Откриха в ледник телата на съпрузи, изчезнали през 1942 г.

Замръзналите тела на съпрузи швейцарци, изчезнали преди 75 години в Алпите, бяха открити в топящ се ледник.

Обратно в новината

Коментари - Откриха в ледник телата на съпрузи, изчезнали през 1942 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"най-малкатата им дъщеря - Удри Дюмолин, която сега на 75-годишна" Веднага да си смените редакторите, това е позор!

По-важни са не телата, а защо ледникът се топи и какво ще произтече /освен вода/ от това.

В оригиналната статия пише, че най-малкото дете, тоест Тя е била на 4 години, а най-големият на 13, всичките и братя са починали, наистина са ходели да пасят говеда, но явно на места е имало заледени участъци, но ДИРА, посмях се въпреки, че новината не смешна, превеждате като хората, много да ви неграмотни хората е екипа!

На времето и жените са били Жени и мъжете са били Мъже а сега имаме всякакви недоразумения, които на всичкото отгоре биват толерирани.

Абе аз ли нещо не разбирааам?? Тези крави пасли на поляната... ама там едновременно имало и ледник. Зима ли е лято ли е било?? Хората паднали някак си в ледника...А кравите по-умни ли са, че не са попадали в ледника? Абе странни неща с тази Швейцария и с кравите им и хората...

Не,странни тъпанари са журналята,които са преписали на две на три статията

И на мен ми се видя много странно , точно този факт . Уж отишли да доят кравите , пък изведнъж пропаднали в ледника - е какво са пасли тези крави всъщност ?!

ами тя сака да има дете ама няма кои да мушне чушката в чушкопека!!!само геи паради и меки китки!!!

Историята наистина е покъртителна.Да намериш родителите си,които си виждал само на смимка!!!

Видяхте ли ве моми. На времето жените са били постоянно бременни, а не като вас сега постоянно с цигара в уста. Навремето жените са пушили отдолу, а не отгоре.

Днешните жени вярват че са предопределени за велики работи, я актриса, я певица, или поне министърка на регионалната икономика. Докато се опитват да постигнат тази мечта спят само с мъже, за които вярват че могат да им помогнат по пътя към мечтата. В краен случай с най-близкия добре изглеждащ идиот ако са много загорели. От цялата работа накрая имаме налице само много стари моми с по едно дете или дори без едно. Аз лично не виждам нищо лошо в тази работа, личната свобода за мен е по-важна от всичко. Всеки е свободен да се провали по начина по който желае.

От кофти жени си заобиколен, пич:)

За съжаление никога няма да се свършат простАците като вас! Като не можете да измислите нещо смислено, не пишете във форума! Гаден сте!

Не бъдете прекалено критични. В българския език имаме преразказно наклонение, което журналистът писал статията не знае. Та затова са абсурдите с дете на 0 г да помни родителите си. Все-пак се радвам, че има българи които знаят езика си изцяло.

Навремето са раждали по 7-8 деца, за да има кой да бачка на полето. Едната ми баба е имала 7 братя и сестри, дядо ми с 4 братя и сестри, другия дядо 7 братя и сестри... по-големите момичета са гледали по-малките деца в семейството и са помагали в домакинската работа, а момчетата на полето от тъмнои зори до вечерта. А пък за кравите в новината- крави ли или кравари е обслужвал таткото толкова височко и всеки път сам- един път взжел жена си на явката и край.

Според теб всичко е сметки, колкото деца са им трябвали за работата, толкова са създавали, това модерно проститутско мислене, което демонстрираш е било чуждо на повечето хора едно време. Хората са имали морал, повечето са вярвали в Бога и са спазвали Божиите закони, за разлика от сегашната модерна измет!

Не сметки, а не са познавали телата си и не са знаели как да планират бременностите. В резултат на многото бременности и раждания жените като влязат в менопауза се оказват със смъкната матка. Да не говорим, че всяка жена е надживявала част от децата си, които са умирали още като деца. Не виждам колко може да са били щастливи тези хора, които са погребвали децата си.

Много деца.

Как дъщерята помни, че майката винаги е била бременна като е най-малка? Изглежда, че спомените и са от преди да се роди.

И още по-интересното е, че дъщерята е на 75 години, а родителите и са изчезнали преди 75. т.е. тя ги е помнила още на една годинка и знаела , че майка и била постоянно бременна.

Може да го е научила от по-големите си братя и сестри или от леля си.

превода е тъп, ама какво да ги правиш, те български не знаят.....

тая новина от всякъде си е онакава новина!

"Това беше първият път, когато майка ми отиде с него. Тя винаги беше бременна и не можеше да изкачва височините", разказа още дъщеря им.Да някогашните жени са били истински .За жалост вече такива има сами при примитивните народи.За това светът е обречен на неминуема гибел причинена от варварството което настъпва от всякъде.

Отишли да доят кравите на 2700м. надморска височина! Тези крави да не пасат лед?

Е хванали са лифта за по-кратко. В статията си пише. Иначе трогателна история, наистина.

Иди в Пирин и ще си отговориш сам...

Нон-стоп бременна "Това беше първият път, когато майка ми отиде с него. Тя винаги беше бременна "

Отишли да издоят кравите с документи за самоличност. Това в Швейцария ли е станало или в Шехерезада?

Това е Втората световна война. Швейцария е неутрална, но трябва да докажеш че си швейцарец някак нали?

Най-малката дъщеря (75 г) споделя спомените за майка си починала преди 75 години. Та значи швейцарските бебета помнят всичко цял живот.

Това в днешно време не може да се случи: вече почти няма ледници, а и жените вече не работят извън офиса....дори и да се случи подобен инциден след време дамата ще бъде намерена замръзнала в състояния на правеща си селфи ( задължително в изчанчена поза),.....за деца и дума не може да става, те са отживелица от едни определено антифеминистки времена

да, много е било хубаво когато жените са ви били слугини, домашни прислужнички и машини за правене на деца...сега вече е лошо

Борислав

Разликата е, че те са се чувствали щастливи да бъдат такива!!!

Ти като искаш бачкай като негър в плантация, защо всички жени трябва да бъдат под икономическа принуда да работят? Нямаме право на избор, нали така? При прехвалената ви либерастия и демонокраДция.

Гледай да родиш дете, не оставай сама на тоя свят.