Куче уби 5-годишно момиченце

Куче уби 5-годишно момиче в разградското село Сушево, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Куче уби 5-годишно момиченце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе хора,лаейки тук повече от кучетата,някой от вас запита ли се КАКВА Е ТАЯ МАЙКА,ОСТАВИЛА 5-ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ БЕЗ НИКАКЪВ НАДЗОР САМИЧКО НА УЛИЦАТА?????На нея къде й е бил акълът?Ами ако не беше това куче-убиец нали можеше някой бесен шофьор да го блъсне?НИКОЯ НОРМАЛНА ЖЕНА НЕ ОСТАВЯ ТОЛКОВА МАЛКО ДЕТЕ САМО!!!!!!! Жалко за детенцето,лека му пръст!

Не може да е държава това !!! Просто до пускането на бюлетинката, всеки дава велики общания, а после кучета ни яли... Гнусно и отвратително ! Бясна съм на всички които не ги е еня ! Съдете ги до дупка и успех ! Жалко за детето и всички които всеки ден си патят от немърливостта на отговорните !!! г

Отгледах и изпратих две кучета. Трето няма да вземам. Не мога да понеса раздялата с тях. Разбирам всички хора, които са настроени срещу кучетата след подобни трагедии. Случилото се е потресаващо. По подобен начин загина една англичанка преди месеци. Там нещата се потулиха. Не може да се допуска такова безхаберие при отглеждане на кучета. Кавво означава да се грижиш за 20 и повече кучета? Може само да ги храниш понякога, но това не е никаква грижа. Кучето се нуждае от възпитание и стопанин на който се подчинява. Ако няма такъв - то не се подчинява на никого; намира си други кучета; правят хайка, която има за водач куче; нападат когото поискат. Обикновено това са хра, които се страхуват от кучета. За възпитанието на кучето е необходима ежедневна грижа и много упоритост. Дори мойте малки пинчери бяха склонни да проявяват агресивност ако не бяха възпирани. Тези неща и други отговорности не се осъзнават от мнозина, които се грижат за кучета. Каквото и да си говорим едно е ясно - жалко, много жалко за детенцето, което никой няма да може да върне.

Шанста да те утрепе някой Человек е хилядократно по голям, пожелавам ти, това което ти желаеш на другите, да ти се върне стократно, хахаха

Jalko za detenceto. Ima mnogo slu4ai na izqdeni deca i hora, a pravitelsvoto kakvo pravi? Po dobre da ne izkazvam!

Един икономист на времето казал, че по присъствието на кучета по улиците се разпознават страните от 3-тия свят. Иначе ми мъчно за това дете, каква смърт, да го разкъсат подивели псета. Дай Боже на всеки кучелюбец, който си пуска псетата по пътищата, такава смърт !

Уличните кучета са все повече и повече в София. На запад такова нещо няма. А при нас твърде често и домашните кучета са опасни и мърсят навсякъде поради нехайството на стопаните.

Всеки, който пуска куче на улицата е мръсен гаден човекоубиец. Нека бог ги накаже така, както само те заслужават. Да пукнат като кучета дано и да вият на почивки докато умрат по най - гаден начин.

Колко много хора защитават ТУК кучетата така, сякаш нищо не се е случило. Пожелавам им да бъдат изядени от кучета по най-гадния начин, който е възможен, а които се спасят от изяждане да се разкапят от кучешка тения. Да им правят по 50 операции и да продължават да се разкапват. Да вият като кучета. Да вият! Не, че тогава ще разберат цялата си тъпотия, но определено ще има някакво възмездие за тяхната жестокост към хората и бездушието им. Идиоти такива. Приемайки да живеете в човешко общество по никакъв начин не може да натрапвате на останалите членове на това общество съжителство с каквито и да е било твари, с които те не желаят да живеят. У Вас в къщи си развъждайте каквото си искате. Всеки има право да притежава и отглежда домашен любимец - куче, хамстер, заек, чинчила. Но да натрапвате на други хора собствените си изкривени мании е по-лошо от хитлеризма в най-уродливата му форма.

