Куриоз в центъра на София: Кола се оказа зазидана във вътрешен двор

Проходът към вътрешния двор е бил реституиран и затова е бил зазидан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...собственикът Ивайло Диманов и неговата майка са били уведомени, но не са пожелали да преместят зазидания автомобил." Мдаа, уведомени-той в Америка, майката инвалид, да не обясняваме как ще преместят колата. Бюроклатеца е изпратил уведомление и като един Пилат Понтийски си е измил ръцете. Хвала на таквиз!

Всеки когото помолят щеше да премести колата. Ама г-н Диманов и майка му са се ослушали по български- дано да мине, то за мен не се отнася и т.н. и после всички други са виновни.

През соцепохата Андрешковците се отучиха да уважават чуждата собственост, отъждествявайки я с общата , държавната, сиреч ничията. Сега с повишени възможности да притежават частна собственост се учат отново какво е имот, граници на имота, право на преминаване през чужд имот и т.н. Ще минат поне 2-3 поколения

Егати проблема !

Какви изроди има на тази земя. Ни акъл, ни душа, ни съвест

Най добрия вариант е на части и на финала с флекса

Поне няма да се притеснява, че ще му я откраднат. Ще трябва да я изнася на части през кухните и спалните на апартаментите наоколо. Горкото пежо!

Chefo77

Чак пък Пежо ... Рено по-може да е ;)

То от седене може и форд да стане... :))

Renault Clio I (1990-1998) е курникът.

Вярно има статии за тази кола и през 2014 година . И тогава е уж зазидана от три години. И въпросния господин е бивш зам. главен редактор на червения вестник Земя . Като е от котилото на червената върхушка , защо не ходи на "турне" в Рашата , а при лошите американци !?

Пий си хапчетата и редовно посещавай психиатъра.

1. Платени данъци на автомобила? 2. Дали е използвано правомерно парко-място или е спряно където ни попадне? Ако 1 и 2 са ОК, има Авиоотряд и с един вертолет ще я извадят. Има-няма 15000 лева на моточас.

Пусни ми един разклонител и я транжирам с флекса за два часа.

3 години плащани ли са данъци? Гражданска? Има ли номера тази вещ?

Наистина куриоз! И то ПАК КУРИОЗ! Я да видим: "Защо кола на инвалид беше зазидана в центъра на София публикувано на 27.06.14 в 11:25" Днес сме 2018-та година или бъркам? Там някъде 2014-та, продължава пояснението: " Каква е истината за зазидан автомобил на жена-инвалид в двора на ул. „Граф Игнатиев“ № 5. Частният казус на колегата Ивайло Диманов, заместник-главен редактор на вестник „Земя“. Ще чуете гледните точки по казуса на арх. Теодор Тодоров, главен архитект на община „Средец“" Та... И да не ми се сърди колегата Диманов, знам го мноого добре кой и какво е... Ни поет, ни бард, но забелязах, че бил десиденствал по Татово време, може би в ДКМС-е...

Като направят в двора спирка на метрото ще я измъкне през нея

Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално...

Нали знаете, че една кола като не мине годишен преглед вече не е автомобил. Тъй, че тоя да ги приказва тия в Америка, а не тука.

Въпросният господин не е собственик на колата. Собственикът инвалид, 3 години не я е ползвал. Заради такива страдат инвалидите. Отстъпват си правата и после средствата не стигали. Няма да стигат докато има такива.

Проход към вътрешен двор, служи най-вече за достъп на пожарната!!! Да не дава господ да го разберят по трудния начин...

Към въпросния имот пожарната има обезпечен достъп откъм лицевата/външна/ фасада. Нали не мислите, че преди десетилетия са строили по-кофти от днес?! А че нЕкво леке се прави на интиресно, това е жалко.../визирам т. нар Джани Диманов, който е бил "на турне".../