Държавата издирва купувача на БТК ”за 1 евро”

От КЗК официално признаха, че не са открили фирмата LIC33 на посочения адрес в Париж. Компанията наскоро обяви, че ще купува фирми свързани с КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Държавата издирва купувача на БТК ”за 1 евро” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде ги издирвате, педали? Нали бяха тук, нали даваха пресконференции, нали спаха в хотели, нали умните "журналистки плеймейтки "ги разпитваха, другите ги коментираха? До кога ще ни правите на маймуни?

Баси финансистите , баси уродите нали ви е купил за 1 евро що вие да знаете адреса . БГ има ли адрес ако тръгнат да ви прекрояват границите!

Тази "имитация и на държава" започна от 2001 год и се нарича Мутроландия БГ !!

То вече не е просто имитация на демокрация/многопартийна система дето ни го разиграват ами имитация и на държава, баси смешката.

Не искам да ги защитавам тези, че сделката им много мирише. Но си задавам въпроси за действията на КЗК. Те казват, че въпросната фирма не се е обръщала към тях. Тогава за какво я търсят? От къде са взели този адрес? Все пак ние им плащаме разходите и заплатите с данъците си и е редно да знаем дали си вършат задълженията или действат по поръчка на няКОЙ.

G&R

Не мога да си отговоря на въпроса защо харчим луди пари за издирване на хора фантоми с 1€ в джоба и огромни "инвеститорски" намерения. Всеки просяк на Брюкселската гара разполага с повече кеш и може със сигурност да ни обещае райските градини срещу наша собственост. Господата от снимката просто си купуват дрехите от по-скъпи магазини.

Гоце и Станишко да се обадят на др. Путин да питат къде е въпросният г-н и готово.

Нещо числото " 33 " ми е твърде познато. Имаше един дето го умъртвиха на 33, имаше една дето е на 33-тото стъпало. Подскажете ми нещо че не мога да се сетя. А а, имаше и една сграда Сити Палас, нещо като Лондонското Сити.

Най-високата масонска степен. Много известни ситита и други интересни обекти са построени на 33 паралел (вж. Уошингтон) и т.н. Накратко числотот има окултно значение от висша величина.

Защо ли това ми напомня за казанската афера на Левски :)

Гледам новата опорна точка е че Пеевски е краят на следата и над него няма никой. Наистина ли някой смята, че той е нещо повече от подставено прасе, исках да кажа лице? Пеевски е машата, ама никой не иска да види кой го държи...

държат го другарите от ДС - на позитано или в библиотеките или в ротари или като масони или като тим

Трима представители на някаква си фирма се изтъпанчиха на пресконференция. Живи тялом и духом! Някой им е уредил тази конференция и то неслучайно! Някъде са отседнали, били са нагости на някой? Е, толкова ли е трудно било досега да бъдат проучени и да им е снета анамнезата?????? Цецо ги изпрати от Белград да опитат почвата, след което изчезнаха ли? Изпариха ли се? У нас е заровено кучето, защо ще го търсят по Еропа и Евразия? Алоооооо..........., ДАНС ! Нали това ви е работата? Спите ли? Да дойда да ви почешам!!!!!!

Ние българите, сме виновни за това състояние на живота си. Ето! Вижте ги всичките тия наглеци как лъжат! Решението е да бъдат подведени за измама и подгонени от прокуратурата за престъпление за присвояване, измама на кредиторите в особено големи размери или каквото там може! Само затвор за тия куци глухари върши работа и няма значение дали са от Белгия, Франция или Русия- само газ по главите! И точно! Бий , за да те уважават!

Подгонени от кого каза? Прокуратурата? Че тя може ли да гони.

Цецоуууу Васииилев :)))) Ха-ха-ха, пак прее---ани :)

Вчера писах писмо на баба ми. Не знаех, че на това му казват издирване.

Търсете купувача в България, най-вероятно в Парламента :)

Да не е един където може да седне на две седалки едновременно :)

stamovbg@gmail.com

Мамка му, И прасе :)

Замитаме руската следа ли, другарю?

stamovbg@gmail.com

Кви руски, кви американски следи ве. Ти не разбра ли, че всичките проблеми идват от вътре, глупак.

Пичовее, всичко свързано с комунистите и СССР е пирамида! Комунизмът беше пирамида и сега нямам как останалото да е нормално- все е куцо и кухо! След 10.11.1989 година всичките трябваше да бъдат разкарани от всички учреждения и нито един да не остане на работа! Днес се вижда защо?

