Латвия конфискува Дома на Москва в Рига

В изявление латвийският парламент смята, че сградата е е "инструмент на външната политика на Русия, с помощта на който тя умишлено разпространява пропаганда

Обратно в новината

Коментари - Латвия конфискува Дома на Москва в Рига | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба ми казваше, волът рине а то пада на гърба му, Та и прибалтийските тигри следващият път руснаците няма да допуснат грешка с насърчаване на местните езици.

Един нереализиран педерунгел коментира тази сутрин по БНТ сектор “Сигурност”. Според педерунгела “много чужди служби оказвали неправомерно влияние в сектора”. Гледам го този глист и се чудя кой го пусна да излезе от задника, бе?! Кой му даде виза за истинския свят? По морски или по въздушен път този глист от Горна Оряховица се озова в парламента? Отвратително е, когато осъзнаеш, че те управлява гнусна тиня. Селяндури от Банкя – омазани до ушите с помия, педерасти от Разград, Хасково и Горна Оряховица клатят своите мазни задници в унизителен предателски танц към 1300 години история. Щели, моля ви се, да правят от юрист консулта на русенската психиатрия конституционен съдия! Представяте ли си, бе?! Юристката на лудницата в Русе ще тълкува Конституцията! Деса Песа става гений! Трагедия!Трагедия!Трагедия! Не стига всичко това, но и смятали да забранят “Аз съм българче”, щото нямало смисъл мигрантите да го учат. Педерасти, бате, педерасти с голяма “П” шетат из публичния дом, в който превърнаха родината ни. Но! Има и една добра новина! Уважаеми селяни, скъпи гейове и драги помияри, помнете едно: България и друг път е раждала сволач като вас. Какво да правим – много наведен гъз се пръква из тази наша територия. В същото време, обаче, никой не е останал забравен. Помнете, че в този живот има една голяма мистерия, а тя е, че никой не е успял да избяга от справедливостта. Никой! Така че ползвайте си дамските превръзки със здраве и търпете, щото много скоро и вашият задник ще бъде озарен от справедлива светлина! Васил Петев www.mediamall.info

И ние имаме един такъв в центъра на софия на улица шипка. Него кога?

когато деда ти сорос нациската мумия ти врътне 10 тека за 5-6 часа тогава

А у нас кога?

в България трябва да се конфискуват всички руски имота и всички с руски паспорти да се изгонят от България.

Трябва да изгоним и тези с български паспорти, които обслужват руската пропаганда машина, Костадинов и Трифонов например.

в България всите като мен арогантни сороспии и нагли нпо-мастии на дувара и на къси редове оти оправия няма....не моеме се спрем тоз вирус соросоидикус мозгоебатикус рязяжда сивото вещество....

Продажни хора се водят от американските нареждания.

Отвсякъде ви бият шамарчета бе таварищи. Не забелязвате ли, че нещо с вас не е в ред?

88888

'''...Вотът на депутатите в Рига предизвика възмутена реакция от руското посолство в Латвия, което го определи като "държавна кражба"....'' Всеки знае, че руснаците искат да глътнат цяла Европа и само членството на отделните европейски държави в НАТО ги спира, така, че- руските ''вопли'' са буря в чаша с вода;0 Много умно са постъпили латвийците- приложили са правните принципи на държавният им суверенитет и правото. А сега руснаците да духат супата или да пият една чаша ледена вода;0

А защо им е на руснаците ,, да глътнат цяла европа" ??? Заради суровините които трябват на европа и се внасят от Русия ?

88888

Заради неоимперският им манталитет- всички да са руски граждани, за да може тези нации и националности да работят само за тях- етноса руснаци... Нали е известно какво е пакс романа- ето ви и отговора- искат руски ''пакс романа'', в който покорените / завладените с война народи да са само данъкоплатци, но да не им са предоставени човешките права и свободи от 21 век. Толкова е просто- от какво се издържа една държава, била тя и диктаторска- ами над 90 процента приходите в държавната хазна идват от ДАНЪЦИТЕ- преки и косвени- на гражданите й;0

Разпространявали култура сладурите ... Каква култура бе, на Филип Киркоров ли?

Не бе - тезисите на доми и марчето от хаджидимово .

