Младежкият театър: Гавра е Слави Бинев да следи културата

Назначаването на Слави Бинев за председател на Комисията по култура е поредната проява на пренебрежение към хората на изкуството, заявиха от Младежкия театър.

Обратно в новината

Коментари - Младежкият театър: Гавра е Слави Бинев да следи културата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неотдавна си имахме министър "Збогом" на културата, сега пък този турбо-селяндур ще следи културата от парламента. Добре се развиваме, няма що.

Липсата на професионални и морални качества е главно достоинство на всичките ни управници!

А НЕ Е ЛИ ГАВРА, ЧЕ ОНАЯ МУТРА И ПРОСТАК Е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ?

Що не изчакате малко да видим какви ще са действията му, ами веднага подскачате като бик на червено?

Бате, ми дай да назначим на това място цар Киро, па да изчакаме първо да видим какви ще са действията му.

С Веждичката и баш шефа им, Бойко-Винету, ще си хортуват!!

Собственик на чалга клубове шеф на комисията по култура! Искаме Азис зам. министър на кОлтурата!!

Прото- арахондо, голямото бленуване за Карате- генерала, Бойко. Събраха се . Бойко, на ринга, ще му вземе утре титлите! леля Койка

ЧАЛГА КУЛТУРА НА ДС , ТОЗИ Е ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ

Каквото културата, такива и назначенията !

Има ли някой който се съмнява че България умишлено е тласкана към дълбока социално икономическа криза чрез имитиране на демократични избори и назначаване на посредствени и алчни кариеристи колаборационисти без чувство за национална принадлежност които виждат възможност за своята реализация (трупане на незаконни материални придобивки) само в угодническото съдействие на чужди интереси. Политиката в България в последните години може да се дефинира като политически бардак. Повечето действащи политици дори не знаят за какво се изчервява един честен човек. Не е признак на интелигентност склонността на някой хора да се самозабравя по този начин. А тези които са запазили трезвата си преценка са станали твърде зависими хора гонейки реализация на плътските си страсти.

да, има такива, които се съмняват и това са самите тези, които участват в тези гнилочни процеси. не съм съгласен и с това, че наричате таз система бардак, след като това си е дупка на кенеф при това пълна до горе (чехът склуптор беше прав, но несправедливо оплют по повода). но аз ви разбирам, де. искахте да ползвате културен израз за безкултурни твари. а не става така. инак, днес действителността е още по-шокираща от най-шокиращото изкуство. а висините на падението, на което тепърва ще станем свидетели ще бъде още по-зашеметяващо. добре дошли на влакчето на ужасите.

На Влади Люцканов, директора на Младежкия Театър, само така, смърт на простотията, простащината и чалгарията. Да живее чиста и свята Българска Култура.

За кое браво, бе говедо? Затова, че една, пардон две мутри станаха "културтрегери"? Явно няма държава, а чиста М А Ф И Я! Да ти е честито новото просташко правителство!

Да съгласни сме! Но не е ли ГАВРА и това ,че г-н Рашидов е министър???

да, гавра е! но не само това, а също и шуро-баджанашко "приятелство". ако мистър мултак, но не калтак имаше поне малко съвест, морал и чест (да види в речника тълковен що е то), то той нямаше да приеме този пост.

Понеже сме много чувствителни, ще повторя каквото скрихте - "театралите" са си най-обикновени магистрални труженички и им се плаща да вдигат шум за правилните хора. Познавам много от тях лично и са баш пещерни комунисти. Ако я няма държавната издръжка, ще пукнат гладни, за нищо не стават и никой не ги търси за нищо.

