Коментари - Легализиране на индустриалната преработка на марихуаната поискаха четири партии от НС | Днес.dir.bg

Легализиране на индустриалната преработка на марихуаната поискаха четири партии от НС

Девет депутати от ИТН, ДБ, ПП и "Възраждане" внесоха промени в Закона за наркотичните вещества

Обратно в новината

Коментари - Легализиране на индустриалната преработка на марихуаната поискаха четири партии от НС | Днес.dir.bg

Коментари

Страна, в която всеки е свободен да прави вино и да вари ракия, но не се е превърнала в пиянски вертеп, не трябва да се страхува от техническия коноп, който освен слабото си наркотично действие има куп предимства, полезни за икономиката.

остана да легализат бърдаците за хомо и ще сме Холандия на истока

бай йордан простака от село дава акъл който няма

Да се легализират и тежките наркотици, и проституцията. Трябва да се контролират от държавата (както беше по времето на Живков) и тогава в хазната за 6 месеца ще постъпят приходи, които могат да покрият външния дълг на БГ. Само се притеснявам, че "нашите" управленци са свикнали само да геп@т, докато не престанат - тези приходи няма да се ползват по предназначение ... Конопът си е марихуана, както и да се разглежда ... Конопено масло се продава свободно по интернет и да искаме, и да не искаме. И като хапове, и с пипета като концентрат към кафето. Някои имат алергия към него и трябва да внимават при приема. Марихуаната като "коз" може да се ползва от някои тежки форми на рак, облекчава страданието и болестта. Морфинът също се изписва за облекчение на болките, с рецепта. Да не дава Господ! Щом има търсене - има и предлагане.

1. Марихуаната без значение дали съдържа повече тхц , или не - не е наркотик. 2. алкохолът създава много по голяма зависимост. 3. Най-силният скънк си го купих в Москва.

Заглавието на статията е малко подвеждащо. Ако не съдържаше ключовата дума 'марихуана', а просто 'индустриален коноп' щеше да има десетина коментара. 'Марихуана', 'ганджа', 'джойнт', 'коз' и тем подобни са си просто жаргонни думи описващи психотропния канабис, който ще си остане забранен за отглеждане и употреба.

Шило

Че то и сега не е наказуемо притежаването на коноп със съдържание на тетрахидроканабинол под 0,2%. Проблемът е, че поради близостта във външния вид, едва ли ще се ограничи някой само с това. Доста ще се поблазнят с отглеждането и на Индика Сатива Канабис. От друга страна, ще бъде зарязано отглеждането на зърнени култури заради печалбите.

И бай ганьо не разбират от такива неща.Като икономика и развитие.Те харесват да има застой ,затова има толкова путинокретени

Шило

Ебах ти развитието през отглеждане на коноп

Няма един разумен аргумент срещу отглеждането и преработката на индустриален коноп. От него може да се прави от хартия до цели къщи

Малиии, к`в кеф! Кат са ширне българското поле от край до край с марихуана, познай къде е индустриалния, къде психотропния! Докато го изследват...Но пък народа ще вечно нахилен! Дерзайте, сладури, друго си е да ти отворят очетата от Канада! А и Копейкин да живей! Впрочем ептен щях да забравя! Кво става, купихте ли си електромобил марка "КиКо" ?

Индустриалният коноп и канабиса са много различни! Каква марихуана? Дори в статията е записано, че не става за наркотик!

Да му имам проблемите на НС

Ако беше чалга , щяхте да пълните чашите, радвайте се на дънките от руския пазар, не четете книги, бъдете против легализацията. Това сте си вие.

КАНАБИСЪТ Е НАЙ-ПОЛЕЗНОТО ИЗВЕСТНО РАСТЕНИЕ НА ЗЕМЯТА Според официалната медицина лекува повече от 200 болести (включително рак), а според неофициалната - всички. Въпросът не е политически, а комерсиален. Измислицата за наркотичнито действие идва от фармацевтичните гиганти. Канабисът не създава зависимост. Успех!

