Съдът пак даде най-тежката присъда за убийството на сестрите Белнейски

Пловдивският апелативен съд потвърди за втори път присъдата на подсъдимия за убийството на сестрите Бейлнески. Лазар Колев отново получи доживотен затвор без право на замяна, съобщиха от съдебната палата.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пак даде най-тежката присъда за убийството на сестрите Белнейски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе това нехто нее нормално ако тои е извархителя хтяха даго докаят на 6 тия месец ако един обикновен човек без пари извархи такова престапление досега хтяха даму испеят песента но явно човек с много пари е извархителя та кои е лазар та да немогат да го вкарат в пандиза да почне раследване срехто хората от там които имат пари да проверяват алибита всичко и така хтесе разбере лазар колев дае извархителя да бе да ама не аз познавам садебната власт и законите ако някои е извархил ито двоино убиство досега хяха даго осадят но явно някои е дал милиони зада прикрият този случаи и засега успехно дано този които гое извархил даму тежи цял живот пне да санува кохмари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доколкото знам защитникът на този е един прехвален,възпълничък адвокаг.Тиквоча си го нае,да води и неговите дела.Дано и при тя резултата да е съшия

Тая свиня всеки съд трябва да я приема като 100% доказателство за вината на подзащитния й.

Ей, пак победи политическата мафия! Имах известни съмнения, че боко тиквата ще извади на бял свят истинския престъпник, червения другар от Пещера, ама нали са си и двамата престъпници-комунисти, пазят се! А тоя дребен бандюга ще гние в тюрмата.

Ще дойде ден съдиите, които го признаха за виновен при наличие на изключително много съмнения за това - ще понесат наказателна отговорност за злодеянието си! Те не решават по съвест, а защото прикриват истинските извършители!

че е справедливо наказание,справедливо е,но дали го наложиха на когото трябва?(и точно за това е справедливо....)

дааа...сега следва той да се самообеси в киията и точкаа...

Или да се самонамушка няколко пъти,или да се подхлъзне и да си счупи главата с бухалка.Абе предстоят му работи на момчето.

Този ,човек със сигурност ,не е виновен или не е главния извършител.Прикрива се някой важен ,и с връзки ,и с влияние ,и с пари.Първо ,майката е знаела ,че дъщерите и са някъде ,и там не е удобно да ги търси.Две деца на 15 16 г и тя 3 дена не ги потърсила по телефона.После и дадоха пари,сплашиха я и дадоха да осинови без ред нови две момиченца.Убиеца, дали умишлено или неволно ,на двете сестри е много силен човек в България.Този Лазар Колев е нещастника,които ще плати.

Здраво съдят без да питат лелките с пазарските торби в Голямо Бойково, бившия Пловдив !! Герберастията там "би" с цели 38 % ??

Какъе герб те друса пък тебе бе льольо? Червения си е червен навсякъде, все боклук.

Кат та гледам, льольото е оня, дето те е направил ! Защо Ловеч да е града на люляцете, а Голямо Бойково да не бъде Града на герберите ?? Питам те, и отговор не чакам, тъпчо !!

На тоя изрод ... , доживотната присъда без право на замяна му е малко наказание!

Време е да се докаже кой е истинският убиец! Господин Марковски във вас ни е надеждата! Цял Пазарджик го знае и защо го крие?

като го знае цял Пазарджик,значи и ти го знаеш,защо не го кажеш?

като знаеш, кажи? Oткъде да ви знаем вие в пазарджик как сте се оплели?

Очевидно този изрод е изнасилвач и убиец! Сега, като го одрусат с тая безнадеждна присъда, може и да си признае и за чичото, който е направо за трепане. Обаче - първите виновници в случая са тъпите псевдородители, които могат и да понапълнят джобовете си от тая ужасна случка и които набързо получиха ново дете, въпреки очевидната си некадърност да се грижат и възпитават деца!

Едва ли бихте искали да си понапълните джобовете по този начин. Вие за толкова ли пари ще оценили децата си, недай боже.

Децата не са техни, а осиновени (одъщерени). Тъпаците със свински физиономии не са се развълнували повече от денонощие след изчезването им. И двете момичета са правили преди това нееднократно секс с различни партньори, тръгнали са след полунощ доброволно с тия изроди и пр. и пр. Мисли, преди да плещиш шаблонни простотии!

