Лех Валенса е в болница с тежка форма на COVID-19

Миналата година той беше изненадан да разбере, че се е заразил с коронавирус въпреки трите дози ваксина, с които е бил имунизиран

Обратно в новината

Коментари - Лех Валенса е в болница с тежка форма на COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човекът, който промен света в битка с вируса, който промени света. Кой ще победи? Силно се надявам, това да е Човекът. Валенса, е емблема на демокрацията, въпреки че неговите последователи в Европа, я превърнаха в свободия.

Глупоста и сляпата вяра в глобалистите и псевдонауката не прощават. Тепърва набодените ще почнат да чувстват последиците от "научните" разработки на пфайзер и другите измамници, основния ефект от които е че напълниха джобовете на определени хора и утилизираха голяма част от пенсионерите.

COVID-19 сигурно отдавна не съществува. Вирусите се менят. Този като нищо поне няколко пъти се е сменил, макар на такъв процес да няма крайна фаза. Коронавируси бол. Дори кучетата ги имунизираха срещу такива. В Туркменистан бе забранено да се говори за ковида, макар уж да са имали мерки. Там населението е почти същото като тук и за 2021г умираха 41700+ човека, а тук май даваха 148995 или 107 хиляди и нещо повече. Като там коефициента на смъртност за 2021г е същият като за 2019г преди ковида. А ние за 2023 очаквано пак по класации номер 1 по коефициент на смъртност.

Полша отдавна построи проспериращия капитализъм, благодарение на такива изтъкнати борци срещу комунизма като Валенса и неговите съратници.

1. Това нещо на лицето му НЕ Е кислородна маска. Това е FFP2 маска, каквито носехме масово през пандемията. Не се вижда връзка между нея и кислородния клапан на стената зад леглото. 2. На монитора се вижда сатурация от 95%, т.е. не е ясно защо при такава сатурация му прилагат лечение с кислород.

Сложили са му маска, за да го удушат. ;) Най-малкото задържа издишаният въглероден двуокис и диша него. После говорят за въглероден отпечатък.

Винаги е бил гигант в рекламата на нещо- преди на демокрация,сега на Новото Нормално, тия ваксини със свирепия Ковид са перлата в короната на неговата кариера!

Да ви пикам на измисления ковид.

Причината да я търсят, във “ваксинационния статус”, не под вола…

Не става само с 3 дози бай Валенса, не става! То кога не си напраскам с 15-20 бустера....пиши се заминал при твоя сънародник папа Йоан Павел Втори!

Да го проверят за Новичок.Може да е пил чай с ,,приятели".

дедо не е с кислородна маска и второ,не е "тежко болен". Полегнал някой си на легло и го снимали.

е и добър актьор. Легнал баш като за снимка на "тежко болен"-няма една гънка на чаршафа,с пижамка,даже няма и кислородна маска с поток на кислорода на макс. А всъщност кой са снимали?

Миналата година той беше изненадан да разбере, че се е заразил с коронавирус въпреки трите дози ваксина, с които е бил имунизиран ДЕДОТО Е КЪСМЕТЛИЯ ЧЕ СЛЕД ТРИ ДОЗИ,БУСТЕРА Е ОЩЕ ЖИВ.....

Не са достатъчни. Ние в щатите сме на 6.

От ваксините и пак бере душа ..... Ами явно "Fukсините" работят повече от добре в случая. Те са се погрижили за имунната му система отлично. Всеки си решава съдбата..някои си я сложиха в ръцете на супер алчни биолози и фармацефти..

Ама това е невъзможно. Ваксините са всесилни, бустерите са съвършената защита срещу вируса...

Скоро, добри вести от Полша Отива при Йоан Павел ||

Bunji

Как не чухме (поне аз) нещо за този човек през последните години. Ами, направил си е парите за пенсиониране и от време на време само някоя партенка...

Палячо

Лех Валенса еба мамата на руснаците и техния СССР.

Агент на германския капитал. Кой е тръгнал срещу Русия, не е видял бел свет.

Профсъюзен вожд милионер.

Ако му пуснат леко "влажен" кислород и е пътник!

И кой ще му го пудне бе педал той ги спаси от руската измет

Според Копейкин, нямало ковид. Ако беше се ваксинирал със "Спутник", щеше да излети в космоса.

Спутници, Астризенеки, Пфайзери-майзери - всичко е един и същи бълвоч, от един калъп вадени.

Че т.нар. "ваксини" не предпазват от заразяване е ясно отдавна. Ама нали уж, ваксинираните карали леко заболяването.

Три ваксини означава, че не е имал бустер нито миналата, нито тази година. Мой приятел на 40 също се чуди защо е ни жив, ни умрял 2 седмици след като си е сложил две дози преди 2 години.

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Хайде, крайно време е!

Много си ербап от мишата си дупка! Не се напъвай, знаеме се кои сме!

Ким Чен Ун ви снима!

Това трябва да е фейк. Ваксините са голяма работа.

Мнооого голяма.... печатница за пари