Самоуби се хирург, нарочен за смъртта на дете

Хирургът от Окръжната болница в Пирдоп, който е бил в екипа за операцията на починалия мистериозно 11-годишен Илия Павлов, се е самоубил.

Обратно в новината

Коментари - Самоуби се хирург, нарочен за смъртта на дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почивай в мир, д-р Велчев! Средногорието помни колко животи си спасил!

Днес почти 12-години след кончината на д-р Николай ВЕЛЧЕВ, твърдя,че той беше Лекар и Човек, който се раждат веднъж на 100-години! Светла ти памет Докторе, който запази ИМЕТО "Доктор" неопетнено!!!

Като седна и като се изправя като чели ми се от лепя нещо от пъпа и боли

dumite prosto nstigat da izrazia emociite si v momenta... Nadiavam se sea pone imeto mu da se izchisti, i ako nqkoi moje, neka iztriie gnusnite i neverni komentari po negov adres...

Днес се разбра, че доктор Велчев не е виновен. Не знам какво е ставало в Пирдоп, но не е понесъл дори погледите на хората преминаващи покрай него. Чувствителните и велики хора не могат да поемат такъв товар от несправедливост. А анестезиолога, той си го е получил. Ще отида в Пирдоп да поставя цветя на гроба на д-р Велчев.

В Пирдоп хората са се превърнали в скотове, които се интересуват само какво са си купили, как да се ровят в живота и хората и какво мръсно да направят. Погубиха изключителен хирург със своето малоумие.

Бог има, и името Му е Исус Христос. Дано и детето и докторът да са при Него сега !Защото душата на човека е безсмъртна и и животът на душата продължава и след смъртта на тялото. Това е истина и го пише във Библията, която, хора, ако не четете, сте загубени !

До един кретен. Не схващам каква е връзката с онова, което се казва по-долу.

попитайте който и да е лекар,дори и със специалност,ще бъде ли признат за такъв да речем във Франция,и тогава говорете колко са добри.Тук повечето гледат колко да смъкнат от кожата ти.

Познавах Доктор Велчев, беше най-уникалният човек, забавен, интелигентен, много добър професионалист, изключително любвеобвилен баща и добър гражданин. Липсата и празнотата е голяма, жалко, че никой не направи тези положителни коментари преди да се случи най-лошото. Срамувайте се , пирдопчани, срамувайте се!

Виновен или невинен, колегата си пое отговорността. Пита се в задачата откъде сега в Пирдоп ще се намери читав хирург да бачка???

Виновен или невинен, колегата си пое отговорността. Пита се в задачата откъде сега в Пирдоп ще се намери читав хирург да бачка???

Скъпа Госпожо! Вие се опитвате да сложите на едни везни цената на детския живот и професионализмъ на лекарите?! Не мислите ли, че нещо се заблуждавате в подхода си? Никой не е казал, че трябва да се пренебрегне живота на едно дете. Но, никой няма право да ми каже, че професионализмът и животът на моя приятел, който загина в резултат на тези събития, струват по-малко или - както вие казвате - не струват много... Не е честно да се говори така и не е морално! Вие си молете вашия измислен Бог да пази тоя и оня, но - уви! - същият този измислен Бог никого не пази... Смъртта на детето е трагедия, няма спор. Но и смъртта на моя приятел е трагедия, не мислите ли? За мен дори това е по-голяма трагедия, но аз не бих сложил нещата на едни и същи везни, просто от човещина. Ако обаче се окаже, че доктор Велчев е бил подтикнат към самоубийство, или - още по-лошо! - ако се окаже, че е бил убит, каквито съмнения съществуват, право да ви кажа, няма и за миг да се замисля чии живот е по-ценен! Защото ако едно дете е било късно заведено в болницата със спукан апендикс, и е било неспасяемо, за това не е отговорен докторът, който дори не го е оперирал. Отговорни са родителите. А за смъртта на моя приятел също те са отговорни, пряко или косвено. С подетата от тях медийна кампания за оклеветяване на доктор Велчев, а може би и с друго... Така че не ми претегляйте ценността на този или онзи живот! Ако сте християнка, за каквато претендирате, би трябвало да жалите поне ЕДНАКВО за две невинни жертви на една и съща безотговорност. И - за да приключа с тази реплика - бих допълнил, че ако детето е загинало по нечия грешка, това е загуба само за семейството му. А доктор Велчев беше невинен и дали се е самоубил или е бил убит не е ясно, но е ясно, че загубата на един хирург от такъв мащаб е загуба за цялото общество и за всички, на които е помогнал или на които щеше да помогне, ако не бяха го унищожили! Е, чак после можете да започнете да претегляте кой колко струва!

