Лавров обяви, че новата световна система не трябва да зависи от приумиците на Запада

Вероятно глобализацията по американски е приключила, смята руският министър на външните работи

Обратно в новината

Коментари - Лавров обяви, че новата световна система не трябва да зависи от приумиците на Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой беше този и защо да го слуша някой?

Успех!

Света отново е двуполюсен. За жалост джуджето РФ не е полюс в него.

Новата световна система се прави и управлява от млади и прогресивни хора, не от миришещи на нафталин и кръв старци, с окървавени ръце, и чиито живот скоро ще премине към последната си фаза - в строго охраняем затвор за терористи, където трябва да притежават най-много чиста пижама и топче тоалетна хартия и комплект памперси...

Умря ли римската, която ги хвалеше, че сега сам се хвали за някои малко известни факти...

Каква "нова световна система" те гони бе шматарок???

колкото да не заспи

Едно от условията за новата система е да си обрязан. Затова твърдо държат от Иран и Турция, които са най-добрите партньори на Путин.

Произведохте ли 150 000 Москвичи? Кога ще започне записването, да си направя вноската в Мототехника?

Русия държат ресурсите , Китай заводите и почти цялото световно производство. Добро начало за новия съюз. Като добавим и ОПЕК, нищо добро не очаква нас европейците.

След като РФ подари Сибир на Китай, Си ще си помисли. До тогава всичко това е обикновено тролене. Особено на фона на 27 годишния китайско-катарски договор за доставка на катарски газ за Китай.

Този се напъваше да управлява цял свят. Боже!

Шибай се в конската си мутра, батал!

Абсолютно првилно! Светът не трябва да зависи от гейове и лесбийки на хормонлни хапчета, които всеки ден се чудят какво са и от кой пол с!

Аре пошол нахуй Майка ти дайба фашистка

Путин какво е?

;)

Но вече нищо никога няма да зависи от вас….. молци подли

Сев Корея 2 Ама и Ким Свин изглежда по-умен от него вече

Изритаха русия от световната система и Москва сънува революции и нова система доминирана от Кремъл. Ай как хочется! Ай ай ай

Доказан муж, за разлика от теб бе лгбт дрисня!

За терористична държава

Ким е учил в САЩ. Путин в школата на КГБ в Ост Берлин :)

Аз не, но ти си от тях :)

Ако ми платиш

какво?

Ха ха, няма да посмее :)))

Гледах в Туитър как откраднаха една вана !!!!!

ОК

Този дядка слушал ли е скоро новините?? Какви "приумици" му се въртят в главата. Украинската армия настъпва към Крим, той плещи ли плещи глупости.

Москва живее в паралелна реалност. Голяма част от московчани нямаи на идея какво е в провинцията на РФ.

Е кво толкова има да се джафкате всички и такива като Лавров да се повтарят?! Има една сила САЩ, която не иска други като Китай или Русия. Кво толкова странно има в това? От как свят светува, никой не си дава мястото ей така и без бой! САЩ натиска, другите или пискат или се защитават така както могът. Тва е!

Кажи как ще обгрижваме толкова загорели руски вдовици?

че русия е колос на глинени крака.

Ха сега четете продажни лайна !!! Скоро ще Духате Супата С Потъващия Кораб Еврогейския !!!Печелят Ваще Господари от ФАЩ и Еврейните Който съсипват Еврото Връщат си за Холокоста !!!

новата световна система игнорира напълно деградиралите ватници

Москва пита официално Токио, за възможността да закупува японски автомобили втора употреба.

ай как болит

Хахх болни фантазии на един дебил с умираща държава, четете надупени кремълски подлоги...никога няма да се случи. разпадаща се русифилистия тръгнала акъл да дава

"нито една страна или организация не може да укрепва своята сигурност в пространството на ОССЕ за сметка на намаляването на сигурността на други, поясни руският министър." Това фактически е т.н. гаранция за неразширяване на НАТО! Само че включването на Беларус във военен съюз с Русия не е ли същата заплаха за Полша, каквато е включването на Полша в НАТО за Русия?

Тъпи копелата като тебе могът само да разберат че пишката им е глинена. За другите по сериозни работи, историята ще си каже думата. А историята в Украйна, глупако пъпчив и недоклатен пишейки глупости от спалната на майка си, далеч не е приключила.

А да десатанизираш комшията избивайки децата му, не е ли намеса във вътрешните му работи?

Нашите бивши партньори!?!Простия кон даже си признава!?

Ай, жива да не бях! Ас се кълнах в вас, а цялата руска армия издържа 18 дни.

Ей Тъпак Полша 2004 си дава Тереторята На САЩ И НАТО !!! А Краварите Ги Правят Бели Роби работят ФРИ в ЮК ДАНИЯ И ШВеция !!! И СИ продават Стоките В Всички Магазини На Запад !!!

Путин е велик. Най-великият. Хем унищожава укронацизма, хем занули мераците на западните сополи за световно господство. Мачкай Вова.

Скучен и много досаден руски дипломат, но болезнено прав. Кое от "политиката" на евросъюза не е приумица. Бивши колониални държави, се опитват да се съюзят, но всеки дърпа килимчето към себе си, печатат пари като луди, вместо да заздравят границите, ни държат разкрачени /извън шенген/ само и само да сме буфер, че видите ли някой афганистанец може да иде на опера във Виена, а как с 850 лева ще минем на минимална заплата в евро....демек чисто за харчене 350 евро....за месец. малко ми се вижда, явно досадника Лавров знае много добре как сме надупени

К сожалению руснаци не работят в Швеция, Германия и другаде. И стоки не продават таб. Сори.

ще е гаспадар на света

добре