Куче нападна акула във водата и стана знаменитост в интернет

Видео с действащи лица куче и акула плюс мъртва морска крава стана хит в YouTube и се разпространи “като зараза“, съобщи Ройтерс, цитирана от EkipNews.

Обратно в новината

Коментари - Куче нападна акула във водата и стана знаменитост в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От изказванията по-горе е видно, че българина верен на природата си обича да омаловажава успехите на другите. Да нападнеш нещо, което е три, четири пъти по-голяма от теб се иска кураж. Така че единственото което може да се каже е " Браво Шаро"

Тази статия не отговаря на истината, клипът, който е видян над 27 млн. пъти е друг, а не посеченият по-горе. Моля, проверявайте си нещата по-обстойно преди да пишете подобни статии... Ето го клипът: link

Акулите са били сити и сънени, кво толкова...

При такова качество на видеото не може да се разбере дали акулата е жива или пластмасова играчка. Мен повече ме впечатли историята на пияния сърбин в Египет и акулата човекоядец. Решил човека да скача в морето след късна разпивка скочил в морето и си навехнал малко крака. Излезъл и отишъл да спи и изтрезнее. Сутринта се разбрало, че скочил върху акулата човекоядец и я бил убил на място. Просто потърсете в google за "egypt drunk man killed shark".

Ако това беше бяла акула, даже и каишките нямаше да останат от кучетата.

Всъшност, това е съвсем безобиден вид акула. Видът е рифова акула - а устата й е отдолу като на сомовете. Храни се само с ракообразни и дребни риби, защото зъбите са й много малки и навътре. Така че, никаква сензация не е. Ако беше друг вид - от кучетата нямаше да останат и каишките.

Докато лумпените се кефиха на подвизите на кучето, на брега имаше морска крава, която може би е била жива и е можело да й се помогне. Сеирджиите са навсякъде. А после се насират от кеф да си гледат клипчетата във вибокс-а и ютуб. Съмнителн е до колко кучето е герой. Или пък просто е свикнало да напада.

Имала е късмет акулата, че не я е захапала Аврора!

...това беше уникално,благодаря ти!

Браво на кучето. Едва ли ще видим някога акула да се разхожда по брега и дори да захапе куче...

Браво на песчето! Смел кучо, да е жив и здрав, да се бори с хищниците на земята и във водата.

Значи ако човек изрита или застреля куче е чудовище но когато куче захапе акула то е герой? Кво става сега кучето е по-малък хищник от акулата ли?

Ако приемеш, че човека е хищник, може и сравнението ти да е коректно. Иначе, в природата, това е въпрос на оцеляване. На мен ми се струва, че това куче защити другото от акулата, която се готвеша да го нападне.

Браво, Шаро! Ще ти опека рибка!