Суданец загина при пореден щурм в тунела под Ламанша

Нова човешка жертва взе поредният мигрантски наплив към Евротунела в Кале. Повече от 3500 души са щурмували терминала на тунела от френска страна за два дни.

Обратно в новината

Коментари - Суданец загина при пореден щурм в тунела под Ламанша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тез' не са мигранти, тези вече просто вземат Европа на абордаж.

Добрата млада Англия изпържи Кадафи с 200 милиарда, като го подмами да ги внесе в англ банки. Тази транЗ$$Закция бе подготяна десетки години и когато паричките дойдоха на правилното място и мандалото хлопна, Кадфито стана излишен. Още от Локърби нещата се донатамъняваха, то не бяха тениски, не бяха пешкири, докато мишокът влезе в капана. И Фран клъвна някое милиардче, та сега имат пари и да плащат. Гневният уж гражданин либиец, който ликвидира Кадафи се оказа фр оф за спецназ.

а вчера почти 2000 африканци акостираха в сицилия , с тези темпове европа до няколко години не ми се мисли кво я чака

Я, сомалиеца стана суданец.

Погледнете картата на света в гугъл земя, да видите за какво става въпрос! Европа е единствената, която е зелена открай до край, другото все са някакви камънаци или пустини, или ледени полета. Другите зелени зони са централна Африка и Амазония, ама за там никой не се натиска.

Девет майнуни за 2 месеца, с такива темпове ще трябват хиляди години, а ние имаме само около 50?

Давид Камерън и сънародниците му настояват България да приема нашественици, а те не ги допускат. Защо бе Давид? Те са твои роднини.

Медународната общност дори и дума не обелва защо Израел не приема и един бежанец. Там всеки незаконно приближил е застрелван отдлеч. А се налага повсеместно, че Европа е ДЛЪЖНА да приема. А това не са бежанци. Конспирация?

В тунела под Ламанша, пешеходец е бил блъснат от камион, който слизал от един от влаковете, които се качвали на един от корабите и ...... Баси, какво става в този тунел бе?

Бреговата охрана много добре знае кога, къде и какви гемии, лодки и прочие плавателни съдове се насочват към бреговете на Стария свят. Решението е: Да се потопяват веднага, на място, без никава жалост. Не ми стигат нашите мангусти, които ни смучат като паразити, ами и други още от Африка да хрантутим.

Може да се направят трудови лагери със заплащане на труда. Трудът те прави свободен.

Не мога да ги разбера бегълците, не мога и не мога, опитвам с честни усилия, но не мога. Какво, по дяволите, ще правят във Франция, в Италия или в Англия? Да не мислят, че ще цъфнат и ще вържат там? Някой чака ли ги там с разтворени обятия? Защо натам са се запътили огромни тълпи, не разбирам просто.

Не разбираш защото си ТЪП ! Надеждата за по-добър живот е в основата на всяка миграция на хора и животни .

Принципно си прав, обаче (ако продължим със сравненията с животинския свят) мигриращите животни обикновено срещат много як отпор при завладяване на нови територии от местните обитатели, които доброволно НЕ ДОПУСКАТ ПРИШЪЛЦИ, а напротив! - борят се до кръв за запазване на територията си. Същото бе и допреди 25 г. - нарушителите на границите се ОТСТРЕЛВАХА. Сега обаче сме жертви на някаква абсурдна идея за ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЯ. Тя явно не е местна идея, но местната политическа клика малоумно и се подчинява! На което трябва да се противопоставим като общество, иначе сме загубени!

Затварят се сухопътни и морски граници, като за целта армията да си влезе в ролята на защитник на суверенитета на националната държава. Всеки, който се занимава с трафик на хора и осигурява средствата за товца, да получава ефективна присъда о по5-7 год. по бързата процедура. Не разбраха ли евро-политиците и управниците, че в момента с/.у Европа се води война с мирни средства?!

Слаб ЕС- силен САЩ. Слаба Русия- силен САЩ. Слаб Китай- силен САЩ. А вие си блейте.

чудя се какво намират да ядат тези хора!?

Май накрая ефрейтора ще се окаже прав...

N. S.

На ефрейтора един ден ще му вдигнат статуя, малко по-висока от Мамаев Курган и Статуята на Свободата, но аз няма да съм жив да я видя.......

Човек ще си помисли, че със зъби и нокти се мъчат да избягат от Франция.

