Лекари блокираха столичен булевард с викове ”Москов-вън!”

Със скандирания "Москов - вън!" протестиращи лекари от столичната болница "Св. Иван Рилски" блокираха за минути движението на столичния бул. "Иван Гешов".

Обратно в новината

Коментари - Лекари блокираха столичен булевард с викове ”Москов-вън!” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и между лекарите имало големи серсеми.

И за най- дрисливия бизнес да заговориш, ще се се започне финансити- колко, как, от къде и т.н.Тук се прави нещо принципно, нещо голямо и единствено се леят мазни, нищо не значещи, неаргументирани думи/лафове/. Няма алгоритъм, няма и една цифричка, няма сравнителен ананализ. Какво има- политическа и човешка простотия, подкрепени и опиращи се на чувството за недосегаемост. И освен това- рибата се вмирисва от към онова, което я е ръководило, докато е била жива.

др.москов,моля кагете на хората докога в спечна помоцт цте работят хора над 6з години *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както обикновено - ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ПОСТЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ!!! Москов се пъна, пъна и накрая започна да се нааква.......................

Мъкааааа голя мачъка По босфор ТВ нищо не показаха за митинг на геновчетата пред МЗ. Как може така бе хаймани. Никой да не ще да защити министъра Москов Нали пари Ви обещаха бе шматки Що Ви няма

Искам да припомня, че д-р Дечев, когото някои комунисти си позволяват да защитават, беше човек на скандалната червена министърка Мими Виткова, която изкопа гроба на българското здравеопазване!

Москов уволни и педерасчето Ангелов, директор на Александровска. Ама не смееш, защото го защитават ДПС, Джемини и Шалом. Стиска ли ти а?

Москов го заблуждава травестита Ангелов от Александровска и Шарков заедно със синчето му, което се подвизава в Александровска.

Д-р Москов е ,,велик" даже полувелик !!! Уволнява ,назначава свои послушковци,обединява болници,ликвидира и съсипва остатъците от здравоопазването на Бългалия.Велик ,,реформатор" на РъБовете е доктор Москов.Браво докторе ,браво Москов!!!Ти Москов си първият министър на здравоопазването за 25 години думокрация ,който го псуват доктори , пациенти,свои и чужди.

- пиете домашна - мажете с домашна - накисвате чесан в домашна - носите на доктора домашна ...посадете овошка или лоза, да не си отидете без следа.

не давайте ключа от избата на жината!!!!! изнудват после човека.

Да попитам другаря Тиквов и Ко: А защо не уволнявате безполезната хрантутена от нас администрация от ваши хора (т.е. на цялата местна полит мафия) по всякакви агенции, министерства, комитети и измислени тарикатски институциики?!

Ръбатите могат да направят само едно- ХАОС във държавата.

Не ме интересуват реформи, министри, комисии, сливания и разделяния! ИСКАХ, когато детето ми го боли, ЛЕКАР да му окаже помощ, а не да ми наднича в джоба! Все пак е учил за ЛЕКАР, в противен случай да беше станал хамалин! Д-р Москов, ако реформата Ви успее, имате уважението ми! Ако трябва да се реже, режете! При лекар не отивам да гласувам, а за да ми помогне!

За съжаление май се оказва, че г-н Москов обслужва интересите на г-н Делян Пеевски. И ако това е така, изглежда логично да се разбие една работеща система, за да може да бъде източена.

Коя система?

Гнездото на осите е леко разбутано и те почват да жилят, мафия лекарска мафия.

Москов е решил да проведе реформата на всяка цена и ще го направи. Целта на реформата е ясна премахване на последните остатъци от социалния елемент в здравеопазването и пълна непрозрачност на мотивите за решенията на министерството. Най-показателен пример за бъдещите методи на министъра е това, че той се обърна към полицията за решаване на въпросите около спешната помощ. Нима няколко бити лекари тежат повече от многото починали пациенти поради неуредиците в самата спешна помощ?

Позволете да повторя - считам че д-р Москов Е на Прав Път. НО ! - Без Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност - Няма да Стане. (Извинете !)

не са избира без анализ, оценка и план... а туй значи време. поне 2 месеца пас. скороста с която тръгна по промени, изявления....дадоха веднага индикация, че варви по чужд нами план. надеждата е лекарство дърварино, но в случая....след закони...остава само едно - оставка. яд ме е, че дпс първи му я поискаха и то за друго. силно разчитах на Москов за реална и нужна промяна. убеден съм, че от първите му стъпки видяхте от моя страна, непричастност и предупреждение. прокара закона, осребри, изгоре и толкоз. ся мълчи и не са показва никаде. пребито бебе, г-н министър. срам за всички нас. заради доверието ни. нема как..тенеке. оставка. докато не е паднал в по дълбока яма.