Не се е й съмнявах във Възраждане - наркомани!

На журналята само марихуана им в главата! Каква е връзката между индустриалния коноп и марихуаната?

Братовчеди са, думата марихуана е използвана за привличане на четящи, нещо от типа чукча писател, не читател.

Коноп за селскостопански нужди е прекрасно. Но индийският, за пушене е смърт за обществото! Трябва да има жестоки наказания за пушене на коноп за да се обезмисли сеенето на индийски коноп помежду обикновен. Иначе масово ще се сее коноп за пушене. А това е престъпление! Само пълен нещастник и тотален убитак с подтискане комплекси може да се радва на леенето на наркотиците. Освен това в България малцина имат машините и технологиите за сеитба, жътва и преработка на конопа в тъкани , хартия , фураж или гориво. И те са само червени пидали лансирани с партийни пари. Израелци и британски агенти са промоутъри на кампанията,. Ловят безродни копелдаци , които всъщност ще си сеят по- лесно индийски коноп за пушене. Дано депутатите много добре да са обмислили как да се контролират посевите, как да се доказват злоупотреби и как да се санкционират.

Сто процента си над 50 годишен/а

Щото ти си 100% 49 годишен

Ма нещо засегна ли се... а?! Ахахаха

В нашия парламент се преплитаът , текезесари , чалгаджиии , мангали , наркомани и друг подобен боклук и резултата е БГ политика !

Дори аз се вързах заради заглавието, а думата марихуана е излишна в него. Менте журналисти като всичко менте навсякъде. Ако ще и марихуана да легализират няма да има значение, опростачването и пърженето на мозъци няма да спре.

Най много Наркотици правят арабите и колумбийците... Афганистанците правят Хероин... Тия афганистанци, които НАПАДАТ към Европа са Трафиканти на Наркотици и искат да правят наркотици в чужди държави, за да ОТРОВЯТ акъла на хората, да им ОТКРАДНАТ Парит,е къщите , земята, да направят жените просякини- простутутки и така да ЗАВЗЕМАТ тия държави...

Уж ще сеят индустриален коноп Пък все мерехуана ще расте Поне ще падне цената и

Боже! Щастлив съм че има още 140 (поне)нещастни духачи като мен,които даже на Великден сякаш нямат семейства,радост.. и ни остава ,само да коментираме Дира ...това някак ме окуражава!

Както някои от от коментиращите вече отбелязаха,говори се за индустриален коноп...но мен лично не ми дреме ако иска държавата да разреши и кока,макове и квото ,който си иска да сади,преработва и продава.Замислете се - държавите произвеждат и продават оръжия..е това по - безопасно ли е за хората от наркотиците?Ши.ани държави ..

За търговия с дрога в голяма част от Азия и Арабският свят дават директно смъртна присъда и ако имаш невероятен адвокат и голям късмет най-хубавото на което може да се надяваш е доживотен без право на замяна. За съжаление в България няма смъртно наказание , но да накажеш доказан нарко-търговец с доживотен без право на замяна при всяки доказан случай ще е нещо иновационно и безусловно победоносно.

Те там и алкохол не разрешават, май си позабравил.

"Наркотичните вещества" какво общо имат с индустриалния коно?,. че май накои парламетнатри дебили ни им е ясно.

Шибани наркомани. Е това им е промяната. Понеже Евро фондове вече няма да им дадат да крадат и си подготвят нова касичка. А платените тролове, които се опитват да ни зомбират с това че това не е марихуана, дано вашите деца да се се зарибят на "промишлен" коноп.

Като не ти харесват про-западните ценности, чемодан-вакзал-Масква! Понял, комунде?!

Умри бе западен клитор

Румъния е на първо място в Европа и на второ място в Света про производство и преработка на коноп - изключителни платове, скъпо и модно олио, протеин, семе от коноп, въжета, където се сее коноп, вредители по посевите не никнат.... Дебадебилидейба.

