ще се заразява , а само да имитират дейност . Това е менте работа. Производителите на ваксини в характеристиките, пишат , че имунитет се изгражда няколко дни след втора доза. Че , те и китайците не правят такива ментата. Ебах тези министри това правителство и Големия Зелен Чорап . Тея са по- менте и от китайско менте.

Днеска с решението за издаване на сертификат, Кацаров узакони издаването на фалшиви сертификати. Значи ако д-р Х издаде сертификат без за е поставил ваксина ще го грози наказание, затвор и какво ли още не. А когато здравния министър дава заповед да се издава сертификат след първа инжекция, може. И след като прокуратурата води разследване срещу д-р Х така да води разследване срещу Кацаров. Не може с тази заповед Кацаров да се на.ка и след това да се на.ка още повече.

Когато бях студент по медицина, Петко Салчев ми беше асистент по Социална медицина. На тавана в ИСУЛ, където му беше кабинетът, имаше гордо окачени портрет на Тодор Живков и до него - а Петко със Симеон Сакскобурготски. Той не е никакъв лекар, но е добър лизач на задници, мекотело и слагач. За мен и колегите ми е безумие да се дава власт на подобна безгръбначна твар!

Че то има ли социална медицина в Бг? Копираха шибаната търговска здравна система на Германия. Най добрите здравни системи най социални са в Англия, Испания и Италия, всичките други са търговия.

Петко Салчев = Стойчо Кацаров = две евтини и долнопробни ментета. "Аматьори, Сър, аматьори ..."

Личен приятел е на Кацаров,, отдавна се знае....

Аз пък съм доволен и даже се радвам . Слава на бога за сега се оттърваваме само със задължителен Зелен сертификат . Я , си представете : Задължителен Зелен Чорап , всеки да носи ? А ? Такова , всеки ден на работа и в магазина , и всички да сме със зелени чорапи !

Народа вече ненавижда фатмашките уроди,поставени от олигархията и джендър задкулисето да безчинстват в синергия с задокеанските си главатари над свидно,.бащино огнище! ВЪН ПРОТЕСЪТЪРСКО ФАТМАШКАТА ПРОКАЗА ОТ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ !

Хайде метнаха го и Мунчо на пързалката като Баце преди година! Да видим кой ще е новият месия.

Гербераст е, нали?

А на мръсните зеленочорапи масони кога?

Обещаха безплатни прегледи лекарства снимки в някакви ковид зони. Няма нищо такова. Всичко се плаща. Измамници

Когато на народа му омръзна от Прост Бою, народът направи протести и го свали от власт. Гербопитеците ако сте недоволни от някой във властта, защо не направите и вие така, ами само питате "кога?" по анонимните форумите, хи хи хи!

Не знам къде да го напиша ,но кой се опитваше да внася тестове в началото на пандемията , е сега му се получи , хем държавата , хем тестувания, тук тестовете струват по 79 цента в магазина , за който желае да си се тества.

На никой от хората на Радев не може да се иска оставката, те са единствените честни хора в цяла България! Всеки който дръзне да каже нещо срещу тях е привърженик на ГЕРБ. До там я докарахме, такава невиждана наглост, некъдеърност и безочие не сме виждали в новата история на България!

Гербаджия !

Я всички от тези редколегий марш към ковид отделенията.

За да имаме Пари, трябва всякакви араби и китайци- Токуда, Амбумелих да бягат с РАЗПРАНИ гъззове обратно към Турция и Китай.

а това е най некадърното правителство !!!

Абе , то Тиков може да я иска оставката , ама Тони Веков не му я дава .

Тиков иска оставката му.

?