След като прочетох, във вестник 24 часа, че дори не с ключ, а с взом е влязъл в стаята откъдето е паднал от шестия етаж е ясно, че 99 процента не е самоубийсво, и следва да се разледват безделнически банди, изхранващи се от поръчково тероризиране, рушене на репутация, инкриминация, клевети, кражби, измами, сриване на доверие във възлови институции, което зачести до ежедневие

Бих искала да отговоря на двамата, репликирали изказването ми, но за съжаление не знам какво да им кажа. Защото те просто явно са искали да кажат на всички с мнение, различно от тяхното, че ние сме отрепки, че заради нашата простотия Бъргария е последната дупка на кавала и че не ценим интелектите си. Че вече няма кой да прави безплатни операции в Пирдоп /сигурно е така - докторът показа, че е бил почтен човек/, че с плитките си умове не можем да разберем общо взето нищо. Та това е - бъдете здрави и се помолете Бог да пази децата ни от лекарски грешки, а лекарите - от грешки. И...няма нищо по - ценно от детския живот. Сравнени с него, интелекта и професионализма на лекарите и безпатните операции, не струват много..

Никаква вина не го е убила! Убихте го вие, гадни неблагодарници! Е, мрете сега с кеф, нещастници! Доктор Велчев вече го няма да ви оперира безплатно, това е всичко, което постигнахте! Радвайте се!

Ти май нещо се объркваш... Казваш, че си Свилен, а после говориш за себе си в женски род? Кое е вярното? Това, че тук някой е подел кампания за оневиняването на доктора ли? Не, не е така! Докторът беше и е невинен! И си отиде невинен, заради такива отрепки като теб! Е, ща си кажете, една нелепа смърт в повече - това не е нищо! Но не е така! Именно затова България е последната дупка на кавала, защото не цени интелектите си! Това си остава ваш проблем, но може би трябва и да се замислите дали просташината не ви играе грозен номер! Защото всяко нещо си има причина и следствие! Но, това е прекалено сложно за плитките ви умове, зная!

Може би не съм чула или разбрала, но доказаха ли точно от какво си отиде момчето? Доказаха ли кой е бил пиян или не? За смъртта на дете не оправдавам никого, но ние, българите, имаме навика, разбрали-недоразбрал и веднага произнасяме присъдата. Кой знае как са го гледали по улиците горкия доктор. Знаете как е в малките градчета, всички се познават и съдя ли съдят. Но, знаете ли, съди само Един! Ами, ако, съдейки, сгрешим? Тогава съдените ще бъдем ние. Бог да прости детето и доктора!

Тук май някой е подел инициатива за оневиняване на доктора. Сигурно е бил добър хирург и е спасил много човешки животи, но в един момент нещо е объркал или е допуснал друг да сгреши и най - скъпото на едни родители е било отнето. Това е. Доблестен човек, който не е могъл да понесе вината, която е чувствал. Тя го е убила, а не общественото мнение, което, убедена съм, е било разнородно и преди фаталния му край. Мир на праха му.

Защото анестезиологът е путка, глупако! И защото се е издръстил като пръдня из гащи още преди три седмици! А хирургът беше невинен, но не и страхливец! Чат ли си, или трябва да ти го нарисувам на картинка? Или ти си толкова тъпо копеле, че и това няма да проумееш!... Боже, прибери си вересиите! Нищо, че те няма! Аман!

