Пробив: Отгледаха човешки яйцеклетки в лаборатория

Учени за първи път постигнаха успех в отглеждането на човешки яйцеклетки в лабораторни условия от ранния етап в яйчниковата тъкан до пълна зрялост.

Обратно в новината

Коментари - Пробив: Отгледаха човешки яйцеклетки в лаборатория | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След безбройни начини да ви свалът фертилността сега ше ви продават надежда, а истинската цел е тека наречената еугеника, в което евреите обвиневаха Хитлер а те самите отчаено жадувът. Ето ви еугеника, а сега викайте по зиониЗтите евреи де! Викате по Хитлер, а сега що не викате по еврейските куманяги и зиониЗтите. Истинската цел е вас да ви избиет - не се полъгвайте че тези медицини ше са ви достъпни. Ше ви сложът маса финансови препятствия, а и други. а 3 покуления ви избиха куманягите, та сега ли ше им се опрете. И жените, и мъШленцата сте стерилни. Ако не бехте, щеше да има аборти иле раждания, а то нема. И двата пола да си мерът прикаСките, кой е стерилния - и двата сте стерилни, и тека ви е планирано. Като поизмрете, робите, тогава господарите ке решът как да се размножават те самите. Това не е технология за вази. За вази, трансджендъри, третополови, многополови, и разкрасителни операции - те толко ви се полага. Ше се размножавате безплатно и по своя воля, как смеете!

Рабират.... only - bicoini

Намек как точно ви свалет фертилността: флуор - във водата и пастата за зъби, зъболекаря, и млекото - пресно и кисело. тежки метали - насекаде където може да ги поръсът - кадмий, олово, живак, етц. отровни съединения - транс и хидро- генирано масло (маргарин), гмо, изкуствени торове, отрои по бельото (да, научих, че бельо се насища с отрови нарочно, и то систематично, ас перем секо ново нещо купено). Въздух, с кемтрейли. Чернобили, Фукушими, и незнайни други изтичания на радиация - вклучително телафони, компове, и разни други излъчватели. Козметика, пълна с отровни химикали. Храна, пълна пак с отровни химикали. Остана ли нещо неспоменато, добавете го отдоле. Тровът ви нарочно, систематично и отдавна, и вие още се чудите кой е стерилен и защо? и обвиневате другия пол? Ми нале сичките сте подложени на това бе, каде виждате разликата, като сичките сте поливани с отрови цел живот?

Списък с "подобрители"

виждам, че са ви се получили децата по лесния начин, но на ваше място бих запалила свещ да не разчитате някой ден на тази богохулска наука за внуци...

Проблемът бременен мъж е решен...Напълно в крак с джендър напъните на някои тук....например,,аз,,.

Искам 50 милиона от тия да ми бачкат

Щом хората почнаха да се бъркат в Божиите дела ,Бог трябва да се намеси!!!!

А може би положителната наука е Божие дело.

ебБа-с'и, майкътъ

Как пък не се учудих на коментарите на аудиторията. Ама нали не е ново оръжие за масово поразяване... как може на запад да измислят нещо хубаво... че чак и да се хвали. Сега сериозно... това е голям проблем за много семейства които отчаяно искат своя рожба. И всяко решение на подобен проблем е добре дошло. И малко за вечните песимисти.... няма нищо лошо в някой момент да започне и изкуственото създаване на органи... резервни части. Много хора ще бъдат щастливи. Така че по един или друг начин прогреса върви напред... и досега никой не е успял да го спре... била "светата инквизиция" или "мюсулманския джихад". Света ще го има и след нас...

Това също е вярно. Наистина жалко за тези хора. Ное и жалко за хора които например се раждат физически по-различни от останалите. Както и че някои имат талант в нещо а други нямат. Че едни се справят по-добре и лесно в живота а на други им се налага да разбиват стени за да си пробият път. Просто в живота е така. И ако открием начин да изравняваме резултата, това докъде може да ни докара?

Жалко и за теб, че не знаеш къде се слагат запетайките.

надали това е измислено за хора в нужда,по скоро мяза на това че някои третополови трябва да раждат

не си пушвай толкоз бовалите, да не снуфнеш финно.

Прогресът не е прогрес, когато е против Божиите, Духовни закони!

Кой духовен закон е нарушен?

Много уважавам науката. Но както в нашето прозаично човешко ежедневие някои неща трябва да си останат тайна така и в познанието ни за Бог трябва да си останат загатка. В противен случай може да развалим нещо което да не може да се поправи.

загаДка

Е да за съжаление повече ме бива с числата и уравненията отколкото с думите. Съжалявам за тази си неграмотност. Особено когато пиша с клавиатура.

