Лавров пред ООН: Киев дължи безнаказаността си на западните си партньори

Имаме много доказателства за престъпни действия от страна на ВСУ, каза външният министър в словото си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е. След като цял свят вижда престъпните действия на нацистката укpoпска хунта, да се снабдява тя с оръжие е престъпление срещу мирът и човечеството и всички западни политици трябва да отговарят за действията си.

Педерастчето с измислената фамилия да си събира п

Когато обвиняваш целия свят, че лъже ... най-вероятно лъжеца си ти.

Кой, ти и шефа ти ли решавате кого да "накажете" и за какво? Че просто ги има и ви се опъват? Като ще се мре, тия поне ще го направят достойно, не като плужеци!

с потенциал да бъде велика държава може да падне толкоз ниско.

не се вълнувайте, надайте се международният наказателен съд ще ви постави където ви е мястото. Само се молете да не ви съдвт вашите, щото там след 3 дена процес, на четвъртия ще висите на бесилката.

Няма да стане твоята работа

Сатър за пияния арменски кон...

Ако Киев не е наказан от Запада, защо Изтока не го наказа? Там се влачат от кОл и въже да селфита с Зеленски?

Този русопитек що не вземе да се гръмне в тъповицата?????

Като падне путин има да те разнасят по площадите,същите тия руснаци дето ги мобилизират...мама ти рашиска

Лъжльо.Майката на съпругата ми е украинка.Изселват ги през 1944 от украйна.цялото село,вземат им всичко-земя,къща,добитък:всичко.И ги пращат на 4000 км оттам в Русия натоварени в каросерията на камион-в магнитогорск.Тогава е била дете на 2 годинки.Представяте ли си?!.Който оцелял оцелял.На тяхно място населяват руснаци.Тъй като няма официална статистика(Русия отрича) по данни събрани от смяната на собственноста на имоти в източна Украйна приблизително 2 милиона са изселени от източна Украйна и на тяхно място са настанени руснаци.

Не си се събудил още, нали? 1944 година е ВОЙНА! Някои са изселени в по-мирни райони, някои са доведени за да воюват. След войната, които са искали, са се върнали. По него време не са имали нито частни ниви, нито частна собственост, която да им вземат. Чети история, преди да правиш останалите на калинки.

Пълни глупости.Роза Михайлова е още жива и живее в София.Тя ми го разказа лично.Готов съм да излезем на дебат по телевизията и да докажа думите си.Нищо общо няма войната.Майка и (бабата) която почина преди десет години е разказала че съседните села са ги изселили още преди войната и са заселили руснаци.И не дрънкай глупости:имали са къщи и домашни животни,ниви.Частни.Не лъжи че е нямало частна собственост.

Браво ЧЕ, един нормален в този форум!

Номера въртяха и българските нацисто комунисти под диктовката на руските фашисти. Изселване а след това заграбване на имота ти и населване на комунисто фашисти

"Не лъжи че е нямало частна собственост." Правиш ли разлика между "частна собственост" и "лична собственост"?

Точно така е! Есесовците са тъпаци!

shithole Ruzzia

Изсирам се в устата на всички путинофили, русороби, рубладжии, и Вгъзрождненци. Мощно. Със засилка. След дълго задържане. Изсирам се в устата и на коня Сергей Лавров.

Тази домашнярка, дето се наливаш с нея, не ти действа добре! Мини на купешка, преди да е станало късно...

Ела пробвай. Не само, че ще ти се сeкне л@йното, ами ще се наложи и да ми лапаш, за да можеш да си тръгнеш по живо по здраво...