ДО МОМИЧЕ,ПРЕДЛАГАМ ТИ БЕЗ ДА ПОЗНАВАШ СИТУАЦИЯТА И ЧОВЕКА ДА НЕ КОМЕНТИРАШ,Д.ВЕЛЧЕВ БЕШЕ МОИ ЛЕКАР И МИ САПАСИ ЖИВОТА ПОДОБНО НА ХИЛЯДИ ХОРА,ТОИ БЕШЕ ИСТИНСКИ ДОСТОЕН ЧОВЕК ДАВАШЕ СИ ЖИВОТА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ.СМИСАЛАТ НА ЖИВОТА МУ БЯХА НЕГОВИТЕ ПАЦИЕНТИ.ТУК НЕ МЯСТО ЗА ЗЛОБНИЯ ТИ КОМЕНТАР..........НЕ ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ САЩЕСТВУВАТ ПОДОБНИ ХОРА КАТО ВАС(МОМИЧЕ)НЕ ОЧЕРНЯИ И БЕЗ ТОВА ОЧЕРНЕНАТА ПАМЕТ НА ЛЕКАРЯ,ПРОСТО ЗАМАЛЧИ.КОЛКОТО ДО ТОВА ,ЧЕ Д.ВЕЛЧЕВ Е СЛОЖИЛ САМ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ-НЕ ГО ВЯРВАМ,ТОЙ НЕ БЕШЕ ТАКАВА ЛИЧНОСТ ЕДВА ЛИ БИ СТОРИЛ ПОДОБНО НЕЩО,МИСЛЯ,ЧЕ ТОВА Е УБИЙСТВО И ТО ПРЕДУМИШЛЕНО.

Българи, сега трябва да ликувате, тези, които изпитват удовлетворение само когато има трупове.Освен , че морално убивате лекарите със своите просташки и зли писания и коментари, стигнахте и до убийства. Не , не е грешка , защото това си е чисто убийство от страна на държавата и обществото.Вие, които всеки ден пишете за лекарите , че са хладнокръвни и бездушни убийци сте примитивни , зли и завистливи същества,за които няма нищо свято.Лека пръст и на детето и на хирурга, който за съжаление не издържа на неистовия вой на тълпата, че е убиец.Живея от 15 години в чужбина и тук както и навсякъде за жалост се случват да умират пациенти, но никой не си позволява такова отношение към тези, които често в неравна борба за живота ни са губещи.Лекарите не са богове, едно кратко трепване на ръката на хирурга може да е фатално, все пак да не забравяме, че те не са богове.Истинско чудо е , още има хирурзи и въобще лекари в България,които са длъжни да преодоляват неистовата омраза на пациентите и да търпят унижения от хора,които вместо да се опитат да видят откъде идва общата беда посягат на най близкостоящия. Бях свидетел , когато в българска болница в спешно отделение, сама лекарка се бореше за живота на тежко болен а други пациенти стояха на метър от нея и я заплашваха,че ако веднага не се заеме с майка им (те бяха току що дошли) щели да я пребият и да и сипят кофа лайна на главата (моля извинете за израза но това е самата истина).Горката жена, нямам думи.ОПОМНЕТЕ СЕ И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА НАДДЕЛЕЕ ДЯВОЛА!ДАНО ВЕЧЕ НЕ Е КЪСНО!

Е добре де, ако е виновен анестезиологът, защо хирурга ще се самоубива?

Петрова много си злобна. Стига сте плюли по адрес на лекарите. По-вече от половината си живот лекарят прекарва в болницата. И през целият си живот да е там, вие пак ще сте недоволни. Нямате представа какво е напрежението на един оператор или анестезиолог по време на операция. няма и да разберете. Моите съболезнования на близките на детето и лекаря.

Моите съболезнования!