в случая, тези "магистрални труженички" не викат за правилните, а против неподходящите твари (защото аз на такива - хора не мога да им река, след като не са). културата винаги се е нуждаела от поддръжка (поне при тази "цивилизация") и ще ви река защо: защото тя винаги е била първата жертва на диваците изпълзели до върха на палмата на идиотията наречена (полит.) "управленски" успех, след истината, разбира се. но кой друг, освен изкуствата и културата могат да бъдат така стряскащи ( и по този начин събуждащи) обществото със своите предизвикателни изображения на действителността и отвъд нея. дори и "казионната" култура на соца успяваше да ни посочва онова, което клокочеше под лустрото на "щастливия живот". рушителите, които доведоха всичко до абсолютен гърч - отново са в управленуието, но този път на "комисии". какво ще комисарстват там е ясно, понеже те именно са "труженичките магистрални" на лъжата, безчестието и продажността. т.е. на мамона. до сега им се даваха възможности да поправят, каквото са рушили, но те само доразрушаваха за свои облаги. така че, неуспехът им ще ги следва така, както смъртта.

С много думи не каза нищо. Ти да не си от тия безполезници? И с какво са заслужили тези хрантутници някакво специално отношение, смисъл от тях съществува само в главите на много объркани хора. Много маймуни на клона станаха....

Чета тука, че все търсите протестърите....ама защо? Те не са от сферата на културата. Къде са култур-трегерите да се обединят и да стачкуват за проблемите си. Да не кажа, че това е гилдията, която трябваше да поведе целия народ. Но няма вече в тая държава безумци като Левски и Караджата....а само меки китки и меки души....

"ПРЕКРАСНА" КОМБИНАЦИЯ... БИНЕВ-РАШИДОВ! ДА ЖИВЕЕ ГЕРБЕРСКАТА КУЛТУРА!!! ДА ВИДИМ СЕГА - ИМАМЕ ЛИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ И ЩЕ ИЗПРАВИ ЛИ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ И ПОДИГРАВКА С КУЛТУРАТА!?

Това, че е абсолютна гавра да назначат Бинев на този пост, не оправдава това, че е назначен човек на чуждо разузнаване в Министерство на ОТБРАНАТА! Какво да кажем за политическия живот в България, освен, че партиите са просто религиозни СЕКТИ, които заслепяват и разделят хората на отбори, които с право посочват грешките и кражбите на другия отбор, но никога не поглеждат към собствените си гнусотии? Ако някой се усети и подскочи - в зависимост от потенциала на човека: го изритват, затварят му устата с пари или го "приспиват" перманентно. И това важи за всяка държава, независимо дали се нарича САЩ, Германия и т.н. Просто така работи сатана: принуждава ни да избираме между зло или по-малкото зло. Между открита диктатура (което е откровено зло) и "демокрация" (която е достигнала "етап" на легализация на педофилията и инцеста и след това демократично вкарва в затвора родителите, които не допускат 6-годишните си деца да посещават часовете по сексология). Ето това е света в който живеем и алтернативите, между, които можем да избираме. Свят, който стъпка по стъпка, неусетно ни води към всичко, което е диаметрално противоположно на Библията, светът на антихриста ... Но омагьосаният кръг има изход и изходът е път (а не кръг), който мнозина ще презрат заради неговата искреност, стръмност, смирение и себеотрицание. И това не е пътят към някой манастир, а Пътят и Истината и Животът ... Нека сме бдителни и принуждаваме партиите да вземат принципни решения, и това че сме гласували за някоя партия, да не ни пречи да казваме или да се борим за истината!!

