Ексшефът на АПИ завежда дело за ”Пътя на любовта”

Бившият директор на АПИ Лазар Лазаров обяви, че ще съди бившия зам.-шеф на надзора на Лот 1 от АМ "Марица" заради уронване на престижа му.

Обратно в новината

Коментари - Ексшефът на АПИ завежда дело за ”Пътя на любовта” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от крадливи ибачи !

Чакаме парите за пенсиите.Това е само малка част от милярдите.

тоя път трябва да се постеле с червени рози!

Но за 51 млн. похарчени за едни 4км. храсти, нито дума! така се прикрива всичко при последните управления 1,2 сега и 3.

Що така, бе Лазаре, сега ще разкарват жената по съдилища да потвърждава, че не сте се ......

Жената също не го е виждала.

Ха-ха-ха, голям сеир! Голям! :)))

Потресен съм, цял километър асфалт ..... , направо новина, та дрънка! Сега, за назидание, да го изкъртят на ръка и на мястото му да направят блато! /символ наш/

Всичко което говори Илия Запрянов подлежи на съмнение. Той е известен "Специалист по всичко" в Димитровград. Първите му прояви са в местния вестник в зората на демокрацията, където с пламенни статии призоваваше строителите на града да разбият всички символи на социализма, да вземат по едно парченце от тези "димитровчета" и да се приберат по селата от където са дошли. Да оставят града да се ръководи и развива от младите хора с демократични виждания. Запрянов е компетентен по всички сфери от обществения живот и развитието на обществото ни - спорт, икономика, религия, политика, световни проблеми. Редовно се включва в дебати на местния парламент/ не е общ.съветник/, в радио и телевизионни предаване СКАТ и др. В града, никой не приема сериозно твърденията му, защото го познават много добре и никога думите му не се потвърждават. Даже в блока, където живее не го уважават като съсед.

Нагли и арогантни дебили, които превърнаха лъжата в истина и обратното ... Очаквам всички ценни кадри като Лазаров, Павлова и сие да си заемат местата от другата седмица, тъй като много добре вършат работата на този, който им я поръчва ... а народа лапа мухи

КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА -ДЕБЕЛОТО МОМИЧЕ ТЯ КАТО ДОКТОР НЯМА ЛИ И ТЯ ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО С ПРИЯТЕЛЯ СИ ЛАЗАРОВ

нормално да правят секс, без да се виждат

на тъмно-о-о-о!

skud

Кой крив, кой прав НЕ ме интересува, ако има престъпление прокуратурата отново ще прикрие всичко.... РАДВАМ СЕ, СТРАШНО МНОГО СЕ РАДВАМ, че ГО има това отклонение. Някой от тук пишещите тук да е чувал за манастира св. Атанасий......не не сте и чували, НО ТОВА Е НАЙ- СТАРИЯТ МАНАСТИР В ЕВРОПА. Сега пътуването ще е в пъти по-лесно

Лазаре признай си без прокурор, "колко пъти -колко пъти един ли сто ли?" си мачкал златната ливада за да стане пътя на любовта? И помни само истината ти си известен "сватовник" нали ти сватоса "Агромах" и "Пътища Пловдив"

Манастирът край село Златна ливада е най- старият в Европа. Построен е през 343 г. сл.н.е. Изключително добре поддържан, спретнат, в красива местност. Има аязмо, а на отсрещния хълм- останки от римска крепост. Преди до него се стигаше по един от най- лошите пътища в държвата Димитровград- Чирпан. Беше трудн да пстигнш, без да си разбиеш колата. Когато се построи Марица, се оказа, че трасето минава на няколкостотин метра от него. Това, че се построи отбивка /асфалтов път с ширина не повече от 3- 4м и дължина по- малко от 1 км/ сигурно е най- полезното нещо, което ГЕРБ някога са правили през живот си. В случая въпросът е друг, кой издигна Илия Запрянов за технически надзор на строежа. В Димитровград добре познават този човек, него главата не го слуша, осъждан е за физическа саморазправа.

