Коментари - Кучета, отглеждани в съседски имот, са убили санитарката в Долна Оряховица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

22lr.....хидрошок.

Земята е за всички живи същества.......за съжаление ние хората съсипваме всичко , на всеки подбудите са различни... в годините назад нямаше въобще улични кучета /и хора ровещи и ядящи от контейнерите и т.н/....хората , които ги гледат са безотговорни, трябва да си кастрираш кучетата, а не да ги изхвърляш в градовете, в контейнери вързани в чували , да им режеш ушите и т.н ....жестокост колкото искаш...Жалко за жената, това е ужасна смърт..... но НЕ кучетата са виновни, а хората на които са....

Много си заблудена бе. Едно време нямаше кучета по 2 причини - не беше резрешено да се гледа куче в апартамент. В един момент стана мода и се напреварват да подражават. Втората причина е, че бездомните кучета се избиваха. Няма кучкарник, кастрация, имитация. Просто ловната дружина минава и ги застрелва. Затова нямаше помияри по улиците, а не че сега някой си изхвърлил кучето и то обикаля.

Разстрел за кучетата, много солена глоба + затвор за собственика и да се кастрират всички бездомни животни в общината. Но по никакъв начин не подкрепям убийството на случайни улични кучета не пречещи на никого. Те са отражение на средата в която живеят и хората които са около тях. Всеки знае че на 1 такова убийство се падат по 1000 измъчени, недохранени, вързани до края на живота си, удавени, влачени, заколени и като цяло измъчени животни които с нищо не са заслужили тази съдба.

Това е Нашата Българийка ,с улични помияри неможем да се справим с циганска престъпност с сметища и мръсотия по деретата иначе ни големи устите ,на великите държави даваме акъл какво да правят,и на американците ,и на други а за някой тук Россията в по мило отечество,готови са да дават дупе н другият Психопат прелебпдеец Товищ Путин ,разведен живееш с любовници имаш няколко копилета

Всеки кучелюбец да си вземе колкото иска вкъщи, останалите се изтребват. Макар и това да не е решение, един под мен държи четири и като се сбият не се живее.

Под къф надзор, стреляй!

И при животните, както и при хората има злобни екземпляри. И мен ме е хапало улично куче, но това не означава че трябва да накажеш всички останали. Трябва да има приюти за уличните кучета (и котки), а тези които отглеждат големи породи да си ги възпитават и да носят отговорност за тях ако са проявили небрежност. Отговорност и за тези които ги изхвърлят на улицата.

Незабавен разстрел на кучетата и собственика!

По отношението на един народ към възрастните хора и животните се съди за културата му.Жалко,че сме оцелели през много по-тежки периоди,а сега имаме само злоба,агресия и неподправена грубост.Скоро хората няма да съществуват,защото не могат да живеят в баланс с природата,а алчно я унищожават.

Общината, която и да е и където и да е, може да приеме правилник, че забранява да има кучета навън и по дворовете без присъствието на стопаните им. Че забранява охрана на имоти чрез кучета. Такива кучета се конфискуват и на собствениците се налагат жестоки глоби. Нещо като да ти вдигнат колата за забранено паркиране. Ако нямат собственици кучетата изчезват по тези правила. В Слънчев бряг целогодишно е така. Откакто е така е рай

Ела утре, ще премахна кучето и ще те оставя теб да ми охраняваш двора. От сега предупреждавам - ако не лаеш 24/7 когато мине бай Манго да оглежда за бране - няма консерви и разходка!

Виновни са фондациите за защита на животните. Те си преследват техни си цели - финансиране, влизане в политиката реклама и др. Но това, че има различни породи с различни характери кучета, няма значение. Оправдават се с възпитанието от собствениците. Но как да възпитават правилно, когато защитниците следят, дали кучето е облечено през зимата, ходещо без намордник, че било обидно за него. Даже искат и кучето да е весело, че иначе не е щастливо. И после искат да няма жестокост от страна на кучетата, когато са допуснали кучетата да се качат на главата на хората... Питал съм се, кога ще има свадба между куче и човек?