Статията е абсолютно оровокативна. Става дума за производството не на марихуана (което е опойващо средство), а за сортове индустриален коноп, който не може да се пуши. Той поризвежда дим, но не може да упоява. В статията пише, че абсорбирал 1,6 тона въглероден диоксид. Какво количество или площ коноп абсорбира 1,6 тона обаче не пише. Което означава, че статията е писана от автор с ниска култура - хем е опитал да направи интрига със заглавието, но е успял по много тъп начин, хем писането му е некомпетентно. Типичен представител на ниската категория журналисти, каквито днес преобладават в медиите. Такива е редно да ги сменят и да ходят да работят друго. Вредят на мисията на журналистиката, а с това и на хората.

Евалата Брендо!

Не се притеснявай да излезеш от пещерата, не се плаши от топлината по раменете ти. Това е слънцето, то е твой приятел. Здравей ! Добре дошъл в света ! Поздравявам те !

аре няма нужда и сега има Държавно контролирано производство...

Искам да знам колко от коментиращите тук са агрономи и правят разлика между марихуана и индустриален коноп.

Още спорим за ганджата , още спорим за помощ на Украйна, още търсим пътя :) не стаа така :р промяната дойде

И кой ще контролира сеитбата? От индустриалния коноп ,всеки знае какво може да се направи. На края да не се получи-въженце,цигарка.

Да,явно се вижда,че някои хора дори са загубили всякакво чувство за ....хумор. Бъдете щастливи и здрави.

Пак селските пияници говорят на хоремаго без да знаят грам за какво става дума. Коноп, марихуана, щом не са сливи за ракия значи не става.... Алооо патриотите, вижте си историята и на тази земя вашите деди дали са гледали коноп и за какво са го ползвали

Мдаа, явно навлизаме в нов етап на капитализма у нас ... Тепърва предстои да опитаме жилото му.

При 200 см коренова система ,след конопа нищо друго няма да може да расте на тази почва.Така ,че коноп ли ще ядем ,като всички се юрнат да отглеждат коноп и замърсят почвата.

Ние сме си гледали коноп. Не е вярно, че нищо не става после.

Стягай си багажа ,че идват качулките

Точно това го прави великолепен хербицид. При правилен сеидбооборот ще намале много използването на хербициди. До преди забраната му, дядо ми който беше агроном ми казваше колко полезен е бил именно в тази си роля.

Нито съм за, нито против. Питам се само, защо, след като е толкова хубаво нещо, при нас е забранен?! И къде бляха толкова парламенти досега? Искрено ме интересува мнението на тулупа от Банкя.

Лоби на продавачите на памучни изделия. Това е причината.

Журналистът, написал заглавието, очвеидно е бил напушен.

тук журналисти Няма да си имаме уваженията- само фрустрирани лелки с копи и пейс за 90 стинки на час и буркачнче мас в края на годината.

Да, така е. Все забравям...

Мари, Хуана, легализирай! България, Невада на Балканите!

Каква Марихуана ви гони вас, става дума за коноп. Той почти няма THC. Трябва да изпушиш 1 кг от него, което никой нормален няма да направи.

Рудиментални индивиди, тревата трябва да е не само легална , ами и задължителна за някои от вас... особено за онези , които бият жените си и чакат цирозата... не политизирайте нещо хубаво :) миррр

Виждаме политическото представителство на наркомафията. Опитват да легализират наркотиците

То си една куха лейка.

Колко много мераклии да се друсат прикрити зад калчища за ВИК и чували от коноп, трошим тъпомера с тия долнопробни номерца за балами!

Нарколобито действа. Като махнаха спецпрокуратурата и спецсъда наркобароните ще се развихрят. Сега остава тия същите да легализират и гей-браковете. Под благовидния повод за икономия на презервативи.

От 4 партии , 9 наркомани иска легализиране на марихуаната! Останалите « народни предатели», ще се разграничат ли?

Функционално неграмотен си. Много добре са се обосновали за какво става на въпрос. По същата логика не грабва да има химическа индустрия, защото могат да се направят отровни вещества.

