17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тончо Кутев ти винаги си бил педерунгел а сега искаш да минеш за гей но не се получават нещата щото си много Червен

ъъъ, Тони ъъъ не , Антон Антон ъъъ Тапутев нали ?

Усилено се говори, че Международното бюро за мерки и теглилки със седалище в Париж, Франция(Bureau International des Poids et Mesures), вече е било информирано за другаря рушветРАШКОВ. Идеята била като международна единица мярка за наглост и рушветчийство, да бъде приета мерната единица 1 РАШКО(Раш/Rash). Бюрото в Париж е приело предоставените данни и аргументи, и с голямо изумление работи по въпроса. Представителите на Бюрото изпаднали в истински шок, когато разбрали, че другарят рушветРАШКОВ 40 години работи като държавен служител и без да има частен бизнес или частна практика, е по-богат и повече имотен дори и от Доналд Тръмп! рушветРАШКОВ има неповторимата възможност да увековечи своето име в световната история редом с такива велики личности като Нютон, Ом, Джаул, Херц, Ват, Ампер, Волт, Максуел, Тесла и др. Ура, другарки у другари - другарят рушветРАШКОВ прославя Родината! Всъщност наистина няма такава НАГЛОСТ като наглостта на рушветРАШКОВ - осран до уши с 38 имота с необясним произход, но тръгнал да раздава правосъдие! Той е част от беззаконието, но иначе тръгнал на борба с беззаконието! Това ако не e наглост, здраве му кажи!!!

Като му видиш мутрата на този новоназначения до КУТЕВ няма как да не викнеш МУТРИ ВЪТРЕ!

Биков безспорно е хлъзгав тип. Обаче Кутев директно предизвиква болки в стомаха и високо кръвно. Радев не разбира ли, че точно такива като Кутев, Рашков, пиячът на ром, разни дедесари и хора на Черепа подготвят белия кон на Борисов. Кой го съветва нашия президент? Бабата на Азис ли???

Гешев ще ви оправи.

Като чета коментарите, колко ли се е изръсил Боко за тролове.... Да бе оставил малко за детска болница например....

Боко ти се изръсил на майка ти фостата

Доказателствата сочат, че е невинен според съда, но ГРОБ не вдяват нищо...

И таРАШКОВ и Кутю КУТЕВ са бивши номенклатури на БКП, а понастоящем гестаповци с началник хер РАДЕВ от ГЕСТАПО. Мдааа...

Поне са по-умни и решителни от теб, герберска дрисло

Рашков има19 имота, в една от резиденцията си има 12 бани?!?!

Има и 13 тоалетни, 42 вибратора и клечки за зъби - 58 бр.

Хайдеее, и ГЛАШАТАИТЕ на Шайкаджията - биковчето и философа, ще се обзаведат с ПРИСЪДИ за ЛЪЖА.

Тия миризливи скапани Боко-луци докога ще се мяркат на хоризонта?

Селтак хомосекси да ги Цункаш по саламо горе споменатите от теб

Защо не вярвам на новия шев на фонд Земеделие? За съжаление в България има разлика между невинен и оправдан! Случая Батко и Братко: скандал от 2008 за стоителство на АМ Тракия от тройната коалиция. Шефът на АПИ, Веселин Георгиев, сключва договор с фирма "Биндер", собственот на брат му Емил Георгиев. Резултат: Спиране на еврофондовете! Решение на българския съд от 17.08.2016г.: Братята са оправдани! Като гледам новото нормално тези двамата са иделани за нови шефове на АПИ.

То и Борисов не е осъден за корупция, а всички говорят за чекмеджета, къщи в Барселона…. Пеевски също не е осъден за нищо. Нинова не е осъдена за техноимпекс, черепа не е осъден, миньо Стайков не е осъден, Банови не са осъдени, Цветанов е чист като сълза, че даже Данчо ментата, хванат по бели гащи е оправдан. В България има странна корупция - всеки дава на някой, но никой не взема. Да не би да са заровени милиарди под някоя магистрала?

Гепил 15 милиона и “независимия от пари съд” го оправдал. Сигурно още 150 е гепил преди да го засекат.

Ами то в България кой е осъден за курпция?