Думите са слаби, за да изразят скръбта ми по загубата на нашия приятел и мой колега доктор Николай Велчев. Думите са слаби, за да изразят и омерзението ми от цялата тази адска простащина, която цари в България и която в крайна сметка е довела до тези трагични последствия. Познавах д-р Велчев, за мен той беше просто Ники или Докторе и смея да твърдя, че бях един от приятелите му. В последните години се чувахме поне по веднъж на два дни, често и повече. Бил съм у тях, познавам децата му и дома му. В последните дни, след тази нелепа случка с починалото дете, между 30 ноември и 8 декември говорихме с Доктора поне 6 пъти. Самият той ми описа как е протекло всичко и прекрасно зная, че е било точно така. Той изживяваше случая много дълбоко, но това е естествената реакция на един отговорен и чувствителен човек. Не можеше и дума да става за съмнения, че може да посегне на живота си. Един хирург често се среща със смъртта, уви... Това е професията. Но много по-често успява да я избегне и това е сигурно! Д-р Велчев е спасил живота на стотици хора. Е, имало е и смъртни случаи, това е неизбежно. Но в конкретния случай той дори не беше оперирал. Грешката на анестезиолога е била, че е вкарал канюлата за обдишване с кислород не в трахеята, а в хранопровода на детето. Никакви предозирани упойки не е имало. Просто лоша манипулация от страна на анестезиолога. Когато попитах Доктора дали колегата му не е бил малко пиян, той ми отговори: Не, приятелю, ако той беше пиян, аз просто щях да го изгоня от операционната!... Да са пили заедно, това е немислимо! Доктор Велчев почти не пиеше, бил съм с него на маса и у тях, и в заведения и той никога не е пил повече от 40 мл уиски или бърбън. Да се напие от толкова един мъж с неговото яко телосложение, това е немислимо! Още по-немислимо е той да се е явил на работа пиян! Това са глупости, родени от болното съзнание на една озверяла майка, която е загубила детето си. А то е било транспортирано със закъснение до болницата, между другото. Така че вина имат и родителите за късната реакция, а и анестезиологът за грешната манипулация. Той може би затова е в неизвестност от 20 ноември насам. А що се касае до д-р Велчев, той продължи да оперира, защото нямаше никаква вина за случилото се и защото болницата му е имала нужда от неговия опит, знания и умения. Това е истината. Останалото са празни приказки на полу-интелигентни драскачи по медии и по форуми. Именно те може би са допринесли за смъртта на един такъв човек и професионалист, какъвто моят приятел д-р Велчев беше. Когато съдбата на една светла личност попадне в зъбите на кучетата, те не й прощават! И не могат да си дадат сметка, че така унищожават един прекрасен човек, професионалист и ерудит от мащаб, който рядко се среща, или ако се появи, рядко се задържа в България и това е съвсем разбираемо! Съгласен съм с едно мнение, което чух или прочетох някъде и то беше, че Пирдоп никога вече няма да има такъв хирург като д-р Велчев. Не, няма да има! Жалко за добрия човек! Много жалко! Не ми е мъчно, че България е загубила един такъв човек! Никак даже! Тя просто не го заслужаваше и именно затова го унищожи! Желая сили на децата на д-р Велчев да превъзмогнат мъката и да прославят светлото име на Татко си! Те са прекрасни и умни деца и ще успеят, зная го! Желая сили и на приятелите му, част от които са и мои близки приятели, да сме единни и да тачим паметта на един, който беше по-добър от нас и който си отиде така ужасно и толкова рано! Желая сили и на себе си, за да не започна да крещя от мъка и гняв срещу системата, която отне един от най-ценните ми приятели! Ех, Ники, приятелю мили! С кого ще споря сега в мразовитите нощи, приятелче? Не казвам: Бог да те прости!... Той нямаше за какво да ти прощава, знаем го! И ти го знаеше, и всички, които те обичаме, го знаем. Всъщност, Бог просто няма и не може да има! Това е!

Някой НЯКОГА замислял ли се е КОЛКО НЕСПРАВЕДЛИВ е животът на ЛЕКАРЯ-колко тежка СЪДБА е това ! Да почива в мир праха му!!! Мога само да се моля за него!

Аз познавам доктора (както и повечето ми съграждани). Той е наистина много добър хирург. Оперирал е хора, които са напъдени от елитни софийски болници като безнадеждни. Знам и за някои фатални изходи. Много ми е мъчно за детето. Това, което говорят хората, е че той е поел отговорност за грешката на анестезиолога. Тук е мястото да кажа, че Доктора беше и общественик и по тази причина много мразен и хулен от хората. В случая обаче не разбирам защо се бави разследването. Все пак операцията е правена в болницата, няма какво да се скрие, няма неизвесности. Не разбирам защо не е приключило следствието. А ако трябва да разследват убийство на улицата ???

Гробищата са пълни с лекарски грешки. Улицата е пълна с учителски грешки - наркомани, бандити... навсякъд е пълно с родителски грешки... Кой е безгрешен?? Защо един депутат не се самоуби? Та оставка дори през ум не им минава да подадат... Имаме перфектни лекари, знаете го много добре!!! Явно този е бил не само лекар, но е Човек!!! Мир на праха му и Бог да прости момчето !!!

Много жалко и за двамата.Самоче ,ако докторът беше невинен той щеше да се защитава а не да бяга от проблема/и то как/а може би експертизата на кръвната проба е показала нещо.Защо да тежи на съвеста на родителите те искат справедливост и виновните да бъдат наказани а той май сам е избрал своето наказание.А детето или родителите какво е трябвало да избират? Да влизаме в болниците с уред за измерване на алкохол или други вещества.На кой му е позволено да пие на работното място?