само един иZперкал бункерен с опадали керемиди ботоксов нискостеблен жужак кът Вовата , може да си мисли , че некой ше му държи партия с/у янките ! какво ще спечелят поднебесните ориZояди ако го подкрепят , нищо , в америка е пренаселено т.е. нема необятна свободна Zемля , нема неиZчерпаеми природни и подZемни ресурси и най важното тя е на хиляди км от поднебесните ! а какво ѝ трябва на една пренаселена с над 1,5 млрд ориZояди и бедна на природни ресурси страна ? ами трябва ѝ свободна неZаселена Zeмля , огромни количества питейна вода , необятна гора Zа дървен материал и най вече полеZните иZкопаеми , ами те са на север Пекин и са на една рука раZстояние от ориZоядите ! така че се очертава ние да направим най накрая с другаруте китайци един голям и сполтен вZаимноиZгоден бай делчо на мечата москалска бърлога ! китай просперира повече от 30 години като търгува със Zапада , това са трилиони долари годишно , ако Zапада се гътне с поднебесните ориZояди е свършрно , кой ще намери трилиони долари годишно Za да им купува стоките ? москалите и африканците ли ше им купуват стоките ! русия върви към пълно самоубийственно чао по един или друг начин ! помпоZните речи и праzни Zакани на Шишкoто Пупкин , с нищо не помага на русия ! такава , че и по вдъхновенна от сегашната септемврийската ( апропо вижте колко по уверен беше тогава и колко се състарил Пупкин сега след само 7 месеца ) Пупкин дръпна и преZ февруари месец 2022 г https://www.youtube.com/watch?v=taYTXHsUU5w : ще раZмажем , денацифицираме и освободим украйна , ако се намеси некой тежко му и горко му и кво стана Zа 7 месеца , нищо пълен провал на москалите , припкаха >>>> кът подплашени сърнета от Храковска област ...и 500 хиляди мужичета да вкара във войната реZултата ще е същия , руснаците ще претърпя тотално поражение и пълен раZпад ! яZък Zа новите триста хиляди солдатчета , които ще хвърли в Украйна като пушечно месо !

В Махачкала насилствено отвеждат младежи и ги изпращат да се бият в Украйна. Майките им плачат, но няма кой да ги чуе. Тежко е за гледане https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comments/xlbla0/russiamakhachkalamenarebeingtakentowaras/ Това се случва в момента навсякъде в русия. Да благодарят на путин и кадиров на които децата живеят в дворци и почиват на Запад. На олигарсите също.

Е и? Техен дълг е. Освен това аз в казармата създадох най-дълготрайнине сексуални връзки. Знаеш ли какво е мъж да те люби?

Аз съм русофил и хомосексуалист. Не ме срам да си призная и двете неща, защото Русия не ми забранява и не ми налага цензура за разлика от Европа. Горд русофил-хомосексуалист съм.

Радвам се, че започнахте с номерцата да пишете от мое име :) Това значи, че съм ви уцелил в десетката боклуци :)

Боли ли ме дупенцето много, а боклук. Дълбоко ли ми влиза негърския кур ? Скоро ще влезе и на майка ми в устата и руски.

добре , че се оттървахме от тая кочина Московия , само ги виж с кво се Zанимават в 21 век , живеят над океани от нефт гаZ и целата Менделеева табкица от полеZни иzкопаеми и вместо да са Северн дубай те станаха Путинистан пълна миZeрия и ботокс ! Хубавото в случая е , че Zапада няма да направи грешката в началото на миналия век и да остави Украйна на москалите , а ще я Zащитава колко трябва ! Жужето ако иска конвенционална голяма или атомна война ще си я получи и ще отиде Zавчаска в рая !

Гледай ти, Конската глава не само го пуснали в Щатите, но са го и оставили да повтаря като папагал простотиите на Повелителя на бункера.

И в коя от изброените страни направиха референдум за присъединяване към Америка. Според кое международно право анексират чужда територия.

В Пуерто Рико - веднага ти отговарям!!! Имаше поредица от референдуми. На последния пуерториканците масово гласуваха да станат 51-ви щат на САЩ! От Конгреса на САЩ обаче гласуваха да отпуснат безвъзмездна финансова помощ на Пуерто Рико. Със цел да използват парите да си направят нов референдум!!! Понимаешь, товарищ?! САЩ не искат някакви навлеци да се присъединяват към вече достатъчно голямата им държава!!! Руснаците са империслисти, не американците!!!