крайно врее е всички четирикраки да бъдат ликвидирани, а отглеждането им криминализирано. Време е да се реши в тая мизерия кое е по важно човешкия или кучешкия живот...

Ти пръв трябва да бъдеш ликвидиран .

щом крият името на стопанина на кучетата значи е местен олигарх. Радев е наредил олигарсите да не се закачат !

В Долна Оряховица има ловна дружинка. Да не се чудят, а да хващат пушките и да освободят градчето от тази напаст.

тези фалшиви организации "Четири лапи", и всякакви други нелепи групировки в уж защита на кучета, котки, динозаври и октоподи..., да понесат законна отговорност за геноцида на тези уж мирни животинки над хората, че даже и съд за човека има, ако е ритнал помияр... В същото време десетки, даже стотици, случаи, вкл. тази сегашна трагедия с отнет живот, се замитат под килима на тези измислени организации, които правят всичко в посока геноцид над хората в полза на някаква неразбираема кауза за защита на помиярите....

имам кучета в двора от както се помня. Срам ще ме е ако нападне някой и никога не бих поставил куческия живот пред човешки или неприкосновенността. Нито едно куче не е добро когато собственика не е около него, има си инстинкти и ги използва.

Към де е държавата господа кмет и заместници?Не видяхте ли във Вашето село проблема преди да загина жената?Никой ли нищо не знаеше за тези псета?Ако беше Вашата сестра или жена как щяхте да се чувствате сега?

Преди няколко месеца един вестник писа ,че в България за домашни любимци годишно се харчат около един милиард и двеста милиона лева...

На всички кучкари ОГРОМНИ ДАНЪЦИ И ГЛОБИ ! Над 10 години тормоз и денонощен лай от съседите по апартамент ! Целият район около блока със " следи " - но никой не чисти ! Носят кутийки и чинийки , трупат се с години , но те " обичали " животните ! Да , но на нас от първите етажи се катерят и мърсят котките по прозорците , развъдени до 50 - 60 на брой ! Вой до небесата , ако куче пострада , а децата , а възрастните - в парка трябва да знаеш как да гледаш съответния ПЕС за да не го стресираш !!!!!! Не си плащат входа и сметките , но за кучетата имат пари !!!

Брей, а на всички шофьори? При ПТП-а май загиват повече хора, а?

Има породи кучета, които просто трябва да бъдат забранени

В Австрия всички големи раси кучета могат само с намордник и каишка да са на улицата и в транспортни средства. Има и списък на забранени породи , защото са агресивни прекалено често. А ако куче ухапе някой бива "приспивано" за винаги, и големи глоби... Също са задължителни училищата за кучата, за да ги научат да не нападат. В България вечер ме е страх да вървя към къщи, понякога ме лаят по 3 или 4 огромни песа, какво като може би са кастрирани, пак могат да хапят, а дали могат се размножават ми е все едно, въпросът е че са агресивни...

Собственика трябва да бъде съден като за умишлено убийство и да получи максимално наказание. Да не е отглеждал вълци в двора си.

Корекция. Нека бъде съден за неумишлено убийство. Така е сигурно, че ще бъде осъден и ще лежи. Не е умишлено все пак. Ако се повдигне обвинение за умишлено - ще бъде оправдан

Жалка пародия на държава. Поредния случай, защото след предишния и по-предишния и по-предишния никакви мерки не се вземат. Вземат се само заплати. Ходете със заредено оръжие, само това е спасението. Никой нищо няма да направи и сега.

Какви точно мерки очаквате, някой, някъде да вземе? Всичко е въпос на лична отговорност, която може да я има, а може да и я няма. Пазете се сами, както намерите за добре, защото НИКОЙ, НИКОГА няма да Ви пази от каквотоп и да било. Всеки е сам за себе си.

Ето това говори каква държава сме и какви хора има в нея. Загиваща държава с много болни, озлобени, безмилостни и нехайни хора. Затова свестните хора напускат. Няма елементарна сигурност в нищо.

