Коментари - Легионерът, обвинен за убийството на фелдшера, е задържан за 72 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше съдията, който го освободи от ареста под гаранция първия път и реши, че няма опасност този човек да извърши ново престъпление, сега да отиде сам(без полиция и спец части) да го помоли да го придужи отново до ареста защото е заподозрян за убийство. И защо фелдшера, след като се е прежалил този легионер не може ли поне някой съдия или депутат/министър да довърши а невинен човек.

Не че нещо, но не може вече не знам кой ден подред да е водеща новина случаят с "Фелдшера" и "Легионера"... То направо стана като Пришълеца и Хищника.

Всички легионери са професионални убийци и побойници.. Те са животни. Такава е методиката на обучение в демократична Франция. Чрез тях се провеждат Умиротворителни войни в бившите колонии, който са забравили да си платят . Колко Велико и хуманно. Великите сили!!!!! С най много атомни бомби, с най големите военни бюджети. И защо????? За да убиват!!!! Кого????? Хората който произведат жито, царевица, който се обичат ....

Ква демократична Франция - те тези убиваха хора във Виетнам, без грам жалост. После Хитлер бил лош - ами те?

Тоя изглежда напълно нормален

ОРЕШАНЦИ ПАК ГО ЗАЩИТАВАЙТЕ ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВИТЕ

легионера..видя се че тоя е див селтак с увредени нерви и пали от нищо!

Той си знае дали е от нищо. Да му се изсипят толкова тежко въоръжени полицаи и спец. части, за една справка си е чиста лъжа. Има нещо друго с този човек, но никой не ни казва какво е. В този случай също явно няма доказателства, че е той, щом му удължават ареста, вместо направо да го изправят пред съда. Просто е удобният заподозрян, а може би и обвиняем. Няма да е за първи път.