Кучето използва мимики, за да комуникира с човека

Щръкнали уши, поглед на бито куче, обърнати устни - най-добрият приятел на човека може да прибегне до различни мимики, за да предаде послание.

Обратно в новината

Коментари - Кучето използва мимики, за да комуникира с човека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казах Бау...

Нали жената беше най-добрия приятел на човека, защо пък сега да е куче?

loyola

тия работи (а и още много други) Павлов ги е открил преди 100 години.

И колко пари са похарчили за това изследване британските учени?

Един ден човек ще разбере,че не е нищо повече от който и да е друг животински вид.

е, ти нали си го разбрал? та от кой точно отдел,клас ,разред, семейство,род, вид , според класификацията на организмите се причисляваш?

ТОЙ, с този подробен въпрос, който задава,явно отдавна се е причислил към клас,вид,род,семейство....И така,ТОЙ....Би ли постнал една снимчица поне! Току-виж може да се открие нов вид животно

а аз забелязах,че една тиква също си мърда лицето,също като куче.

и геконът с неподвижната си физиономия ми подсказва туй-онуй

Какво да направя с любителките на котки, които ги хранят в моя двор, цял зоопарк стана?

Изследване?

Ами оправи си оградата.

купи си голямо дворно куче, не го връзвай, и му давай само вода.

Кучето комуникира по всякакъв начин, разбира и прави това което се иска от него и когато за малко прояви собствено желание или стремеж, човекът веднага го обявява за животно.

Тези откриха топлата вода!

Кучетата са такива, каквито са стопаните им. Те попиват позитивността, агресията, подозренията и страховете на стопаните си. ПРИМЕР: ВГермания никъде не видях агресивно куче, каквато и порода беше. Без намордник. А тук кучетата отразяват нашите страхове и психика. Знам, че няма да го разберете. Необходимо е да го видите, изпитате, да се убедите. Защото кучетата са носителите на положителната енергия. Те застават на положителните квадрати от природните енергии. Затова Аспаруховите българи са разпъвали стан, там където легне кучето. Ако искате да спите на положителните точки в жилището си и да имате спокоен сън - пуснете куче в спалнята и вижте къде ще легне. Котките, лягат на отрицателните енергийни точки. Те лягат на болното място върху стопанина си, когато спи- пуснете котка в спалнята си, привързана към вас, отгледана от вас, поне 2-3 месеца и вижте на коя част от тялото ви ляга - там имате болест. Затова във всеки квартал има стара досадна баба с множество котки в двора си, но тя става столетница.

Кучетата зареждат с положителна енергия, а котките отнемат отрицателната.

ДУША-та е Божий дар! Не обичам животни и изпитвам към тях отвращение - от козина, от мърдане, и панически неконтролируем страх от дете. Но на 30 г. станах стопанин на Българско овчарско куче, живяло 10 години с порастването на децата ми, а след това и на Азиатска овчарка. Излекувах се от физиологическия си неконтролируем страх и неприемане. Научих се да тълкувам поведението и движенията към мен на кучетата. Не понасях и котки, между другото, но имах и котка, за която аз ѝ бях любимеца в семейството. И ще ви кажа едно - животните са нашите учители. Те имат души. С възвишени чувства, усещания, интуиция, жестове, подвизи. Трогвали са ме до сълзи, покайвайки се, че никога не съм подозирал за дълбочината на чувствата им и разбирането = умствен анализ на събития, случки, поведение. Освен мимики, видях как кучето на сина ми, седмица, след като замина за чужбина, то избяга - цяла нощ се беше било с бездомните глутници на три квартала и половин ден е обикаляло заведения, магазини и пазари, където е било водено със семейството на сина ми. Когато го галех и питах защо избяга и споменах имената на стопаните му, от окото му се отделиха огромни сълзи, а когато се надигна - на тротоарните плочки имаше огромно мокро петно от сълзите, отделени от другото му око. Останах ням. И още няколко такива случая гротесни с кучетата. И с котката. ТЕ, животните ме събудиха и ми напомниха, че в това безвремие трябва да вярвам в морала, предаността и в действията си, засягащи живите. Всяко живо същество. Благодарен съм им. Потвърдиха максимата "БОГ Е ЛЮБОВ".

Благодаря за историята ви. И аз по този начин виждам животинките.

статията тъпа , и ние коментиращите също , и ...

Какво ли да чакаме утре, петък и до понеделник? Статията е за баласт, "новини" да има.

Изследвам кои се 2-3 домашни любимеца, които всеки ден ми препикават входната врата на блока, изследването не е приключило. Ще публикувам резултатите. Междувременно съм приготвил хирургически ножици, 2 тухли четворки и 1 литър антифриз концентрат. Не зная от кого да започна, от любимците или от стопаните им, дилема...

Почни от себе си !

иди му измий входа на човека, умнико.

Изследователят си е направил умерен бъзик с наУчното "изследване" на 24 домашни любимеца и е споделил личен проблем с хигиената на входа си, защо го иронизирате?

страхотно! отново експерти! огромен труд, камински и исие изследвали...24 кучета! и разбрали, че кучето има лице!

Не само лице ;-)