ИНДИСТРУАЛНА преработка на КОНОП под БЛАГОВИДНАТА цел за ЗЕЛЕНА икономика. :) ... Някой питаше за вносителите. ВНОСИТЕЛИ на Законопроекта на контрол на наркотичнитевещества са: Владислав Панев, ДБ; Зорница Стратиева, ДБ; Зарко Маринов, ДБ; Пламен Абровски, ИТН; Ивайло Христов, ИТН; Даниел Петров, "ВЪЗРАЖДАНЕ"; Росен КостуркоВ, ПП; Йорданка Костадинова, ПП; Иво Атанасов, ИТН.

Скоро ще ни се наложи да ги чистим мутрите. Един по един. Там спирачка на наглостта и измамата няма. Само куршум в тила спира процесите. А идващата евромизерия ще ни докара до момента да забравим за традиционната си неадекватност и да си пазим градовете и селата от "законният рекет".

Ще пушиме конопена хартия.

ако това за хартшята е вярно съм за

та така тези хубавци си дадоха 10 дни ваканция...боклуци

използването на марихуана е спорно но за мен изостря необхозимостта от стимулиране и води към увеличаване на търсенето

Марихуаната не води до физиологично пристрастяване. Алкохолът е пъти по-пристрастяващ. До психологическа зависимост вече е според индивида, ама то и с пиенето, и с цигарите, и с всичко е така - кьорав карти не играе.

Мария Хуана, няма нищо общо с този коноп. А конопа не можеш да се надрусаш но пък приложението му е огромно.

Сигурно е по идея на министъра на културата и вероятно е бил под въздействието на опиати. Не върви на добре държавата...

абсолютно...льохман...

Що бе, така е в голяма част от ЕС, така е вече в повечето щати в САЩ. Нали вече те са ни съюзници, нали бягаме от Русия?

АМЕРИКА Е ЗАГНИВАЩА НАЦИЯ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИМ ПО НЕЯ

Коментари - Легализиране на индустриалната преработка на марихуаната поискаха четири партии от НС | Днес.dir.bg

Легализиране на индустриалната преработка на марихуаната поискаха четири партии от НС

Девет депутати от ИТН, ДБ, ПП и "Възраждане" внесоха промени в Закона за наркотичните вещества

Обратно в новината

Коментари - Легализиране на индустриалната преработка на марихуаната поискаха четири партии от НС | Днес.dir.bg

Коментари

Страна, в която всеки е свободен да прави вино и да вари ракия, но не се е превърнала в пиянски вертеп, не трябва да се страхува от техническия коноп, който освен слабото си наркотично действие има куп предимства, полезни за икономиката.

остана да легализат бърдаците за хомо и ще сме Холандия на истока

бай йордан простака от село дава акъл който няма

Да се легализират и тежките наркотици, и проституцията. Трябва да се контролират от държавата (както беше по времето на Живков) и тогава в хазната за 6 месеца ще постъпят приходи, които могат да покрият външния дълг на БГ. Само се притеснявам, че "нашите" управленци са свикнали само да геп@т, докато не престанат - тези приходи няма да се ползват по предназначение ... Конопът си е марихуана, както и да се разглежда ... Конопено масло се продава свободно по интернет и да искаме, и да не искаме. И като хапове, и с пипета като концентрат към кафето. Някои имат алергия към него и трябва да внимават при приема. Марихуаната като "коз" може да се ползва от някои тежки форми на рак, облекчава страданието и болестта. Морфинът също се изписва за облекчение на болките, с рецепта. Да не дава Господ! Щом има търсене - има и предлагане.

1. Марихуаната без значение дали съдържа повече тхц , или не - не е наркотик. 2. алкохолът създава много по голяма зависимост. 3. Най-силният скънк си го купих в Москва.