някой, това е истината. Загубиха хирург, който вече няма да имат. Никой не брои хората, които е спасил и успешните му сложни операции.

Дано сега разберете защо ЛЕКАРИТЕ трябва да взимат много по-висока заплата от шофери, учители, военни и всякаква друга сган !!! Тези хора са отговорни за човешки живот и всяка елементарна грешка може да ги унищожи. Цял живот си бил един от най-добрите - бъркаш веднъж и с тебе е свършено !!! Тези хора заслужават да живеят в къща с басейн и да карат скъпи коли...както е на ЗАПАД.

slu4va se da mrat pacienti na masata-lekarite sa djasnata ruka na bog ,no ne sa bogove...tova dali pacient 6te umre ili 6te jivee si e boja rabota,nie vinagi pravim kakvoto e nujno,vinagi!

Tragediata e ogromna! A balgarinat kakto obinknoveno samo znae da huli, da obviniava, da napada vsichki ostanali... A v tozi sluchai vina ne moje poveche da se tarsi... Nikoi niama da varne martvite. mir na pochinalite i Gospod da e s jivite! p.S. Prava e mnogo g-ja Georgieva

Лекарите в провинцията май имат съвест! Малкият град, в който всички се познават , помага за това. А какво да кажем за столицата, където всички са анонимни.

От случая с детето има 7-8 операции, които са перфектно свършени... и изведнаж... решил да не прави повече перфектни операции... В друг ред на мисли, най-добрите хирурзи - по правило - са с неимоверно устойчива психика - това е задължително условие... Нещо не се връзва в тези махленски коментарии...

Ей Пирдоп, загубихте хирург, какъвто никога повече няма да имате, заради глупавите обвинения на този и онзи. Подиграваме се с лекарите, плащаме им мизерни заплати, караме ги да дават денонощно дежурства и накрая те са ни виновни. Ето на - лекар няма да има! Нито добър, нито лош... Мир на праха му.

Kakto e trugnalo skoro sami ste se operirat horata kato pove4e mu razbirat... Mi da uchat te za doktori i da rabotjat na smeni i opleskani v kruv za njakolkostotin leva.. Posle kato pochine njakoi da gi tormozjat... Mi njama da ima lekari nakraja ...I te sa hora vse pak.

редно бе ако доктора смята, че не е пряко виновен да защити позицията си и честта си! Ако прокурора наистина е казал че доктора не е понесъл обвинението, че е виновен е страшно! Ако един доктор не може да устои на обвинение за което смята, че е невинен, не виждам как ще устоява на огромното психическо натоварване на което са подложение ежедневно хирурзите?!?! Или съвестта му е проговорила... за съжаление в случая.

Вие наясно ли сте злобна неблагодарна тълпа като се надигне в малък град какво се случва. Доказа се, че не е виновен. И това ще върне ли този изключителен доктор?

Потресена съм от това, че се намериха хора, които веднага набедиха родителите на детето за смъртта на лекаря! Лекаря е имал възможност да избира поведението си и да взима решение и по време на операцията, и след това. Детето избор не е имало- животът му приключва едва на 11 години. Точка. Така или иначе вече единствено Господ може да съди лекаря, но моля не скачайте срещу хората, изгубили нелепо и безумно жестоко най- скъпото си!!! Мир на праха и на двамата!

Защо е тази злоба?Отиде си един добър човек,добър професионалист,голям хирург и най важното за времето ,в което живеем Некорумпиран лекар.Жалко за детенцето не мога и неискам да се поставя на мястото на неговите родители,но вината на доктора доказана ли е?Бог да ги прости и двамата!И дано там където са сега намерат нужното спокойствие.