Трафикантите ги лъжат че в Англия на всички ще дават пари без да работят. И подарък жилище в Лондонското Сити. :-)

Някой по-долу бе написал, че лидерите на ЕС са слабоумни. Не мисля така, не само, че не са слабоумни, те НАПЪЛНО ОСЪЗНАТО вършат пъкленото си дело, подчинявайки се на една наднационална олигархия. Последната (все по-очевидно!) има за цел съсипването на християнска Европа и бялата раса. Властта и медиите са в нейни ръце, гласът на протестиращите се заглушава, продължават безумните мантри за толерантност към "бежанците". И някакви откъслечни опити да се спасяват отделни граници. Но нито Юнкер, нито Меркел или Оланд не са излезли да кажат публично КРАЙ, Европа не може да приема повече имигранти. Тези гадове се държат така, сякаш такъв проблем не съществува, защо ли?? Доскоро се обсъждаха квоти за имигранти, което е индиректна покана за още пришълци!... В цялата тази ужасяваща картинка България (на кръстопътното си място и с актуалните безродници във властта!) е в отчайващо положение. Как е възможно негодниците, които ни управляват, да не са започнали още строежа на оградата??! Бъчварова, Кунева, Борисов, ВИЕ СТЕ ЗА СЪД, продажна пасмина!!!

С политиката си България се самодефинира като банановата република на Европейския съюз. Бездействието, сбърканите приоритети, сервилността, позьорството, некомпетентността и липсата на всякакъв морал на сегашния български политически елит са фрапиращи. Някой трябва да поеме отговорност!!!

Да! Напълно споделям мнението ви. "Трябва алтернатива на абсурда, в който се превръща българската държава" - добре е всеки да прочете тази статия и дълбоко да се замисли. Времето за майтап с тези неща приключва. След това идват сълзите. Ще плачем ние, обикновените хора и нашите деца. Безродниците с ограбеното от нас ще се спасят на безопасни местенца, каквито има на планетата.

,,хитлер,, не успя да мине ,,ламаншът,,!!! има и други ,,начини,,???

И това ми било имиграция. Европатааа!!! Окупират ни бе! Ако Европа/ЕС/ не вземе спешни и адекватни мерки, ислямизацията и африканизацията на континента много скоро ще станат необратими. Европейските политици май изобщо не са наясно какво ни чака - това е като война за превземане, но без оръжие - само с жива сила!

Проблемът с нелегалните имигранти тук от около година е катастрофален. След тази новина днес тук хората масово искат да се изкара армията, за охрана на тунела и на ключови морски подстъпи. Лошото е, че огромна част от така наречените бежанци категорично отказват да се интегрират. Центровете на много от големите градове буквално са превърнати в сметища, а местните хора се радикализират все повече.

Ей,ти нашенеца,ако наистина си в GB!Казваш че местните англичани се радикализирали.Вземи да ги запиташ тези видни евопейски демократи и човекозащитници защо не позволяват на нас в България да се радикализираме по същия повод.Що не дойдеш да видиш и у нас каква паплач нахлува?Защо предпочетат за вземат негра и араби а не вземат нашенските манговци да се опитат да ги превъзпитат и ПРИОБЩЯТ.Мълчиш,а - докопал си се до кокала и сега майната и на България!

Ей,ти дето пишеш минуси!Пожелавам ти още утре някой смрадлив арабин или негро да опънат дъщеря ти или жена ти в някой сокак.Тогава им пиши на тях минуси!

Хайде радикализирайте се най-накрая, че да можем и ние. Ама тук някакви кретени от не знам каква си организация от Европа се опитаха да правят провокации по границата миналата година, та да пускаме свободно джагалите у нас. Само че, слава богу, те не искат да остават тук, а вече ви налазват. Почвайте ги, ние няма да протестираме на Трафалгар.

Светът си беше мирен и спокоен.От как САЩ въдвориха "демокрацията" в Либия,Ирак и т.н. настъпи хаосът в света,което не вещае нищо добро.

loyola

Ами то да ги ожалиш, след българо-румънският поток за който проглушиха ушите на хората, сега им дойде и този.

Англия се е превърнала в кенеф! Който е живял там знае за какво говоря. Но продължава да бъде рай за най бедните по света. Но ако искате малко повече от живота, това не е правилната държава!

Стига бегахте в тази пропаднала Англия, идете при татко Путин у Евразийщината, да празнувате княз Владимир с много водка и елдена каша :-)))

Идиотизмът по наследство ли се предава или е заразен?

В случая по полов път :)

БългАриец

Виж си родословното дърво и ни кажи резултата :-)

Имаш най бедните, имаш тея дет са ОК и тея дет са богати. Англия е за тези които не смятат да променят това. Там богат няма да станеш. Но можеш да бъдеш комфортно беден. На фона на глада и войната в други места, Англия е супер! И драпат на там най вече защото имат роднини и законодателството там ги толерира - по лесно е там от колкото в Германия например! Англия се пръска по шевовете с население от над 60м а държавата им е за 15-20м. Болшенството са бедни араби и някой по богат които търси да инвестира там в недвижимост (Лондон) или да си паркира откраднатите пари.

