17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това в Малта изобщо не е тайна! Пълно е с руснаци, сърби и македонци! Те и без паспорти си живеят там и работят на черно от сезон на сезон! Пълна анархия , Малта е считана за европейска страна, но живее още в средновековието, тези фести и канонади цяло лято от сутрин до вечер вече не са и атркция! Безмислено разпилени средства. 90 % от ресторантите на острова нямат миялни машини, ползват онези от лодките за миячи и чистачи, без никакъв здравен документ! Плажовете се “ прибират” през зимата и се покриват с някакви отпадъци, до идването на новия сезон! Онлайн игрални фирми, освободени от данъци привличат млади хора от Европа, които работят седем дни в седмицата от 5 до 17 ! Всичко в тази държавица е за продан, паспортите са скъпи и се продават от най- високо ниво!

Тази мафиотска островна държавица по-добре да я закрият и да я направят част от Италия. То и тя е мафиотска,но все пак ще има по-добър контрол и ред.

Па што си даате мангизите, я че ви ги спретнем за 5 леа, братче. И скала, и каменяци че ви дадем бонуз, и че ви напраим членовете на Млатийскио орден на соколето, квото сакате.

Че нали Малта още като влизаше в ЕС, през 2004, учтиво я помолиха да вдигне мизата за "златните" си паспорти... обаче това си е част от островната икономика, така че за какво разкритие става въпрос?

някой не си споням кой във БГ не правеше ли бизнес с БГ паспорти??

Президента Румен Радев

че то който има пари може да отиде навсякъде, друг е въпросът че в европа основно идват бежанци без пукната пара в джоба, на тях дори паспорт не им трябва, те са над тези неща.............

САЩ, Канада, Австралия ,Гренада, Кипър, Антигуа и Барбуда също предлагат. Паспортите в Малта започват обаче от 40 хил.евро, а не от над милион.

A в Черноконево не предлагат ли паспорти?