HODI SE GRUMNI DA NE SE MUCHISH!

кучето и вълкът са си братовчеди,бе хора.

АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВ. АМА НА КОГО СЕ ОПИТВАТЕ ДА ОБЯСНИТЕ.В ТОЯ САЙТ САМО АБОРИГЕНИ ПИШАТ И ПСИХАРИ КАТО ТОЯ ДЕТО ВИ ПЛЮЕ. ТОЙ ГОРКИЯ ЧЕЛ НО НИЩИЧКО НЕ ВДЕНАЛ.КАКВО ДА ГО ПРАВИШ,ПИЛЕШКИ МОЗЪК.

НАКАЗАНИЕ ЗА СОБТВЕНИЦИТЕ!!!!!!!! ВЕЧЕ, ЗАТВОРЕНИ СА КУЧЕТАТА, ИМА СВИДЕТЕЛИ,НА ГОГО ДА ВЯРВАМЕ, ЗАТВОРЕНИ БИЛИ, НО КОГА, ПРИ ПРОВЕРКАТА, А ПРЕДИ ТОВА?ОБИЧАМ ЖИВОТНИТЕ, НО ДА УМЪРТВЯТ ДЕТЕ И ДА ГИ ЗАЩИТАВАМЕ- ТОВА Е БЕЗУМИЕ. КАКЪВ Е КРИТЕРИЯТ ЗА СРАВНЯВАНЕ ЖИВОТА НА ДЕТЕТО И ОБЕЗУМЯЛОТО ЖИВОТНО.СЪБОЛЕЗНОВАН НА РОДИТЕЛИТЕ, КОИТО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ПОМИРЯТ С НЕЛЕПАТА СМЪРТ НА ДЕТЕТО СИ. ЗАТВОР ЗА БЕЗОТГОВОРНИТЕ СТОПАНИ НА КУЧЕТА И СМЪРТ ЗА ТЕЗИ КУЧЕТА. ТОВА НЕ Е ПЪРВИЯ ПРЕДПОЛАГАМ/НЕДАЙ БОЖЕ/ И ПОСЛЕДНИЯ СЛУЧАЙ.

kak moje da ima takiva bokluci sled takav sluchai da kazvat che kuchetata ne sa vinovni,zaslujavat da badat izbiti i te zaedno s pomiarite.sega veche triabva da se se spre s tazi prostotia kastrirane,napravo da se trepiat i v konteinerite.

Не само в Сушево има такива кучета, но не мога да разбера КМЕТОВЕТЕ - КУЧЕТА ЛИ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ИЛИ ХОРАТА.

na taia skapana darjava ky4etata i kotkite da jiveiat a smqrt na xorata to i bez tova jivot li e

по новините съобщиха, че засега НЯМА осъден собственик на куче-убиец. А въпросната Лена Банкова естествено отрече нейните кучета да са виновни. Ако на мое дете се случи нещо такова или даже близко до това, това бабе вече ще го излежавам в пандиза, защото за престъпници в държави без ред и закон, предците ни от Желязната епоха са измислили едни подходящи за целта сечива - оръдия на труда. Е, разбира се и една дебела сопа ще свърши работа.

ве село, кво кат си от софия, дори най-злобната мутра няма да посегне на 5 годишно дете. аре, стой си в кочината, ако въобще си селянин, и въобще си от софия.

лаете като глутница помияри .. а всички тук сте хора без стойност.. Влизам и гледам под всяка статия стотици коментари - вс еот разбирачи които се имат за прави .. ВСИЧКИ СТЕ ПОМИЯРИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ВАСКОТКИТЕ ДА ВИ ИЗЯДАТ НЯМАТЕ СТОЙНОСТ- НЕСТРУВАТЕ Тъпчат ви по цял ден щото сте мижитурки а тук сте големите храбри коментатори ... ЖАЛКИ СТЕ :)

до всички: видетели куче на детска площадка , пуснато свободно - БОЙ СЪС ПО ДЕБЕЛА СОПА.

