Лех Валенса шокира с изявление срещу хомосексуалистите

Лех Валенса - емблема на демокрацията и носител на Нобелова награда за мир - предизвика полемика и възмущение в Полша, изразявайки мнение, че хомосексуалните нямат право на изявени позиции в политиката и като малцинство трябва да се ограничат с по-скромна роля в обществото, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Лех Валенса шокира с изявление срещу хомосексуалистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е аз пък точно към Лех Валенса ще се обърна за съвет ако се стигне дотам... Аман от хора със сбъркана сексуална ориентация дето искат всички да са като тях...

Към всички хомофоби: Хайде, надминете ни по акъл, по образование и интелект, за да не ни давате възможност да заемаме отговорни постове; Ние не претендираме за нищо - давайте, какво чакате, заемете ги вие ! :-)))

По "акъл" да ви надминаваме? На нас - за разлика от вас - акъла (и чувствата) не са в задника. Така че по твоята "мярка" за акъл сте направо ненадминати. Освен това за ума, акъла и интелекта се разбира по резултата, а където сте взели властта, държавата гарантирано след въздействието ви се срива отвътре - справка: Римската империя; сега и САЩ и ЕС бавно, но сигурно вървят натам по същия модел: сриване на морала=> сриване на обществото =>сриване на цивилизацията. Да добавим към извратеносте ви и нарцисизма - претенцията, че сте над всички по "акъл, ..." говори.

Ами защо изпускате нещата от контрол, като си губите времето с хомофобски коментари по наш адрес, докато системата се срива ? ... Хайде, четете, образовайте се, бъдете можещи, знаещи, заемайте отговорни позиции, не позволявайте на властта да попада в наши ръце - Ние нямаме никакви претенции - та вие сте мнозинство, всеки от вас е свободен да докаже с действия превъзходството, за което претендира ! :-)))

Да добавим към извратеностите ви и нарцисизма - претенцията, че сте над всички по "акъл, ..." говори достатъчно. Апропо: не мразим вас, а заразата, дето носите. Тя е противоестествена. Точка.

То не е трудно да ви надмине човек и по акъл и по всичко друго.

Абе ти Хан Тукту си ТЪП, като ТЪПАН!

Че е прав , прав е !Жалко ,че нравствените норми за мнозинството се определят от едно обратно малцинство в театрите, филмовата индустрия и модата, като ни натрапват дори и идеал за мъже и жени.Въпросът е как да изолираме педружките навреме ?

Като не допущаме да се получават нови. Как? С възпитание. И най-вече с недопущане да се промива мозъка на децата с педерастогресивни идеи. Каквото е изтървано вече си е изтървано, но повече заразени да няма или поне да намаляват. Доброто възпитание дава здрава основа на характера. И още: изолирането на заболелите от публични изяви. Писна ни от тях, стига вече.

Браво на Лех Валенса,само така!!!

Леж Валенса е прав, опонентите са му ненормалници и извратеняци. Какви са тия изроди, които искат да налагат извратеняшкото за норма?

човека! После създаде жената! Той се оказа гей, а тя лезбо.... и приказката свърши!

Лех Валенса говори това което мисли а не говори това което е пополиско за обществото.Прави му чест открит човек затова успехите му бяха на лице.

Това са днес "Европейските ценности": 1. Хомосексуализъм 2. Содомизъм 3. Педофилия 4. Герантофилия 5. БДСМ А че има бедни, на никой от Европа не му пука! Е, кой иска да влиза в Шенген?

Баце ,какво е това БДСМ? на българска демократична социалистическа младеж мяза,да не са онези спинозните на Азер ,Кире Социало,Кутевия и Ачо рублата

Браво. Достойна постъпка. Истината боли винаги. Стига извращения.

Поздравления! Радвам се, че този изключителен авторитет и безспорен мъж заяви и защити тази истина!Гейовете нямат място нито в политиката, нито в обществения живот. Да се събират помежду си, никой не им пречи, но определено трябва да се спре разпространинието на тази поквара.

Браво! Той ни казва: Стани мъж ,пък после стани шеф! Стани-шеф, чуваш ли за какво говорят великите мъже?

Големият човек е голям и в мисли ,и в позиция ,и в изказване ,и в поведение.Браво на такива личности за ясната и изявена позиция

Евала на Лех Валенса - да си каже ясно и точно истината за извратеняците ! Мястото им е в болниците да ги лекуват, а не на публични места ! Утре да очакваме ли и такива дето ядат лайна и се чукат със животни да се борят за правата си ? Категорично бих гласувал за подобен политик, който казва стига на педалските провокации !

БРАВО НА Лех Валенса !!! НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С НЕГО! НЯМА МЯСТО ЗА МУТАНТИ !!!