И те като нас - джафкат, издъхвайки.

В България кога?

спреш да лъскаш бастуна на байдън

Скоро

Харесва ми как украинските знамена са 6 пъти повече от Латвийските на тази снимка.

А на мен ми харесва, че няма нито едно руско!

се руско те влече,а?

Викаш по добре под украинска окупация, вместо руска

Ако цената на съществуването на държавите от Източния Блок (включително наща мила Родина) е те да бъдат един буфер между САЩ и Русия във техните глобалстки войни,а народите ни да бъдат насъсквани ту срещу американците ту срещу руснаците в някаква шизофренична форма на съществуване,а не независимост. То аз като патриот,а не идиот смятам, че такава "съществуване" е излишно и българския народ или трябва да си търси нова земя както е било по времето на хана Кубрат или да покаже среден пръст на Великите Сили и да скъса всякакви договори, съюзи и членства и да се научи да живее труден,но истински свободен живот,а не да угасне бавно бавно в оковите на робството.

Можеш да "насъскаш" само малограмотен, невеж или прост индивид. Справка руските крепостници срещу Украина.

"защото институцията Е БИЛА "пропаганден" инструмент" или защото "институцията БИЛА "пропаганден" инструмент" ? Кое от двете е вярно и изобщо знаете ли разликата?

А смъртните случаи в Укропиташкото армия драстично се увеличават ежедневно.

американското инструмент - добро, руското инструмент- лошо, руското снаряд - терор, американското снаряд- хуманитарна помощ, руското атомно бомба - заплаха за мира на планетата, американското атомно бомба - машина за саниране на сградния фонд, руското президент - сатрап, украинското президент - обновител на украинския генофонд и т.н.

А във София ,как е ?И тук не е по различно от Латвия,даже българските руски шпиони са по свирепи и укрепени на всяккъде!

Закусват с живи хора....

Прибалтика извън СССР: - спад на населението с 30% - спад на икономиката - тотален спад

В Естония минимална заплата 750 евро, в Рузия 190 евро, кой казваш е пропаднал последните години??

....защото институцията е била "пропаганден" инструмент, използван от Русия, за да упражнява своето влияние".. хахха.. би било странно ако Москва използва своя културен център за да упражнява "американско" влияние... или например "немско". ЯВНО СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ДЕБИЛИ.

Светът започна да се отърсва от червената чума и само тук още мърдат някакви червен отрепки остаъци от миналото но вас ще "утилираме" скоро (който доживее де) мръсни предатели каквито не сме имали дори през турско

Какво изчегъртване бе, нали точно сега децата да пребоядиканите фашаги в Червени боклуци унищожават България и източна Европа. Нещо не си у ред!

тая джуджета скоро ще ги разпорпт от ебан.... тая злоба в тях ги изкорми вьтрешно

Да се готви и пропагадният руски клуб в София. Чудна детска градина ще стане там

Та, безмозъчни идиоти живуркат не само в България!

че се чудят каква простотия да направят че да се върнат в СССР, който бадева ги хранеше...

Mи от соросоиди освен кражба нещо друго!? НИщо...Русия ще конфискува Латвия... Рига е руски град купен от Петър за 2 млн в сребро от шведите

ван виждан някога по пътищата !

Факт - външния габарит огромен, вътре тясно, набутали 12 седалки и изисква даже категория "Д" за да се кара. Двигателя слаб.

Виж докъде се докараха тия чугунени глави, цяла Европа да ги мрази и ненавижда.

Ами Европа сама се докара до там.

В скоро време дай боже Русия да конфискува Латвия

В скоро време дай боже да отидеш да живееш в Русия за постоянно, но за целта ще трябва да минеш през войната в Украйна!

Ще, и Латвия и Литва и Естония, че и ред други сами ще молят да се върнат в Русия!!! Иначе - изтриване от картата на света!

съвсем скоро целите т.н. държави -джуджета Литва Латвия Естония ще бъдат конфискувани от руската федерация и то без бой.Просто е неизбежно.

Съвсем скоро икономическото жуже пРассия ще се ограничи до област московия вата !

Колко думи започващи с буквата ж знаеш? Може би жопче, жапанки, жапам, жанка, журкан, жипка и др.?

