Коментари - Нови теории за катастрофата с Лех Качински | Днес.dir.bg

Нови теории за катастрофата с Лех Качински

Пиян президент, изкуствена мъгла или дистанционно командване на уредите на борда на самолета са най-новите версии за катастрофата с Качински.

Обратно в новината

Коментари - Нови теории за катастрофата с Лех Качински | Днес.dir.bg

Коментари

Въпросите могат да се разделят на две. Първо, възможно ли е и второ станало ли е. Отговорът на първия въпрос е елементарен - да. От много години радио-електронното противодействие е основен вид тактика при противодействие на самолети и ракети. Много е просто, в замяна на това доста ефективно. То включва както въздействие върху системите за комуникация, така и върху навигационната апаратура. като се вземе пред вид че самолетът е насочван от руски РВД, очевидно е че такова нещо е елементарно да се направи от техническа гледна точка. Изкуствена мъгла също се прави относително лесно. Ккато с ракети и химикали от типа на тези за борба с градушките, така и от високо-летящи самолети. Пък ао така и така е имало мъгла в района не е било проблем да се "сгъсти" до стойности на минималната видимост. не е изключено и "грешно" подвеждане на самолета към летището, с грешни данни за височината. Във всички случаи при катастрофа на самолет при приземяване вината е в РВД и екипажа. Имало ли е някой пиян или не надали е толкова важно. Всъщност ако някой от наземните служби е бил пиян (което никак не е изключено, познавайки руснаците и тяхната психика), това може да е предизвикало поредица от действия довели до катастрофата. Някой не си е свършил работата. Не може, когато каниш някого на гости да го каниш по хлъзгавата стълба да падне и да си чупи главата. Ако причината е небрежност от руска страна също е крайно недопустимо - все3 пак посрещаш държавен глава с официална делегация, а не карго с картофи. И още нещо. Ако някой наруши въздушното пространство, той бива прехванат (като правило от двойка изстребители) и бива принуден да се приземи. Приземяването с ескортиращи самолети също е стандартна операция. Още повече че на един държавен глава може да му се осигури ескорт. Но не е направено. Самият факт че катастрофата и фактите около нея нямат еднозначно тълкувание е смущаваш. ккаво точно е свтанало все някога ще се разбере. Но едно е ясно, руснаците са "помогнали" и без това тежката ситуация на приземяването да се усложни. От ниска квалификация ли, нарочно ли все някога ще се разбере. Но тези 100 души от полския елит няма да се върнат. Както и 22 000-те при Катин избити от Сталин. защото, както добре знаем дълги години руснаците лъгаха и приписваха собствените си злодеяния на германците. Ама накрая истината все пак се разбра.

KGB, не се прави на Даун Браун в нета. Забрави да добавиш, че руснаците са внушили на полския екипаж да не послуша предложението на руснаците за пренасочване към друго летище. А какво ще кажеш за думите на полския пилот, които бяха разшифровани от черната кутия: "Ако не кацна, ще ме убият!" ? И за това, че в пилотската кабина е имало двама души, които не са били от екипажа. Виж, колко още храна има за комбинативния ти ум.

Kиро, отвори ни очите! Kой и как го нагласи бе!? Aко знаеш нещо -кажи го!

хора отворете си очите бе! това си е чисто и просто нагласено положение

Каквато и да е причината за трагедията фактите са, че след нея Полша попада под рекета на "инвеститорите" от паразитните видове, добре познати в България, Унгария, Русия и много още места по света. Поляците ще загубят националния си пазар и ще станат част от армията на робите. Бавно, за да не се усетят и разбунтуват.

Каквато и да е истинската причина за катастрофата, поляците с действията си са допринесли тя да се осъществи. Оттук нататък всички версии и обяднения са безмислени.

до гх Hедей така! Kогато гори сухото "гори и мокрото".. .Tова са х о р а: имай малко респект пред живота и смъртта!!! A никой не го е искал това голямо нещастие!

Това е интересна статия.