Какво според теб означава това "социален елемент" в медицината?

за мен е пестене от разходи за други институции - силови, правни,... кат не се са забравя, че няма ненаказано добро..

Какво според вас значи "социален елемент" в здравеопазването, което в самата си същност е социална деиност !?

веднъж ми се наложи чакам един лекар пред кабината му да ме прегледа частно, при положение че съм здравно осигурен. Както и да е щях да прежаля 50 лв...та чакам си аз и в един момент лелките от рецепцията изпаднаха в криза че е станало 5 часа и трябвало да си ходят, а заради мен не можели...под ножа всички бюрократични лентяи !!!

Дай името на лекаря и болницата, която си посетил, и си прежалил 50 лв. за преглед,та да не ходим там

По- добре да си викат истината: - Не ни спирай далаверите искаме да продължаване да си крадем и да имаме най- голямата администрация!!!

сливат се само администрациите, а не болничните заведения, ама като гледам тук само такива са останали..чантаджии и лентяи.

Спокойно бе,и лекарите са идиоти като нас!

Браво, че ще уволняват около 300 човека ИЗЛИШНА АДМШНИСТРАЦИЯ!!! Аман от безполезни лапачи! И всичките със заплати от нашия джоб! Ами изкарайте си хляба сами бе! То доктори няма, в болницата се молиш и няма кой да ти подаде една подлога!!! Обаче счетоводители, склададжии и секретарки - пълно!

Пепи, не се поддавай на злостните комунистически провокации! Ти и Дани Митов сте най-успешните ни министри, разчитаме на вас!

Забрави министърката на туризма, която очаква 5 процента ръст, след изложбата в Лувъра!

Само за уточнение - това на протеста не са лекари. Администрация, охрана, общи работници, шофьори, чистачи и т.н.

Аз съм си научила урока, че щом нещо е добре за лекарите, значи не е добре за пациентите и обратното! ОБЩЕСТВОТО ДА ПОДКРЕПИ МИНИСТЪР МОСКОВ!!!

Това е логиката на бай Ганьо Балкански.Една система може да е справедлива и за пациентите, и за лекарите, стига да е обмислена добре, и да се прилага от честни хора.

Разсъжденията ти нямат нищо общо с действителността! Аман от теоретици!

В крайна сметка ако наистина се налага да се слеят двете болници, защо тогава не сложат директора на успешната болница? Тоя да го върнат да управлява двете болници, а другият да си ходи и да поеме и дълговете като частно лице!

Ами много просто - набеденият за "успешен директор" е крал много! Ама много! Ум ще ви се завие ако знаете колко!

Само некадърен ли е?

zosha_@

и колко си запознат- факти...не общи фрази.

ИСТИНСКИТЕ ЛЕКАРИ БЪЛГАРИ, ОТДААААВНА НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ. ОСТАНАХА САМО ТЕЗИ НЕПОЧТЕННИ, КОИТО ТЕ ГЛЕДАТ В ПОРТФЕЙЛА, А НЕ В ОЧИТЕ!!!

Повечето са банда крадливи фелшери. Кадърните не са в България.

Огромна част от Българските Лекари - Не са у Нас !, колкото и да Е Страшно, Колега. НО ! : А. Знам че Има И у Нас ! Б. Създаването на Реални Лекарски Консилиуми (, че И Екипи за Директно Лекуване !) от Лекар(к)и от Цял Свят - Е въпрос на два-три клика.

Москов, защо не разследваш престъпната болница София Мед? Защо вината се прехвърля само на сестрата? На кого е СофияМед? Има ли Десислава Атанасова пръст там?

Здравната система е такава, че болница, която не източва касата, остава в дългове и я закриват. Смяната на министри, директори и реформи не подобрява здравето на населението и не увеличава заплатите на медиците. Нужна е смяна на политическата система, която създава и здравната. И понеже лекарите претендират за интелигентност над средната, аз не ги оправдавам, че не се досещат за това.

Естествено, Колега ! ...и ако позволите във Ваше и на Колегата 'EU' допълнение: - След започването на Реалната дейност на Работната Група ЗА Здравеопазването-Ни : А. Осигуряване на Животоспасяващите здравни/зъболекарски лечения Безплатно за Всеки Българин/ка ! Б. За Хората с недобри доходи - Ежемесечен ваучер за останалите (Без козметични и/или палиативни !) В. За Хората с прилични доходи - Изграждане на Система за здравни осигуровки !, които се плащат от Всеки и съответния работодател. ... Отделно - Нонстоп Синхрон на Тази Система с Данъчната (от Прогресивен тип !) като : - платеното Реално за здравни осигуровки - се Отбива от данъците ! - Допълнителни Здравни Отбивки от данъци за Хора в Златна възраст (и Грижещите-се за тях) - Допълнителни Здравни Отбивки за Хронични заболявания и детски Необходимости ! Как Звучи за Начало ?