фашизъм в действие,не случайно балтийските държави са посрещалинацистите с песни.Дано последващите действия на Русия направят такя ,че да не посрещат никога никого повече.

Забелязвате ли как в държавите от бившия СИВ тече еднаква политика по отношение на Москва? Много ми е чудно, нашите пепедеберасти случайно ли го правят или поръчката идва от едно и също място? И то от хора без въображение и интелект, а само мислещи за простотии срещу заплащане!

А междувременно, в Берлин и Виена никой не пипа паметниците на съветската армия. Те са целие в бяло.

Президентът на Латвия Едгарс Ринкевичс заяви, че е "уведомил" украинския си колега Володимир Зеленски за това решение. Само ако знаят колко са жалки само тия нещастници.

Краставите прасета се поддържат

Краставите червени говеда сте до един в списъка на миротворец комуноиден дебил и дано не знаеш какво ти мислим да ви се случи-наближава Видьов ден за вас предатели който не се състоя през 90-та!!!

Нейните отношения с Хитлер са били изключително добри, затова след победата остават в СССР. Въпреки, че те заедно с Литва са галениците на СССР - с най-големите инвестиции в технологии и образование. Сега искат да зачеркнат миналото си, вместо да се поучат от него. Още малко им остава да почнат да убиват руското население. Което само ще засилва обратното действие.

100 копейки браво..

Съюзник с Хитлер е бил СССР и в началото са си поделили Полша. Едно и също са си, а сегашната пропаганда на путин иска да сложи под общ знаменател всички демократични страни и да им приписва сходства с нацистите. А всъщност сегашната руска федерация има много сходства точно с нацистите. Ето - опитва се да подчини и анексира съседни държави. Заплашва целия свободен свят и т.н. На практика когато хитлер напада СССР, тогава САЩ, Канада, Великобритания, Австралия са помагали с всичко на СССР, за да се защити. И то на практика безплатно. Говорим за 13 000 самолета, 12 000 танка, 400 х. камиони и джипове, 3 000 локомотива, английска стомана за руските танкове, гориво и продоволствия. СЕга путин промива мозъците на крепостните, че някой искал да им навреди в 21 век. А всъщност той иска да ни върне в кървавите предишни векове. Класически диктатор - оправдава властта си с някаква измислена от него външна заплаха.

Не са си поделили Полша. А СССР си връща руски земи окупирани от Полша след ПСВ.

Путин им казва истината, наглосаксонците вече повече от 200г се опитват да унищожат Русия.

Окупираните земи за които говориш, всъщност са дадени на Украйна. Ми да ги върне бе, щом било несправедливо.

Крадци!!!

Рашките нала!?

ние кога ще си приберем заграбените от русия имоти?

Дедо ти у Чукотка ли е живял!?!

А те кога ще си приберат АЕЦ а,и ти Стаматчо ще подскачаш като циганетатапрез зимата.

"инструмент на външната политика на Русия, с помощта на който тя умишлено разпространява пропаганда, оправдаваща своите агресивни действия и прокремълски ИНТЕРПРЕТАЦИИ НА ИСТОРИЯТА"... Така де, "австрийският художник" с мустачките зер не спечели Втората световна война?

Върви глобална кражба срещу Русия! Кой няма да защити собствеността си, ако някой я краде!?! Може би само Ганьо. Щото мангалите го крадат, бият и 3бат, а той само хленчи. Това най-малко, щото от политиката която води сме обрани и сме на кота нула.

Или просто открадна

След военната победа на Русия ще започне постепенно преформатиране на региона. Основно икономически мерки. Ще дойде време същите тия да се извиняват и да се подмазват. Балтийските пудели не са Германия, никога няма да имат шанс за самостоятелна политика. И ще бъде забавно да ги видим един по един как се мазнят в Москва.

Четирите синьо-жълти парцала да не са флага на Латвия?

Важното е ,че се похвалил на Еленски

"Това безпрецедентно враждебно поведение няма да остане без отговор", казаха от посолството на Русия. Хааахахахааа, така казаха и за МОЧА у нас ;)

Това новина ли е? Корнелия Нинова конфискува “Позитано 20” и го направи публичен дом за травестити и рафаелови хомосексуалисти.