Един истиниски човек! Всеки има право да е содомит, ако пожелае, но да си знае мястото!

Точно така! Педерасите да ходят при манафите в Турция. Нямат работа в управлението.

царят е гол", казал човека. Вярно, шок, ама истината си е истина. Това че той има нормала реакция в един ненормален свят също ли е шок? По тази логика, лудите в лудницата са най - добре адаптираните индивиди за нашия социум.

Абсолютно прав е човекът,че зависими хора не трябва въобще да са във власта и от тях да зависи живота на мнозинството в световен мащаб!Не може някакъв педераст или жена с нетрадиционална ориентация да решава съдбите на нормалните и стандартните индивиди от обществото!Е няма нормален човек,който да е мазохист и да си постави съдбата в ръцете на хора с нетрадиционална и противоприродна ориентация!Валенса е умен и практичен човек и политик!

Подкрепям напълно Лех Валенса, който изразява мнението на мнозинството! Откъде накъде ще ни налагат половите извращения като нещо нормално! За това положение имат голяма вина и медиите, които търсят скандалното, а не пропагандират нормалните ценности. Гейовете и лесбийките никой не ги закача, те имат същите права, че даже и повече от нормалните хора, но моля, нека си живеят и да не парадират и рекламират на другите техния извратен сексуален живот!

я кажи с какво толкова те ощетяват гейовете и какви права имат повече от теб?

Точно ти го каза. Ние с "не хомосексуалната ориентация" правим ли паради, искаме ли права...Чакай бе с какво сте Вие по-добри от нас??? Естествено, освен друга сексуална ориентация сте и в 99% абсолютни ексхибистионисти - това е по-големия проблем, ЧЕ ИСКАТЕ ВСИЧКИ ДА ВИ ВИЖДАТ. Тук Валенса е прав - на задния ред!!

С гей парадите увреждат психиката на подрастващите. Това е престъпление... и като такова трябва да бъде оформено в закон за всяка държава. На телевизора светва 12,18 г оградено с червено, когато дават нещо не за деца. А тия паради са белег за пълен упадък на 'западните ценности' и трябва да бъдат обявени за прстъпни!

имам "комин" за почистване,някой да иска да дойде да свърши работата:))))

ако спрем да се делим на мнозинства и малцинства,на "нормални" и "ненормални", на бедни и богати,на сини...червени...бембени, може би светът ще стане по добро място за живеене.все пак сме хора

Тогава иди в Карлуково при лудите защо се делиш? В случая става въпрос за морални ценности които са необходими за всяко нормално общество!

Какви морални ценности?Морално ли е дъщеря ти да се снима гола с телефона пред огледалото,да си пуска камерата срещу ваучер за телефон... или пък тати да и подари "нови" цици за бала?Мога да изредя много такива морални ценности

Осъзнавайки,че мога да бъда намразен от "анализаторите гейове",от"обществото на сърбящите задници",на травестити и от сорта паразити,аз"dodger",заставам изцяло зад Лех Валенса.Тези пощрълели индивиди действително не са за фактори които могат да влияят на обшеството.Те немога да си контролират задниците,камо ли да вземат някакви адекватни решения.Нека някой педерунгел ми обясни защо трябва да ги взимаме на сериозно,хора с отклонения,които са визирани със аморалния си живот дори и в Библията.

ти жена ти според написаното в Библията ли я оправяш?защтото ако не е така значи си извратен и извършваш грях

Ахахахахаха, гейовете явно са се почуствали предадени от верният си съюзник в борбата против "злият" комунизъм!

А, между впрочем, няма ли полски политици, които да са подкрепили позицията на Валенса? Защо в статията се цитират само противници на тази правилна позиция? Нали е истина, че хомосексуалистите са малцинство? Една истина не може да бъде обида. А останалите изказвания са лично мнение, и то е конституционно освободено от цензура.

Едно не мога да разбера, защо не си направят гейска партия и да влязат в парламента, ами все се пъхат между нормалните хора? Скоро четох, че една лесбийка, съпруга на друга лесбийка от армията на САЩ, искала да влезе в клуба на жените на офицери! Май била осиновила ли, родила ли дете и искала да е в клуба на майките! Съответно и отказали и какъв вой се надига! Е добре де, не си като другите, хората не те искат в своята компания, защо се натискаш и правиш проблеми? Отивай си там при лезбийските майки и точка.... И аз искам да членувам в клуба на милиардерите, не ме приемат, ама не вдигам вой до небето!

Скоро трябва да очакваме на първите банки и ръководните места да се появат борците за права на содомитите, некрофилите и педофилите. По това ще познаем, че Т.НАР. "демокрация" е победила.