Преди няколко години ирландците сред убийството на онази журналистка излязоха на улиците и започнаха да пребиват наред мутрите и да ги мъкнат в участъците. Айде да ви видя вас, куражлиите, които ще избивате, тровите и пр. кучетата, дали можете да излезете не срущу всички, а срещу вашите мутри в квартала? Да, ама не ви стиска. Срущу кучетата е лесно. Айде да ви видя срещу тези, които избиват хора непрекъснато - мутри, цигани... Нещастници! Разби че тези, които идскат ред, са смачкани, уплашени хора, които ежедневно търпят унижения от шефа в службата, от жената в къщи или просто на улицата от поредния простак. Разбирам, че кучетата са лесна мишена за гнева им - нито могат да се оправдаят, нито могат да ги сритат, както ще нправи някоя мутра, ако седнат да се отварят много... )))) Да, опасните кучета трябва да се премахнат. Ама опасните хора са много, ама МНОГО повече. А за тях си мълчите и като видите такъв, се свивате и посирате...

Напълно съм съгласна с изразеното от ZXC мнение. Искам да добавя и още нещо: Във всяко село има поне по 1 олигофрен, който гледа злобни кучета и ги пуска да лаят и хапят хората, като видно се кефи колко е страшен (което е комплексарщина, мен ако питате). Ето, в моето село местният зарзаватчия пуска вълчаците си да обикалят селото и да преяждат хората. И същите тези хора после ходят при него да му купуват зарзавата!!! Е това само ще напиша. Изводите си ги правете. И съм убедена, че повечето мнения тук ще са само писане, а малцина ще направят реално нещо.

Бях скоро в една община . На ТВ екран се въртяха разни наредби . Една беше за домашните кучета - къде , кой и как да ги води, до колко часа , как да се почиства след тях и т.н. , т.е всичко е описано . Някой ще каже че си е свършил работата. Проблемът е че НИКОЙ нито го спазва , нито го контролира . Това е огромният ни проблем за всичко което става около нас -липсата на контрол. Само че за този контрол някой взима пари и носи отговорност, без да си върши работата . ВИНОВНИ има ! Те трябва да се сочат с пръст и да им се задават въпроси защо не си вършат работата ! Това ни е проблема на всички защото си траем , мълчим и се молим да не ни се случва на нас. За всяко нередно нещо задавайте въпроси и търсете отговорите до дупка иначе ще се случи и на теб и на мен и на тези около нас.

Имам съсед, който храни бездомните кучета със сурово месо. На забележките ми, отговаря: Аз ще ги храня, ти ако искаш ги убивай. А иначе е интелигентен човек, на малкото джобче на сакото му винаги има кърпичка. Коментара оставям на Вас.

до всички: видетели куче на детска площадка , пуснато свободно - БОЙ СЪС ПО ДЕБЕЛА СОПА.

Превърнахме се за съжаление в спортни коментатори. Полза никаква. Преди години както си седях на пейка в Морската градина в Бургас, някакво неголямо куче се приближи и ми скочи на врата. Аз го отметнах настрана, след което ми налетя пък собственика му мутра и започна цветущо да ме псува Защо закачаш кучето бе, ман..фа ти с ман..ф и тем подобни. Добре, че беше в добро настроение. Но ако не беше или ако кучето ме бе нападнало сериозно, не знам как тогава дир.бг и коментаторите щяха да ме спасяват. А в София няколко пъти са ме гонили помиярите около физ. факултет (не знам дали още има там такива форми на живот).