Попитали радио Ереван, коя от двете нови теории може да окаже истинската причина за катастрофата със самолета на Качински. Дали тази, че някой може дистанционно да е повлиял на инструментите на борда на самолета или теорията с пускането на изкуствената мъгла? Радиото отговорило: Не знаем, но и двата вица са хубави. Ще си ги запишем като наши.

естествено че Путин и КГБ убиха Качински. Как ли- като сложиха за дежурен диспечер на кулата офицер от КГБ, който заблуди пилота на самолета да снижава и в последния момент (но късно) изрева в ефира да отиват на друго летище. Имате ли други въпроси?

Да, аз имам един въпрос. Защо пилотите на президентския самолет поемат риска за кацане, след като виждат, че няма условия за кацане и са предупредени от колегите си в Як-40, който каца с големи трудности един час преди туполева?

Руснаците са ги предупредили да не кацат,но поляците не са ги послушали-какво има да се коментира и да се търси под вола теле.

ХА - ХА - ХА

Dа, имало е пияни. Kои са, един BOG ги знае. 3ащо кораба "йaн хавелиус" потъна и повлече толкова много нещастни хора в океана???? Bместо да си застопорят товарите и тировете, те само "поркаха"... Bинаги когато сме пътували по тая линия, всички поляци с зачервени "гамби" смърдят на алкохол.... а и оттогава спрях да пътувам с техните кораби, въпреки че трябваше да водя групи и до полша,украина и беларус. A би трябвало преди да ги погребат да се изследва имали ли са алкохол в тялото. Cега май вече не може, жалко само за невинните, които бяха на борда! Mир на праха им!

Всичко е под контрола на убийците на индианци! Които не признаха геноцида над индианците! Хамериканци недни и гадни: Признайте че сте долни и гадни манипулатори и също така признайте геноцида над индианците! Евала само на Гоце-Агентот дето се опълчи на долния хамрикански пусланник! Отзовете долното говедо! За опит за намеса във внутрешните арбайтени на бугаристан!

Имало е и преди случай когато командира на самолета е отказал да кацне при лоши условия и в резултат е бил уволнен.Никой няма да си признае, че е виновен президента- не им изнася на поляците!

полският президент е бил пиян на кирка - тази версия изглежда най-правдоподобна

Истинската причина е глупостта на (бившите) полски политици. В крайна сметка поляците поне сега имат възможност да сменят политическия си елит с по-кадърни хора. А къде е България? ;)

Пълни глупости са това. На летището е имало пилотна група на полския протокол, която кацнала с правителствен ЯК-40 преди ТУ-154 на полския президент. Пилотите на Яка дори се свързали по радиото с екипажа на 154-та за да му разкажат за метеоусловията в Смоленск. След това изневиделица се е спуснала мъглата. Ако летището в Смоленск не беше военно-полево, а международно, ако екипажа на 154-та бяха цивилни, а не военни летци и по-малко самонадеяни, ако поляците си бяха организирали логистиката на резервното летище и после оттам да стигнат с автобуси до мемориала в Катин, ако президентът Качински нямаше зор да ходи в Катин за да държи реч оттам за целите на предизборните си амбиции - може би тогава нямаше да се стигне до катастрофа.

Да бе, КГБ е направило изкуствена мъгла и второ слънце! Мекушави се оказаха руснаците, иначе нямаше да позволят на тоя дришльо да прави фашистки сборища на тяхна територия!

Ти си луд за връзване. Не е зле от ДАНС да те озаптят в някоя психушка.

Накрая поляците сигурно ще попитат:"Кой ми бръкна в гащите?",вместо:"Ти ли ме бутна,или аз паднах?"

Как може да викат американски специалисти на помощ?! Напълно естествено е те да откажат такава, помощ именно заради 11 септември. Каквото и да посочат като причина, ще настъпи грандиозен маждународен скандал.

Еха... Тия поляци много шпионски книги гледат.

Да и много филми четат!

Имаше изкуствена мъгла, изкуствени извънземни и др. Само глупаците бяха истински!