В никоя от нападнатите от САЩ страни не живеят америаканци и не са избивани хиляди американци. За това няма и референдум за присъединяване. Ясен отговор на елементарен въпрос. Въпросът ти предизвиква отговара автоматично на още един въпрос: как така в тези области живеят толкова много хора, които са по произход и по самоопределение руснаци? Ами така е цяла източна Украйна! Отговорът е: това е изконна част от Русия, която е модифицирана като друга държава. Още един въпрос: как така се е отделила Украйна като формална държава без собствена нация? Отговор: В следствие на интригата с финансирането на Октовмрийската революция с огромни финансови средства от САЩ и п-малко от Германия, за да се срути Русия. Това се знае от документи. И следва една трагедия, резултат от голяма интрига от голяма държава. Въпрос: Как се стигна до там, че Украйна избиваше руснаци? Отговор: украинците са прости хора, те не можаха да си спрат илюзиите, че след като Западът ги подкрепя, могат да си разиграват коня и да трепят руснаци. Сега берат гайлето от тази си глупост. И от глупостта, че липсата на нация може да се компенсира с нацизъм. За нацизма в Украйна има хиляди пъти документирани факти и видео материали, както и репортажи на западни журналисти, както и доклад в Германския Бундестаг, където народен представител казва, че украинският нацизъм трябва да бъде спрян, както и цитира думи на нацистки лидер от там, че германците, поляците и руснаците били сивне, които трябвало да бъдат избити - има видео в Тюба. Като добавим, че нацисти се срещаха с Байдън, органзирано от надрусания му син курвар в Украйна, картинката може да ти се стори изчерпателна, макар да може да се допълва до рецизност още и още. Украйна се обърка, САЩ има интереси от това и плати сериозни суми за "объркването" още предни години, а ЕС е въвлечена във война, която не е нейна, а ако беше нейна, трябваше да е против Украйна, където нацизмът произведе паралелна власт, доминираща над официалната по всеки видим начин. Русия се защитава от интрига на САЩ, която за простия европеец струва прескъпо и което също кефи управниците на САЩ много яко!

Ами в България живеят 1 милион турци. Да вземат да ни анексират към Турция по твоята логика боклук?

Така са ви изпразнили главите, че сте забравили, че сте българи, боклуци такива. Страх ви е да погледнете истината в очите и се правитя, че я няма или я отричате. Страх ви е да се опълчите срещу статуквото, олигофрени безполезни. Американски подлоги, зашитници на фашизирани фанатици и отцеубийци

Нещо си се объркал. "Боклуците такива" не ги е страх, а НЕ ИСКАТ да се опълчват на този, който в случая е на страната на правото. Ако някой е истински българин, то той трябва да бъде преди всичко на страната на правото.

А защо тогава никой не вярва на глупостите ви, боклуци такива. Защо 95% от Народа мисли като мен, а не като телевизията и вестниците? Защо тъпаците като теб си затварят очите за очевидното? Само защото сте тъпи ли, не вярвам. Вие сте на работа тук, докато аз се забавлявам да ви давя в собствените ви лайна

Правото е, че укаински нацисти избиваха хиляди руснаци. Правото е, че същите избиха и 100-на българи, някои от които подпалиха на площада на украински градове. Правото е, че украински нацисти късаха българското знаме преди няколко години. Друго право искаш ли? А, шях да забравя за правото на Русия да защити руснаци от избиване... Без малко да го пропусна, въпреки че е очевидно. Та ако си българин, да знаеш какво е правото днес - да би мирно седяло, не би чудо видяло, казано по български за украйнците, които са отговорни за това, което става в държавата им, а не да си мълчат като задници и да чакат да им снесат пари от ЕС на готово. Политическа педерастия безплодна. Това е правото.

Qwe, говньо, че ти пикам устата, съветски трол

Боли ли те дупенцето много, а боклук. Дълбоко ли ти влиза негърския кур ? Скоро ще влезе на майка ти в устата и руски.

Не, аз знам че съм българин. Не съм изкукуригал още. И също така знам, че в ЕС се чувствам сигурен и спокоен. Също така съм сигурен в нашия партньор САЩ!!! Голямото ми притеснение идва от Руската Империя, наричаща погрешно себе си "федерация", каквато тя не е!!! Какво добро сме видели от Русия??? Нищо!!! Само диктатура, репресии и бедност. Честит празник на всички истински българи, на патерица между другото, защото вече стана петък!!! Чеатит ден на независимостта от всички империи - и от турската, и от руската!!!

