След Кьолн: отряди за самоотбрана?

След нападенията в Кьолн навръх Нова година, в Германия се формират различни доброволни отряди за самозащита.

Обратно в новината

Коментари - След Кьолн: отряди за самоотбрана? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sazdateliat na grupata tofik hamid ......

Какво се получава, властите в Германия обръщат повече внимание на това да защитят мигрантите, от колкото да защитят собствените си граждани от терора на мигрантите. Това е абсурд.

Не мога да проумея! В навечерието на 31.12.2016 са бити, ограбени и изнасилени около 600 ГЕРМАНКИ в Кион пред страхливите погледите на Полицията, койато публично признава, че от горе им е наредено да не се намесват. КАДЕ ОТ ГОРЕ, от ГОПОД или ОТ Госпожа МЕРКЕЛ от кого? Кой им нареди на протеста на 12.01.2016 да се изправиат с пзлно въоражени срешо протестирсщите данекоплатци ГЕРМАНЦИ? След като гледам колко дни след събитията беше оповестена тази новина, дълбоко се съмнявам , че става въпрос само за 600 жени, разбирам, че има невероятна маниполация и инфармационо затъмнение много по голямо от времето на социализма в БГ. С какво са толкова по цени тези ОРКИ от нас Европейците, с какво?

Най-важното е милите имигранти да бъдат задоволени от нашите жени!Никакви патрули,нашата полиция ще ги лови и ще им ги доставя евро либерално!

защо продължаваме да не назоваваме истинските виновници за навлизането на исляма в Европа. Нашите страхотни приятели САЩ.

новият Хитлер, събуди се, Германия те търси......

А теб затворът те чака.

Да,ама не съм в чифутската провинция германия!Марш в помията моше!

Малко ни е клатенето. Като стане достатъчно, ще се узаконят такива групи и ще станат масови.

Няма лошо!!! И тук бива да се създадат такива доброволни отряди...сигурен съм че ще има желаещи които да респектират и келешите в градския транспорт и махленските крадци и обирджии!

нещата наистина тръгват в правилната посока не може да се позволи на всеки решил че може да се възползува от добрият начин на живот във развитите страни да прави каквото си иска тоѝ трябва да си го заслужи и естественно трябва да му се даде шанс тук е мястото да кажем честно че повечето мигранти ипрез ум не им минава да се интерират дори напротив пристигат със нагласата че едва ли не Европа по един или друг начин им е длъжна според мен такива хора нямат място в Европа атова че Германия ще се срави с проблема не се съмняваѝте лошото е че на по бедните държави ще им е много трудно

Какви десни екстремисти бе , хорта им е опрял ножа до кокал и се опитват направят нещо срещу тези маймуни... и да вземат да дойдат малко на обмяна на опит в БГ

Дъртата вещица ще ускори с идиотизма си възраждането на немския дух. Духът на Арминиус още броди из немските гори и призовава германците към саможертва и обединение в името на свободата!

всичко по тоя интернет се дебне,не смея да направя коментар.но германя е велика наця и сте се пребори с този проблем! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

най-сетне германците се събудиха и проумяха какво става. Властите вече са безсилни да спрат нарастващото недоволство и всяка по-твърда мярка от тяхна страна спрямо самоорганизиращите се хора води само към едно, а то е възраждане на кафявите щурмоваци и всичко което е следвало след това.

Десен екстремист - всеки по- буден човек, осъзнал пошлостта и лицемерието на глобалистите и продажните им медии.Също така всеки патриот, мислещ и неизвратен човек, добре разбиращ помислите и плановете на така нареклите се "богоизбрани".

Болезнено си прав, братко. Нашите хайдути днес биха били наречени терористи, а дядовците ни, които не даваха на циганите да гъкнат, щяха да бъдат заклеймени като ксенофоби и расисти. Мултикултурализмът има за цел да бъдат отнети националното самосъзнание, националната памет и независимостта на държавите.