Мир на праха на детенцето загубило живота си по възможно най нелепия начин.Колкото до теб мухльо кой си ти че да казваш кой къде е бил и къде не май ти от село не си излизал такава трагедия а него скунксове и еноти го гонят.Пускат ги на свобода да в ненаселени места и след като са ги изследвали за бяс и други болести.За човек убит от скункс или енот досега не съм чувал а ти?Колкото до кучетата там отворко тях ги прибират и ако не ги осинови никoй или са опасни ги приспиват.Включителн и домашните опасни и нападателни такива.

До Best: Аз пък те чувам много добре. Много ми е интересно, че когато се случи ЕДИН ПЪТ куче да убие човек, веднага се намират стотици човеколюбци, които да се възмущават и да искат строги мерки. Що не искате мерки спрямо шидиотите със скъпи коли, които газят народа и дори в много случаи не спират? По пътищата в България измират годишно по 1500 деши! По вашата логика колите трябва да стоят заключени в гаражите, за да няма опасност. Всяка година мангалите вършат стотици ТЕЖКИ престъпления - убийства, изнасилвания, пребиват хора за кошница плодове или за 2 лв. Що си мълчите бе? А, що си мълчите за ТОВА? Ще ви кажа защо - защото сте робски душици и шубелии. Лесно е да се иска смърт за кучетата, защото те са безславесни твари. Ама не ви стиска да поискате смърт за престъпниците, които избиват маса народ... Наистина, не народ, а мърша...

Не се излагай,скунксовете и енотите да са ухапали някого?Да е починал някой от тях?Ако се появи някой звяр и разкъса човек,какво ще му се случи?Гледай Анимал планет и си трай.За - Премахването на кучетата много ясно,че няма да реши проблема с наркотиците, но може да реши проблема с кучешката тения и нахапаните от кучета,което все пак значи един проблем по-малко.Не може нерешаването на един проблем да го оправдаваш с друг.

Не знам колко пъти кучета на каишка (или без) са стряскали децата ми в парка или по улиците.Но винаги стопаните им се обиждат като им се скарам и отварят една голяма ама голяма уста и отвръщат с реплики от рода:Ама то само се радва .То само да те подуши. ТО НЕ ХАПЕ.То не хапе но до кога.До първия път когато вече ще е късно някой да се намеси.Затова трябва да има строги закони ,след като нямаме самодисциплина и уважение към другите.Има моменти когато в парка има повече свободно тичащи кучета отколкото деца.Не съм против кучетата но повече си ОБИЧАМ ДЕЦАТА.А който си гледа куче има си ред,като не го спазва глоби ама жестоки и съд.Лягаш да спиш те събужда лай на кучето на съседа ,излезеш на улицата внимаваш да не настъпиш нещо , в парка не пускаш децата много далече да не ги уплаши куче та да ходиш да му лееш куршум.Каква е тази държава?Все едно сме в джунглата. До кога....

не са виновни кучетата виновни са тези,които ги отглеждат, обучават, а след това захвърлят като чета какви злобари са се насъбрали тук не е никак чудно това което се случва и в училищата, и по домовете ви

Детето е било пред двора на баба си!!! Ти ходила ли си на село поне веднъж? Там е нормално децата да си играят пред къщите. Трябва да няма нищо човешко в теб, щом смяташ, че е станало така, защото детето и било без надзор и индиректно да защитаваш това псе!

Образувано е досъдебно производство... И ме за цинизма, но както се казва кучетата си лаят (разкъсват и убиват), керванът си върви. То в БГ или пиян шофьор ще те убие на пътя, или куче ще те разкъса. Ако пък на теб ти се размине, то най-вероятно дъщеря ти да я изнасилят полицаи, а синът ти да го заколят на дискотека, докато ти се потиш над неплатени сметки за ток и вода, удавяйки мъката си със съмнителна ракия.

Не мисля че е огромна инвестиция да се направи на всеки град един приют където да се прибират кучетата от улиците. Ако има мераклии да ги хранят да носят храната в приюта. Всички природозащитници не да грачат насам натам а да тръгват да събират средства за работата на приютите. Всички кучета да са с маркировка (чип) и ако се появи на улицата да отива директно с кочана за глоба при собственика.

