Латвия въвежда локдаун за близо четири седмици

Затварят се магазини, ресторанти, училища, развлекателни и културни обекти, ще работят само обектите от първостепенно значение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Латвия не беше ли опорка на антитата? За един прЕател питам...

ъъъъъъ!?!? и до кога така!?!?

Докато достатъчно хора схванат, че трябва да се ваксинират, не защото на правителсвото му пука конкретно за тебе, а защото правителсвото иска да има колко се може повече здрави работници, които да генерират оборот и плащат данъци. По същия начин застрахователя не му пука дали си добре, но би се радвал колата да ти е изправна, защото това значи, че шансовете да ти изплаща обезщетение са по-малки.

В Латвия им по-малко от 3000 души починали по официални данни , но веднага при нарастване на случаите вземат мерки. Тук са над 22 хиляди. Именно мерките за безопастност спасиха доста държави от смъртоносният вирус. За пример Перу , където нямат много пари за ваксини , но в момента имат по-малко починали от тук на дневна база . Виетнам също за няколко месеца със сериозни мерки и локдауни почти се пребориха с вируса. Китайците също. Китайците в началото на пандемията дори за по малко от седмица строяха болници , за да лекуват нарастващият тогава брой на болните. Тука дори и да има свободни легла казват, че няма за да мрът хората по стълбите и да се разкарват от болница на болница докато пукнат . Все пак местат се пазят за богоизбрани и наши хора. Тука както и в Русия се провежда геноцид над населението с цел постигане на определени политически цели. В Русия не се спазват абсолютно никакви мерки и се игнорират както и тук .

В Латвиия има 50% ваксинирани.

А в съседна Литва са 63% и положението е същото като тука (2 хил. нови случая и 30 починали при население 2.6 млн.)

Имат 4 пъти по малко починали при 3 пъти по малко население... Изглежда, че се справят по-добре от нас.

И ние вървим натам. То да си прост не е чак толкова зле, но ние се и гордеем с това. Българите се оказаха освен най-бедните и най-тъпите в ЕС, и най-простите. Поне си имаме дружки - латвийците. Си правим компания в изолатора.

Не забравяй и Румънците - те са в критично положение в момента. Но ние сме най-умните, хитрите, знаещите, образованите и хубавите ... само защо ли сме най-бедните , измиращите и некачестветно живеещите ... ( въпросът е реторичен за несхваналите )

Абе то е ясно, че тухларите са им заповядали да наблегнат на ваксинирането...