Какво да кажем за "безусловната" подкрепа от страна на който и да е българин, без значение дали подкрепата е към САЩ, Русия или ЕС ... Как е възможно "безусловно" да подкрепяме САЩ, при положение, че в България разиграват това, което разиграха между Гърция и Турция с кипърската криза и по този начин принудиха Гърция да си купува самолети за да се защитава от НАТОвския си съюзник. С други думи, за разлика от Русия, която няма дългосрочен интерес нашата земя да е населена с ислямисти, САЩ играят директно срещу териториялната цялост на България. За тях няма значение, кой народ населява нашата територия стига да имат възможност да си сложат бази? Как е възможно "безусловно" да подкрепяме Русия, при положение, че Русия не крие стремежа си да обвърже България по начина, по който беше обвързана Украйна, при която и най-малкия опит за самостоятелна политика води до държавен фалит (да не говорим за архаичността на технологиите, заради които ни поробват икономически - визирам Белене)? Как можем "безусловно" да подкрепяме ЕС, който монополизира всеки един отрасъл на българската икономика, като същевременно налага закони, които са абсолютно морално извращение (дори и човек да не вярва в Господ е видно, че мъжа и жената са създадени един за друг - не мъжа за мъжа, или мъжа за 10-годишни деца или бащата за дъщерята и т.н.)? Кого, кого да подкрепим с чиста съвест? Ето заради това Орбан заяви, чрез унгарската конституция, че Унгария е християнска държава и води политика, която балансира интересите на унгарския народ, защото той дава подкрепа за нещо, но не безусловна, а поставя условия, които съвпадат с унгарския интерес. Имаме ли някой като него в България - не бих казал. Няма нито един политически лидер - християнин. Християнин е много повече от това, човек да се мисли или обявява за християнин. Християнинът се разпознава по делата, а не по думите - той не лъже, не краде, не е гневен, не мрази, самоконтролира се и т.н. Кой от нашите политици е християнин? Поне малко от малко? Кой?

не е гавра от 25 години насам с българския народ?

дя-до

Следващата стъпка е Слави ТРИФОНОВ да стане минисътр на културата.

Ам, Азис.

Наистина е подигравка с културата Слави Бинев да е председател на тази комисия

КОЙ предложи Пеевски! КОЙ пусна слуха, че Корман Исмаилов е турски шпионин! КОЙ пусна слуха, че Орхан Исмаилов е турски шпионин! КОЙ предложи чалгомутрата Бинев за културен шеф!

Така се трупа онова, което някои наричат коалиционна култура. Щом ГЕРБ и РБ искат от ПФ да преглътне назначения от от квотата на РБ зам.-министър на отбраната, те и техните поддръжници би трябвало да приемат назначението от квотата на ПФ за председател на комисията по култура.

Бивш състезател по таекуондо, собственик на чалга клуб, е напълно адекватно да бъде шеф на културата в едно чалгализирано общество. Единият Исмаилов се снимал с президента на Турция. Това се тълкува като сигнал, че е агент на Турция. Другият Исмаилов имал бърз растеж като български офицер. Това било сигнал, че пак били замесени турските служби! Помислете, не се ли връзва масовата народопсихология, с подобен културен шеф!

Шило

Щом като Бинев=Пеевски, де са гротесктна мрежа?

То е почти същото като Борисов за премиер !

Каквото културата, такива и назначенията !

Най-вероятно и г-н Бинев така мисли,той да не би да се е натискал за тая култура,това му дадоха,четете ''Големанов'' бе,артисти сте наужким

"Младежите" се обиждат, че Малкия Бинев не отговаря на мащаба им като артисти. Не се замислят обаче дали те са достойни за името на Големия Бинев.

Ранобудните артисти да протестират пред парламента.Но няма да стане. ИК и изкукалите му поддръжници ,професори от СУ не дават косъм да падне от главата на дашния Рамаданчо.

Нема мърданье ! 70% за Световния хегемон, 30% за васалите и плебеите като нас, разбира се, след като се приспадне процента на Комисарите от ЕС.Т.е. каквото остане. Световният Кръстник, така е разпоредил.Избирате го и точка. Сега ще слушате и няма да мрънкате. Така е с държавите, кичещи се с робовладелската дума Демокрация. Патриции и роби !Командува олигархията, монополи или мафия, както инскате така разбирайте.

Чичо, дай пет пари! Как ти е името? Как те викат? -

Всичко е гавра - и назначаването на Слави Бинев и назначаването на Цветан Цветанов и назначаването на Делян Пеевски и на ВОлен Сидеров. Миналата година всички викахте ли КОЙ? Сега що не викате?

Някой ще ми разясни ли по какво се различава Пеевски от Бинев? И къде се изпокриха протестърчетата?

Неприлично е цяла година да се молиш за дъжд, след което да се жалваш, че си се измокрил.

