Борят се за живота на куче с отрязани лапи

Лекари се борят за живота на кучето Мими, открито с отрязани лапи. Животното има тежка инфекция, която сериозно застрашава здравето му, съобщи Нова ТВ.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай сили да оцелее,смили се над тази изстрадала душица!Пращаме цялата си любов и нежност към теб,мило кученце!

това сме ние-варвари,изроди и диваци,затова и съдбата ни е такава...

Дано зоополицията тоя път си свърши работата стига насилие

Тогава защо е тази зоополиция?Защо?Пак едни наши хора да са на хранилката.Те не са наети да работят,а сама да искат. Много тежки думи от" i.loy.." Явно е ,че не си човек ,а индивид.От теб някой нещо иска ли? Като си толкова състрадателен на колко пенсионери си помогнал? Със сигурност на николко.

I_Loyola

Пълна лудница. у нас пенсионерите няма какво да ядат (защото разни демократични сили им откраднаха какво бяха спестили) а ви тука за кучета се тюхкате?

Пенсионера има пенсия,а животинчето е безсилно и разчита на българските зверове ,за съжаление от толкова германци ,се роди при диваците от осмия свят. По отношението към животните се показва културата и интелекта на хората.

Колко трябва да си озверял, че да отрежеш лапите на куче? Тук не става дума за бедните пенсионери (в повечето случаи те имат деца, нали?), тук става дума за висока степен на садизъм. И ако не хванат злосторника, утре ще убие и някой беден пенсионер за 5 лв!

Господ гледа и наказва, забавя, но не забравя!

Знаете ли колко пенсионери носят храна на кученцата пред блока ? Те са по-състрадателни от много млади, работещи хора. Значи колкото и малко да имат,мислят и за животинките.

айде стига с тия пенсионери-всички хвърлят пари през терасите,когато и колкото им кажат,пък и повечето си имат деца и внуци,да се грижат за тях...животните са оставени изцяло на милостта на хората,а част от тях изобщо нямат такава,и във всеки момент са готови на гавара...

Докато се обърнеш - и ето станал си пенсионер. Но дотогава те чака мъкааа. Защото вече няма да има пари за пенсии.Никой не е вечно млад - природен закон. Не плюй по пенсионерите, и ти ще станеш.

не е задължително някой да му е отрязал лапите, може да е инцидент с влак или друг нещастен случай

Ако се налагаше евтаназия, лекарите щяха да я предложат още като са го видели. Това животинче е водило борба за живот цяла седмица и се е доверило на хората, които са го намерили, търсило е спасение. Щом води борба за живот, не трябва да му се отнема шанса.

Ето сега така наречената Зоополиция трябва да се намеси и да намери извършителя.Такива лумпени трябва да бъдат в затвора защото са опасни и за хората. Ако трябва обявете награда за информация.Не може никой да не е видял. Аз лично ще изпратя пари за наградата

Абе г-жо Христова, не може да се раздава улично правосъдие, всичко което правим трябва да не нарушава закона и правата на човека.

Като намерят извършителят, да си плати според закона. Както се казва - на зла круша-зъл прът!

Не мъчете горкичкото животинче, гръмнете го бе хора!

Кучето е по-добре, храни се, пие вода, снощи го гледах при Милен, Върти опашка, то се доверява на лекарката, която го лекува. Ако може да живее, защо да го убиват, веднага са се намерили дарители.

Отношението ни към животните определя и отношението ни към хората. Готовият да измъчва животно е готов да убие човек.

Боже, наистина ли така си представяш евтаназията на животни в клиника???!!! първо се слага приспивателна инжекция. чак когато заспи се слага инжекция, спираща работата на сърцето. наистина е "приспиване"... преживял съм го с моето куче и пиша от личен опит... п.п. но щом германците спасиха кучето мима с отрязаните четири лапи, може би има надежда. но не и в България...

За жалост това не се оправи за болни от рак хира те са оставени да умират с месеци в страшни мъки.Но ако има нещо което отличачава човека от другите видове то е двойният стандарт.Тая мила женица дето е прибрала кучето дали би прибрала просяк с гнойни рани по краката.Щото аз не сум чувал някой да го прави.Да е прибрал просяк да го гледа да го заведе в болница и т,н.Ама както се казва в един култов филм кучета и котки може прасета не може.Добротата на зоофилите е евтина щото е много лесна всички обичат малки сладки беззащитни същества.Айде тия радатели за благото на всички живи същества поне да почнат да стачкуват пред кланниците.Аман от лицемери.