Заглавието на статията е малко подвеждащо. Ако не съдържаше ключовата дума 'марихуана', а просто 'индустриален коноп' щеше да има десетина коментара. 'Марихуана', 'ганджа', 'джойнт', 'коз' и тем подобни са си просто жаргонни думи описващи психотропния канабис, който ще си остане забранен за отглеждане и употреба.

Шило

Че то и сега не е наказуемо притежаването на коноп със съдържание на тетрахидроканабинол под 0,2%. Проблемът е, че поради близостта във външния вид, едва ли ще се ограничи някой само с това. Доста ще се поблазнят с отглеждането и на Индика Сатива Канабис. От друга страна, ще бъде зарязано отглеждането на зърнени култури заради печалбите.

И бай ганьо не разбират от такива неща.Като икономика и развитие.Те харесват да има застой ,затова има толкова путинокретени

Шило

Ебах ти развитието през отглеждане на коноп

Няма един разумен аргумент срещу отглеждането и преработката на индустриален коноп. От него може да се прави от хартия до цели къщи

Малиии, к`в кеф! Кат са ширне българското поле от край до край с марихуана, познай къде е индустриалния, къде психотропния! Докато го изследват...Но пък народа ще вечно нахилен! Дерзайте, сладури, друго си е да ти отворят очетата от Канада! А и Копейкин да живей! Впрочем ептен щях да забравя! Кво става, купихте ли си електромобил марка "КиКо" ?

Индустриалният коноп и канабиса са много различни! Каква марихуана? Дори в статията е записано, че не става за наркотик!

Да му имам проблемите на НС

Ако беше чалга , щяхте да пълните чашите, радвайте се на дънките от руския пазар, не четете книги, бъдете против легализацията. Това сте си вие.

КАНАБИСЪТ Е НАЙ-ПОЛЕЗНОТО ИЗВЕСТНО РАСТЕНИЕ НА ЗЕМЯТА Според официалната медицина лекува повече от 200 болести (включително рак), а според неофициалната - всички. Въпросът не е политически, а комерсиален. Измислицата за наркотичнито действие идва от фармацевтичните гиганти. Канабисът не създава зависимост. Успех!

Не се е й съмнявах във Възраждане - наркомани!

На журналята само марихуана им в главата! Каква е връзката между индустриалния коноп и марихуаната?

Братовчеди са, думата марихуана е използвана за привличане на четящи, нещо от типа чукча писател, не читател.

Коноп за селскостопански нужди е прекрасно. Но индийският, за пушене е смърт за обществото! Трябва да има жестоки наказания за пушене на коноп за да се обезмисли сеенето на индийски коноп помежду обикновен. Иначе масово ще се сее коноп за пушене. А това е престъпление! Само пълен нещастник и тотален убитак с подтискане комплекси може да се радва на леенето на наркотиците. Освен това в България малцина имат машините и технологиите за сеитба, жътва и преработка на конопа в тъкани , хартия , фураж или гориво. И те са само червени пидали лансирани с партийни пари. Израелци и британски агенти са промоутъри на кампанията,. Ловят безродни копелдаци , които всъщност ще си сеят по- лесно индийски коноп за пушене. Дано депутатите много добре да са обмислили как да се контролират посевите, как да се доказват злоупотреби и как да се санкционират.

Сто процента си над 50 годишен/а

Щото ти си 100% 49 годишен

Ма нещо засегна ли се... а?! Ахахаха

В нашия парламент се преплитаът , текезесари , чалгаджиии , мангали , наркомани и друг подобен боклук и резултата е БГ политика !

Дори аз се вързах заради заглавието, а думата марихуана е излишна в него. Менте журналисти като всичко менте навсякъде. Ако ще и марихуана да легализират няма да има значение, опростачването и пърженето на мозъци няма да спре.

Най много Наркотици правят арабите и колумбийците... Афганистанците правят Хероин... Тия афганистанци, които НАПАДАТ към Европа са Трафиканти на Наркотици и искат да правят наркотици в чужди държави, за да ОТРОВЯТ акъла на хората, да им ОТКРАДНАТ Парит,е къщите , земята, да направят жените просякини- простутутки и така да ЗАВЗЕМАТ тия държави...