И да го открият, и да не го открият, резултатът е на лице - парите на отличниците ги няма и ние всички ще плащаме. Ега ти резила.

Предлагам на КЗК да помоли Цветанка Ризова да вземе интервю от "неоткриваемите" господа, както това се случи с Цветан Василев - ТЕ /прокуратурата/, го "търсеха" и "не знаеха" къде е, тя свободно го интервюираше!

От 4-6 милиарда на КТБто, приберете поне едното евро! То поне е сигурно!!

В Русия съм, в Русия!

като да кажеш - Какъв умник съм!

Грешно ги търсите бе експерти измислени! Те са на адреса на една дебела грозна дама дето сина и дупетатин-еничарин бе! Всичко е мафия!!!

Тия двамата дебелите са едни прости изпълнители бе. Тука Кремълските крадци дърпат конците.

Как може така да се говори.Това е един "сериозен"инвеститор, от тези които идват в България.Например при първата сделка за продажбата на БТК "инвеститора " Вива венчърс" беше просто една пощенска кутия и един факс включен на автоматичен режим.А самото БТК беше купено с чистата му собствена печалба ,която се заделяше в специална сметка при това от две години преди сделката или просто казано БТК се купи само със сопствените си пари.Последния изпълнителен директор Бернар Мошени /излезна заповед в БТК Мошени да се чете и пише Москени ,за да не навява някакви асоциации/,та той беше служетел и откровен лобист на "Алкател"и почти цялото обновяване на мрежата беше с устройства на посочената фирма и някаква част на "Хуавей".За да бъде още по плътно неговото участие беше създадена фирмата "Булгакан" ,която е собственост на Мошени и се ръководи от поставени лица и под съмнителна регистрация.Та тази фирма почти винаги печелеше вътрешните проекти в БТК , които в последствие отдаваше на подизпълнители.Може спокойно да се каже ,че приватизацията на БТК от самото си начало беше и си остана една мошеническа , корупционна сделка облагодетелствувала тесен кръг лица во главе с величеството от резерва и ощетила българския народ приблизително с 1 милиард евро

Това е скандално! Боко се намесва в частният бизнес и спира частни сделки. ОСТАВКА!!!

Там търсете тази приятели на Вова Путин и сепаратистите от Донецк.

Какви смешници са БГ институците, в случая КЗК! Докато се правят на загрижени, търсейки фантоми, купените за 1 евро фирми ще бъдат препродаадени няколко пъти докато се изгубят дирите. Накрая ще се окаже, че правитеството трябва да плати 900 000 000. Борисов и Горанов веднага ще изтеглят поредия заем и ще платят от наше име. ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ СМЕ!

Някой беше казал ако искаш да намериш експресно нещо, обърни се към г-жа Сертова. Не мога да разбера защо поне една свясна фирма не почне да действа в България. Единствено такива може да намерите в IT сектора. А що се отнася примерно за разни известни марки при спортните марки всичко е гръцко, при мебелите румънско, нефта и газа познайте кои....а селското стопанство основно турско и пак гръцко. А англосаксонските-американски компании всичките до една са фантоми или основно от български и руски мутри. .... общо взето нито една истинска западна компания не е стъпила в България. Те отиват в Сърбия, Румъния и Гърция. Защо ли?

Защо не смеете да споменете РУСКИ? Знаете ли колко са фирмите с руско участие и кои ?

Господа, не е чудо несъществуващият адрес на тази фирма. Тя се занимава в България със сделки за за стотици млн. евро и със стойност 1 евро, т.е. 2 лева или два трамвайни билета. Що и е адрес? Проучете - може по Интернет, колко са българските фирми с капитал, т.е. отговорност 2 лв. Колко? А??? Я гледай ти, и адресите им ги има! Често са адреси на пощенска кутия... Да е чудо, че са регистрирани? Да е чудо, че фирма без адрес приказва на пресконференция? Не е, законното е и закономерно. "Дума" дупка не прави ли? А отгде ли са тогаз дупките? Тогава КЗК, АП и подобните й, какво правят? Узаконяват дупки в бюджета на държавата и на гражданите. А сега критикувайте съдебмата реформа! А приказвайте, че имало закони, ма не се спазвали. А коя партия се хвалеше, че е направила промяната? Що се не хвали веч?

Да питат Цветан Василев за адреса! Той се е договарял с тях! И въобще - какво става с този човек? Прокуратурата още ли го търси, обвиняем ли е, води ли се някакво разследване срещу него?

