Коментари - Лек ръст на новозаразените с COVID-19 и настанените в интензивно отделение за денонощието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко трябва да си тъп за да се тестваш вече.

Ако пътуваш за Сингапур например, не само трябва да се тестваш, а и да си направиш бустер ако си бил ваксиниран преди повече от 1 година.

В цялата страна има голям ръст на смъртни случай на ваксинирани. Като епидемия е сред ваксинираните с 3 ваксини а при 4-та си е направо руска рулетка. Страх сред здравните власти да направят статистика или те я имат но си мълчат.

Ще ви оставя да се налудувате по празниците, но ако не слушате, след Иванов ден ще ви карантинирам

Вече отдавна няма ковид 19. Не е възможно да има. Вирусът е отдавна мутирал в други форми. Тестовете са неспецифични и реагират на всякакви корона вируси. Дир, пишете лъжи!

Има надежда за чувалите на генерала! Гледам го напоследък, турил тихом и мълком още една звездичка..... Не си струваше сал заради едно тенеке и 500 лева повече да плещиш такива глупости и да настройваш хората панически, ама той си знае....

Нали ЕС прие нулева политика за ковид 19. Официално вече няма такова нещо. Сега на дневен ред са зелената сделка и слава Украйне !

Чалгари невежи Не обиждайте науката

Тъпи, долни и упорити.

На запад имаше обяви - търсят събирачи на внезапно умрели - познаите кои са тия внезапно умрели. Заплатата беше 200 долара на ден. Такава длъжност естествено преди дори не е съществувала ама сега ковидари капят кат зрели круши и някой трябва да ги събира от улиците.

Ванга има предсказание, че хората ще умират по улиците, внезапно.

Баба Ванга също така е предрекла че когато дебилите станете повече от 80%, БГ ще се оправи.

Лъжите ви край нямат! Лъжи, лъжи и пак лъжи! До кога мислите да броите случаите всяка сутрин? Боклуци долни кое нараства? Плашат ви за да лъжете и манипулирате!