Уж ще сеят индустриален коноп Пък все мерехуана ще расте Поне ще падне цената и

Боже! Щастлив съм че има още 140 (поне)нещастни духачи като мен,които даже на Великден сякаш нямат семейства,радост.. и ни остава ,само да коментираме Дира ...това някак ме окуражава!

Както някои от от коментиращите вече отбелязаха,говори се за индустриален коноп...но мен лично не ми дреме ако иска държавата да разреши и кока,макове и квото ,който си иска да сади,преработва и продава.Замислете се - държавите произвеждат и продават оръжия..е това по - безопасно ли е за хората от наркотиците?Ши.ани държави ..

За търговия с дрога в голяма част от Азия и Арабският свят дават директно смъртна присъда и ако имаш невероятен адвокат и голям късмет най-хубавото на което може да се надяваш е доживотен без право на замяна. За съжаление в България няма смъртно наказание , но да накажеш доказан нарко-търговец с доживотен без право на замяна при всяки доказан случай ще е нещо иновационно и безусловно победоносно.

Те там и алкохол не разрешават, май си позабравил.

"Наркотичните вещества" какво общо имат с индустриалния коно?,. че май накои парламетнатри дебили ни им е ясно.

Шибани наркомани. Е това им е промяната. Понеже Евро фондове вече няма да им дадат да крадат и си подготвят нова касичка. А платените тролове, които се опитват да ни зомбират с това че това не е марихуана, дано вашите деца да се се зарибят на "промишлен" коноп.

Като не ти харесват про-западните ценности, чемодан-вакзал-Масква! Понял, комунде?!

Умри бе западен клитор

Румъния е на първо място в Европа и на второ място в Света про производство и преработка на коноп - изключителни платове, скъпо и модно олио, протеин, семе от коноп, въжета, където се сее коноп, вредители по посевите не никнат.... Дебадебилидейба.

Статията е абсолютно оровокативна. Става дума за производството не на марихуана (което е опойващо средство), а за сортове индустриален коноп, който не може да се пуши. Той поризвежда дим, но не може да упоява. В статията пише, че абсорбирал 1,6 тона въглероден диоксид. Какво количество или площ коноп абсорбира 1,6 тона обаче не пише. Което означава, че статията е писана от автор с ниска култура - хем е опитал да направи интрига със заглавието, но е успял по много тъп начин, хем писането му е некомпетентно. Типичен представител на ниската категория журналисти, каквито днес преобладават в медиите. Такива е редно да ги сменят и да ходят да работят друго. Вредят на мисията на журналистиката, а с това и на хората.

Евалата Брендо!

Не се притеснявай да излезеш от пещерата, не се плаши от топлината по раменете ти. Това е слънцето, то е твой приятел. Здравей ! Добре дошъл в света ! Поздравявам те !

аре няма нужда и сега има Държавно контролирано производство...

Искам да знам колко от коментиращите тук са агрономи и правят разлика между марихуана и индустриален коноп.

Още спорим за ганджата , още спорим за помощ на Украйна, още търсим пътя :) не стаа така :р промяната дойде

И кой ще контролира сеитбата? От индустриалния коноп ,всеки знае какво може да се направи. На края да не се получи-въженце,цигарка.

Да,явно се вижда,че някои хора дори са загубили всякакво чувство за ....хумор. Бъдете щастливи и здрави.

Пак селските пияници говорят на хоремаго без да знаят грам за какво става дума. Коноп, марихуана, щом не са сливи за ракия значи не става.... Алооо патриотите, вижте си историята и на тази земя вашите деди дали са гледали коноп и за какво са го ползвали

Мдаа, явно навлизаме в нов етап на капитализма у нас ... Тепърва предстои да опитаме жилото му.

При 200 см коренова система ,след конопа нищо друго няма да може да расте на тази почва.Така ,че коноп ли ще ядем ,като всички се юрнат да отглеждат коноп и замърсят почвата.

