Лех Валенса: Не мога да повярвам - имам три дози, но съм инфектиран с COVID

След този болезнен урок никога няма да се разделям с маската си, посочи 78-годишният нобелов лауреат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Три бустера не са го предпазили, та маската ще го предпази! Тия незнайни отвари май сериозно увреждат мисловните процеси на новите наркомани!

още не можеш да оправиш кирилицата на капчата, що не сменищ професията, тая явно не ти иде отръки

то ваксината не предпазва от заразяване а от заболяване... ма тоз затва е политик щот нема и толко мозък да го вдене... ко се чудите че поляците са нтва дередже

Лех Тъп си щом Вярваш на ЮдеюСемити, ти до 78 годишен, ако не си се научил, че на ЮдеюСемит не се вярво, не виждам на какво си се научил!

Колкото и странно да е виждал съм и по-тъп ваксер. Един го откараха в бърза помощ след ваксина 4 дни в безсъзнание и след това написа мейл: Благодарение на Господ се отървах се. Да сме благодарни че имаме ваксина, защото след като ваксината е така тежка, представете си какво щеше да е ако ме беше хванал вируса... Натематик и професор по информатика...

една на гъза да си зашиеш кретен

Ами то се знае, че и ваксиниран да си маската трябва да си я носиш.

Така трябва! Такива боклуци НЕ трябва да си свалят маските, за да не им гледаме гнусните физиономии!

Заший си я на устата и няма да я сваляш!

Ех, Валенса, анти-комунизмът и вярата в сатанизма убиват! Това ти е подарък от световното сатанинско правителство, което успешно успя да обслужиш! На всеки сатанист - според слугинството му.

Тепърва ще се разбира какви са страничните ефекти във времето. Не искам да плаша ваксинираните,ама СЛУЧАЙНО в един сериал "Utopia" епизод 8(финален епизод и на сериала) споделят,че ваксините ще спрат раждаемостта за следващите 3 поколения (уж без да ги убиват,което не е баж така),а най-интересното е,че се говори и че нещата се случват в "First world countries" или развитите страни. Май още една СЛУЧАЙНОСТ? Остава да видиме дали това ще се случи! Може би бъдещето ще зависи от Неваксинираните? Ето линк: https://youtu.be/dBSU4cOUUYg

Разработката на ваксина срещу ковид19 е най-яркото доказателство, че само с пари не става. Трябва и интелект, само че не от този изкуствения а естествен интелект.

Аз бих го формулирал по друг начин, но по-простичко казано може и така. "има нещо сбъркано с тези ваксини, всичко е в ръцете на природата! При тази цифровизация, при тези технологии и да не може една сносна ваксина да се разработи....ай сиктир бе учени, хвърлете си дипломите и не се занимавайте с несвойствен труд!"

но си прав. И сред учените имаше/има много САМО печалбари и връзкари. По целия свят. И резултатът е на лице. Милиони учени и една ваксина не могат да направят като хората.

Колко можеш и какво ще измислиш

идеята е ако не можеш да направиш нещо, ами просто не го правиш. Това да заблуждаваш хората, че си направил нещо, взел си едни пари дето и влакова композиция не мож ги сбере, пък се оказва че са си едно нищо. Освен психо ефект за идиоти , че все пак някой прави нещо..друга полза няма.

Не си прав...истинските учени казаха още в началото че трайна и успешна ваксина против този вид корона вирус не може да се създаде...не и в рамките на 6 месеца и затова тези учени пачка не направиха...след време ще излезе на яве колко от данните за тестовете на тия ваксини са изфабрикува за да получат одобрение и да се направят милиардите печалба

с ковид на ануса....много ваксини са му ги праскали там и то с голяма спринцовка , то пък на него му харесало и питал за 4-5 бустерна доза!

Ти си от баш боклуците които съсипаха света и лудите се развихри ха в буламач на 21 век

Този е перничанин

има нещо сбъркано с тези ваксини, всичко е в ръцете на природата! При тази цифровизация, при тези технологии и да не може една сносна ваксина да се разработи....ай сиктир бе учени, хвърлете си дипломите и не се занимавайте с несвойствен труд!