Ало, Хелзиския комитет, що спите?

Трябва да вземат в Шенген България, Сърбия и други балкански държави с бели хора, а за страните като Русия, Украина и Белорус да премахнат визите. Така бялото население ще се увеличи и качественно и количественно, а чернилките ще трябва да повишават своето ниво за да са конкурентноспособни на европейския пазар на труда. Сега под соса "антирасизъм" взимат всякакви само да не им викат расисти

Къв Шенген бре? Да не си мръднал?! На холнадците трябва да им се направи паметник в БГ че ни спряха за поредното малоумие ''шенген''. На кой по-точно в БГ му е притрябвал шенген? Или искаш още 5 пъти повече тъмносини ''туристи''?

Прав е човекът, а ти бъркаш. Щото, ако бяхме в Шенген, всеки регистирарн у нас мигрант (фалшив бежанец) с българските документи щеше да отива за Западна Европа. Сега просто ще си стоят тук или ако все пак избягат на Запад - ще ни ги връщат обратно по Единбургските договори, които сме ратифицирали. Точно за да ги държат тук няма да ни дадат и да померишем Шенген. Отредили са ни ролята на мигрантско гето на Европа.

Лично корби на кралския флот обираха имигрантите от морето че им било тясно на лодките и ги изсипваха в Италия. В ББС-то правеха няколко филма за това, и мангустите директно им заявяваха че при първа възможност че хванат пътя за острова. Така че споко, не само БГ политиците са малоумни......това е световна тенденция....

да, толкова хабене на ресурс! могат да минат само с едно гребло по тиквите..

А защо корабите на кралицата не ги карат директно на Фолклендските острови. Там е безлюдно и имат възможност да си направят катун според традициите си.

И след всичко това разговорът прозължава да се върти около това как да повишат сигурността, вместо да направят така че тези хора да не тръгват изобщо за Европа.

За да не тръгват въобще, трябва да знаят, че няма начин да влязат където и да било. Сега, като ги приютяват и настаняват е ясно, че за тях вратите на Европа са отворени. Затова е този щурм по всички възможни начини.

Грешиш, тези хора няма какво да губят, защото там от където идват няма живот. Масовият мигрантски поток в момента е пряк резултат от т.нар. арабска пролет и износа на демокрация от страна на Ю ЕС ЕЙ. Аз лично съм навит да им съберем някой долар на тия негра и арабески и да ги екскортираме посока Ню Йоркското пристанище.

ся разбирам колко умно постъпват нашите управници, като отказват да построят тунела под Шипка. Опасяват се някой сомалиец да не се приклещи вътре. А иначе Щатите са го измислили. Купили са територията на днешна Либерия, натоварили са неграта на парахода и обратно в родината при мамуните на пълно самоуправление.

Интегрирайте ги, бе! Интегрирайте ги!

Направиха невъзможен живота на хората в арабските страни, сега ще страда цяла Европа !!!!!!!!!!!!!!!!1

Не съм написал и африканските.

Че те арабите са относитело малко, бе образ! Като ги гледаш тези бъдещи афроевропейци - ми то един бял няма между тях! Кви араби - те са има няма 20-30%. Верно, арабите са най-качествените - преобладават привържениците на радикалния ислям и рзни там салафаисти и уахабити, но са малцинство. Погледни снимките и пак помисли.

Арабите може да са по-читави от неграта, но са мюсюлмани, а мюсюлмански имигранти вече никой не иска. Навиците и вижданията им за живота са различни от този на европейците.

Суданец загина при пореден щурм в тунела под Ламанша Тези вече ни щурмуват в сърцето на Европа. Не мога да повярвам , че има толкова безмозъчни идиоти в Брюксел и толкова разединен ЕС. Европа е на път да загуби своята едентичност и християнските си ценност и след около 50 г. да се превърне в съюз на "шериата" и бурките. Сегашните без/де/йствия на слабоумния европейски политически елит, ще изтикат на преден план нови партии и лидери с фашистка идеология.

ех че ме кефи тази новина, още тарамбуки да им дойдат плюс наште роми - екстра

Преселението на Африка към Европа може да бъде спряно само с драстични средства

Въх, веднага тридневен траур да се обяви за територията на целия ЕС, знамената в Брюксел да бъдат свалени наполовина и обърнати обратно. Засрамете се, евро-варвари. УБИЙЦИ

someone

такива опити на мигранти да минат тунела ще стават все по-чести, понеже числото на мигрантите ще става все по-голямо. и други работи идват, ще живеем в интересни времена.