“ Загиваща държава с много болни, озлобени, безмилостни и нехайни хора.” И прости и неграмотни! Поради което - нещастни и озлобени! И нова се използва от други, подобни на тях да ги грабят, лъжат и манипулират, правейки се “на луди, за да ги таковат на 200”! И понеже тия са страхливи, изливат гнева си не срещу онези, които ги грабят, тормозят и унищожават, а срещу … всички останали, и всичко по-безопасно (и беззащитно)!!!

сина да фаща пушката и наред комшия кучета наред

Нещо за миризливия етнос?

"За мишките и хората", ще перефразирам Стайнбек "За кучетата и хората". В книгата героят уби мишката си от любов, а тук убиват хората от злоба. Защото кучето-убиец си е еманация на фалшивата любов или престъпното нехайства на хуманоидите. Защото в цивилизирания свят, във Франция, Германия, Чехия и други европейски страни на запад от нас не съм виждал блуждаещо куче. Полицията веднага го прибира в кучкарника и до 3 седмици, ако не се намери собственик го приспиват. Ясно ли ви е "цивилизовани и умни" откачалници от фондациите тип "четири лапи" и стринките с торбички ръсещи храна по дворовете и улиците. Колко пари се харчат от общини и дарители за решаване на проблема, предостатъчно, но определени хора много добре си живеят с тези пари и самите те се превръщат в проблем.

Приятел, няма да ТЕ разбераТ! Те не разбират какво им казваш. Това е непонятен за ТЯХ език! А да не говорим, че трябва да им се обяснява и кой е Стайнбек, (защото нито се яде, нито се ние…)

Не си виждал в уредените държави блужаещи вълци, защото ги прибират кастртират и ако никой не ви осинови ги евтанизират.

Баси държавата

“Нашата”!

Трябва веднага в България да започне много широка обществена дискусия, в която задължително да се включат и президента с всичките му съветници, правителството и всичките експерти, професори и академици, гражданските организации, научни институти и всички представители на органите и институциите в държавата … ЗА ДА ОТКРИЯТ и в България … ТОПЛАТА ВОДА! Как бездомни и озверели кмета да не нападат и убиват хора! Не е зле да поискаме съвети и помощ и от Брюксел, Вашингтон, Москва, от ЕС и НАТО по въпроса!

То това да не ти е войната в Украйна, за която няма да даваме оръжия, че президента трябва да ти казва?

2012 година. столицата на България - София, в един от “хубавите квартали”… 2012 ГОДИНА!! (А в Америка продължават да си бият негрите) (Без коментар) ==== Погребаха нахапаният до смърт от кучета професор Ботьо Тачков 10.04.2012 17:26 Професор Ботьо Тачков, който бе нахапан зверски от глутница кучета в столичния квартал "Малинова долина", бе погребан днес. Опелото му, по настояване на най-близките, се състоя в църквата „Свети Седмочисленици". Много близки, познати, съседи и почитатели го изпратиха в последния му път. Покрусени от мъката, близките на професора не пожелаха да правят изявления за медиите. На опелото е присъствал началникът на дирекция „Обществен ред и сигурност" в Столична община Красимир Димитров. Димитров изрази съболезнования на близките. От деня на инцидента той се интересувал за състоянието на пострадалия професор и е докладвал на кмета Фандъкова. Той е установил връзка с американското посолство и близките на професора. „Помагахме по организационни въпроси връзка с трагичния случай, тъй като децата на професор Тачков са германски граждани", каза Красимир Димитров. ==== 2034 година - София, България! “Глутница бездомни и озверели от глад кучета нахапаха до смърт депутат, министър и кмета…!”

Като бях студент край блока на общежтието ме нападна глутница, добре че дойде едно такси и започна да свири с клаксона че избягаха. След това от тази глутница убих 4 помияра, половината. Толкова успях. Видиш ли помияр - трепи! Разправиите с кучкари и оплакване на общини ит.н. са напълно безполезни. И с въздушна пушка да го праснеш в окото пак е нещо, трепане му е майката...

Губил си си времето като студент, с това дивашко и примитивно мислене. Затуй България е Ганьото на Европа, заради студенти и герои като тебе.

Дано да има повече като тебе, че аман от миризливи кучешки защитници

Животните нямат вина но трябва да се разстрелят. Стопанинът обаче трябва да се съди за убийство. Когато убийството е извършено с нож не се съди оръжието.