Защо ,човек като каже нещо нормално всички скачаме срещу него , за да сме интересни.

Ами да. нормално е изказването му!Мъж и жена ги създаде Бог! Всякакви други комбинации са ненормални!

Под предлог за равни права, съществува стремеж за извоюване на привилегии на малцинствата, (етнически, религиозни, сексуални, расови), така както се наблюдава в България с циганите. Плащаме им 3.6млрд само социални помощи. Заедно с тока и водата, вероятно се въртят към 5млрд. Безплатно образование, медицинско обслужване, издръжка в затворите. Щетите от престъпленията и разходите по полиция, съд, прокоратура. Имиджа, който дават повод да ни изграждат т.нар. "медии" по света и който ще послужи за повод да ни отрежат от Шенген, циганите ни възлизат във финансово изражение не по-малко от 10млрд. Затова и т.нар."международна общоност" е толкова загрижена, че чак и на Килърито са първа грижа. Затова и няма да видим Шенген и безвизов САщ. Щото те са важен инструмен за осъществяването на геноцида на българския народ, наред икономическото ограбване от приватизация, монополи, банки и т.н. Липсата на правосъдие, разрушаване на образование и здравеопазване, ликвидиране на българската армия. Един от инструментите на този геноцид е и деморализацията, най-вече посредством чалга културата и разврата. Като т.нар. права на "сексуалните малцинства" се защитават именно са тази цел. В тази посока ни водят към положението в САЩ, където скоро легализираха и содомията, педофилията и некрофилията. Мисля, че остава да легализират садизма и да изведат до ранг на държавна политика, за да изпълнят плана си на един етап в тази посока.

е ти счупи тъпомера с последните 2 изречения.то бива бива простотия,ама твойта е уникална.изобщо наясно ли си с термините които използваш или ги използваш за да се направиш на знаещ?

Не си наясно душка, затова си толкова категоричен. То самочувствието и глупостта си вървят ръка за ръка. Чакай да видиш как ще легализират човекоядството.

Светът не може да се движи напред, ако го управляват назадничави демек гейове. Колкото и да се напъват те не могат да родят нищо добро и винаги ще са малцинство както сиганите.

Поляците защо се натискаха за евросъюза ако не смятат да изповядват евроатлантическите ценности? Що за изявления са това? В Европа сме толерантни, изповядваме свободата и равните възможности. С тези изявления някой рискува да остане зад евроатлантическата ограда

Разликата между толерантност и толерастия, май не ти е ясна. Едно е да имат равни права, друго е да ти се качат на главата, да имат привилегии - да се наредят на първия ред.

Поляците се натискаха за ЕС защото мислехя ,че там има ЦЕННОСТИ ,а не МЕРЗОСТИ. Хомосексуализмът е мерзост,която БОГ е заклеймил и физически е унищожил хомосексуалистите и гнездата им /СОДОМ И ГОМОР/.Полската нация е една от много религиозните и прави чест на Лех Валенса становището му и твърдото му отстояване.Именно това е доказателството ,че той продължава да бъде един стабилен морален стълб за Полша,без да се страхува от последиците / с които естествено е наясно/.За него Моралът е много по нависоко от политическото самосъхранение и Бог ще оцени това. А тези полски политици,които така злостно го критикуват са явни адски изчадия.Такива са и американските политици начело с президента им. Какво по-голямо лицемерие,каква по-голяма служба на сатаната от това да се кълнеш в библията- в божието слово,в божието напътствие,а да правиш обратното,богупротивното - узаконяването на гей браковете,гей военно служещи,гей политици и т.н. Затова ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО Е АМЕРИКА,а не Русия,защото в Русия хомосексуализма е заклеймен до най високо държвно ниво! БОГ ДА Е НА ПОМОЩ НА ВЯРВАЩИТЕ,защото сатаната вече е завладял болшинството от лидерите на света.

е на това се вика педал!носител на нобелова награда за мир,а пък сее раздори,а иди го разбери.

Човекът е направил елементарна констатация - който го дава назад, не е нормално да има претенции да води напред, да стои на първия ред.

На същото мнение съм! Много афишират абнормалността си!

Големи анти-гейове сте всичките, ама в потайна доба лесбо-порното добре идва а? Зленцаа... нема да се опраите скоро.

Въпросът е, че не се гордеем с гледане то на лесбо порно и не търсим привилегии за себе си по този повод.