Бе той и тиквата мафиот ама то не му пречи на политиката , дори добре се справя със шкафчето.

мазен и гнусен!

С председател като Лозан Панов!

То в България няма нито един осъден корумпиран политик или директор и да лежи в затвора,ако по случайност осъдят някого,то е условно,демек нищо! Всички краднаха и всички ги оневиниха после с пари под масата,така е и тоя! БСП продължава със старите си комунистически номера да назначава престъпници в управлението без да се съгласява да ги маха после,е това е разликата им с всички останали! БСП се самоубива с тази политика,те са на власт единствено за да крадат,не за да развиват държавата! Тези хора докопаха властта и сега дори да извършват престъпления ще бъдат покривани,а покварения ни съд накрая ще ги оневинява... Мутрите на Радев наизлязоха да управляват...

САМО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ! Бойко Рашков е все още само служебен министър, но си позволява да репресира българските граждани, когато и както реши.

Бе гледай какви ти предлагат да назначаваш бе! Или и на тебе като на Ленин сифилиса от близане на шунди ти е нарушил кръвообращението в главния мозък! По-добре си назначавай първосигнално само военни аверчета, че те акъл за ДДС измами надали имат!

То при толкова източени милиони и папата ще купят,камо ли пробитата ни съдебна система!Младите да се махат…и от следващите ще ядат от същото!

Как искам да ме съдят за ДДС измами и да ме оправдаят, ама много го желая :)

Е то колко оправдани крадци милионери има,че сигурно ако се подредят ще се вият до небето!Комунистите продължават със старите си номера!

То пък Нинова дори не е съдена за Техноимпекс, ма това значи ли че не го е гепила?

Защо от САЩ отсвирха Борисов , като свалиха доверието от него , или вече няма ТВ-СЕВДА и не знаеш?Защото е СЛУГУВАЛ НА ЕРДОГАН И К-Р-Е-М-Ъ-Л !Сега разбра ли КОЙ е слугувал на Кремъл , но нали не си генерал като Баце -''вожда'' ви а си пехотинец , за това не си уСВЕДОМЕН !Айде бЕгай , на катерушките

Абе, смешен, къде го прочвте това бе? Във Фрог Нюз ли :)

Още щом прочетох днес какво казва Биков, бях 100%сигурен, че нищо от това няма да излезе вярно. И точно така и стана. Приличат ми на отчаяни старчета, които освен с клюки, с нищо друго не могат да си разнообразят ежедневието. Това са им последните политически крясъци

Само дето си е на 100% вярно!

Като са казали А, да бяха казали и Б! Казали половината! В крайна сметка какво е станало, как е приключило делото, това е важно. Обаче изобщо не минават някакви дребни техни тънки сметчици!

Казали са, че е бил разследван и това не е лъжа

А защо не казаха резултатите от делото и как е приключило всичко - с оправдателна присъда, даже човекът е осъдил отсрещната страна. Не се прави така! С каква цел го правят? Да стане скандал, да омаскарят някого, с ясното съзнание, че човекът е оправдан?! Мръсна и долна работа!

Назначиха още един "спец" :) Ма и той невинен :)

........Ха ще ги съди за какво бе корумпиран червен боклук,.... само питат и онази смрад кутевчето се изказва по въпроса, този боклук не може ли да говори.......ей на 11.07. ще квичите като недоклана свиня мамицата ви червена сган!

назначиха за шеф на ДФ "Земеделие " Калина Илиева ? За нея поне Биков и Дончев нямаше да питат .

От Биков ми се гади, но от Кутев ми се повръща.. Как тези дебили от БСП не могат да разберат, че именно с хора като Кутев държат Бойко на власт?! Не че хората го харесват, ама само като видят Кутев и Рашков и веднага гласуват за Бойко..

Лейке, за пръв път съгласен с Вас. Има надежда!

Ще бъде пометена преди изборите!

Някой от тях тръгна ли след Борисов, Горанов, Пеевски, Домусчиев, Прокопиев, Ковачки? Няма и да тръгне. 30 години дебилизъм и продължава. Христов беше прав.

Що Ристю Маджото не тръгна? Дали щото не е зает да го лапа на Доганя? Риторичен въпрос …,

ДейБъраст щях ли да спомена Прокопиев, бе шиле проскубано?

