Нов шеф оглави пътната агенция - инж. Чайков

Инж. Стефан Чайков е новият председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ). Досегашният председател на пътната агенция Лазар Лазаров остава член на Управителния съвет.

Обратно в новината

Коментари - Нов шеф оглави пътната агенция - инж. Чайков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде мога да намеря конкурса за това експертно място?

Чайка ли си, гларус ли си не мога да знам, но не спреш ли практиката товарните машини да се движат по пътищата с по 35-40 тона товар скоро няма да бъдеш на тази длъжност. Тези камиони са предимно самосвали, и те рушат пътищата. На пристанище Констанца не се приемат камиони с повече от 40 тона тотал, на на нашите Варна и Бургас всички камиони влизат с 35-40 чист товар, атези са потенциални убийци по пътищата. Дано ти светне лампата и направиш нещо по въпроса Чайков.

И моя шеф ме кара да товаря по 40тона и през деня да се пека като гущер някъде си и посред нощите да карам, и да съм като вампир. Не направят ли и Варна като Констаца няма да има управия.

Toя по ми прилича на гларусов !!!!

Ама кай им измисля на тези имената - Чайков, Орешарски, Цацаров и тем подобни. Тия нямат ли роднини хора, чиито имена да носят, вместо да се кръщават на морски птици, орехи или дребни риби?!

Хайде, да ни е честит новия "Батко" - наше момче от"бизнеса"!!! След няколко месеца от Брюксел ще ни кажат и кой е новия "Братко"!!!

Коя му е любовницата от БСП?

На печелившите - честито!? Поредният батко/братко, идващ от "частния бизнес"!? Сега едни такива "велики" промени ще направят в ЗОП, че въобще не мога да позная кои фирми ще спечелят обществените поръчки за пътищата!?! Е, има вероятност да спрат европейските пари, но има и бюджетни!

Следващия ще е Буревестников

Що трябва да е Лазаров,нека да е Чайков,пък даже и Чайковски важно е далавера да има.

едно предсказуемо назначение, търсиха му цаката на Лазар Лазаров......реваншизъм в действие!!!

Поредното политическо назначение. Станишев жалък си. За да си в правителството си готов да си подадеш гъза на турците, по този начин обиждаш цялата българска нация. Ти си за доживотен строг тъмничен затвор. Баща ти, ако беше жив със сигурност щеше да се засрами и погнуси от теб.

Чувал ли е за профилактики , превантивни ремонти и планови ремонти ?! Така излиза по-евтино ... Или само знае ЮРУШ когато нещо окончателно се счупи .... И като станат и едни тапиии .... и като цяло е по скъпо .... Самият Чайков коментира, че когато се извършва ремонт, е нормално да се създават тапи. Хората трябвало да са насяно, че за да станат по-добри пътищата, трябва да се мине през това временно неудобство.

Кога го видя как работи, пък и разбра, че е глупак? И кога тръгна човекът на "юруш", че не ми стана ясно? Плюй, народе! Няма значение кого ще назначат - ние трябва задължително да сме недоволни!

практиката на мандата внушава такива мисли - делян пеевски , емил свогенски , сестри и други тении от семействата на мандата Човека може да е добър баща и съпруг и добър строител , но е тръгнал да реализира кариерни амбиции при кофти мандат ...

Тоя съм го виждал ...освен да пуши и да говори глупости с друго кой знае кво не се изявява ....."икономически най-изгодна най-ниска цена" ......с тия оферти неговата фирма ша цъфне ...и защо мамка му на тая агенция шефа трябва да е пътищар ....като гледам кви са професионалисти... нямам думи ми то един свестен път в тая държава няма ..даже и магистралата на бойко за нищо не става...колите подскачат като диви петли

Наистина, не може ли да е филолог или най-малкото изкуствовед?

Това като птиците - иде си с името, отлитайте :)))))))))

ПОРЕДНОТО ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО! Иначе: Фондация "Конрад Аденауер" за правителството на Орешарски: "Минимално доверие, съмнителни решения в личен интерес" ! Точно казано!

Тези думи за времени неудобства по време на ремонти, които трябва да се изтраят заради бъдещите чудесни пътища, са на Бойко. Плагиатор!

majmuncho

Плагиат ... плагиатор не знам какво е

Очакваме Батко и Братко 2 серия. Комунистите са се доказали много пъти.

Дакато държавните поръчки се раздават на принципа : наш човек или най-евтино . Няма да има нито качество нито съвестно изпълнение и ежегодно ще се наливат средства в безмислени начинания скрити под лозунга НА ПОЛЗУ РОДУ .

Айде стига назначения, нали щяхте да работите, заводи, Беляне, работни места, назначете някъде и Чибурашка и да се приключва...

Ооооо батко, къде е братко

Поредния инж. Парашутистов.