изглежда германия е държава на абсурда - правилата трябва да се спазват и за спазването следи полицията .....тя обаче не си върши работата .....гражданите решават да вземат нещата в свои ръце, но вътрешното разузнаване започва да ги тормози ефективно ....за разлика от полицията, която не предотвратява тормоза на гражданите от мюсюлманските навлеци .....това изглежда се нарича демократична справедливост....

Не ми дава мира един въпрос- Какво предпочитам: - халифат Германистан, или - нациска Германия!! Ако мразя Европейците (бялата раса) - първото! Но за мен е по-добре нацистка Германия!

И при едните, и при другите ти няма да си от избраните тъй че по-добре не предпочитай никое от тях.

Изгонете, вмирисаната пастарма - тя ви го натресе това нашествие! Побързайте защото "турците" са готови и стопли ли се времето ше теглят "манивелата" на 2 милн.!

Моят коментар беше по толерантен от следващият на Аз. Интернета е пълен с положителни неща за Хитлер. По телевизията постоянно въртят филми за него. В Украйна официално са на власт наследниците на СС дивизия Галичина. Какво лошо пък е направил на България Хитлер, та трябва да го мразим. И то при положение, че неговите престъпления са в пъти по малки от тези на Сталин, на когото още се кланяме. Вече писах-темата за фашизма и Хитлер не е вече табу. Още при соца съм чел точно в Москва книги за нега. Хайде стига престараване.

Айде честито появиха се СА, това е първата крачка. С малоумието си Меркел и Ко скоро ще способстват създаване на SS и SD. Нищо старо не е забравено, нищо ново не е измислено. Като събития следват: Кристална нощ и Нощ на дългите ножове, жалко...

Типичен пример за Либерастка Диктатура работеща за Билдербергите и за унищожаването на европеидната раса.Полицията не може да се справи с проблема,защото и е наредено да не арестува"бежанци" т.е върховенството на закона е погазено тотално.За германците един закон,но за нашествениците той не важи.Когато обаче немците протестират те биват смазани с водни оръдия,сълзотворен газ и палки-по образец от най-голямате"демокрация САЩ.Разузнаването от своя страна не следи кой е терорист и идва с фалшив паспорт в Германия, за да извършва престъпления,но усърдно работи в посока да не би хората да се организират и да защитят беззащитните момичета на улицата пребивани като кучета и изнасилвани от групи арабски мародери-мигранти..Следващия етап е тези мародери да бъдат разселени във всяка една държава в Европа, а Германия да се използва за тяхна база.Не бъдете глупави а съберете 2+2.След 10 години Европа ще бъде Халифат с правителства като в СА и шириат, а еврпейските жени ще бъдат секс робини на арабите и по този начин няма да има повече бели деца.Християнството ще бъде забранено,а цивилизацията ще се върне към хай-тъмните си времена.

Той ХИТЛЕР няма как да излезе от гроба ама изкуфялата ялова меркелица ще роди друг АДОЛФ...

Ами ако това и е целта?

И ПРИ НАС ИМАШЕ "ДОБРОВОЛНИ ОТРЯДИ" ПО ОНОВА ВРЕМЕ...ВРЕМЕ Е ПАК...

...които бяха доносници.

Полицията в Кьолн осгури охраната на площата, защитавайки орките. Отрядниците защитават германците от орките. Полицията е нащрек рещу отрядниците. Пресата не смее да гъкне срещу орките. Германците гласуват за Меркел, която докара орките. Е това е зомбирана държава. Между другото са задървани четирима в Кьолн. Четирима за 500 германки. Абе потентни орки.

Не е зомбирана, защото е в режим на 1945 :) И поради тъпотата на управниците днес в някоа дупка някой започва да пише втори том на една друга книга от преди 90 г....