Я! Трима които са ми прочели коментара се мислят за руснаци? Еми... нищо, така ще се преброим колко сме българите тук. Още веднъж: Честит 22-ри септември! Честит ден на независимостта на България!!!

То затова и държавата ни е на това дередже. Вече 30 години няма отърсване от вас, задунайските ибрици, дето му подмивате на Повелителя на бункера резиновата попа.

Лавров се е напил с водка и не знае какво говори!!!

А ти кой си бе мухльо? в казарма ходил ли си? Хюмне нщастно

Мда, ходил съм, благодаря че попита. Свързочния полк в Сливен, поделение 22620, до щаба на Трета Армия. Още инфо искаш ли? Мога да разглобявам и сглобявам АК-47 със завързани очи за норматив!!! А ти къде си служил като стана на въпрос?!

До доктор Хаус Служил съм в парашутня батальон към танковата бригада в Горна Баня

ТоваришЧ, разбираме, че в казарма си ходил, но да беше се опитал барем до осми клас в училище да изкласиш. Това би ти било от по-голяма полза.

Изсирам се в устата на всички путинофили, русороби, рубладжии, и Вгъзрождненци. Мощно. Със засилка. След дълго задържане. Изсирам се в устата и на коня Сергей Лавров.

че сереш най-вече в своята уста. да ти е сладко

Укро-фашаги, какво ще кажете за изказването на колегата си. Намирате ли го за нормално? Това ли е начина, по който комуникирате :) Май сте за психото всичките. Опънаха ви се нервите напоследък :) А помиярчета :)

Урсулка придържаща памперса на Байдън.

Нищо не разбирам. Русия напада Украйна, но украинците били виновни. Украйна се брани с всички сили, но пак е виновна. Питкин си играе на велик военачалник, но Запада бил виновен, защо го бил ядосал. Копейката бил за националния интерес, а дърпа към Изтока. БСП ето било за мир пък ако може по бързо Русия да си вземе каквото иска и да се свършва. Резултатите от бъдещите референдуми били ясни, тогава защо въобще ги правят.

Ще го обясня с пример. САЩ нападат Гренада, Панама, Югославия, Ирак два пъти, Либия, Сирия и всички те са виновни. И всички тези конфликти са всъщност "военни операции" . Така по-ясно ли е ? Лавров преди време каза на САЩ : "... вие може да правите военни операции навсякъде по света, и десетилетия наред, а ние не на нашите граници ?!" И това трябваше да го вземат много на сериозно нашите съюзници от НАТО. Но не би. Сега дано поне надават ухо ... защото ако Лавров каже нещо от типа "... вие може да бомбите с ядрени бомби, а ние не ?!" Работата се е сговнясала тотално.

В мъка да умреш, трол.че ти серем на гробо

Да, само че има една разлика: САЩ никога не са променяли границите на Ирак, Либия, Афганистан или която и да е друга държава. А, и още една: САЩ не са обстрелвали.... жилищни блокове в горепосочените страни. Единственото изключение е Сърбия 1998, но и там има някои специфични особености, различни от руските.

Пич, ти съвсем не си наред с главата, ама тотално!!! Да, американците не са най-готините ангелчета на Земята, с това съм съгласен. Панама не е на САЩ, а Роналд Рейгън си позволи да каже в ефир че е негова - това съм го гледал. Обаче така наречените "руснаци" са отживелица, мафиоти, убийци, империалисти, фашисти, нацисти, както искаш ги наречи - вреден и токсичен отпадък - трябва да се неутрализират!!! Да не вредят и убиват!!!

Няма и да разберете. В кривото огледало на кремълската действителност всичко е с главата надолу. 1984 през 2022.

Горките руснаци, завалиите бягат дори вече в Монголия... https://youtu.be/d0BspXTi6h8

заеви политиката, не е за тебе! Наблягай на водката, сега е на примоция!

Леле мале още малко и ще кажеш, че Украйна е нападнала Русия.

