КЗП се оплака от политически натиск

Питат ни не защо не си вършим работата, а защо сме си я свършили, каза Иван Френкев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаждане на кратък номер *хуй Поне 5 мин слушате реклами и за проблем с мрежата в Златна панега и Сусурлево, след което започват да обясняват кое как да рестартирате. И през цялото това време тече платен разговор. Също и паркирането в синя и зелена зона - таксува ви се паркирането от което получават премия Но!!! Си плащате и смс по тарифни план!!!

Ама защо ви има изобщо? не знам по чии сигнали работите, но за обикновните хора не реагирате. Да ви се направи проверка дали работите по сигнали на обикновени граждани . Не, не работите. Да ви изчегъртат заедно със синекурните ви длъжности.

Не е защото сте свършили нещо, а защото се занимавате с пълни глупости!

Нормално, все пак Мафията успя да бутне Правителството и да се вънрне отново на власт.

Ами за да сме честни аз не ги разбирам защо реват ако работата им е чиста значи няма от какво да ги е страх при тази проверка.

Очевадно е,че " контролните органи" са се продали и не изпълняват задълженията си поради,което е крайно време да се закрият и се възстанови принципа- " око да види, ръка да пипне"! Разни измислени и недоправени експерти снабдили се с удостоверения за завършени в Европа и по Щатите курсове по неща, объркаха елементарни неща.Понеже бая години със се забавлявал с казуси от сферата на ПРОФЕСИОНАЛНАТА ПРЕСТЪПНОСТ / пиша го защото тъпунгерите у нас дърдоркат само за битова и организирана такава/ сега отново наблюдавам смешките,които се разиграват в МВР.А,ве нямате ли нормални хора за министри и зам. министри, то бива бива, ама толкоз шашави е грехота да ги правиш даже и квартални отговорници.

можеше и да напишете какво е КЗП

Комисия за защита на потребителите!!! Явно нямаме право на защита като потребители. Като не го знаеш за теб Google не съществува ли?

Имам опит с 4 жалби до КЗП, една от които за европейска фирма. И в четирите случая моите права бяха защитени - върнати ми бяха пари и в единия случай бе осъществена услуга. Единият от случаите беше срещу застраховател. Моят личен опит показва, че КЗП работи. Опитайте, ако се съмнявате. Формулярът за жалба е електронен и услугата е безплатна. Ако не сте ползвали услугите им, не пишете само за да си чешете езиците.

Това е само част от мафията на ББ. ПРИМЕР договорите с мобилните оператори. Абсолютен бандитизъм.

Съсипаха я тая държава!

sawo

Да ги питам ли защо не пипат мобилните оператори? При условие, че лъжат и то очеизвадно, след моя жалба КЗП ме пращат да ги съдя, вместо да наложат огромна глоба на оператора? Т.е. да не си развалят те договорките, да се оправяме сами? И на фона на това си вършели работата?

ㅤ

Единственото нещо в тази държава което работи, а сега искат и него да разрушат.

Когато мафията си има държава, така се получава.

Бля бля! Ще ви назначат проверки и още как! Държавата се лута от пусто в празно! КЗП е безполезна при тези проверки, и в тази комедия, в която е замесена трябва да понесе отговорност г- Жа Нинова и г- н Маргаритов, което е пръскане на държавни пари за PR

имат нужда от проверка. Ще ви дам пример. Ако дадете нож на едно дете, то може да се нарани. Защо не спрете продажбата на ножове? Вашата работа не е да ограничавате бизнесите да продават патрончета за разбиване на кремове, а да не допуснете децата да ги използват за да се друсат с тях. Но май нямате идея как да наложите контрол за това и предпочитате забана, по стар Руски обичай. Намренията са ви добри, но не сте си свършили работата, нито от закрила на детето, нито КЗП. Хайде сега да дообмислите идеите и да наблегнете върху контрола, а не забраната

Отговорът им е нямаме такива правомощия. Затова закривай!!!

Абе ненормалник, Ти какво искаш - да ти назначат персонален пазач, който да те възпира от извършване на опасни постъпки??!! Абе къде се създавате и се възпитавате идиоти невъзможни

Разбрахте ,ли че бизнесът купи този анонимник Стоянов.Той вчера сам си го каза: "Ще бъда гласа на бизнеса '. Мафията си имаше държава , вече си има и говорител. Мунчовци!

Какво стои зад абревиатурата КЗП? Нещо за защита на простотията, проституцията .....

При стария шеф преди Киро да го смени работеха по добре. Сегашните са марди и нищо не вършат!

Докато се бъзикате с райския газ и благодетелката Корни, отвличате вниманието на хората, а именно продажбата на наркотици. С 1 удар 2 цели: хем PR, хем никой да не пита за бялото.

Сте незабележими.

Абе, нeгpaмomнuk, Комисията за Защита на Потребителите /КЗП/, няма нищо общо с Комисията за Защита на Конкуренцията /КЗК/. Когато някой се пъне на всеослушание (по форуми, медии или на живо) по каквато и да е тема, е хубаво да бъде поне малко запознат с темата и да има малко елементарна грамотност. Уви, в България се произвеждат функционално неграмотни лаладжии, които дори не могат да четат.

Абсолютно безполезна комисия. Това са хора само на заплата. Лично аз съм подавал няколко сигнала към тази комисия и винаги отговарят, че не можели нищо да направят.

Абсолютно вярно имам същите наблюдения! Взимат големи заплати да си клатят краката..

Съществува повече от 20г.и винаги си е клатила краката.Но били хора на Киро? Кой ви избира ,тъпи тролове.