с Пфайзер и на 4 ден Ковид19 .....оздравях без болници и сега се чудя дали да продължавам да се ваксинирам, след като виждам , че много мнго файда от ваксините няма...хора с три ваксини заразени и по болници, дори и Лех Валенса! Има нещо гнило с тези ваксини, явно шменти капели!

Лехчо, ти да не си шоп с дървена чутура

Същите двойно и тройно бронирани замествам втора седмица

грешката ви е , че нямате четвърта ваксина, ако имахте и пета, щяхте да сте "бетон", а ако имахте и зелен сертификат -"железобетон" до гроб!!

За Валенса и Сасуоли се знае, ами за хилядите други, които са се разболели, ваксинирани с по 2, по 3 дози? Ами за умрелите от тромбози? Ами за тия с кардиологични проблеми? Аз лично имам двама познати на по 40- 45 години, ваксинирани преди 6-7 месеца, единият е с аневризма, на другият му откриха наскоро също нещо много, много лошо пак в главата. Здрави, прави, млади хора.

Нека да я наречем, Експериментален Имунен Стимулатор и да си стиснем ръцете!

е модулатор,защото не ти стимулира имунната система,а направо я съсипва...

Хайде сега теорията за конспирацията. Ваксиниран не значи че няма да се разболее. Въпросът е как ще понесе болестта. Иначе е като във вица за Радио Ереван питане -Може ли девственица да заременее ако мине до оградата на военно поделение. След доста време един басов глас казва -Може нашите специалисти казват, ако момичето носи бархетни гащи с ластици, ако взима противозачатъчни, има и поставена спирала, взима и таблетки против забременяване, вятърът не духа от посока казармата... Но все пак няма гаранция да не забременее

целта на ваксината е да те предпази точно от заразяване и разболяване-как точно би прекарал по-леко шарка,туберкулоза,малария и т.н....Това,че кръстиха тези буламачи "ваксина",не ги прави автоматично такива...Чудодейните свойства,които им приписват,ги пише и в листовката на всеки имуностимулатор.С тази разлика,че там пише също състава и възможните странични реакции.Ти можеш ли да кажеш същото за това,с което си се шприцовал?

Болезнен да, ама дали е урок?

е какво не може да повярва... субстанцията пази колкото червен конец на пръста...

И как маска ще те предпази от шипов протеин, инжектиран директно?

Иди се ваксинирай още един път и няма да ти е нужна маска. В гроба и без маска пускат

ВаксиНаркоманите не ги интересува, че пак ще се заразят, важното е да получат новата бустерна дозичка.

Нивото на медицината в България е горе долу на същото ниво като в Сомалия и Судан. Така че моля не ни обяснявайте колко малко хора умирали в Швейцария например. Там и медицината не е като в България. Останете си със здраве.

Имуностимулатор с краткотрайно въздействие т.е. експериментална течност. Те това са "ваксините" срещу короната.

Те учените от другата страна на оста ви предупреждаваха.

Ваксърите са в СТУПОР. Не могат да повярват на очите си какво се случва с тройно боцнатите.

Абе Лех, Не видя ли какво стана с Сасоли, който също беше с 3 дози отрова.

Повярвай. Сега те чакаме да гушнеш букета ваксиниран пи неясни причини :)

Е да се набустиш още веднъж

Този Лех най се е опитвал да краде чистят ми въздух дишайки без маска. Така му се пада.

Хора, не ви ли омръзна тази тема? Втора година ръсите мъдрости и си губите времето да коментирате едно и също.

Ма ти ще ни цензурираш ли, какво ? Щом ни притискат да си бием разни опасни субстанции, ще коментираме. Амам от тихи и послушни мишоци !

сам си решава , нали? Значи всеки има право на мнение. Твоето е да не се ваксинираш. Успех!

Ами защо не попиташ онези по телевизията не им ли омръзна 2 години да ни плашат, да ни се забранява да пътуваме, да се забавляваме, е и какво да правим тогава пишем и коментираме като другото е забранено!!!

ГОЛЯМАТА ТАЙНА която крият от вас е:Преболедувал който продължава да е НЕваксиниран дали се заразява повторно?Две години минаха от първата вълна,нима няма такива хора,нима не са били изследвани....Всичко се знае но както с Джокович щял да даде лош пример на младите да не се ваксинират,така и това не се оповестява за да не спрат хората да се ваксинират.И сега една конспирация:.Антиваксърите рискуват само един път да се заразят и да преболедуват,после пей сърце.