ше го кажа , що да не го кажа , даже ще патентоваме таZи наша галимация с референдумите ! само си представи , влиzаш в нечий имот , правиш референдум и имота става твой , Zaщото иска да стане твой ! или Za oще по ясно , нахлуваш в нечий апартамент вzимаш Zаложници , правиш референдум с тях и те гласуват , че искат да ги грабиш и искат да присъединят своя имот и ценности към твоя джоб , това е гениално просто и Zа това ще го патентоваме :))))))

Преди години Сега е една от курвите на путкин

Може да ми врътне един минет ;)

Великата червеная армия се разбяга. Някои са по-бързи от Юсейн Болт.

и в резултата на агресията срещу Украйна, уж да попречат на НАТО да доближи границите на Русия, се пръкнаха две нови НАТО-вски държави под самия нос на Русия - Финландия и Швеция!!! Идиотия, сър!!! Руска!!!

Защо неговата русия налага мисля че осем пъти вето на изпращането на мироопазващ контингент в тези така наречени републики???? Я да обясни защо при наличието на подписан и международно валиден договор между русия и украйна, по силата на който русия гарантира териториалната цялост на украйна в замяна на ядрените оръжия останали на територията на украйна-русия нападна украйна и окупира първо крим а след това донецк и луганска??? Малко известен факт е че международния съд в хага всъщност е създаден по настояване на съветския съюз за да запуши устата на нацистите, които не са в ръцете на руснаците. Всеобщото мнение по това време е че нацистите просто трябва да бъдат съдени по бързата процедура от военен трибунал и съответно разстреляни. Само че висшето нацистко командване е знаело твърде много неприятни факти за съветския съюз-все пак те са били дългогодишни близки съюзници и саратници-и е трябвало някак си да им бъде запушена устата.

По време на "КОМУНИЗМА" всяка съветска република имаше своите неприкосновени граници. И никога две съветски републики не са воювали помежду си за територии. Имаха помежду си дори братски отношения. ............... Абе нещастник че те всичките републики бяха на пряко управление от москва заедно с всички държави от източна европа . С кого да воюват помежду си? Та те никога не са били самостоятелни държави в състава на съветския съюз. Или сега ще тръгнеш да ми обясняваш как те са си провеждали някаква самостоятелна политика може би? Ти някакво хлапенце необразовано ли си или какво???? Свиквай и ти и останалите тролове-свърши се тая.

Интересно защо Урсула е против спирането на военните действия? Как си го обяснявате това? Странно, а !

Русия трябва да си получи заслуженото...И тя си го получава!

Я виж ти,всички соросоидните вакуми на барикадата!

Кой ли му обръща внимание на това недоразумение и руско нищожество????

Каква наглост, какво лицемерие, да влезнеш и превземеш чужд двор и да нямаш срам….и винаги другият е виновен. Типично по руски и типично комунистически…долни идиоти ,нямат страх дори от Ада !

По време на "КОМУНИЗМА" всяка съветска република имаше своите неприкосновени граници. И никога две съветски републики не са воювали помежду си за територии. Имаха помежду си дори братски отношения.

Ами те и западните не са воювали помежду си!

1. Мобилизацията няма да се случи в предвидените размери. Руснаците не желаят са воюват. 2. Докато новата руска армия се изпрати на фронта, Херсон и Донбас ще попаднат в украински ръце. 3. Референдумите ще доведат до бунтове и улични боеве. 4. Присъединяването на "републиките" към Русия няма да спре украинската армия. 5.Русия не може да се противопостави на украинскаъс офанзиват дори с 200 000 нови войника. 6. В Русия следва революционна зима. 7. Китай няма да рискува бизнеса си и ще оттегли тихата си подкрепа за Путин. Индия и Турция вече отсвиириха джуджето. 8. На пролет войната приллючва. 9. Следва разпад на Федерацията. 10. Путин ще сдаде поста още преди 2 май.

Или си се напушил яко, или от бустера ги дрънкаш такива. Днес един такъв като твбе се отправи към вечните ловни полета на Бурла.

Дори и Господ не можа да изтърпи толкова дълго време починалия. Взе го при себе си, за да го вразуми най-сетне.