Той и ЦВетанов не го осъдиха за нищо, но дали е честен и почитен ? Няма нужда да отговаряте, това е реторичен въпрос

За Пеевски и Бисеров пък да не говорим! Чисти като бебешка сълзичка!

Те честните хора всеки ден ги съдят, нали така ? По времето на ГЕРБ се прилагал политически тормоз и неудобните се пращали в прокуратурата, да ама човека е пратен там от същит комунисти които и сега са го назначили, а Кутев е толкова тъп, че не схваща на каква въдица се хваща. Ако са те гонили тогава за престъпление същите които сега те издигат и те трябва да отговарят защо са те гонили тогава, а сега ти вярват. Той тогава борил корупцията на същите които сега го назначават - комунистите. Абе сульо те тогава ли бяха корумпирани или сега а? Каквото и да е тук има един неоспорим факт, този може да е всичко друго но не и ЧЕСТЕН.

че не се разбра.

разследайте тълупа ,там е проблемО.

Мунчо ли?

И Тодор Живков не беше вкаран в затвора но това не значи, че не е убиец.

Верно, боко говореше нещо за дядо си, то се оказа че го пребили за курвалък, ама БХ има друга версия.

Кутев пак лъжеш!!!Ах ти палъвнико сладък!!

PEYTSCH

БСП са си избрали „верния човек“ който ще „изчегърква“ пръстта изпод ноктите с език...

Вместо да избодат очи, те изписаха вежди. А сега? Бай Хуй, дали ще застане зад гърба им, в съда? Плужеци... Не очаквах Томислав да падне толкова ниЗко.

И каза Мунчо "Мутри вън" и вкара мутрите ВЪТРЕ.

А Порожанов защо никой не го търси? Той е чист и неопетнен!?

Аман от простотии и глупости.Някои хора нямат работа и пишат само простотии

E аправдан е де, ама по това време имаше обвинения, че няма осъден по високите етажи за корупция.....та те така...то и сега има такива обвинения, ама поне има тук таме някои осъден, ей на вчера и Р.Овч. го осъдиха. Та те така...

Моля другарят борец против корупцията да покаже в кои фирми има участие, с какви имоти разполага семейството му и с какви парични суми разполага той и семейството му и тогава ще разберете защо е зададен въпроса и как един чиновник в държавата може да си позволи това ? Оправдан е , но средствата не се губят нали ?

PEYTSCH

Б.Михайлов ще остане шеф докато не го сменят с друг шеф, по-честен...

Съгласна съм българите в чужбина да гласуват, но нека има някаква уседналост, например 5 или 10 години не си живял в България- ами от какув зор ще решаваш тукашните проблеми? ИТН НИКОГА няма да ги изберат в България, продадоха си задниците на ДПС, за да им влезат гласовете отвън навътре. Не е честно за тези, които живеят тук, плащат си данъците и кредитите и работят за пенсиите на 2млн.пенсионера и отвън вота да взима превес!

Е толкова ли нямаше някой без криминална история (оправдан или не) за такъв пост. Вадят ги от нафталина разни кадри и после те били за промяната. Промяна със стари управленци от преди 10 години си е връщане на положението от преди ГЕРБ. Не промяна не са нови хора във властта - не ми харесва.

Не бързайте да се радвате, че Бойко бил вече паднал от власт!Задават се много страшни времена - комунизмът се завръща! Това което беше досега почти 32 години, ще ви се стори като аматьорски водевил в сравнение с това, което предстои! Комунягите за последните 12 години(от 2009г. насам), понеже не можаха да вземат официално властта и да влязат през парадния вход, накрая влязоха, но през задния вход!Направиха преврат! Разбира се с безценната помощ и съдействие на мъжката кОрва Муньо Шпаклата! Муньо е въртигъзинка - правеше се че е другарче с Водата, дори успя да го излъже.После измами и Корнелата, именно благодарение на която е там, където е сега.Напоследък Муньо лъготи и заблуждава и янките! Ама накрая такъв ще му го нахендрят, че свят ще му се завие!

Уточнение: Да се чете Вовата/Володята.

Не комунизмът, а мутрите ще дойдат като в началото на прехода!