Ами четвърти бустер трябва, иначе няма отърване. Ако с четири не стане, трябват пет. В крайна сметка или ще си отиде от дозите, или от Ковид. Но все ще е щастлив с маска

Еехее здрасти баце,нема "умни" шарани

Маските са за да ви скриват тъпите физиономии - носете ги с чест

2 години. И не ми в тъпа физиономията. Очите, тях гледай. Мъртвите очи не можеш да скриеш.

Грябваха ти три Солидарности.Сама птичка пролет не прави!

И с десесет бустерна дози да сте ваксиниран пак ще се разболеете

След 5-тата ще си перманентно инфектиран.

Дир-а, айде не си играйте на цензори. Това не са ваксини, а неефективни имуностимулатори с големи странични ефекти. Ваксина е когато те пази 100% и за дълги години. В тоя аспект истинска ваксина срещу КОВИД никога няма да има. Вярно е също че помагат за по-лекото протичане на болестта, но само толкова и само за кратко.

Факта е че ваксината помага за по-лекото протичане само ако доктора знае че пациента е ваксиниран. Иначе е без последствия.

Малко данни от Robert Koch Institute. https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/NeuartigesCoronavirus/Situationsberichte/Wochenbericht/Wochenbericht2022-01-20.pdf?blob=publicationFile https://tinyurl.com/yne97dnk Интересни са ми стр.21 таблица 2(брой ваксинации) и страница 28 таблица 5(заразени с омикрон). Заразените неваксинирани са 16%. Не гледам под 18, защото там не са ваксинирани масово още. В Болница невакинираните са 31%. Ок, ваксините явно пазят примерно 30ина % от влизане в болница. Супер. В инензивно пак има защита за влизане. Евала на ваксините! Не пазят грам от заразяване, но спасяват животи. Но става интересно, като гледаме бустеризираните. Те за заразяване са наполовина на двойно ваксинираните като сред населението. Същата пропорция е при хоспитализациите. Т.е. бустерът не пази изобщо повече от заразяване и хоспитализиция. Нали вдигаше сто пъти ефекта на двете дози по нечии думи? От 30 на 70% правеше защитата според Пфайзер... Не. РАВНИ СА КАТО С ДВЕ ДОЗИ. Продължаваме с интензивно. Бустеризираните ИЗРАВНЯВАТ ВАКСИНИРАНИТЕ С ДВЕ ДОЗИ. Изведнъж става примерно 1.5 пъти ПО-СЛАБА защитата след бустер(не ми се правят сметки да изкарам точно). При смъртта пак равенство с двойно ваксинираните. СЛЕД БУСТЕР ШАНСЪТ СТАВА ПО-ВИСОК ДА ВЛЕЗЕШ В ИНТЕНЗИВНО ИЛИ ДА УМРЕШ СПРЯМО С ДВЕ ДОЗИ. Да, пази от хоспитализация наравно с двете дози. Поне това е добре. Иначе вижте и другото интересно- от 54000 има само 631 стигнали до болница или 1 на 100. В интензивно вече са 35 или 1:2000. това е стр. 28 таблица 5 Симптоматични случаи на Омикрон седмици 51/2021 до 02/2022 възраст , 5-11 , 12-17 , 18-59 , 60+ , общо , % , % над 18 неваксинирани , 4210 , 2356 , 8088 , 775 , 15429 , 27 , 16 две дози , 25 , 2445 , 23509 , 1830 , 27809 , 49 , 45 с бустер , 2 , 122 , 10894 , 2408 , 13426 , 24 , 23 общо , 4237 , 4923 , 42491 , 5013 , 56664 Хоспитализирани с Омикрон седмици 51/2021 до 02/2022 възраст , 5-11 , 12-17 , 18-59 , 60+ , общо , % , % над 18 неваксинирани , 14 , 14 , 120 , 76 , 224 , 35 , 31 две дози , 0 , 13 , 194 , 64 , 271 , 43 , 41 с бустер , 0 , 1 , 65 , 70 , 136 , 22 , 21 общо , 14 , 28 , 379 , 210 , 631 В интензивно с Омикрон седмици 51/2021 до 02/2022 възраст , 5-11 , 12-17 , 18-59 , 60+ , общо , % , % над 18 неваксинирани , 0 , 0 , 7 , 15 , 22 , 63 , 63 две дози , 0 , 0 , 5 , 2 , 7 , 20 , 20 с бустер , 0 , 0 , 1 , 5 , 6 , 17 , 17 общо , 0 , 0 , 13 , 22 , 35 Умрели с Омикрон седмици 51/2021 до 02/2022 възраст , 5-11 , 12-17 , 18-59 , 60+ , общо , % , % над 18 неваксинирани , 0 , 0 , 1 , 10 , 11 , 41 , 41 две дози , 0 , 0 , 1 , 7 , 8 , 30 , 30 с бустер , 0 , 0 , 1 , 7 , 8 , 30 , 30 общо , 0 , 0 , 3 , 24 , 27