Гавра е и че избрахме отново мутра да ни управлява и след като това е факт, какво да се очаква от нейните назначения? А защо чак сега реагират артистите, нима никой от тях не вижда поведението на шефа на Съюза на артиститте, който използува всеки повод да ни представя главната мутра в държавата, като спасител на нацията и единствено правилния човек за лице на същата тази държава. Той, разбира се има огромен личен мотив да прави рекламна кампания за мутрата БУДА, но жалкото е, че го прави не в лично качество, а в качеството на шеф на артистите. Той беше един от протестиращите срещу предното законно правителство и артистите нямаха кой знае каква алтернатива, когато трябваше гилдията да покаже отношение към тогавашната власт. Аз съм убеден, че в състоянието, което Мутафчиев беше, всеки премиер би реагирал като БУДА и би изпратил самолет или хеликоптер да го премести от Бургас в София. Хайде сега да видим реакцията на шефа на артистите в БГ.

Дойде ми наум да попитам, къде са протестърите и защо не реагират на тези назначения? Защо не им прави впечатление сега, че Делян Пеевски е член на икономическата комисия и през него ще минават всички иконномически решения и законопроекти в държавата, а той по думите на БУДИстите е омотал обръчите си от фирми около Южен поток? Къде са протестърите да реагират на шефа на комисията, която ще контролира службите и СРС, нали точно ЦЦ или ЦвЦв (вече не знам кое е правилно) е подсъдим по такива дела? Мутрите са на власт, ние си ги избрахме отново и не трябва да се чудим на нищо, което предварително знаехме, че ще се случи, защото ако продължаваме с въпросите и поводите за задаването им трябва да питаме- къде бяха на изборите пенсионерите, къде бяха работещите, къде бяха хората от малкия и средния бизнес, които най-много страдаха от монополите и т.н. и т.н.

Мутафчиев е ясен - той е задължен на ББ дет се вика до гроб. Макар че аз имам въпрос - за председателя на съюза на артистите, когато получи инсулт, ББ изпрати хеликоптер. А за хилядите хора от малките населени места в същата ситуация какво прати? Освен че Мутяфчиев дето седне и дето стане хвали ББ като спасител на нацията, нека не забравяме и други хора, които уважавахме - Кирил Маричков - големият дисидент, който прослави ББ защото ББ щял да уреди сина му за посланник там където не го искат, защото е гей Бунтарката Милена - получила някакви облаги от ББ Георги Мамалев - сина му ( той пък на колколи години е) на който ББ е издействал да учи в САЩ Има и други, но трябва да поровим

Гавра е И 50 годишни старчета да говорят от името на "младежкия" театър, а по-гавражийско е лице на това говорене да са хора, които са по-известни с обикаляне на ТВ студия, отколкото с ролите си

Много интересно?! Когато гласувате за мутри, какво очаквате? В парламента да влязат академици и да съставят правителство от Нобелови лауреати? Гласуваш за мутри и те управляват мутри!

Магариците им в различни обори пак се подушват. Майката има начение, МАЙКАТА, да се казва БКП . Бащата също е важен, требе да Е, Мильоцйонер ? А самия кандидат, да е Карастис, Тайна коконда, или Провинциялна парти-секлецарка с дълък сташ в строктури на червени гарнетури. неграмотната бабичка

Отново потвърждавам! Слагам знак за равенство между ,,Биг Брадър и държавата! Не побликувахте ,че написах-това е порнография в България.Всико е в тази грозна дума.

За каква "демокрация" и "култура" говорят! Сътвориха "мутрите", а сега са против тях, а Мутафчиев се изказа по ТВ7, че ако трябвало да напсува някой, то щял да напсува народа! За псуване според мен е некадърната интелигенция, която не може "интелигентно" да поведе народа към демокрация! Намериха си "добре платени местенца и заспаха", а "турската култура" ни залива по телевизии и навсякъде и си имаме "турски културен министър"! Цели 25 години работиха за "мутрите, мутресите, бухалките и чалгата" и продължават в същия дух! Затова сме на "това дередже"! Добре, че народът си пази културата! Щом е оцеляла над 1300 години, ще пребъде във вековете!

