КЗК откри господващо положение при ”МУЗИКАУТОР”

КЗК счита, че "МУЗИКАУТОР" разполага с господстващо положение на пазара на предоставяне на права за излъчване на музикални и литературни произведения.

Обратно в новината

Коментари - КЗК откри господващо положение при ”МУЗИКАУТОР” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересни занимания си намира тази комисия. Ние без да сме комисия сме наясно с господстващото положение на тези кръвосмучещи от Музикаутор. След като са на държавна хранилка КЗК трабва да установят трябва ли изобщо да съществува такава структура, която само прибира пари и рекетира , а не дава или дава само символично на авторите.

Ще повярвам в КЗК когато открие господстващо положение на КЗК и се самоубие ритуално.

КючекАутор е фирма на виден вис-аджия. Човекът е с много акъл и видя начин да изкарва 30-40 милиона годишно с минимални усилия. Само БНР плаща годишно над 11 МИЛИОНА лева за права. ..познайте колко взимат изпълнителите, щом Евгени Димитров каза, че за 2009 г. е взел за цяла година 280 лв. Кючекаутор е печатница за пари.

Така е, не може само да се прибира, трябва и да (ми) се дава. Как я мислите тая работа така без мен... Айде сега чинно да се платите и КЗК няма да събере доказателства, лично Юлето ми е обещала, пък тя защо да лъже - нали синът и се гласи за мой заместник и той трябва да се подсигури!