Коментари - Крупен зърнопроизводител бе открит мъртъв с огнестрелна рана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой знае чий живот е почернил, за да му се наложи така да плати.

Зърнарите са БСП-ари. Явно е отказал да даде пари за изборите на партията майка-БСП.

СМЯТАИТЕ СЕ ЗА ПРЕДУПРЕДЕНИ !!! АЛАРМА ДО ВСИЧКИ!!! ВИЖТЕ ГО и СИ ПРЕЦЕНЕТЕ КАК ДА ДЕЙСТВАТЕ!!! -------- (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 - 2030 (ВИДЕО - БГ СУБ) https://tr.im/PlanLeaks Канадски политик разкри шокиращ таен план за COVID-21 чието действие можете да видите вече в ЕУ и скоро у нас!!! (ВИДЕО + ПЛАНЪТ) https://tr.im/k19Leak ИТАЛИАНСКИ ПРОБИВ С БЪЛГАРСКО ПОДОБРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И ГРИП. ЧЕТЕТЕ, ПРОБВАЙТЕ и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ. ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ЗА БИЛИТЕ СИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ГРИП И ВСИЧКИ С КУПИЩА СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ВЗИМАЩИ ШЕПИ С ЛЕКАРСТВА ТЕЗИ ПРЕПОРЪКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСУВАТ С "ЛЕКУВАЩИЯТ" ГИ ФАРМА ПРЕДСТАВИТЕЛ - "ЛЕКАР". ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАЛИ ЩАСТИЕТО ДА НЯМАТ ТОЛКОВА ДОБРИ ДОКТОРИ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ПОДОБРЕНАТА НАТУРАЛНАТА БГ ВЕЕРСИЯ. https://tr.im/k19Cure Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО) https://tr.im/k19StoqnAleksov КАК КУКЛОВОДИТЪЕ ИГРАЯТ ИГРАТА СИ СРЕЩУ НАС: https://tr.im/k19EndGame ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ СЪС СКРИТАТА ИСТИНАТА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА ВИЖТЕ СЛЕДВАЩИЯТ ЛИНК. ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. ПЪЛНАТА ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19taini Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/3mkMBRR Коронавирус – “експертите“ знаят, но няма да ви кажат, какво може да ви спаси живота https://bit.ly/3kqQHY2 К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 ВОЕНЕН анализи с разузнавателно инфо за всичко което медиите не ви казват, а пионките на конци в правителствата съзнателно крият и прилагат. Краят на играта или началото на операцията за вашето ликвидиране (ВИДЕО) https://tr.im/EndGame Живите мъртви - КОВИД 21 и какво идва към вас: Какви са последните планове на световното задкулисие за второ и третото затваряне... https://tr.im/CovidPlan

ЦЕНЗУРИРАТ ГО ТУК И НАВСЯКЪДЕ, БЪРКА ИМ В БИЗНЕСА И САТАНИНСКИТЕ СХЕМИТЕ ТАКА ЧЕ КОПИРАИТЕ БЪРЗО. (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ИТАЛИАНСКИ ПРОБИВ С БЪЛГАРСКО ПОДОБРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД И ГРИП. ------------------------------ ЧЕТЕТЕ, ПРОБВАЙТЕ и БЪДЕТЕ ЗДРАВИ. ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ, ЧЕ ЗА БИЛИТЕ СИ ВАКСИНИ ПРОТИВ ГРИП И ВСИЧКИ С КУПИЩА СЪПЪТСТВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ВЗИМАЩИ ШЕПИ С ЛЕКАРСТВА ТЕЗИ ПРЕПОРЪКИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСУВАТ С "ЛЕКУВАЩИЯТ" ГИ ФАРМА ПРЕДСТАВИТЕЛ - "ЛЕКАР". ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАЛИ ЩАСТИЕТО ДА НЯМАТ ТОЛКОВА ДОБРИ ДОКТОРИ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И БЕЗ КОНСУЛТАЦИИ ОТ ПОДОБРЕНАТА НАТУРАЛНАТА БГ ВЕЕРСИЯ. https://tr.im/k19Cure

Все комунисти Да ви е@а цвета майчина

Чия ли незизплатена последна рента по договор преди преместване при следващ арендатор му изпросила куршума?

Чия ли последна рента по договор преди отдаване на следващ арендатор , му е изпросила куршума?

Който вземе тва дето той е направил за толкова години, той ще е наредил да се утрепе човека. То всеки тва го знае, но на кой му пука. Най голямата вредност за човека у нас е способността той да може да направи от нищо нещо.После идат тлъстясалите задръстенопрости,но оплячкосали парите на хората мутри и му взимат всичко, даже има и да дава. Сега короната ще ги опраска и тях! Те си мислят,че за месец два и ще мине..... глупости- ще мрат и богатите! Няма да е кой знае каква загуба за обществото!~

тов е заслужил,това е получил!