А на бас, че тези от крайпътното заведение са го направили. С помощта на техни приятели, интелигентни борци и мутри, отбили с в тайни доби да разпределят изкараното и да обсъдят кого и как. И за да не скучаят, са осакатили животното.

има новини, които просто ме сломяват. просто губиш надежда... всяка новина, за поредния малтретиран, ограбен, озлочестен или убит възрастен човек по селата. всяка новина за смешни присъди за наглите убийци на пътя. всяка новина за доказан крадец и престъпник от властта или чиновничеството, останал безнаказан. и това е четвъртото...скотските, нечовешки издевателства над беззащитни животни! и всеки ден, всеки ден се случва нещо такова!!! само вчера беше случката с конете! п.п. за съжаление, смятам, че в този случай евтаназията е може би най-доброто за животинката. нека не звучи жестоко, но ми се е налагало да евтаназирам кучето си, заради рак в нелечим стадий, знам какво е , но това е най-доброто...така ми се струва. лошото е друго. знам, че скотът, посегнал на това кученце, ще го направи и за човек. или за дете! или вече го е направил! просто е неизбежно, скотовете са сред нас и се чувстват безнаказани...

Снощи го гледах при Милен Цветков - кучето е хубаво, младо, отрязани са му задните лапи, има шанс да живее. Трябвало е хората от заведението да се обадят на някоя организация, тогава нямаше да се развие инфекцията. Горкото животно е преживяло такъв ужас, а пак се доверява на хората.

Не разбирам какво животно е българина,за да стигне до такива зверства.Това не се приема в нормалните държави с висока култура между хората.Не приемам такива зверове,силни да убиват слабите и безпомощни.Да започнем от гледача на кучето,които не разбира,че не може да гледа себе си, а е взели и куче. Пуска го, без храна и подслон спи спокойно, ходи в църквата. И бил добър християнин.А този които е отрязал лапите ,не зная каква дума да кажа,от безсилие призовавам Бог да дойде в България ,за да го накаже и така да го засегне ,че да го боли ,както кучето страда.

а дали е българин, или ромлянин?и въобще, изроди има навсякъде, както и тъпанари, само чакащи такава новина да почнат да плюят по всички (или поне по повечето) хора

Полицията /Зоополицията/ би трябвало да разследва случая. Индивидът, сторил подобно необяснимо за нормалния човек деяние със сигурност е заплаха за обществото ни. Това е отдавна доказано в научната и криминална литература...

Светла, а Вие със същото възмущение ли се отнасяте, към всички избити и осакатени хора по света, по нашите пътища, към просяците, циганите и прочие?

Когато един човек с такава жестокост посяга на животно, той така ще постъпи и с човек. ГАНДИ - за величието на една нация говори отношението и към животните.

Да, отнасям се. Също и към отрязаните дървета, което за много хора е смешно, но никак не проумяват връзката между всички тези неща!

Да, по същия начин.

нямам думи.заради този изрод,които го е направил ме еспам че сам балгарка.рано или касно сте му се варне. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пропагандни материли, водещи към омраза човек към човек, да се избием един друго му тук, с идея уш да сме по-човечни. Не го вярвам това с лапите да е сторено с друга умисъл, освен пари за четириногите.

Няма по-голям изрод от човека!

Да ви се не види и кучелюбците дето сте се навъдили. Приспете животното, не го мъчете повече!

Изказване на малоумник!

Що за изрод и садист трябва да си, за да направиш това на което и да е живо същество? За да стигне някой до такива действия,това значи, че има сериозен ментален проблем и в ценностна му система категории като добро и зло тотално липсват.

Защо удължават мъките на това изстрадало същество?

112 ( нерегистриран ) 03.04.2018 11:54 *Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви" Най-любезно ви моля, прочетете си писанието и се проверете с дрегер!!!

Питам се какъв ли изрод трябва да си, за да му отрежеш лапите и да го оставиш да агонизира това куче? До къде стигнахме?