Колега, освен Работна Група, може да се създадат . ДВЕ КОМИСИИ, ПОДВЕДОМСТВЕНА КОМИСИЯ И ДВЕ АГЕНЦИИ - 600 Души щат, резултати след 15 години/ЕВЕНТУАЛНО/ НО, Колега, мен сега ме боли! ПРОСТА ЛОГИКА, КОЛЕГА - нямам пари-умирам!

Никакви реформи не са възможни в здравеопазването. Самата лекарска гилдия е против всякакви промени. Тя иска от държавата пари и пациенти, които да ходят като подвижни касички.

Напълно съгласен.Сега действащата система е на принципа "куче влачи, диря няма".Тя устройва напълно и слаби лекари, и мързеливи такива, както и чиста проба мошеници.Устройва и гадната НЗОК, устройва и отрепките в ръководството на БЛС.А една истинска реформа ще игнорира всички паразити.Има донкихотстване от страна на Москов, няма да успее да направи нищо, но все пак му свалям шапка.Не можеш го купи с пари.

Тия могат само стачки могат да правят и да бият новородени, но не и да лекуват хората.

На мен пък лекърите само ми са карат,че ни хода на лекър и ного пуша и пия! Ми лоши ора,бе!

Има логика. Имаш 2 болници - 1 успешна и 1 затънала в дългове. Обединяваш ги, махаш директора на успешната и слагаш този на затъналата в дългове. Нарича се здравеопазване БГ.

Москов да не би да е лекуван във някой Психо Диспансер преди това и да го крият,вижте му само погледа какъв е типично като на луд,и със постъпките си го доказва,да се маха докато е време докато не е съсипал здравната система,веднъж при Борисов 1,откраднаха парите от здравният и пенсионният фонд,сега при Борисов две,се повтаря същото щрез лудия Москов,които не уважава колегите си,иначе се бил много застъпвал зад тях,да не ги биели циганите,всичко е един малак пияр от страна на Москов лудия,да се маха докато не е съсипал здравната система,и да каже Ген-Тонев и Кадурина кога ще връщат откраднатите 10 милиона лева от ВМА,и кога ще влизат във затвора???Кажи това Москов.

Очевидно д-р Москов не се подчинява на тикви, мамути, биволи и всякакви там кютуци и трябва да му се спретне компромат. Дерзайте, другари!

Нали такова казвам и аз всички геновчета довечера на митинг пред здравното министерство под надслов Москов ти си най бодър здравен министър

На последните избори не гласувах за партия, а конкретно за човек - Москов. Защото се биеше в гърдите, че ще оправи Бърза помощ и че има смелост да направи доста реформи ( и само бърза помощ да оправи стига). Но последно време тоя човек взе да ме съмнява

Е Сам, Колега. .. Сам-самичък ! Именно-Затова Изказах че платформата-му ЗА Диалог С Нас-Всички - Е Задължително Незабавно да стане Тотално-Отворена.

Брави на д-р Москов! Не се поддавай на евтини провокации! Трябва да издържиш и да уволниш всички, които пречат!!!

Това е политиката на чеворната ламя и специално на РБ, ако случайно е останало някъде нещо печелившо в БГ да бъде съсипано. Личи си почерка на Костов. ОСТАВКА ВЕДНАГА!

Москов подавай Оставка Веднага бе,хората не те искат както теб,така и Вежди Рашидов,що за наглост е от ваша страна да седите на сила,малко ви остава хората да ви изринат със лопатата като ненужен боклук и ви изхвърли във кофата за боклук,там където ви е мястото ненормалници Герберски.ОСТАВКА ОСТАВКА!!!

Сакън недей какво ще прави Боце без най-добрите си министри. Те с най висок имидж и баш пред избори ремонта на кабинета не бива

Вън на мистъра с лудия поглед!!!!!Нали се ползваше с голяяяяяямо одобрение от колегите си??????????

Опита и практиката си казват думата. При ББ - 1, здравното министерство чупи всякакви рекорди по смяна на министри от 1989 г. насам. Да видим сега как ще се представи ББ - 2!

че рекорда е по надгробни паметници. почти точно се броят.

Определено !

къв наплив за касови апарати.. само в БГ.