Китайците казват, че няма по-лошо нещо от това, да се живее в интересни времена...

Мдаа, не случайно китайците са казали: "Да не ти дава Бог да живееш в интересно време"...

Сори за дублирането, колега, но когато писах репликата си, твоята още я нямаше на монитора ми...

турция и сащ сега ще ги подкарат явно, стига са се правили на миротворци! Изплюха се и на оон-то и на ес и на есеса. Специално България вече ще е гранична със страна, която води война. Няма нужда вече и от ограда. А американците, които ни окупираха, ще диктуват как да се държим с джихадистите.

Ааа там може да газят, а при нас идват разни педерастчета да ни събарят южната ограда!!!

Да се учат хората който отговарят за границата ,как работят Великобритания и Франция заедно ,а не Турция да пуска свободно да влизат в нашата Държава ,че не са ги видяли .Така се мисли заедно за 2 те Държави и за хората в тях.

Англия е много готина и подредена държава. Обаче братовчедите на англичаните от КРаваристан са имвдигвали мерника - не може в Англия да се живее по-добре и по-спокойно от в Америка. И затова - като в оня африкански виц за барабана: Хванали един бял санибалите и ще правят от кожата му бял барабан. В един момент белия хванал една вилица и започнал да си дупчи гъза и да вика: На ви барабан! На ви барабан! Извод - англичаните няма да видят барабан - ще видят наводнение и бой на негри в тъмна нощ. Става страшно в по-големите градове. Балдъзата на един приятел де омъжи за негър в Англия, защото белите свършили - нямали барабан. А баща й като видял негрото на чернобяла снимка, казал - е, не е много черен. Жалко за хубавата държавица Англия. Логиката на братовчедите им: Не може само у нас да има толкова много негри. Ще заселим малко и при вас. Кеф.

Съвсем скоро ще го затворят и минират тунела

Европа е подложена на поредната културна, расова и религиозна инвазия. Лекарството е едно - всеки хванат - в карантинен лагер за най-дългия известен инкубационен период - май беше 45 дни. След това - на кораб и обрато там, от където е тръгнал - на първото пристанище в северна Африка. Австралийците така направиха - не пускаха корабчета и лодки в свои териториални води, влезлите - обратно. Сега вече 2 години просто няма нелегална миграция в Австралия.

Eдинственото спасение за Европа е да ги товарят на корабите и да ги изсипат в заветната им Америка, иначе Англия е загинала, като сьомги на палази ще преплуват Ламанша за да хвърлят хайвера в Англия.

а защо не отиват към великата страна, а червени биклуци

Боклука си ти!Позаинтересувай се,коя страна в света,приема най много емигранти.

Ако визираш Русия- Не са луди да отиват натам, защото там разлика от нашия гейски съюз, там по нарушителите на държавната граница се стреля!

Не тръгват към Русия щото там бият и то много яко!

това сега добра или лоша новина е? Или две в едно?! За едни е лоша, но за Белия дом е добра. Политиката им дава очакваните резултати - Европа е наводнена от бежанци, които ще създават все повече проблеми на страните ....

Паско как го извъртя пак така,че Америка ги изпраща мигрантите? Демек внушаваш ни,че Америка е злото което воюва с Европа и спасението е къде....?

Ако задаваш такива тъпи въпроси си смени ника на "заслепен".

Франсетата и ингилизите не бомбардираха ли Либия, за да я демократизират /т.е. да окрадат нефта и парите и/. Сега реват. Дано целия демократизиран либийски народ да им се изсипе. Хак да им е.

Какво общо има Либия със Судан, Сомалия, Еритрея, Конго и т.н. откъдето всъщност идват повечето имигранти?

ами ,,берлускони,, подписа договор с ,,кадафи,, мигрантите да се държат в либия-затова!!! единият го убиха, вторият го съдят!!! пречеха на ,,програмата,,!!!

Хак ви е! Нали сте интегратори, демократи и маймунофили, справяйте се с проблема и не ревете! При нас що не минават през тунелите? Щото не счупени крайници, ами кайма ще има по стените.

Щото нито тунели имаме, нито мостове имаме... За 70 години едва закърпихме една магистрала, ама и тя вече има нужда от основен ремонт.

Така де, аз не съм казал обратното- имаме тунели, през които и с кола да минеш е страшно, какво остава пешком. Друга е темата обаче тук- за преминаващите и до безкрайната толерантност към тях !