По-тъпоумно мнение не бях чел, може би нагоре ще намеря. Къде, ма ... Ина, му пише на кучето - това хапе, това не хапе. Куче навън - само с намордник и с човек на края на каишката. Останалите - има си ловни дружинки и виетнамци.

айде стига с тея комунисти ма! 20 години оправдания все с комунистите! само дето при тях си имаше регистрация каротни ваксинации и всичко (плащал съм за куче тогава) а ти си го гледал нелегално, пропускаш.

До: Доброволец (19.10.2009 г. 14:10ч.) Ти намери стрихнин, няма нужда от дружинки и други сложни глупости. Ама съвременните демократи добре са покрили това ценно вещество. По Живково се намираше много по-лесно, колкото и да е чудно. Сега управляващите, които са затрили не една и две съдби, много ги е страх от отровителство, та затова и грам не може да се намери.

Не питайте как се кара колело. Посрещате глутница и не те оставя до територията на следващата. Колко маратонки и дънки са ми скъсали. Аман от кучкари! Преберете кучетата в къщи щом толкова са ви мили.

Ujas, tragedia. Gorkata maika na tova detence..a to Miloto, dano e na po-dobo miasto..Kraino vreme e horata koito otglejdat podobni zverove i gi ostaviat da se razhojdat bezstopanstveno da badat podvejdani pod otgovornost...v US stopankata na kucheto shteshe da leji dori v zatvora za ubiistvo po npredpazlivost, a dori ne mi se misli kolko pari kravnina shte i se naloji da izplati na semeistvoto...

Преди 20-25г. като дете имах най-различни породи кучета(не едновременно!). Тогава по време на комунистическия режим организираха хайки за изтребване на кучетата, включително и домашните. Сега се сещате защо съм имал много кучета ... Събираха ги, транспортираха ги, връзваха ги на едно дърво извън селището и ги обстрелваха. Дивотия!!! Имах едно, което 3 пъти го стреляха, 3 пъти оцеля, бягаше им и се връщаше у дома. Какви им бяха мотивите на комунягите лумпени да изтребват и домашните псета незнам и не мога да проумея. Не мога да разбера също и тези хора, организации и държавни институции, които днес защитават или бездействат по отношение на бездомните и агресивните(вкл. домашни) кучета. Не е държава тази, която се грижи за кучетата си, а тази която ЗАКРИЛЯ и опазва децата и гражданите си!!! Никой не е в състояние да ме убеди, включително и Бриджит Бардо, че по-важно е да нахраним кучетата, а децата ни да са гладни и незащитени!!! Това е перверзия!!!

Ужасна трагедия! Аман от недобросъвестни стопани. Всяка сутрин берем страх и ние с дъщеричката ми напът за детската градина, заради едно такова куче дето го оставят да се показва през дувара на къща.

5 godishnoto dete e bilo BEZ NADZOR. E, kuchetata li sa vinovni? Za takova neshto puk se otnemat roditelskite prava nad ostanalite deca.

някои общини правят следния номер хващат животните и ги пускат вечерно време в други населени места в най близката община. От едно място на друго. И така пишат една камара работа че са свършили.