Всички кучелюбци и хранячи на бездомни кучета са 100%-ви откачалници. А всички кметове, които поддържат малоумните политики, кучета и хора да живеят заедно, са за затвора.

Смърт за кръвожадните песове и за наглите кучкари също.

Къде сте бе,кучкари долни .що се криете да ви ЕПМ .всичко псета да се избитият в България

Заповядайте за преглед и спешна хоспитализация на адрес гр. София, бул. "Св. Георги Софийски" № 1, психиатрична клиника "Александровска".

той е добре, но като гледам, ти си за там,където посочваш

Сега защо не вдигнете протести срещу този малоумник за убийството на жената бе ненормалници?! За куче телевизии, медии и какво ли не?! Хайде да ви видим как защитавате хората бе?! Ей малоумници, млада жена е загинала от отглеждани от някой като вас кучета!!! Защо не сте го открили и докладвали на службите?! Защо бе?! Ако е някое бито куче, веднага намирате кой го бил?! А сега къде сте бе?! Стига сте се оправдавали, че общината само виновна!!! Заради такива като вас, общините ги е страх да наложат закона!!! Има ли повече от едно куче от незлобна порода, глоба и в затвора, а ако е от злобна порода, доживотен затвор?! Без намордник, затвор!!! И вече няма да имаме проблеми!!!

Ти си за психиатрията, ама съвсем сериозно! Като за начало започни с успокоителни, защото като гледам агресията ти е на нивото на побеснелите кучета. Прочети пак новината от край до край и след като осъзнаеш какви глупости си написал се хвърли от покрива на блока за да спасиш обществото от поредния потенциален убиец.

ГМО си ти, с тяло на човек и акъл на животно. OMG викай на кретена който се е пошегувал с майка ти.

Ще те позная по глупостите които ръсиш, а след това ще бъдеш намерен в състояние, което само кучета, които глозгат до кокал ще те оставят, но ще бъдеш все още жив поддържан от антибиотици, за да бъдеш сниман, как си отива животът от един престъпник!

Първо: минали са едва няколко часа от обявяването на случая. Може и да има протести. За битото бездомно куче протестите бяха дни след това. Второ: Да не забравяме, че едно е съзнателен човек да бие невинно животно, съвсем друго е глутница кучета да нападне невинен човек. Разликата е че в единия случай човека би трябвало да има морал, докато кучето морал няма. Трето: Защо не са го открили и докладвали? Според теб хората трябва да обикалят и да докладват хората които имат няколко кучета в двора си ли? Ами ако се окаже, че са го докладвали и даже има множество сигнали за които не е предприето нищо от службите? Четвърто: Има ли някъде държава по света където да имаш ограничение в броя домашни животни? Ами овчарите по планините с по 6-7 свободно пуснати каракачанки около туристическите пътеки, докато овчаря е заспал след шише ракия? Знаеш ли колко сигнали има срещу такива? Пето: имаш много сериозен проблем с нервите и манталитета. Нужно ти е спешно лечение преди да си убил някой невинен човек!

Може да няма ограничения но има сериозни данъци и закон за отглеждане!

МВР-то да каже колко сигнали има срещу въпросния стопанин. Да не се окаже, че това е поредния фатален случай след отказ на институциите да си свършат работата.

Изобщо не е ясно какво се е случило. Приматите да престанат да се пенят. Всеки подобен случай заслужава ИСТИНСКО разследване. Току виж резултатите много ви изненадали.

Има вариант резултатите от разследването да ни изненадат, докато твоето малоумие никой не изненадва. Пожелавам ти да последваш кучетата скоро!

Крайно време е да се забрани отглеждането на животни в домашни условия, които са способни да убиват хора!!!

в случая животните не са виновни , а дебилът който ги отглежда

Глупаво оправдание! Кучето не е неудошевен предмет за да не е виновно!

свине и говеда също ли?

Тези кучета ще бъдат защитени в Хага. Те са били гладни и цялата отговорност е на държавата.

Не бъркайте природозащитните с кучелюбци. Вторите са психично болни!