Коментари - Нови теории за катастрофата с Лех Качински | Днес.dir.bg

Нови теории за катастрофата с Лех Качински

Пиян президент, изкуствена мъгла или дистанционно командване на уредите на борда на самолета са най-новите версии за катастрофата с Качински.

Обратно в новината

Коментари - Нови теории за катастрофата с Лех Качински | Днес.dir.bg

Коментари

Въпросите могат да се разделят на две. Първо, възможно ли е и второ станало ли е. Отговорът на първия въпрос е елементарен - да. От много години радио-електронното противодействие е основен вид тактика при противодействие на самолети и ракети. Много е просто, в замяна на това доста ефективно. То включва както въздействие върху системите за комуникация, така и върху навигационната апаратура. като се вземе пред вид че самолетът е насочван от руски РВД, очевидно е че такова нещо е елементарно да се направи от техническа гледна точка. Изкуствена мъгла също се прави относително лесно. Ккато с ракети и химикали от типа на тези за борба с градушките, така и от високо-летящи самолети. Пък ао така и така е имало мъгла в района не е било проблем да се "сгъсти" до стойности на минималната видимост. не е изключено и "грешно" подвеждане на самолета към летището, с грешни данни за височината. Във всички случаи при катастрофа на самолет при приземяване вината е в РВД и екипажа. Имало ли е някой пиян или не надали е толкова важно. Всъщност ако някой от наземните служби е бил пиян (което никак не е изключено, познавайки руснаците и тяхната психика), това може да е предизвикало поредица от действия довели до катастрофата. Някой не си е свършил работата. Не може, когато каниш някого на гости да го каниш по хлъзгавата стълба да падне и да си чупи главата. Ако причината е небрежност от руска страна също е крайно недопустимо - все3 пак посрещаш държавен глава с официална делегация, а не карго с картофи. И още нещо. Ако някой наруши въздушното пространство, той бива прехванат (като правило от двойка изстребители) и бива принуден да се приземи. Приземяването с ескортиращи самолети също е стандартна операция. Още повече че на един държавен глава може да му се осигури ескорт. Но не е направено. Самият факт че катастрофата и фактите около нея нямат еднозначно тълкувание е смущаваш. ккаво точно е свтанало все някога ще се разбере. Но едно е ясно, руснаците са "помогнали" и без това тежката ситуация на приземяването да се усложни. От ниска квалификация ли, нарочно ли все някога ще се разбере. Но тези 100 души от полския елит няма да се върнат. Както и 22 000-те при Катин избити от Сталин. защото, както добре знаем дълги години руснаците лъгаха и приписваха собствените си злодеяния на германците. Ама накрая истината все пак се разбра.

KGB, не се прави на Даун Браун в нета. Забрави да добавиш, че руснаците са внушили на полския екипаж да не послуша предложението на руснаците за пренасочване към друго летище. А какво ще кажеш за думите на полския пилот, които бяха разшифровани от черната кутия: "Ако не кацна, ще ме убият!" ? И за това, че в пилотската кабина е имало двама души, които не са били от екипажа. Виж, колко още храна има за комбинативния ти ум.

Kиро, отвори ни очите! Kой и как го нагласи бе!? Aко знаеш нещо -кажи го!

хора отворете си очите бе! това си е чисто и просто нагласено положение

Каквато и да е причината за трагедията фактите са, че след нея Полша попада под рекета на "инвеститорите" от паразитните видове, добре познати в България, Унгария, Русия и много още места по света. Поляците ще загубят националния си пазар и ще станат част от армията на робите. Бавно, за да не се усетят и разбунтуват.

Каквато и да е истинската причина за катастрофата, поляците с действията си са допринесли тя да се осъществи. Оттук нататък всички версии и обяднения са безмислени.

до гх Hедей така! Kогато гори сухото "гори и мокрото".. .Tова са х о р а: имай малко респект пред живота и смъртта!!! A никой не го е искал това голямо нещастие!

Това е интересна статия.