ПРЕДЛАГАМ ВСЕКИ КОЙТО ИМА НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ /ЕСТЕСТВЕНО ПАДАЩ СЕ НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА/ НА ПЪТ ЗА В КЪЩИ ДА ЗАСТРЕЛЯ ВСИЧКИ ПОМИЯРИ И КУЧЕМРАЗЦИ! ЩОТО ТИЯ ДЕТО ИМАТ ОРЪЖИЕ РЯДКО Е ЗАКОННО И НИЩО ЧУДНО ДА СА ОТ НЕРАЗКРИТИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ДЕТО СТРЕЛЯТ ПО КОЙТО ИМ ПАДНЕ,ЕЙ ТАКА ЗА УДОВОЛСТВИЕ. И МЕН СА МЕ НАПАДАЛИ ГЛУТНИЦА КУЧЕТА НО НЕМРАЗЯ ВСИЧКИ,ЩОТО НЕ СА МИ ВИНОВНИ И МИРНИТЕ ДУШИЧКИ. СВИДЕТЕЛ СЪМ КАК ДЪРТЪАЦИ НА ПО 30-40 ГОДИНИ ПООЩРЩВАТ ДЕЦАТА СИ ДА МАЛТРЕТИРАТ И ОСАКАТЯВАТ МАЛКИ КУЧЕНЦА И КОТЕТА. Е ЩО СЕ ЧУДИТЕ И ТЕ ИМАТ ИНСТИНКТ ДА СЕ ОТБРАНЯВАТ.АМА АКО ОДРАСКАТ НЕДАЙ СИ БОЖЕ ОТРОЧЕТО ТИЧАТ ДА ГИ УБИВАТ. СЪЖАЛЯВАМ ЗА СТАНАЛОТО НО И ХОРА ВСЕКИ ДЕН УБИВАТ ХОРА. ПО ВАШАТА ЛОГИКА ЗНАЧИ ,ТРЯБВА ДА ИЗБИВАМЕ ДЕТО НИ СЕ МЕРНЕ ЧОВЕК,ЩОТО ЩЕ Е ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ. ОТГОВОРНОСТТА ДРАГИ МИ УМНИЦИ Е ПЕРСОНАЛНА.КАКТО ИМА КУЧЕТА УБИЙЦИ ТАКА ИМА И ХОРА УБИЙЦИ.НЕМОЖЕ ДА СЛАГАТЕ ВСИЧКИ В ЕДИН КЮП.ИНАЧЕ СЛЕДВА УТРЕ ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ДА НИ ОПУКАТ С ЕДНА КАРТЕЧНИЦА . НЕ ЗА ДРУГО А ЩОТО СМЕ ХОРА А НЯКОЙ ХОРА УБИВАТ.

не е така. поне половината са от баш-бездомни. или такива, 'стопанисвани' безотговорно от лелките с пликчетата.

Крайно времее да се избият всички улични помяри.Който иска да има куче да си го глада в къщи. Стопанката на кучето е отговорна за смърта на детето , тя трябва да лежи в затвора както е в белите страни. Досега имаше много случаи с охапани хора , които се потулваха умишлено от властта. Да излезе Б.Б. и да каже своето мнение по случая. Докога ще се разхождат безстопанствени кучета по улиците на България ? Докога кучета ще се разхождат по детските площадки и ще серат и пикаят в тях ?

Ужасно е това, което е изживяла детенцето в края на кратичкия си живот...ужасна е съдбата на родителите му оттук нататък....съболезно Страхувам се,че няма да има възмездие.Преди години с мой колега се случи следното - дъщеричката му на около 10г. тогава, карала колело в един от луксозните квартали на софия, от една къще с висок дувар изскочил злобен пес и я нахапал

Нямало в другите държави бездомни животни! Не говорете за държави и какво има там, когато от ваше село по-надалеч не сте ходили! В САЩ е пълно с еноти, скунксове и всякакви други бездомни животинки. И не ги избиват, а идват от специална служба, ловят ги , ако ви пречат и след това пак ги пускат на свобода. Същото е и в Канада. Но това са държави, за които вие не сте дорасли

Повечето ухапвания досега са били от домашни кучета. Защото стопаните им ги обучават в жестокост. В нашия град по едно време се чу, че един кучкар, който обучава кучета, плаща на местните хлапета за всяка донесена жива котка, която използва за обучението си. Е те такива зверове, като този кучкар и собствениците на тези кучета са за глоби, че и по крути мерки. И тези кучета са способни да убият човек. А не мойто куче, дето котката спи на гърба му.

Изцяло подкрепям Бясна,ставаме поне вече 2 бесни.