Ние сме си гледали коноп. Не е вярно, че нищо не става после.

Стягай си багажа ,че идват качулките

Точно това го прави великолепен хербицид. При правилен сеидбооборот ще намале много използването на хербициди. До преди забраната му, дядо ми който беше агроном ми казваше колко полезен е бил именно в тази си роля.

Нито съм за, нито против. Питам се само, защо, след като е толкова хубаво нещо, при нас е забранен?! И къде бляха толкова парламенти досега? Искрено ме интересува мнението на тулупа от Банкя.

Лоби на продавачите на памучни изделия. Това е причината.

Журналистът, написал заглавието, очвеидно е бил напушен.

тук журналисти Няма да си имаме уваженията- само фрустрирани лелки с копи и пейс за 90 стинки на час и буркачнче мас в края на годината.

Да, така е. Все забравям...

Мари, Хуана, легализирай! България, Невада на Балканите!

Каква Марихуана ви гони вас, става дума за коноп. Той почти няма THC. Трябва да изпушиш 1 кг от него, което никой нормален няма да направи.

Рудиментални индивиди, тревата трябва да е не само легална , ами и задължителна за някои от вас... особено за онези , които бият жените си и чакат цирозата... не политизирайте нещо хубаво :) миррр

Виждаме политическото представителство на наркомафията. Опитват да легализират наркотиците

То си една куха лейка.

Колко много мераклии да се друсат прикрити зад калчища за ВИК и чували от коноп, трошим тъпомера с тия долнопробни номерца за балами!

Нарколобито действа. Като махнаха спецпрокуратурата и спецсъда наркобароните ще се развихрят. Сега остава тия същите да легализират и гей-браковете. Под благовидния повод за икономия на презервативи.

От 4 партии , 9 наркомани иска легализиране на марихуаната! Останалите « народни предатели», ще се разграничат ли?

Функционално неграмотен си. Много добре са се обосновали за какво става на въпрос. По същата логика не грабва да има химическа индустрия, защото могат да се направят отровни вещества.

ИНДИСТРУАЛНА преработка на КОНОП под БЛАГОВИДНАТА цел за ЗЕЛЕНА икономика. :) ... Някой питаше за вносителите. ВНОСИТЕЛИ на Законопроекта на контрол на наркотичнитевещества са: Владислав Панев, ДБ; Зорница Стратиева, ДБ; Зарко Маринов, ДБ; Пламен Абровски, ИТН; Ивайло Христов, ИТН; Даниел Петров, "ВЪЗРАЖДАНЕ"; Росен КостуркоВ, ПП; Йорданка Костадинова, ПП; Иво Атанасов, ИТН.

Скоро ще ни се наложи да ги чистим мутрите. Един по един. Там спирачка на наглостта и измамата няма. Само куршум в тила спира процесите. А идващата евромизерия ще ни докара до момента да забравим за традиционната си неадекватност и да си пазим градовете и селата от "законният рекет".

Ще пушиме конопена хартия.

ако това за хартшята е вярно съм за

та така тези хубавци си дадоха 10 дни ваканция...боклуци

използването на марихуана е спорно но за мен изостря необхозимостта от стимулиране и води към увеличаване на търсенето

Марихуаната не води до физиологично пристрастяване. Алкохолът е пъти по-пристрастяващ. До психологическа зависимост вече е според индивида, ама то и с пиенето, и с цигарите, и с всичко е така - кьорав карти не играе.

Мария Хуана, няма нищо общо с този коноп. А конопа не можеш да се надрусаш но пък приложението му е огромно.

Сигурно е по идея на министъра на културата и вероятно е бил под въздействието на опиати. Не върви на добре държавата...

абсолютно...льохман...

Що бе, така е в голяма част от ЕС, така е вече в повечето щати в САЩ. Нали вече те са ни съюзници, нали бягаме от Русия?

АМЕРИКА Е ЗАГНИВАЩА НАЦИЯ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИМ ПО НЕЯ