Лекари от Спешна помощ - София ще заминат утре сутрин за Турция със "Спартан"-а

ДПС започна дарителска кампания в подкрепа на пострадалите при земетресенията

Обратно в новината

Коментари - Лекари от Спешна помощ - София ще заминат утре сутрин за Турция със "Спартан"-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да лекуваш трябва да знаеш турски? То не е само да си разходин задника до там! Толкова продажжност. Кучетата, миличките, вършат повече работа! Моля Ви, спасителите прибирайте ги, че тук също са необходими! А тия от спешната помощ могат да останат! И без това положението с тях е отчайващо

Ами браво, аз съм в момента с майка ми в Турция да ѝ правят операция. На паркинга са само български коли. Сега и българските медици идват. Ашк олсун. Да местят направо и болниците… Не е истина доктде ни докараха!!!

да помогнем с каквото можем много е страшно...и как плачат хората че има под развалините хора а не могат да им помогнат..потресаващо .

Човещината се доказва в момент на нужда. Човешко е да се помогне.

човешко е да помогнем. И на Турция, и на Сирия. Ама баш с лекари и медицински сестри ли? Без друго са ни кът. Иначе с други неща - да. Може пък някога /не дай Боже да възникне необходимост/ да ни върат жеста. Все пак не са макета.

Спартанът да мине и през Сирия. Аман от двойни стандарти.

Съчувствам на пострадалите и техните близки. Обаче....защо все тичаме ние да помагаме? Турция е къде по-богата държава, с огромен ресурс и добре развита медицина. Големи държави пращат екипи, помощи, къде отиваме ние? Нямаме ресурс да се грижим за своето население, но щедро пращаме помощи всякакви, ту на Украйна, ту на Турция, ту на кой ли не. В крайна сметка, има толкова хора в България, които се турчеят, нека те да се бръкнат по-дълбоко и да помагат на сънародниците си. Не видях някой да помогна на пострадалите от наводненията у нас. А и хич не ми е ясно, колко точно приятелска страна ни е Турция. Нейсе.

Този "спартан" е голяма работа - не слиза от новините и е много дразнещо като го ползват в единствено число.

Тук в задачката се пита - ако до този момент линейка, в повечето случаи, идваше за чосове, или изобщо не идваше, сега ще идва ли изобщо?

НЯМА да идва линейка! Не те ли е срам! Как може да си такъв егоист! Нашите първи приятели, нашите вечни приятели са в беда, а ти мислиш за болните български деца, за родителите си и близките си! Я се стегни и събирай помощи, че Лазар Капачката вече изтупа украинския барут от камуфлажа и тръгва за Турция! И да не забравиш да дариш пенсията на баба си, дето днес я взе! И бездруго, без линейки и лекари, я й потрябва, я не...

а за сирииските пострадали кога ще изпратят самолет?

Там Путин и Ердоган стрелят!

Ако т.н. Спешна помощ си върши така "съвестно" работата, както в България, в скоро време ще четем за разстреляни пияни недоразумения

Тая дърта ламя докато се дотътри до Турция 2 пъти трябва да зарежда

Глупости пишеш!

Евентуално да ни лекува. Така е по белия свят, изпращат хуманитарна помощ, но остава и за населението на дадена държава. Таааа, това вече явен геноцид ли е върху бедните българи?!

Не се обаждай, че ей сега ще те почнат какъв си трол и простак безчовечен. Не знаеш ли, че е срамно да искаш нещо за българите? Всичко живо реве на чужди гробища и се опиянява от безмерната си доброта. (До следващия смъртен случай от закъсняла или липсваща линейка)

Турция е 80 милиона младо, ораво население. В София спешната помощ и без това закъсала и не може да обслужва застарялото болно население... Но човещина, ще помага на Турция държавата-мащеха за българите.

болести. Земетресението мачка наред...млади и здрави тела също. Аз пък се моля моят народ, българите, да оцелеят, нищо, че са стари и оставени и без елементарна медицинска помощ.

Много е важно с какво

кой?

Вече се повтаряте ! Ако нямате нещо ново не ни затрупвайте с едно и също.

Има духльо ши ми духаш

за Сирия кога?

Нека да се върне от Турция, де.

А за За Сирия кога излита спартана

Пострадали! Щом нашите некадърни пияндурници ще ги лекуват! Явно някой е набарал някаква далавера. Не вярвам да е от човещина! Иначе лошо нема! Радев ли ще кара самолета? А дали царя мошеник ще се включи с родата си в помощите?

Ясно, сараите на Доган се продават и парите отиват за пострадалите.

Турците имат десетки хиляди медици, медицинският туризъм е изключително развит. По каква причина нашата страна, бедна откъм медици с болно и застаряващо население праща от недостатъчните ни спешни медици за Турция?

ЧОВЕЩИНА!

А за За Сирия кога излита спартана

там е работата, че политиците и ДПС не правят добро за народа, но са първи да се слагат на чуждите. А когато се избира между две неща в случая е редно да се избере собственият народ, да пращаме медици, но не и спешни.

А за Сирия ?!?