Естествено от дира ми изтриха коментара за профедора.Е да той беше едно нищо не е нужно да го спомена.

Къде се изпокри цялата тази пасмина именуваща се "природозащитници"?!

Вие сте много сбъркани бе хора!!! Те природозащитниците да не искат да вилнеят безпризорни кучета на глутници, така ли разбирате природозащитничеството?!! Иска се отговорност, на собствениците и на цялото общество. Просто никой не поема отговорност за нищо в тая държава от третия свят, всичко е на самотек и на какане да те оправят.

Сега защо не вдигнете протести срещу този малоумник за убийството на жената бе ненормалници?! За куче телевизии, медии и какво ли не?! Хайде да ви видим как защитавате хората бе?! Ей малоумници, млада жена е загинала от отглеждани от някой като вас кучета!!! Защо не сте го открили и докладвали на службите?! Защо бе?! Ако е някое бито куче, веднага намирате кой го бил?! А сега къде сте бе?! Стига сте се оправдавали, че общината само виновна!!! Заради такива като вас, общините ги е страх да наложат закона!!! Има ли повече от едно куче от незлобна порода, глоба и в затвора, а ако е от злобна порода, доживотен затвор?! Без намордник, затвор!!! И вече няма да имаме проблеми!!!

Природозащитниците също са против отглеждането на животни по този начин. Питайте къде са общинарите да не са проверявали и наказали собственика, в чийто имот са гледани кучетата, че и пуснати на свобода извън него.

и случая.... Съболезнования!!!

По времето на Тодор Живков нямаше изядени хора от кучета, па не знам .....

Да ама тогава имаше и виетнамци

Имаше обаче кучета изядени от хората .

Къде са сега кучкарите от фейса и останалите медии да вземат да обясняват за лошите стопани и невинните добичета? Откачалки има на всякъде, вместо да си отгледат дете хранят бездомни кучета и котки и пищят ако някой им направи забележка или нарани душевният мир на зъбатите помиари

се допуска изобщо, да има тъй наречените от теб "бездомни помияри" - всчико е човешка направия - както казваше баба ми. Никой не се ражда лош! Озверелите животни са плод на озверялото ни общество. Никъде в нормалните държави, не можеш да видиш бездомна котка , какво остава за куче! Иска лиглата кученце- след 2 месеца омръзнало и - и сега какво ми ще го хвърлим - и ето ти умножено по 100 - 100 бездомни помияра. В селата същата работа взимат ги , оставвят ги гладни и жадни и после защо били озверели. Горката женица е станала жертва на това! Не са виновни животните , а хората!

Слабо управление на служ. правителство.

Причината е една. Калпаво управление. Такива случаи са безброй и нищо. Такива кучета трябва да се отглеждат при специален контрол и условия.

Вие нямате ли отговорност за нещо, по принцип? Управляващите как да ви направят по-малко кретени? То си е в гените.

"Sanitarkata" v zaglavieto e da kaje, che vtora ruka chovek e ubit, Golqma rabota...

Идете във гр. Вършец, славният КУРортен град да видите какво са кучета и как хапят. Освен скъпотията и кучета има и братчеди, много.

От вършец най долни са хората много личен опит

Съгласен съм с тези, които казват, че кучетата не са виновни! В случая стопанина отива в затвора, а кучетата трябва да бъдат умъртвени. Всяко бездомно куче се залавя и се оставя в триют за определен период от време. Ако никой не го осинови след 3 месеца се умъртвява. И никакви такива простотии, скопяваш го, слагаш му номер и го пускаш на улицата! Правилата за собственост на куче могат да се вземат от нормалните държави -Франция, Германия, Швейцария...прилагаш ги и тук! Но Ганьо е свикнал да лъже, краде и да не носи отговорност за нищо!

Ама много си умен бе . И знаеш как е в европата.....

в европата не знам как е , но в лондон има само лисици , които май се водят защитени

Василе, кучетата трябва да се приспиват , не защото са виновни, а защото са опасни

Естествено, че знам бе, селяндур! 15 години съм живял в нормална държава и съм бил в половината държави на Европа!