Китайци купиха дял в ”Хилтън” за 6,5 милиарда долара

Китайската компания Ейч Ен Ей груп (HNA Group) обяви вчера, че е придобила 25 процента от хотелската верига "Хилтън" (Hilton) за 6,5 милиарда долара.

Обратно в новината

Коментари - Китайци купиха дял в ”Хилтън” за 6,5 милиарда долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сделката включва ли вечеря и ранна закуска с Парис Хилтън?

''САЩ са окупирали целия свят и тормозят народите . Китай изкупи САЩ , защото са най-силните. Китай и Русия владеят света! Пада им се на краварите!'' ТАКА СЕ ЛУТА ''ЯСНАТА'' ТРОЛСКА МИСЪЛ НА РУСОФИЛА:)))

Напоследък много тролове те гонят... И снощи ли беше така? Земи слезни долу до барчето пред блока,чукни една ракийка,да отпуснеш... Виж нямаш ли някоя нова комшийка. Не си затормозявай мисленето с неща,които са над възможностите ти...

ид.отчета, възхваляващи "величието" на чинизия и рашисан, и оплюващи и подиграващи Запада ??? Абе скудоумци нещастни, може ли нормален човек да се възхищава на мъката на руския и китайския народ, ако пък им завиждате толкоз включете се в редиците на техния пролетариат.

Е,чак пък идиотчета... Замислял ли си се защо подиграват Запада? Какво произвежда той? Нима е образец на общество? Нима не лежи на лаврите си,на накраденото от останалия свят през вековете? Това не е онзи Запад,който беше достоен за уважение преди години... Засега е рай за чернилки,по нататък не знам...

който се е хванал на еврейското хоро хаир не е видял

Докато руснаците са правят на интересни на запада китайците последователно и методично вървят напред към номер 1 в световната икономика, а и политика!

Те китайците тихомълком станаха номер едно преди няколко години... Но ти не подценявай руснаците-и те не стоят със скръстени ръце.

А аз пък си купих кафе за 60 стинки ... Йедем дас зайне.

Вижте,това е обикновена сделка,сложно ще стане когато купят самия Хилтън и други такива като него ,дето ги наричат елит!

мошетата ги научиха на капитализъм и плащат за чифт маратонки по 99 цента а после им продават обратно извехтели хартийки за 6.5 милиарда

Западняците си изкараха гадните производства в Китай, жълтурите бачкат за по долар-два на ден а комунистическата клика прибира кинтите. Скоро може да купят и цялаАмерика. Какъв брак по сметка между капиталист и комунистка.

Всъщност, в заводите дето ти правят компютъра и телефона, заплатите са над минималните в България.

Абе Владко що не отидеш на гурбет при китайските другари като си толкова осведомен че са цъфнали....Апъл им плаща 30 долара на телефон а печели 300 и всяка година има над 200 самоубуйства в китайските им заводи ! Има документален филм за това

Пожелавам ти просперитет и сладък живот като работник в чинизийски завод.

Комунистическите капиталисти налитат на хотели като невидели, у нас също. Трипер агентА гоце купи куп хотели с откраднатите от народа пари.

Само за справка. Производството на генно модифицирани семена за пшеница, рапица и царевица в САЩ е собственост на Китай. От две години вече. 60% от производството на зеленчуци в САЩ е собственост на Китай. Китай притежава някои от най-големите компании за добив на мед и цинк в САЩ. Хотелите са между другото.

Ами отдавна вече ви се говори, че трябва да учите руски и китайски, ама.......нема кой да слуша!!!! Е, ние руски си знаем, виж китайския ще ни се опре....