Приемам, че Бинев е мутра и не бива да е председател на Комисията по култура. Ако следваме тази логика Веждю Рашидов също не може да бъде министър на културата, да не говорим за Борисов. Мисля, че Слави Бинев може да покаже 10 билета от последните 10 дни с които да докаже , че е посещавал театър, опера или балет, тогава когато Христо Мутафчиев покаже толкова билети за последните 10 дни.

Нормално, мутрите са в парламента, чак сега ли разбрахте?

Слави Бинев, къде ще е следващия чалга-клуб :)

А къде са сега протестерите или плЕВНелиеФТ не плаща.

Sm3hurk0

Майтап.. Бинев и култура... Къде е новия стриприс бар в София на бинев

Какъв е проблемът със мутрата Бинев? Щом мутра с отрицателен коефициент на интелигентност (почти като биневия) е министър-председател на РБ (както другата мутра-плюнка се подписва), това е Булгаристана...

Хора ,крайно време е да се обединим! Стига са ни управлявали мутри , разбойници, шефове на бивши престъпни застрахователи лансирани от всяко едно правителство! Не виждате ли , че се гаврят с нас! До кога???

Достойна позиция на хората от театъра! За разлика от ония от проституткса мрежа, дето изкъртиха паветата заради едно назначение на Пеевски, а сега си трайкат за същото + още дузина гаври. Ако организират протести, аз съм там, просто такава гавра няма.

следваме плана стриктно ... поръчково унищожение на бг ... от костов до днес

Защо пропускате Луканов?

Защото е лъжлива и крадлива червена маймуна.

той е с мн неизвестни .. не смея го причислявам към никого ... Виденов ... просто некадърник ... слаб ... виж от мавъра до сега не си поплюват

Извинявам се много, ама този ферман на Младежкия театър, колкото и да е верен, а абсурден! Защо чак сега? Защо показваме принципност, ама към някакъв безобиден фарфарон, който "не ни страхува". Къде беше така наречената интелигенция, когато 4 години ни управляваше един очевиден простак, манипулатор, престъпник, сатрап, мафиот и самовлюбен пуяк???? Тогава им трепереха шушоните, а трябваше да крещят и обясняват на народа за ГИГАНТСКОТО извращение, наречено Бойко Борисов!!!! Нищо подобно. Миналата година именно те му спасиха кожата от затвора, връщайки го на бял кон във властта. Къде е протестът ви срещу карикатурата Рашидов? Как така побойник на полицаи, пияница, простак, мултак и некадърник става за културен министър, а шефът на БИАД - не? Не разбирам къде е разликата. Жалки сте.

Ти Бинев за безобиден ли го имаш? Дори тази мокра фантазия да е вярна, колко разбира той от култура? Айде, Цецко че разбира от подслушвания се видя в съда, та си е паднал на мястото в комисийката. Също като Пеевски в комисията по икономика, човекът който се свързва с фалита на КТБ!?! Е това ако е безобидно, значи и турското робство е било безобидна екскурзия за стотици хиляди араби.

Срам!Срам! БИНЕВ И КУЛТУРА!!

Младежкия театър!!! Правителство и парламент просто е оляха и се храчат върху българската култура и българското общество. Интелигенцията трябва адекватно да реагира, както в случая!!! Дано колегите ви имащи себе си за радетели на културата ви подкрепят, за българското общество не знам, след това опростачване от последните няколко години, дали ще съумее като хром човек , на който Господ казва "Вземи постелката си и ходи!" да повярва, че е възможно и да проходи в един по-нормален и човешки свят.

Новото време изисква политиката да се прави от Личности, а не от бивши иликупени величия, както и от предизборни плакати! В конкретния случай не търсим купен архонт, а културна личност! И понеже личността на Слави Бинев няма нищо общо с културата, то тя не може да помогне на българската култура! Може само да дискредитира комисията по култура и българския парламент!