Кучето знае какво ви тежи на сърцето

Почти всички притежатели на кучета, са имали моменти, в които им се струва, че са "на една вълна" със своя любимец.

Обратно в новината

Коментари - Кучето знае какво ви тежи на сърцето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

девушки хулиганят на работе http://web-model.info/page/devushki-huliganyat-na-rabote/

Заказ автобусов в симферополе http://abba-trans.com/page/zakaz-avtobusov-v-simferopole/ .

.

такси заказ из новокосино http://taxi-vovrema.info/page/taksi-zakaz-iz-novokosino/ .

Шкаф гардероб Воскресенск http://kuhninazakaz.info/page/shkaf-garderob-voskresensk/ .

Лечение гепатита с 3 генотипом софосбувиром http://gepatitu-c.net/page/lechenie-gepatita-s-3-genotipom-sofosbuvirom/ .

Автоюрист во владимире юрий шутов http://avtouris.info/page/avtoyurist-vo-vladimire-yurij-shutov/ .

такси новокосино недорого http://taxi-vovrema.info/page/taksi-novokosino-nedorogo/ .

как човекът разбира кучето. Той го познава като себе си, ако е домашният му любимец или има куче. Останалите хора или се страхуват от кучетата или ги мразят. Човекът е този,който трябва да се научи да обича животните, да ги разбира от пръв поглед и тогава човекът живее истински.

учените са изхарчили куп пари и са открили топлата вода! естествено, че кучетата имат емоции и това е ясно на всеки който има такова. достатъчно е внимателно да ги наблюдаваш в различни ситуации и това лесно се вижда и усеща.

Връзката между човека и кучето няма нужда от доказателства. Виждам чувствата му в неговите очи. Реакцията му на моето емоционално състояние е учудващо адекватна. А любовта им е безалтернативна.

Естествено, че трябва да познаваме инстинкта и поведението на кучетата. Мен ме ухапа по крака куче / което хранех и ми даваше да галя кученцата му/ защото имах неблагоразумието да го погаля, когато един тъпънар му беше взел кученцата. След една седмица - все едно нищо не е било.

Този с робовладелчеството , ми е за закуска. Аз съм готов на всичко за стопанина си. Не искам да търча безпризорен по ливадите и да си търся храна. Не искам да си търся суха колиба. А съм по-умен ,от много хора.

Радвай господарката и не прави пакости!

Чета тука некакви глупаци пишат че сме били рробовладелци. Пълни идиоти. Каква работа очакват от кучето повечето кучкари отглеждащи кучата в жилищата си, особено от разни декоративни мини породи дето не са и кучета?

... могат да станат отлични компаньони на децата в игрите и за утеха на самотни хора. Но не бива да се забравя, че тяхната природа е същата, каквато и на всяка друга порода, каквато и на децата, един вид "tabula rasa", потенциал, който се реализира чрез обучение и култивиране. Иначе стават проблемни и нещастни същества.

Труман - ако искаш да имаш приятел, вземи си куче. Марк Твен - откакто опознах кучетата, намразих хората.

Чърчил - кучето мисли, че сме много над него, а котката - че сме много под нея.

Хачико, Белият Бим-черното ухо, паметниците на кучета спасили хора... Това е най-старото доказателство за връзка между кучето и човека. Като винаги човекът е длъжник на безрезервната любов на кучето.

Паметник на териера, чакал 14 години стопанина си на гроба му, паметник на кучето на Рузвелт, на кралица Виктория, на спасените от виетнамската война .......

Хората, които имат кучета, ги смятат за член от семейството. Но има наистина хора-робовладелци, те ползват кучетата за разплод, държат ги гладни, връзват ги с тежки вериги, обучават ги за боеве при това абсолютно безнаказано.

Не само кучета. Имам амадинки, канарче, котки в апартамента. Всичките ги считаме за част от семейството, най-вече котката...

Като не си робовладелец, оставяш ли го да живее по своите правила? Оставяш ли го да ХОДИ, където иска, да МАРКИРА където иска и както иска? Свобода в рамките на господаря. Не се самозаблуждавайте!

А откъде знаеш, че кучето иска това? То иска да има подслон, храна и обич. Ти мислиш от първа сигнална система - маркиране.... То си маркира, когато е на разходка, така опознава територията си.

... такива хора са идиоти/с ниски IQ, EQ, LQ/, които избиват комплексите си, като тормозят други живи твари.