ми офшорките се по карибите хахах

На Делянчо Пеевски, катарзисът на станишко номерцата.

А дали адреса не е някъде в Сърбия и чака екстрадиция ??????????

КЗК получават ли заплати и за какво ? Не ги открили, ами чакайте някой друг да ви свърши работата...както БНБ за КТБ...

но на държавните чиновници ние им плащаме осигуровките , те само лапат чиста заплата без никакви отговорности - НАШИ ХОРА СА !!

А може ли зад тази фирма Бушон във Офшорна зона,да има нещо общо наш Чехьо а???

На мен лично Волен ми звучи като партизанско име. Волен с явлочна квартира в Парижеее

Руска партизанка!!!!

НЕ СА СИ ДООПЕКЛИ РАБОТАТА - ИЗФАБРИКУВАНИЯ ФАЛИТ, ЗА ДА ИЗКУПЯТ ВСИЧКО НА БЕЗЦЕНИЦАМ, ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗКРИВА..

То ,и да се разкрие кой е,НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ ОСЪДИ. СВИНСКИ ЧЕРВА!

Ех сега. Кво се правят на луди. Истинския адрес на LIC33 е в парижкия апартамент на другаря Волен. Следите остават, другари. Като свински черва сте се навързали

Как ще ги открият като не търсят правилно Да питат в Москва, Кремъл

Казах преди малко: Телефонът на господина в дясно е: 0876 177444 В момента телефонът е включен звъни като през роуминг и може да говорите с него :) И не съм някакъв факир или ченге, а просто за всякакви въпроси официално пред журналисти господинът обяви (преди месец), че може да се свържат с него на този номер. Ама кой ли помни, а КЗК и държавните институции нямат навик да те издирват, а просто обявяват, че си неоткриваем за по лесно!... и да питам: КОГАТО НЕ МОЖЕ НЯКОЯ ИНСТИТУЦИЯ ДА ТЕ НАМЕРИ В МОМЕНТА НА АДРЕСА, А ТИ ИМА ТЕЛЕФОНА - ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ СИ НЕОТКРИВАЕМ? А, м/у другото - адресът в Париж си е абсолютно редовен, НО - в офисът не е имало кой да приеме препоръчаната пратка!

И за какво пишете минуси бре, тюфлеци???? АЗ ГОВОРЯ СЕРИОЗНО И ПИТАМ СЕРИОЗНО! Ако имате нещо против - казвайте! НЕОТКРИВАЕМ ЛИ Е ЧОВЕК, КОЙТО СИ ОСТАВИ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА! И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ - ТЕЛЕФОНЪТ Е С БЪЛГАРСКИ НОМЕР, ЗАЩОТО Е СОБСТВЕНОСТ НА ЕДНО ОТ ДРУЖЕСТВАТА, КОИТО КУПУВА!

Много удобно за мафията в БГ.

Да търсят фирмата в офиса на марин льо пен. Нали тя върти мръсотиите на жужето във Франция?

С настъпването на "демокрацията" и пристигането на воените бази на НАТО у нас , все повече заприличваме на Украйна и Афганистан. Дано скоро не се мине на план "Б".

Да го бяха потърсили в Кремъл :)

Кофти за Путята. Напоследък нещо все удря на камък в България. И с тия мошеници хвърли геле.

Каква е тази измислена фирма "LIC33"? Никой, никога и никъде, не е чувал за такъв "инвеститори". От много инвеститори скоро няма да останат хора в България...

При всичките му възможности на Путин, и финансови и в сферата на разведката, да му се чудиш как може да заложи на такъв куц кон. Ама като погледна и Волен Сидеров спирам да се чудя :)

Чети"Официално държава нямаме"

Добре де някой може ли да ми каже,защо Цветан Василев,като не е виновен,както той твърди,защо не иска да се завърне във България,и да се яви пред Българският не-корумпиран Съд,да си каже истината,или го е страх от нещо може би???

добре де , а тия защо го търсят ?

за да му върнат рестото !

Всички мастити фирми в Бг ,са такива ---НЕДОСЕГАЕМИ ,И НЕОТКРИВАЕМИ . Бг-СЪД ,и всички държ.институции имат далавера от това .

+++

Рашън шменти-капелейшън.

Затова Путин се махна от България и спря рублите за политически коректните партии. Не му минават вече номерцата в Европейска България.