В момента в който полицията пази само политиците и непрекъснато си играе със статистиките за да не развали кефа на някой хрантутник който е казал че Европа може да приеме милиони бежанци - та в този момент гражданите имат моралното право да отхвърлят властта и нейните органи като неадекватни и вредни за обществото. Много ги е страх гражданите да не се събудят и да прогледнат как ги лъжат с десетилетия и да изметат продажната сган наречена политическа класа.

Вярно, много ги е страх гражданите. И още повече занапред. Сега ще видиш как ще почнат да ловят терористи измежду отрядниците.

Учил съм в училище в бившето ГДР в градче в близост до Фрайтал. тогава, а и през цялото си пребиваване не видях ученици да се бият в училищния двор - нещо което от време на време ставаше в училището ми в България. това, че две орки за били ученици в това китно градче е съвсем голямо основание да се създадат подобни отряди или групи. За съжаление политиците, дали местни или централни, поради своята професионална деформация, обичат да квалифицират групите по политически признак, дори те да само да изразяват гражданските си чувства.

Не става дума за това. И не става дума за пубери. Тормоза е повсеместен. Кражби изобщо не се разследват. Не знам кога си учил, ама Германия на Меркел няма нищо общо с Германия отпреди 15-20 години.

Защо вътрешното разузнаване, което лапа от парите на нормалните граждани на Германия, не се загрижи да "наблюдава" действията на хилядите необуздани "бежанци", а толкова се притесни от поведението на хората, които са принудени от антинационалната политика да се защитават сами? Не е ли редно властта първо да осигури сигурността на хората, които я избират и издържат, отколкото на нахлули незаконно орди?

За да имат повод след 20 години да създадът национална гвардия както във Франция. За да пази меркеловци от германците.

Koгато в една държава се създават неформални отряди за защита, означава, че власта е безсилна да осигури такава за народа си! Следователно такава некадърна власт е обречена,след още два-три случая ,като в Кьолн, псохопатката меркел ще бъде изритана!

Отряди от по 10 души (невъоръжени, понеже в демократична Германия хората с чисто досие нямат право на оръжие), срещу тумби от 20-100-1000 орки? По филмите малката група може и да победи, ама това не е Властелинът на Пръстените, а!

"..Когато, например, съседи се обединят, за да се бранят срещу взломни кражби, те не нарушават закона. Те обаче нямат право да носят оръжие и да упражняват насилие.." Какво да правят? Да чакат бандитът да извади оръжие ли? Или да му поднесат извинение за безпокойството!

Германците може и да умеят да правят коли и други хубави неща,но политика не умеят.Това което правят в момента е --бутат гражданите си да създават отряди за самоотбрана ,ама изведнъж някои то тези отряди ще се трансформират/светкавично/ и ще де получат едни интересни формирования, които може и да не се наричат Einsatztruppen или Einsatzkommando или може Тайна градска полиция //Geheimstadtpolizei.съкратено GeStaPo/ Напомням по-рано беше-GeheimStaatPolizei-тайна държавна полиция/-Gestapo/!?Няма нищо общо!?

Значи по добре да не се защитават срещу нашествениците да не би случайно да станат нацисти?Ти сериозно ли?Ако няколко араби дойдат и пребият и изнасилят дъщеря ти, за политика лище си мислиш а?

Тука в бг ако дръзнеш да се организираш със съседа си срещу циганската престъпност, са ти присъдили моментално поне 5 години ефективно в затвора.

Pesh0

от къде да знаят орките , на какво са способни иначе любезните германци , като не могат , да четат .

Събрали се Гюнтер, Ханс и Герда- направили съседски отряд за защита, ама нямали право да носят оръжие, да обискират нападателя,а само да го задържат???!!! Абе германски малоумници, един джихадист или побеснял мароканец с по 2 ножа във всеки джоб, че за гарнитура и с пояс с бомби препасан как ще го спреш с голи ръце,бе????

СИ ЗАМИНАВА :)

А ДАНО...ама...

Напротив. Германците нямат никакъв шанс срещу световния ред. Като моски свинчета в лаборатория са. Дори не могат да се възпроизведат заради феминистките закони.