КЗП обяви при какво закъснение на автобуса можем да получим парите си обратно

Когато забавянето се очаква да бъде над 90 минути, за потребителите възникват права за храна, напитки и нощувки до 80 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази пишман комисийка да я закрият и да спестят някой лев на данакоплатците, ще е най-добре. Тези, добре платени чиновници, нищо полезно не правят за обикновенните хора. Техният председател Маргаритов само приказва и се показва по телевизиите но,... файда йок.

Защитени сме - отиваш, завеждаш си делото, като става за неповече от 2-3 часа, след две-три-пет седмици, ако имаш късмет решението да е в твоя полза, няма да ти отнеме повече от час-два да идеш до офиса на фирмата да си взимеш десетта лева. Е, има и вероятност да се установи, че всъщност фирмата няма вина и трябва да си платиш съдебните такси и прочие, но това са подробности.

Това КЗП да не означава "Комисия за Защита на Превозвача"? И цял ден да чакаш рейс, който го няма, дадени пари няма да видиш ! Знаете ли кой е най-доходоносния бизнес ? Този със семената ! Продават ти семе от маслодайна роза, а като го посадиш след време израства магарешки бодил !

Оправете първо БДЖ-то, което е държавна фирма и е във фактически фалит с вагони от миналия век, в които всяко благовъзпитано европейско прасе не би се качило ! А да ви изпратя ли снимки на някои от гарите в България , ако въобще е останало помен от тях ? А те ни занимават с евентуални санкции към частници, които самия пазар ще отсее, а не КЗП ! Някой от ЕС ги натиска за рейсовете и те ни замазват очите !?

Е кой си пази касовите бележки повече 5 години за обувки,след като дори данъчните не ги проверяват. И този касова бележка виждал ли е .Никой не задължава търговците да го програмират по артикули.Може само групи и не може да се разбере какво точно си куопил.

и повечето касови бележки се печат с термични принтери и тя избледнява най-късно до месец.

Значи, закъснение до 90 минути е нормално и за него няма санкции !? Ха ! Абе , в Япония за закъснение от 1 минута министъра на транспорта си прави харакири, а ние ще гадаем с колко ще закъснее автобуса, колко бири е изпил шофьора, на коя баничарница ще спре да закуси и дали междувременно е дръпнал ръчната спирачка ! Ами ако рейсът тръгне по-рано и половината пътници го изпуснат ?

Такава малоумщина с касовите бележки само калинките от ЕС могат да измътят.

Такова безумие като качеството на автобусния транспорт в България, само калинките и бръмбарите от БСП и ГЕРБ може да постигнете !