никаква прошка и съд до дупка на простите червени измекяри,в техния бсп бардак е пълно с к-рви и к-рвари

Преди месец разглеждах Гугъл Мапс и с учудване забелязах тази отбивка на магистралата. Но след това видях, че манастира Св. Атанасий е буквално на 200 м от магистралата, точно до тази отбивка. Като се има предвид, че искаме да развиваме културен туризъм, а този манастир е представян като най-старият манастир в Европа, основан от самия Св. Атанасий Александрийски, това ми се струва много по-логична причина за изграждането на тази отбивка на магистралата, отколкото клюкарските чаршафни истории, които се тиражират. Манастирът и магистралата са едно до друго, може и магистралата да минава през земите на манастира, не знам.

А га топи човката ,беше добре?!

АБЕ,ТЕ В ГЕРБ СА МНОГО ЛЮБОВНИ! ИМАШЕ ЕДНА ДЕСИ АТАНАСОВА,СЕГА ТОЗИ!ХВАЛА НА ТАЗИ ПАРТИЯ!ЩЕ КАЧАТ РАЖДАЕМОСТТА НА СТРАНАТА!

и все на кметове налитат...

а в бсп ги женят принудително за любовниците си гледай фърчилков

нормално, нема лошо, ти в деня на сватбата ли видя жена си?

Този крадлив копелдак е за затвора.

Омръзна ми от цирковете на хората от високите етажи на властта.Кражбите в България а узаконени. Затова няма как да бъдат наказани, нищо че и с просто око се вижда как се строи, какво е качеството тук и в Германия(любима страна, с която ББ обича да се сравнява). На всеки три дена се ражда скандал, който се покрива от следващия и така до безкрай, докато на хората им писне от всичко.

Хвала на такава кметица /ако е истина/, това е да дадеш всичко, което можеш за благото на хората, които са те избрали! Националният патриотизъм за почва с местния патриотизъм! И аз обичам най-много моето село, това означава, че обичам България!

и оная и работа е патриотична!

А за костюмите за 5000 и обувките за 2000 нищо не каза, нито за пробите за качество ... всъщност защо от Европа нямат собствена агенция, която да взима проби и тества за качество на субсидираните пътища?

Аман вече. Приказки, приказки, приказки и нищо. Нито ще има осъдени, нито магистралите ще се завършат скоро. Политиците само ще си приказват докато всичко става по-зле. Най-много да увеличат още цените на всичко.

Според мен, те имат две незаконни деца от своята връзка, които са връстници на лота на автомагистралата.Това ще е основното доказателство в процеса.:)

Ама, и кметицата една "убавица", а пък и той един "инжИнер"

Първо: Ако е имало любовна история любовта поне още не е забранена. Второ:Оправили са пътя до някакво село. Няма само кметицата да го ползва този път. Трето:На всеки строителен обект работят много прости хора и си измислят постоянно някакви истории да има за какво да се приказва. Четвърто:Краде защото в държавната и общинска администрация се назначават само връзкари на ниски заплати.

В държавните и общинските администрации работят хора дето и за чеп за зеле не стават. Е тук таме има някой дето да работи ама е 1 на 50 човека.

d4

и "независимия и безпристрастен" съд ще постанови.... сещайте се какво.

Защо не се засрамите а играете на гърба на народа Лиленце и Лазарчо на

Не знам кой крив кой прав, ама като шеф на АПИ на срещите със строителния надзор да си говорите "за извънземни и за илюминати", вместо за преовлажнени терени, блата, качество на вложените материали, срокове на изпълнение на обекта. За КАКВО всъщност ВИ плащат и на двамата? За разговори на философски теми ли?

За да ти уронят престижа, първо трябва да имаш такъв!

Този ще загуби хубавата си службичка и пак ще се завре в панаира!

и там няма да го пратят да върти метлата. Гергов има за какво да му се отблагодарява. Благоевградският бос очевидно също. Поне него няма защо да го мислим.

Боклук!

Ама и Ибач !

на лазар не му е чиста работата,ама и другия,с "пътя на любовта" наистина си е за съд:-)

Инженерчето е поредно лице и "бушон", който се предоставя. Лилито е следващото ниво. Без нейното знание и насоки няма как да стане. А над Лилито се сещате само кой стои.

Лазарееееееееее, изпадна от каруцата ! На трънски "сбогом Гринго" е "воз крец Гига" !