Коментари - Лавина блокира десетки коли в Пирин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кат се стопи снега по 24-ти Май ще си приберат колите! Мама си търсят да ходят чак до горе с колите!?

"Десетки коли бяха блокирани след падане на лавина в Пирин" "Блокирани са останали автомобилите на повече от десет души" Всеки е бил с поне 2-3 коли...

Такова чудо не е било през последните 200-300 години, аз ви казвах че ще стане така.

Тези са разбрали по трудния начин, че в този сезон там не се ходи с кола. Молеха се в интернет някой с техника да дойде да разчисти пътя, но луди няма, ако падне нова лавина, което не е невъзможно, техниката директно с багериста отива във реката така че тарикатите ще има да почакат.

Нека им на буржоазните псевдософиянци - първо поколение!

Какви скапани отрепки си храчат тук не е истина-а бе старци посрани вие изобщо ходили ли сте някога в тази планина и до Вихрен?Що ли питам разни панелни плъхове които само от дивана се правят на живи-там където е паднала лавината НЯМА река но пък важното е копейките да падат......нещастници:))))

Отдясно на пътя през цялата му дължина до хижа Бъндерица е река Бъндерица , май ти не си стъпвал въобще в планината пеша, а си се возил с кола, вземи се размърдай малко да стопиш биреното коремче, пък седнал да пише да защитава пишман туристите като него с коли. За сведение там редовно падат лавини, преди година или 2 години , една лавина се изсипа почти до хижа Бъндерица.

те па едни коли А Путин я пуснал.... слава на човека!

нема ли градини за копане и садене на расад или да си почистите около къщите от стара шума и клечкорляк ами сте тръгнали по чукарите да се катерите като кози, ама както е тръгнало Путин ще ни преземи

сефте :) Казните си пада редовно

Добре го е казал журналЯта: "Разрешен беше само планинският и ски туризъм,", крайно време беше да забранят морския туризъм в планината!

Северномакедонското министерство на морското корабоплаване не харесватова!

Този път не е ли затворен по принцип рез зимата, или поне така беше преди време?!

Сигурно Путин я е бутнал...

Леле! И сега? Що че правиме?

Че праите свирки !

И какво търсят коли до х.Вихрен? Нацилонален парк, дъра бъра... Отдавна по тн бял свят колите се оставят на паркинг в подножието на планината, а нагоре само пеша или само с регламентиран обществен транспорт няколко пъти дневно.

И на Витоша е така….

в самата територия на националния парк, но от южната страна, е пълно с джипове, които карат ''офроуд'' по туристическите пътеки. Само че тихо да не чуе някой.

Десетки коли на десетина души? Б@си и заглавието.

...Какво искаш. Вероятно даже става въпрос за 2-3 коли на хора, на които даже тази лавина не им е направила впечатление.

Ама как десетина души ползват десетки коли?