обикновено осъждат някой въз основа на показания направени пред следовател, прокурор, съдия... да да ви осъдят на доживотен затвор въз основа на признания направени пред... затворник??? тук ми идва да запея една песничка, съдията, съдията, съдията... аре че следят и току жив съм насилил ансамбъла по художествена гимнастика...

оставам с едно на ум. Като че показанята на един престъпник са надделяли за присъдата. Изгладени противоречия, писмени твърдения в полза на затворникът-свидетел. Много удобно. Дано не е направена съзнателна съдебна грешка, за да бъде измито лицето на следствие МВР и съд. Ако е така- нека грехът да легне на съдиите взели решението и да го изкупват тези след тях.

как така някой ще изнасили и в последствие ще убие две жени сам... тва все още никой не го е обяснил, но затова пък всички останали "доказателства" са събрани?!?

Модератора, оправете поне фамилията на децата. Те поне това заслужават :(

Той сега е зает, търси цинизми и спам, или накърненото име на някой политик.

Спокойно бе милиционерче - не решаваш ти кое е важно и кой е виновен - ясно ? Ако станишев е виновен - ще бъде призован, но това не се случва ! Случва се обаче с другарят цветанов и то по две обвинения ! Недей така да лаеш озлобено - хващай се на работа, милиционерската диктатура приключи нещастнико, няма да де хрантутиме повече !

довиждане, усер, за пореден път усрахте положението. колкото и да се пънете по медии, форуми, в парламента и където щеш, сте пътници. бяхте много вредни и много гадни. "Збогом"

"Збогом"

До гл. Прокурор: ЦАЦАРОВ, КАКВО СТАВА С ПРИСЪДАТА НА ХАМСТЕР СТАНИШЕВ?!!ТОЙ НАЛИ БЕШЕ УЧАСТВАЛ В ЗАМЕНКИ И БЕШЕ ОЩЕТИЛ ДЪРЖАВАТА С НЕИМОВЕРНО ГОЛЯМА СУМЕ ПАРИ, А СЛЕДОВАТЕЛНО И МЕН САМАТА?!! ЦАЦАРОВ, ТЕЗИ ПРИСЪДИ СИ ГИ ЗАПАЗИ ЗА СЕБЕ СИ - ТЕ НЕ СА ЗА ПУБЛИЧНОСТ. ЗА ПУБЛИЧНОСТ СА ПРИСЪДИТЕ НА ББ, ЦВ.ЦВ, С. СТАНИШЕВ, И ДРУГИ ОТЯВЛЕНИ КРАДЦИ И КРЪВОПИЙЦИ. ЦАЦАРОВ, ТИ СИ ТОРБА С ЛАЙНА, А НЕ ПРОКУРОР

Той ли е тъп или неговите адвокати за да не си признае и да сключи споразумение, като много други? Има ли съучастник и ако има кой от двамата какво е правил?Престъплението трябва да е доказано 100% и дано е така, а не " обосновано предположение", защото в противен случай истината няяма да види бял сват!

Съдебната система работи и това е очевидно!

Нищо не работи да ти кажа. 1 от 2001 дела завършват със справедлива присъда. За убийство на пътя, по явна непрадпазливост - 2 г. условно. Завлякъл държавата с 200 000 ДДС - 3 години условно.... още?

невеж си. Кой си ти да твърдиш такива лъжи. за теб страведлива е тази присъда която е в твоя полза.

работи, макар и като на забавен каданс!

Не вярвам Лазар Колев да има нещо общо със случая. Също така да се взимат под внимание показания на затворник (иширковеца) е безумие. Ако Колев беше виновен, вероятно щеше да си признае вината за смекчена присъда.

Тоя Лазар Колев да не е паднал от небето??? За да го тикнат до живот, значи има доказателства , че "поне" е присъствал на местопрестъплението. Да си казва ортаците или да замълчи навеки.

Позор за съд , следствие и прокуратура . При толкова известни факти и трупове . Лазар бива убит от съдията . Той е деветия или десети

Пикаещият във фонтани комунистически алкохолик Р. Петков е замесен в убийството, кога ще бъде разследван и изправен пред съда?!

Като знаеш, защо, защо не представиш доказателствата? Докога ще прикривате?

Както "няма" доказателства за престъпленията на Р. Овчаров, Масларова, Доган и сие, така няма и за другите комунистически и депесарски бандити! Така ще е, докато БСП и ДПС са на власт!