Някой може ли да потвърди, че изложените от теб данни съвпадат с цитирания първоизточник? Най-ероятно не. Следователно всичките твои умозаключения можеш да ги извършил в кошчето за боклук.

Естествено, че може да бъдат потвърдени данните. Човекът е дал линк още в началото на коментара си. Ти сляп ли си?

Погрешно тълкуване на данните. От графиката за ваксинациите на страница 21: Ваксинирани над 60г. са около 88%. Бустнати над 60г. са около 69%. Това означава, че в тази възрастова група имаме 69% бустнати, 19% двойно ваксинирани и 12% неваксинирани. От таблица за доказани Омикрон случаи на стр. 28: Умрели над 60г: Неваксинирани – 10 Ваксинирани двойно – 7 Ваксинирани с бустер – 7 Какво означават тези данни? Ако бустерът няма ефект спрямо двойната ваксинация, то на всеки умрял двойно ваксиниран в тази възрастова група се очаква да има 69/19 = 3,63 умрели бустнати. Демек, щяхме да очакваме, че за 7-те умрели двойно ваксинирани ще има 7 3,63 = 25,4 умрели с бустер. Обаче данните показват 7 умрели с бустер. Т.е., в тази възрастова група бустерът намалява вероятността за смърт от омикрон спрямо двойна ваксина 3,63 пъти. Ако бустерът няма ефект спрямо неваксиниране, то за всеки умрял неваксиниран се очаква да има 69/12 = 5,75 умрели бустнати. Демек, щяхме да очакваме, че за 10-те умрели неваксинирани ще има 105,75 = 57,5 умрели с бустер. Обаче имаме регистрирани 7 такива. Т.е., в тази възрасова група бустерът намалява вероятността за смърт от омикрон спрямо неваксиниране 57.5/7 = 8,2 пъти. Предвид малкият обем на данните (сравнително малко секвенирани Омикрон случаи), статистическата точност е ниска, но както се вижда, тълкуването им няма нищо общо с написаното от теб.

Формата на дира омаза сметките и удебеляванията, ама сещайте се кое какво е. Заключението от посочените данни го повтарям пак тук на чисто: Бустер спрямо двойна ваксинация – 3,63 пъти по-нисък шанс за смърт от Омикрон в групата над 60г. Бустер спрямо неквасиниране - 8,2 пъти по-нисък шанс за смърт от Омикрон в групата над 60г.

Автора е дал два линка. Там може да е публикувана готварска рецепта за баница е не това което автора твърди.

Никой не потвърждава изводите на автора, следователно автора не е доказал твърдението. Препоръка към автора - работете коректно с цифрите и фактите. Само защото сте изписали три страници с числа не означава, че сте доказали тезата си.

"България е днес на 15-то място в света по смъртност от ковид. Пред нас са страни като Йемен, Перу, Судан, Сомалия, Еквадор, Афганистан, Босна и Херцеговина и така нататък. Това са все страни прославили се с високото качество на медицината там. " Извода е че нивото на медицината в България е горе долу на същото ниво като в тези държави. Така че моля не ни обяснявайте колки малко хора умирали в Швейцария например. Там и медицината не е като в България.

Лек е голям човек, борец за демократична и модерна Полша, баща на 8 деца, обичан от народа. А вие антиваксарите не сте нищо повече от заблудени идиоти.

Интересно, че ваксиналките винаги го избиват на обиди. Вероятно е от високите количества отрови, които са си инжектирали.

Не си дава сметка, че иначе нямаше да му се размине само с главоболие и мръзнене.