Попитали радио Ереван, коя от двете нови теории може да окаже истинската причина за катастрофата със самолета на Качински. Дали тази, че някой може дистанционно да е повлиял на инструментите на борда на самолета или теорията с пускането на изкуствената мъгла? Радиото отговорило: Не знаем, но и двата вица са хубави. Ще си ги запишем като наши.

естествено че Путин и КГБ убиха Качински. Как ли- като сложиха за дежурен диспечер на кулата офицер от КГБ, който заблуди пилота на самолета да снижава и в последния момент (но късно) изрева в ефира да отиват на друго летище. Имате ли други въпроси?

Да, аз имам един въпрос. Защо пилотите на президентския самолет поемат риска за кацане, след като виждат, че няма условия за кацане и са предупредени от колегите си в Як-40, който каца с големи трудности един час преди туполева?

Руснаците са ги предупредили да не кацат,но поляците не са ги послушали-какво има да се коментира и да се търси под вола теле.

ХА - ХА - ХА

Dа, имало е пияни. Kои са, един BOG ги знае. 3ащо кораба "йaн хавелиус" потъна и повлече толкова много нещастни хора в океана???? Bместо да си застопорят товарите и тировете, те само "поркаха"... Bинаги когато сме пътували по тая линия, всички поляци с зачервени "гамби" смърдят на алкохол.... а и оттогава спрях да пътувам с техните кораби, въпреки че трябваше да водя групи и до полша,украина и беларус. A би трябвало преди да ги погребат да се изследва имали ли са алкохол в тялото. Cега май вече не може, жалко само за невинните, които бяха на борда! Mир на праха им!

Всичко е под контрола на убийците на индианци! Които не признаха геноцида над индианците! Хамериканци недни и гадни: Признайте че сте долни и гадни манипулатори и също така признайте геноцида над индианците! Евала само на Гоце-Агентот дето се опълчи на долния хамрикански пусланник! Отзовете долното говедо! За опит за намеса във внутрешните арбайтени на бугаристан!

Имало е и преди случай когато командира на самолета е отказал да кацне при лоши условия и в резултат е бил уволнен.Никой няма да си признае, че е виновен президента- не им изнася на поляците!

полският президент е бил пиян на кирка - тази версия изглежда най-правдоподобна

Истинската причина е глупостта на (бившите) полски политици. В крайна сметка поляците поне сега имат възможност да сменят политическия си елит с по-кадърни хора. А къде е България? ;)

Пълни глупости са това. На летището е имало пилотна група на полския протокол, която кацнала с правителствен ЯК-40 преди ТУ-154 на полския президент. Пилотите на Яка дори се свързали по радиото с екипажа на 154-та за да му разкажат за метеоусловията в Смоленск. След това изневиделица се е спуснала мъглата. Ако летището в Смоленск не беше военно-полево, а международно, ако екипажа на 154-та бяха цивилни, а не военни летци и по-малко самонадеяни, ако поляците си бяха организирали логистиката на резервното летище и после оттам да стигнат с автобуси до мемориала в Катин, ако президентът Качински нямаше зор да ходи в Катин за да държи реч оттам за целите на предизборните си амбиции - може би тогава нямаше да се стигне до катастрофа.

Да бе, КГБ е направило изкуствена мъгла и второ слънце! Мекушави се оказаха руснаците, иначе нямаше да позволят на тоя дришльо да прави фашистки сборища на тяхна територия!

Ти си луд за връзване. Не е зле от ДАНС да те озаптят в някоя психушка.

Накрая поляците сигурно ще попитат:"Кой ми бръкна в гащите?",вместо:"Ти ли ме бутна,или аз паднах?"

Как може да викат американски специалисти на помощ?! Напълно естествено е те да откажат такава, помощ именно заради 11 септември. Каквото и да посочат като причина, ще настъпи грандиозен маждународен скандал.

Еха... Тия поляци много шпионски книги гледат.

Да и много филми четат!

Имаше изкуствена мъгла, изкуствени извънземни и др. Само глупаците бяха истински!