Млъквай говорещ кон алкохолик. Лавров лъжец. На 20.02 говореше, че няма да нападнат, а тя ква стана. 7месеца мъки и ядене на бой, 55000 руслями при Кобзон и т. Н.

Каква мобилизация? Руснаците свикнаха с хубавия живот. Да не работиш, да къркаш уиски и шампанско, да носиш ралф лорън и брукс брадърс, да си цъкаш на телефонче и таблетче, да ходиш по средиземноморието и малдивите, да караш мерцедеси и роувъри, да си инфлуенсър, ИТ, певец. Каква мобилизация сънуват тези?

Най голямото наказание за Лавров беше че никой (дори китайците) не го бръснеха за слива... Сам с водката в ъгъла..Отврат за всеки присъстващ.

И защо Лавров си мисли, че Русия има право да "наказва" съседни държави по нейна преценка, включително и военно? Вероятно защото не е обикновенна държава, а е Русия и може да си прави каквото си иска с всички останали по-слаби държави по света. Защото е империя.

Потен азиатски кон

В случай че холандският съд установи, че именно руските войски (т.нар. сепаратисти) са свалили малайзиския самолет през юли 2014 г. над Украйна, като постанови през м. 11.2022 г. осъдителни присъди срещи обвиняемите лица - трима руснаци и един украинец, отново ще чуем наглите изказвания на Лавров, че ракетата е изстреляна не от контролираната от сепаратистите УКРАИНСКА територия, а това е било провокация на "нацисткия украински режим" (естествено, че при съвременната технология може с точност да се установят координатите на изстрелване и полет на ракетата). За разлика от демократичните държави, които признават извършените престъпления от техни държавни служители и войници (напр. Обама за тези, извършени в затвора в Гуантанамо, за което понесоха наказатална отговорност няколко американски офицери), Русия е обучена да не признава (че какви мъже са, това е достойно само за слабаци, за "еврогейове"), за разстрела на хиляди полски войници (голяма част от полския елит - кадрови офицери, професори, инженери, учители и пр.) в Катинската гора бяха обвинени хитлеристите, докато не намери смелост Горбачов да признае за тези руски зверства. Но пък Горбачов е "слабак", "предател", "съсипетел на Русия". Ето я Русия - това е съвременна Русия, но вече само с лъжи, пропаганда и наглост не може да съществува. Украинският народ го доказа нагледно!!!

Точно си го казал. Но когато човек е ТЕЛЕ както и да му го кажеш... файда няма.

Това на което се опира този добре но не трябваше да влизат в Украйна тях никой не ги нападна а плашат света с ядрена война нагли са.

На този КОН защо изобщо му дадоха виза за щатите , та да ходи там да се излага с пореднити си тъпотии! Бати тъпанара...

РУСИЯ ЛЕТИ В ПРОПАСТТА - СЪБИТИЯТА УСКОРЯВАТ СВОЯ ХОД Лавров ще бъде екзекутиран, дали от свои, дали от украинци или военният трибунал - това са подробности. Никой от кремълската банда няма да бъде пощаден. Русофилите в България да не чакат снизхождение , а сурово възмездие. Дали ще има или няма да има употреба на ядрено оръжие не е въпрос - България и българите трябва да се готвят…

Така е, прав е Лавров, но най-силният поръчва музиката и определя кое е истина и кое не. Западът вече не е това, което беше, но все още е водещ и за Русия е непосилно да го катурне. Тъй че ще има преговори и компромис. А това всички военнопрестъпници да бъдат наказани няма да се случи. За съжаление.

Лавров и руснаците са едни лъжци: 1. Нямаше да нападат Украйна… нападнаха я долно и подло по руски 2. Щяха да превземат Киев за 3 дена …вече 7 месеца убийства 3.били Убити само 5000 руски фашиста, ама ще мобилизират 300 000 за да компенсират 5000 трупа… АБЕ РУСКИ ЛЪЖЦИ

Фашисткият плъх се изтропа. А знаете ли , че след Украйна на мушка е Казахстан, където са доста уплашени.

Очилатият кон е един дърт, недоклатен, мазен, страхлов, пос.ран швестер!! Скоро чеченците ще му го набият отзад!!!!