Кунчев: Грипът може да ни атакува по-рано, очакванията за Covid се потвърдиха

Коронавирусът започва да прилича на нормалните респираторни вируси, с които се срещаме всяка зима

Обратно в новината

Коментари - Кунчев: Грипът може да ни атакува по-рано, очакванията за Covid се потвърдиха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много коментиращи идиоти, бе! Откъде се взехте? Няма надежда за тази територия, заселена с такова мнозинство недоразвити индивиди!

https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

Време е този плашипутарник да напусне медийната сцена. Не му ли стига акъла да се усети колко негативни коментари събира. Едва се отърва след блистера и пак се бута между шамарите. Имам чувството, че Господ скоро ще го шамароса.

а бе мунчо миналата година измря всичкия грипен вирус (нямаше вирусче "за цяр") от кой джоб ги извади грипните сега или миналата година лъга като дърта циганка

"Коронавирусът започва да прилича на нормалните респираторни вируси, с които се срещаме всяка зима" "Кунчев започва да прилича на нормалните лъжци, с които се срещаме всеки ден"

а да се ваксинираме ли?! Или направо пак за ковид?!

яко се мре !!

Я, Кунчо е жиф!

Sm3hurk0

Какво ни набутвате тоя доцент-олигофрен... Има един доцент и той се казва - доц. Мангъров. доц. Мангъров обясни кое е нормално и как протича заболяването, без да плаши хората. А тоя дето ни го набутвате, заедно с оня, с пагоните - нищо не става от тия двамата !

Уточнявам - Мангъра е мошеник и пресметлив търгаш. Ако не го знаеш, де.

Всички са търгаши, но поне Мангъров имаше топки да се опълчи на всяващите излишно паника. Факт е, че смъртността е резултат от здравната ни система и продажни докторчета.

Име, защото в началото на цирка Мънгърчето не го включиха ( има си и той лаборатория човека) в списъка с лаборатории, които щяха да гушат от безброй тестове.

Също така се очаква тази през зимата температурите да са под нулата и да завали сняг, който може да доведе до натрупване на снежна покривка, която да блокира движението по пътищата независимо от това колко ще натрупа. Очакванията за сняг се потвърдиха - вчера в Люлин квартал заваля сняг но не се образува снежна покривка.

Пуснаха и другото плашило! Съседите явно не са си свършили "работата".

Кромидът трябва да се раздава безплатно на населението, защото благодарение на него беше победена смъртта сред хората. Благодарение на този вирус смъртните случаи в България бяха сведени до минимум, а напоследък въобще изчезнаха.

Докато стигнат до заключения тия олигофрени, Путин опостуши една държава която е 20 пъти размерите на България.

Тоя прошлчк заедно с генерала менте са за затвора!!!!!

кунчеВ, продажнико ти колко си долен.

Ужасен съм, другари! Оказа се, че кромИД-а не е успял да изяде грипа и той пак се бил върнал, минал незаконно оградата на границата, преоблечен като обикновен сирийски имигрант. И сега пак ще се разболяваме. Вечният живот се отлагал за неопределено време!?

Кунчев, Мутафчийски, Кантарджиев, Ангелов. Това са лицата на Ковид мафията в България. Някой от тях станаха богати, други получиха постове, други получиха държавни отличия..... Все предатели. Сега в Китай има протести срещу Ковид ограниченията. Канадския дебил Трюдуууу предателя изведнъж се обяви за солидарност с китайските протестиращи, но забрави как арестува протестиращите в Канада, как обече на глад и мизерия канадците които не искаха ваксини и протестираха. Дано Путин пусне няколко ядрени бомби та да се затрие тоя свят който вече не заслужава правото да живее

Кукунчев корумпиран боклук такъв! Бегай за нова доза съмнителна течност!

Кунчев кога ще го вкарват в затвора, дето по обща статистика постигнаха към 70 хиляди повече починали в България? Да си знаят заслугите тези "спасители"!

този некадърник пак го реактивираха.Лместо при бай ставри този псевдо лекар заедно със своя ментор Кантара -повелителя на бубулечките отново изплува на екрана.Пак ги зарилиха зад океана.

Кукунчев, остави епидемиите, нищо не рабираш и от вируси; разкажи как леко прекара коронката след няколко инжекцийки.

Повтарят като папагали думите на Мангъра.

Смени си фамилията Кунчев ! Мърсиш святото име на Апостола с личността си !

Махай! Махай Кунчев-Минчев-Дунчев- …чев! Не го ща да го подуша!

Кунчев, да гниеш, куче.

СЪД И ЗАТВОР ЗА УБИЕЦА КУНЧЕФ