Опитах се да разбера какви са тез гръмове откъм Жечпосополитата и най-вече - Ченстохова. Нищо не излиза като хората. .... Та се сетих за Наш анекдот (Нали Сме си Allways .... a little south) от свръхкратките : - Така както навремето си купувахме Uher чрез 'индулгенциите' на самозабравили-се край 'Славейков'...после се наложи да ги изслушваме без да си плащат...току-виж се наложи да се сертифицираме че и ние сме. (Кво толкоз ?! - знаем две-и-двеста, няма ся няква изкилифенчена препирня да ни се намества.)

И кого "шокирал"? Че то 95% от хората споделят мнението му. Видно е и от коментарите долу. Различията между това какво диктуват политиците и медиите от една страна и какво искат реално хората от друга, се задълбочават все повече и повече. И това е световна тенденция, във всички страни, по всички въпроси. Дори и у нас сега се случва точно това - хората искат едно, политиците си знаят тяхната. Ще избие това нанякъде, ама да видим накъде...

БРАВО НА ГОЛЕМИЯ ВАЛЕНСА

Браво на Валенса!!! Гейзерите да си налягат парцалите и да престанат да ни навират в лицата извратените си разбирания за секс.

ПЛЯС, ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ... МАЙ САМО В БГ ГИ ТЪРПЯТ?!?

и Обама ни хареса, младежо ;-)

ПА ОБАМА ХАРЕСА И НА ПРЕМИЕРА ДУПЕТО, ТОЙ СИ Е ДОКАЗАН, ЗНАЕ СЕ.

Хомосексуалните всъщност са психично болни хора и трябва да бъдат под държавна закрила. Разбира се не бива да участват в държавното управление, но и не бива да бъдат нарушавани правата им.

Ал

Достоен човек! Човекът отстоява човешките ценности, а не извращения!

Ама жена си да опъваш отзад бива а? Изобщо кой си ти, че да определяш кои са човешките ценности и кое е извращение?

Само да ти кажа, че ректума е орган за транспортиране на фекална маса навън от човешкото тяло и не е предназначен за секс. Това, че жената го използва не по предназначение си е неин избор (ако въобще има такъв за съжаление). Обаче няма по-грозно нещо от космат мъжки анус със забит полов член в него и брадата/мустаката уста да лапа пишка! Желая ти добре протектирани и лубрикирани приключения!

Янето да се засеами!

Не е накърнил авторитета си, а напротив-повишил го е.

Политическа коректност и други подобни тъпотии са в основата на това, че за названия на нещата се използват нищо не значещи или откровено заблуждаващи евфемизми. Нито циганите ще станат роми някога, нито педерасите гейове, нито негрите афроамериканци.Смятам ,че трябва да се отнасяме толерантно с малцинствата, но само до момента в който прекрачат границата на безвредността. Станат ли агресивни - веднага шамари и да си знаят мястото. Доколкото в цяла Европа малцинствата се използват от определени финансови фактори за подкопаване на коренното население на континента е допустима и малко по-голяма твърдост спрямо тях. Все пак искам да спомена, че едно от много малкото положителни лица на прехода, автора на реституцията си беше изявен педераст, както и някои всепризнати артистични гении и т.н. Толерантност към всички които не преминават границата !

Имало и сериозни хора между политиците!А пък аз си мислех че всички са ...

Не отвличайте внимание на хората от националните протести. А иначе, разбира се Валенса е съвършено прав. Гейовете аначе казано, обратните и педитата нямат място в едно нормално общество, защото подриват неговия морал.

1chovek

Поздравявам г-н Валенса за доблестта, както и за добре премереното и уравновесено, но напълно правдиво мнение. И ми е странно какви са тия фалшиви фалцетчета, които опискват колко се били "скандализирали".

Моралният авторитет на Валенса рязко нарасна! Атеистите, в частност политически активните гейове, няма как да разберат това - та те водят борба срещу фундамента на морала.

Мога да ти предложа ефтина лоботомия, да не се мъчиш.

еВтина, но не безплатна клизма за теб, защото ще разорите НЗОК от педерастии. Да успокоиш страстта. Не е наказуемо да си мъжеложец, но не е за гордеене. Не намесвай лезбийките отново. Те са друг случай

И аз като съм атеист трябва да подкрепям изваращения ли? Това дали човек е религиозен или не няма нищо общо с моралните му ценности. Давам ти пример: аз съм твърдо против всякакви еднополови, междувидови и каквито още има извратени сексуални контакти, които не отговарят на единствения нормален и естествен т.е. между мъж и жена. Видя се религиозните хора, в частност християни, мюсюлмани и юдеи колко са морални - педофилски и хомосексуални скандали от високо ниво, тероризъм и феодализъм, дори фашизъм. Да не говорим през хилядолетията що народ е измрял заради безпочвени твърдения и фанатизирани последователи. Мир на душите им!

Болните хора са нормални, но непълноценни.

Според анал-лизатори...