...загатвам,гатанка.....ЗАГАдЪЧНО

В тази връзка, бих нотирала, че в резидентния хабитат на протогенните репродюсъри не може да се имплантира брандирана обструкция за брейкиране на деградирала текстура, интернално в хабиталната алвеола, и то в контемпорална ситуация.

Това се казва сатанизъм.

Да, може да счита като голям научен успех, но това е бъркане в божията работа, намеса в природата. Защото днес изкуствени клетки, утре ембриони, после хора-реплики и накрая робокопи.

а сега следва да измислят и как ще забременяват третополовите мъжки индивиди за да е пълна катртинката която ни готвят западните гейове

Пълни глупости. Яйцеклетки-мяйцеклетки. Мама каза, че щъркелът носи бебетата. Точка.

Прекрасният нов свят на Хъксли наближава

Тук се редят бисер след бисер. Доживях и това да прочета тук в Дир-ника. "лечение на фертилността" Няма нужда да се лекува фертилността - тя естествена, нормална даденост. Както не се лекува и здравето, а се лекуват болестите. Лекува се намалената или липсваща фертилност. Драскачите, малко поне си използвайте мозъка, ако имате такъв. Клоуни!

оставете да хейтят, ние нормалните хора от нормалните държави трябва да разбираме безвъзвратно изостаналите и отчаяни руснаци и техните поклонници руджихадисти.

и откога сороските джендъри сте нормални хора бе,нали вие виете като гладни койоти за приемането и узаконяването ви като третополови със стамбул конвенция

Вчера прочетох в западен сайт статия в която ясно се казва, че новите технологий управляват хората, вместо хората да управляват технологиите. Май вече няма да има нужда от хора на Земята.

от тази яйцеклетка в утроба под наем ще отгледат човек без генетика, без майка и баща, без любов и ... без Бог. Много зловещо, но това е реално бъдеще.

в името на истамбул конвент,нали се признават тертополовите ялови боклуци

Глупости. Това ще са жадувани деца от бездетни хора, а те са гледани с най-много любов. А иначе и сега има сами деца, нещо да си се загрижил за тях?

нашите баби раждали без тези "екстри" по десет деца, а сегашните жени жадуват първо за кариера, правят безброй аборти, после не могат да забременеят или се сещат за децата след 40 години!

Джендърите и каквито и опити да правят няма да успеят да сътворят Божието дело наречено човек и нямящо нищо по гениално от него на тази земя няма опитите им ще са напразни !

bai_peshoo

Изключително "гениално" творение на твоя вездесъщ имагинерен приятел. Виж колко болка, мъка и глад има по света. Що за "бог" би създал подобно нещо?

бесовщина...

ефтина работна ръка

обаче още не е мутирала...Продължава да се пише с "В"

са е домокрация си пишем къ си искам

Същевременно в Русия група учени открили нов, неизвестен досега повод да се напият.

Явно Джендърите ще трябва да почакат още. Още не е сигурно възпроизвеждането им

Поздравления! Това е добра новина за много млади жени с различни заболявания, които не могат да си родят рожба.

Няма край човешката глупост и арогантност! За доброто на ората викаш! Вместо да следват пътя на светлината, на Бог и Духовните закони, които водят до здраво тяло, генетика и жива, чиста душа, тея ще ми се бъркат в материята и генетиката. Физическите болести са следствие на неспазването, на потъпкването на Духовните закони, на законите на Божия дух и Душа, които са във всички хора, те определят тялото и здравето на човека, а не ОБРАТНОТО. Осъзнайте се, да му е.а майката и невежество...

Нямат край глупостите на религиозните фанатици.

И за мъже, и за мъже...

Не могат да си родят рожба от кого? Някой от тези които са изкуствено оплождани знае ли чие дете носи? Не, знае само какво и е казано, а всеки може да каже за пари каквото му е наредено. Тези мъже които оставят семката си за изкуствено оплождане, не ще са напълно наред с главите си. А жени които на всяка цена се оплождат по този начин явно, че не разбират на какви лъжи могат да бъдат подложени.

Ас не съм далече от мисълта, че тези програми се финансират не за поблични цели, и че жените са използвани като сурогатки за неизвестни цели.

ето пак нормалните държави добаяр за общото благо.

и какво добавят бе,готвят се за нашествието на вас джендърите,да можете да раждате и да бъдете майки

Тъпако първо научи какво е това джендър. Щото ако ти не си джендър това означава, че си нещо безполово. Всъщност точно това са путлерастите някакви изроди и безполови изчадия от мрака мразещи хората.