Чета и за сетен път не разбирам до каква степен деградира българина . Тои винаги категоризира но да мисли не може . Наи лошото е да набедиш един човек без да знаеш реалната ситуация . Ако лекаря е бил пиян се питам кои нормален от екипа ще застане с него и то на операция това е все едно и също да си сложиш примката на отговорност . Защото ако един иска да се дави и ти ли ще тръгнеш ако мислиш . Родителите категоризират , може би в голямата си болка , но защо все неоснователно без да се изчака някакъв отговор , има експертиза и така . А що се касае за гузната му съвест аз лично не приемам . Днес се навършват 5 м от смърта на моя съпруг , образован , интелегенчен , честен добър човек които се обеси - защото тои не можа да преодолее отношението на семеството си по един наследствен въпрос , защо е бил възпитаван по един начин а след време бащата с деиствията си казва да аз ти казвах това е бяло но сега е черно.Чувствителния човек които мисли не може да преодолее тази болка ,накрая тои не желае да живее . Ние доста трудно може би разбираме това краино решение и силата на отчаяние която те владее. Аз искам да апелирам към семеситвото не категоризираите , както и аз не го правя ,Зная болката е неописуема но нека съдник за деиствията ни бъде единствено и само Бог .Нека не се самоизтезаваме , мъртвия не желае това от нас .

всички знаят,че хирурзите по правило пият,но това е само утежняващо вината обстоятелство,едва ли е причина за смъртта.Бог да прости мъртвите,а живите да пази!Амин!

КАК НЕ ВИ Е НЕУДОБНО ДА ХУЛИТЕ ТАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИСТ?ВСИЧК ВИЕ ОТРЕПКИ МРАЗИЩИ ДОКТОРИТЕ И ИЗСИПВАЩИ ЗЛОБАТА СИ ,СРЕЩУ ТЯХ ГО УБИХТЕ,А НЕ ЧУВСТВОТО МУ ЗА ВИНА.ТОЙ НЕ МОЖА ДА ПОНЕСЕ ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ПАЦИЕНТИ,КОЛЕГИ И ОБЩЕСТВЕНОСТ.МНОГО ЖАЛКО ЗА ДЕТЕНЦЕТО,НО В МЕДИЦИНАТА ПОНЯКОГА СМЪРТТА Е НЕИЗБЕЖНА.

Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък! Дори и да е лекарска грешка, което не е доказано засега, все пак трябва да приемем факта, че се случват такива неща - да, случват се грешки. Всеки греши в работата си! Просто грешките се изразяват в различни неща - едни грешки се изразяват в пари и пропуснати ползи, а други в човешки животи! И трябва да си наистина смел, за да работиш именно с човешките животи! Защо вие, които хулите лекарите постоянно, не отидете да оперирате! Да видите какво е, да почувствате тръпката! Разбира се, всяко стадо си има мърша, но хора ще умират на операционните маси с или без лекарска грешка, докато свят светува. Това е положението, примирете се! И на мен не ми харесва и аз не искам на мен да се случва, но няма как! Пожелавам за всички нас по-кадърни и най-вече сърцати лекари! Това е призвание, което бива съсипвано много често от алчността!

Какво ти е странно, че доктора е имал 7-8 операции след фаталния случай с детето??? Всеки хирург има в практиката си смъртен случай. Да спират да работят ли след такъв случай? Не е доказано, че този доктор има вина, ако беше така щяха да го отстранят от работа. Жалко за момчето.До някъде оправдавам родителите му, защото в онзи момент са били обезумени от загубата на детето си и са се нахвърлили с обвинения срещу доктора, но от друга страна това е довело до самоубийството му. Тъжно и нелепо...... Лека им пръст и на двамата. Мъката на родителите ще е за цял живот, на близките на доктора също. Ако пък се докаже, че и доктора не е имал вина тогава..........????

Виновен е анестезиологът, който е предозирал упойката, а не хирургът. Ама такива като теб и майката, /която я разбирам/, веднага твърдят първосигнално, че е бил пиян. Това е попречило да се изяснят истинските причини и си е отишъл един съвестен лекар. Съвестен, понеже не е могъл да понесе обвиненията. Ако беше някой изрод, щеше да си живее, все едно, че нищо не се е случило. Жалкото е, че в нашата държава от многото навъдили се напоследък диванета, все страдат съвестните.

Miliat Doktor, miloto Dete, Mir na prahta im...mnogo tujna istoria....

Може да не е пил, но е убил.Може ли човек да си отиде от операция от апандисит.Той си знае какво е сгрешил.А по некролозите се пишат какви ли не глупости.И ако не е бил виновен за операцията, сега като се самоубива е виновен пред своите деца.Ако е знаел каква лоша съдба слага на плещите им, никога не би го извършил.Не случайно всички религии отричат самоубийството като изход от живота.

Изказвам своите съболезнования! Много жалко, че по този нелеп начин е загубил живота си!

Боже,колко нещастия в тая страна.Какво става ,хора???!!!