Г-н Москов, бях се зарекъл да не пиша, но ме засърбяха ръцете! Аз съм човек, който като види бяла престилка и му прилошава. Наложи ми се веднъж да посетя лечебно заведение с огромна дискова херния! Накараха ме да отида да си платя "мануалната терапия", /на масаж се обиждат/ на 500м от сградата! Всеки, който е имал такива болки, знае за какво става въпрос! От година живея в чужбина и чудо тук направленията не свършват на 5-то число, не чакам 3 месеца за ЯМР, не си плащам паркинга пред болницата все едно е дискотека и вътре мирише на хубаво, топло е и има музика! За отношението на медиците ще Ви разправям друг път! Между другото и масажите са безплатни, както и лекарствата! Успех в реформата!

Напълно Ви подкрепям, Колега !

Имат пари - не свършват! Ко се учудваш...и техните пациенти не са като нашите - дървени философи

И мен ме засърбя нещо ама няма да ти казвам какво ще се досетиш сам. Като отидете в чужбина и забравяте откъде сте излезли. А каква ти беше сметката в болницата или ползваш услугите на социалните.

Гаргамел

Мани ги ве...дрисльовци под път и над... Нека си пише у чуждите форуми...ко цъфнал в българския

Бих предположил че Колегата 'EU' - Си Е Платил ВСИЧКО ! ... Е, Какви-Точно МъкиСизифоски Е имал След това (да си Възстанови разходите чрез Съответната мед.осигуровка Там където Е В EU ) Поради 'фразеологията' на Написаните документи у Нас (фактури, медицински Заключения, Направени терапии и т.н) - би следвало да Ни Изкаже !

Почеши се там където те сърби! Какво ползвам, не е твоя работа, като почнеш да ми пълниш хладилника, ще ми даваш акъл! И не си взимам седмица отпуска, за да заведа роднина на лекар! Аз може да съм се забравил, но поне си плащах здравните вноски!

Именно това се опитва да поправи министър Москов! Затова са тези промени. Оставете го да си свърши работата.

Ами нали това иска да промени министъра, тия батаци дето са бъркани много години. Много закъсняха дори с провокациите колегите му. То беше ясно, че разни хора ще му спретват какви ли не номера. Те, те милите са си планирали поне следващата петилетка, идва някъв си министър и ще им бърка далаверите, тцъ тцъ тцъ :)

Омитай се Москов. Браво на докторите. Нито в образованието, нито в съдебната система няма съпротива срещу "реформите" на костовистите. Това не са никакви реформи,а поредните престъпления.

За какво са ви тия мнения,като не вършат работа? Силата върши работа,има си физични закони!

Питате-се дали Ни Четат ли, Колега ?! - Охохооо !, Четат Ни, че и как-Още !! (Хвърлете Поглед в Нещата по катеБейската частушка...в Отзивите Чак от де-факто СБ, МВФ, ОЛАФ и Оксфорд. ... Е, че 'наште' се Опитват да Ни САБОТИРАТ - Ясно !, било то по куневопръмовичарски, радански, бесепаристически, депесейски и ВсяТамТаковастически - Ясно ;-)

ТОТАЛНО МОСКОВ ТРЯБВА ДА Я НАПРАВИ ТАЗИ ПРОСЛОВУТА ПРОМЯНА. СТИГА СА СТАЧКУВАЛИ ЛЕКАРИ. ЗНАЕМ КАК ЛИКУВАТ НЯКОИ. ЗА МИНИСТЪР МОСКОВ СМЕ.

Още един келеш, решил, че е гласът на Суверена...

Браво и да не забравиш довечера за митинга пред здравно. Да подкрепим най добрия доктор от деформаторския пардон от реформагорския блок. Лостов Лостол пардон забравих Москов Москов Москов

Тия лекари са страшна мафия. ОТ андреева недоволстваха, сега от Москов, преди това - от други минстри- кой ги пипне - скачат. А по закон нямат право да протестират.

Министър Москов се опитва да спре течовете от здравната система. Всеки от нас знае, че се надписват медицински дейности и се източва ЗК. От личен опит в частна болница през 2013 година, в стаята ни бе записан пациент на кошетка, нямаше такъв, след това болнични за 1 месец. Питам, ако е бил толкова болен защо не му видяхме очите ? Същата болница 2014 година приеха ме в понеделник изписаха ме в петък. По документи приет в неделя изписан в събота .... Така източват нашите пари, а ние неволно ставаме съучастници... Трябва непременно да се направи нещо. На база на плащанията през 2014 година са отпуснати лимитите.. Иначе отговерен е министъра като принципал, но работниците искат да решават съдбата на лечебните заведения , нещо не се връзва.............

Потърсете в нета: Москов: НЗОК няма да покрива лекарства за диабетна полиневропатия

Някой от тука плюващите министъра да ми обясни откъде идва тая печалба на тая печеливша болница. От здравната каса ли, откъде? Май от джоба на всички ни.

От надписани дейности разбира се.

От бетонните ви глави