17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Молодец!

Външно болницата е от преди първата световна война, но хората на лилиПутин са построили чисто нов завод край Красноярск за балистични ракети с нападателна цел тип Сармат

Учете се млади еврогейчета, това са мъже и така ни учеха когато бяхме с Русия, ако това се случи сега в Българска болница и сте лекари вие неказарменци, първи ще напуснете болницата и изоставяйки вътре болните, камо ли да довършите операцията.

От толкова путинопоклонничество едва ли знаеш какво ще направят блгарски лекари. Вероятно противопожарните служби успешно са им осигурили безопасна среда. Ти как си ги представяш да оперират в затворено помещение с дим и огън?

Руснаците са си руснаци! Браво!

Пожарникари, хирурзи ! Руска ти работа.

Пожарникари, премиери ! Българска работа

А българската работа да си идиот? Това ли искаш на кажеш за героизма и отговорността на руските лекари.И да не можеш да кажеш нищо добро - премълчи, но не говори пакости. Ако си човек, де.

В Русия може. Мисля, че и у нас може.

Благовешченск е град на Амур до китайската граница. Тия дни се открива голям мост през реката до съседен китайски град. Град на златотърсачи, населен със забайкалски казаци и описан като прекрасно място за живеене от А.П.Чехов. Важно място за Русия, областен център, голям колкото Варна. Има всичко - болници, университети, банки, летище, ж.п,гара, ... Сигурно има и добри лекари

Щом не са водили престрелка докато са оперирали не се брои

на лекарите в нормалните държави не им се налага.

То в нормалните държави няма пожари,само в Русия има....нали куха манерко ?!

Руснаците винаги са възхищавали със своя героизъм и себеотрицание. Поклон на руските лекари

Мелиха, разкарай се, трол

Шапка им свалям на тези доктори.

от умиление...

гледай да не се насериш от напъни

Щом могат да го правят по време на бомбардировки, защо да не могат да оперират по време на пожар?

Е как кое - болница в Русия! И лекари, които могат да правят сърдечни операции! И това в Далечния Изток, а не в Москва! Пък тук някой се опитва да ни убеждава, че в Русия всичко е на ниво 18 век - и болниците им, и лекарствата ими, и ваксините им, и медицинските им кадри.

Всички нации и култури имат негативни качества, но не всички имат и позитивни такива. Най позитивното на руският народ и руската култура, е че умеят да покажат среден пръст на всякакъв вид опасности и дори изцяло да ги пренебрегнат, докато други биха си плюли на петите в такива моменти! Преди 4 дена станах свидетел на нещо такова в група от 10-тки чужденци...всеки пребледня и се втрещи, само Серьогата каза " Ебал съм майката" и хукна към проблема. Против всякакви очаквания успя да се справи с проблема и после всички го носеха на ръце!

То затова животът там е с 5-10 години по-кратък, отколкото в ЕС. Защото я покажат среден пръст на опсаността, я тя им покаже на тях. И с ковида са същата работа. 18% ръст в общата смъртност за 2020 е повече, отколкото тук.

Вярвай си, пък някой ден като пораснеш, ще почнеш да пишеш нещата такива, каквито са, а не каквито ти ги е казал някой! И бъди здрав!

Зевзек

Дядо Мразе, Такива са нещата според Росстат. Вече си голям, а още нямаш техническа грамотност и затова все за носа те водят.

Официално.Руснаците живеят средно 73,4 години.И...? Какво толкова лошо?

Новият адрес на сайта е днес.дир.ру