Всичко си зависи от самия човек! Има хора, които гледат и на своите роднини, семейство, деца, като на собственост за разплод, експлоатацията и дресура. От друга страна, всяка нормална майка ще се скара на детето си, ако се изпикае на килима или прави неща, които са несъвместими със съществуването на останалите в семейството. Това не е робовладелство, а правила за хармонично съвместно съществуване. Всеки член на семейството прави компромиси с личната свобода и потребности. Когато на собственика не му е до разходка, но кучето си иска и човекът прави компромиси заради любимеца си.

Домашните кучета губят инстинктите си, привързват се към човека и разчитат на него. Те са по-податливи на дресировка, и реагират на адреналина .

нищо не губят,инстинктите им спят.

Те са изгубени изначално. Ако не беше така щяха да са още вълци и мозъкът им щеше да си е по голям.

Участвах в жестока верижна катастрофа с моя любимец Пим(куче).От задния удар ни завряха под камион и останахме без предно стъкло и какво направи кучето-забрави команди и всичко.Само гледаше в мен и от стреса защото имаше хора които викаха не искаше да напусне колата, а зад нас връхлитат още подхлъзнати коли.А сега разберете дали ние не прехвърляме стрес в/у тях-ами да защото с ръце се опитвах да го вадя а то не иска.

Не, те не познават само емоциите, те разбират какво говорим. Имат чувства, желания, страдания, любов, а ние сме робовладелци. Кучкарите!

Ние кучкарите правим живота им по-щастлив, защото къде могат да живеят на воля, сами да си търсят храната и кой да ги защити от онези, които ги бият, хвърлят отрова по улиците и ги гонят....

По начина на мислене потвърждаваш робовладелството.

Котката усеща, когато човек го боли нещо и ляга точно там. Тя отнема отрицателната енергия и с това прави стопанина си щастлив. Но кучето е готово да защити стопанина си безпрекословно.

Кучето ако се порежете на крака ще дойде и ще ближе/стига да не сте го били някога/ако плюнете ще излиже плюнката, а котката пак разбира ако имате вътрешна болка на орган или др. и каца на мястото и мърка-нещо абс.съваршенно създание.Резонанса кара молекулите да трептят и е доказано лечебно.Няма разлика м/у 2-те животни.Чуствителни са трябва да ги обичаме!

Затова има паметник на Хашико, затова по време на войната във Виетнам са изпратени 50 000 немски овчарки да пазят войниците от мини и на много от тях са издигнали паметници... А санбернара с буренце на врата, спасявал хора? Ние хората трябва да сме винаги благодарни на безрезервната обич на тези наши приятели...

Котката също.

Котката знае, но рядко споделя чувствата ни. Котката споделя дома ни, а кучето емоциите ни.

Котката търси ласката на човека, само когато тя поиска. Ако не и е кеф, няма да даде дори да я погалиш. Тя е по-егоистична, а кучето обича първо стопанина си. Затова има една приказка - когато кучето гледа стопанина си как се храни си мисли "дано се нахрани", а котката си мисли "дано падне на земята, да го изям".

Кой мъж ви посреща на вратата и весело върти опашка, щастлив, че се прибирате?

Гладният и ... незадоволеният :)

Има една моооого стара, но много хубава песена- Тъжна събота. В тази песен непрекъснато се споменава, че не е честно един мъж да е сам и гладен.

Кучетата обичат стопаните си абсолютно безрезервно и без никакви задни мисли. Може да е гладно, да му се ходи по нужда, да е мокро - то търпи всичко, заради стопанина си.

Откакто опознах кучетата, намразих хората!

Учените често откриват топлата вода.

Кутрето на комшийката редовно ми препикава входната врата и изтривалката, само да усети, че ми се пикае, ама и аз не оставам длъжен, на комшийката де.

Тази "новина" я знаем още от малки.

Tова е добре,родителите ти са явно възпитани хора.

Обичам моята Сара. И тя ме обича ... Аз я разбирам, тя също. Щастливи сме в този неприветлив свят

Поредното безумно изследване. Естествено, че кучето ми разбира кога съм ядосана и кога му се радвам. Друг е въпросът как ще реагира на някой който му се радва на живо или на екрана... Пък и защо е куче ако се гали на всеки, че не ми е ясно. Може да не хапе, ама поне се обажда да ида да видя...

Глупав коментар. Естествено, че не разбираш от животни, най-малко от кучета. Най добре ще се разбираш с някой говорящ папагал

Кучето прилича на стопаните си. Ако стопаните обичат хората и кучето ще ги обича и раздава любов. Езикът на тялото ясно се "чете" от всяко куче и само от някои хора :) И без думи (на живо) се разбира що са човек стои пред нас. Въпрос на развити и култивирани инстинкти!

моето куче,пък има брада.

Сега остава да кажеш и че е женско ;)

Кучето, коня, жената..

Повечето полуидиоти, като теб, не го знаят.