вече 30 години трепят зърнопроизводителите и притиската собствениците на земеделска земя да продават не етайна кой държи земята в България и кой изкупи зърнените заводи има данни всеки може да провери всички с по 10-тина декара земеделска наследствена земя сме били притискани по телефона да продаваме

ТИМ, СИК, Герб и други дошли още от миналото мафиоти

Разкрил е как го крадат при транспорта на зърното - спират камионите на междинен кантар някъде в забутан двор край маршрута, теглят този път ТОЧНО и стоварват излишното. А как има излишно - лесно се сеща човек - подкупен кантарджия. Криминалното в случая е изкупуването на краденото зърно. Уговаря се на четири очи. На шофьорите се обявява, че в село ХХХ има кантар и ако искат могат да си "проверят" колата.... и по 100-150 лв на тон (нормално е 200 - 450). А кметът се почерпва да си трае...земеделстаката служба също. И полицията, ако полицай не е собственика на "бизнеса"

Земеделието, което по дефиниция би трябвало да е територия на дребен български бизнес и да осигурява базова заетост на да кажем поне 15% от народа е превърнато в свръхконкурентен жесток бизнес на местни и световни акули. Необходима е рязка закоодателна промяна - дава се на крупните срок 2 години да се освободят от едрото земевладение и земесобственост, след това за всяка латифундия се блъскат безжалостни данъци. Всичко над 100 декара за плодове/зеленчуци и над 5000 за зърно трябва да се облага тежко. И се разследват свързаните лица, при доказано укриване на свързани фирми се преминава към насилствено изкупуване от специален държавен фонд, по силно занижени цени. Няма как да се следи всяка гад поименно, трябва законодателно да се разкарат завинаги.

Ха, поне един с вярна представа за размера на нужната земя за земеделие. Всъщност, ако се премахне несигурността в пазара, фалша в застраховането, изнудването от мафия мутри-администрация човек може прекрасно да си работи полевъдство-зърнопроизводтство и само с 1000-2000 декара. Но за да оцелява сега един селянин, трябва повече земя.

Коронавирусът не прощава! Да почива в мир!

Старият благодетел от БКП или някое негово отроче си поискаха обратно паричките от назначения капиталист. И ето го резултата.

Каскета е в изолация, иначе и там щеше да отиде лично както когато гонеше кокошкарите по селата.

Държавата е виновна - наля милиарди на едни безпросветни селяндури (едри земевладелци). Ей го - на. Отишъл сутринта на "работа" за да раздаде задачите и се прибрал да бездейства вкъщи. Как няма да се депресира от едно такова безсмислено ежедневие.

Какви милиарди е наляла, че да знаят хората да си ги вземат? Онези, заради които трябва да не се жъне от 5 или 15% от обработените ниви? О, прости - то не си чувал за 5-те процента. Но виж, за милиардите знаеш.

Милионите са за герберско-депесарските мутри. Ако обикновените хора си мислят, че може да стигне и до тях, значи не си особено умен.

Все пак пишем за човек със 7000 декара зърно, не 70000! ГЕРБ покровителите и създателите имат от 100000 нагоре.

Ако не знаете съществуват понятия (законни) "пренаемане" и "преарендоване" т.е. някой едър зърнар наема/арендова хиляди декари земя, но всъщност ги прехвърля за реална обработка на по-дребни риби. Дребните се бъхтят за реколтата и печелят малко, а едрия гушка евросубсидиите. Предполагам, че има субсидии ина национално ниво. Не знам на този какъв му е случая, но може да се печели и без да работиш много.

Или гъгрица, или колорадски бръмбар и братчеда му поповото прасе, че какво друго? По заповед на "Цар Плъх" от Джеймс Клавел, разбира се. Конкуренция в популацията не се толерира.

Кога ще напишат и нещо подобно и за Тиквочев..... Да изреве народът като левскари на Герена..... Иде ....

Глупак,не пожелавай смърт и на най-големия си враг,защото ще застигне теб!

Не за това, ами щото не знаеш каква по-голяма свиня ще сложат на неговото място. Например Пеевски..

Е то иначе врагът му ще го очисти и после хем умрял, хем не се е порадвал на умрелия си враг.

Щом е крупен зърно производител и е умрял-полицията трябва да работи само по тази версия-от къде е минал този Крупен зърно производител,къде се е спънал и къде си е ударил главата.:((В други версии няма смисъл да се задълбочават:(( )

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Там те чака Пчеличката Мая !

Айде и руснаците направиха подобие на секс сайт. Много сте прости туй русофилистиците, ей!

Зададе ли се БК(С)П на хоризонта и се почват - убийства, грабежи, фалити, данъци.

...тия неща мутрите от ГЕРБ ги докараха, ако сте толкова прост да не ги видиге - платен трол сте...или просто малоумник!

Червените мразят чорбаджиите,но им обичат парите!

С царя се появиха, след СДС. При ГЕРБ стана бай-зле, бандитите имат хора по кметствата и в земеделската служба.

Искате ли секс? намерете си момиче за гореща нощ ❤️ - http://hot-baby.ga/

На някой подизпълнител му е прекипяло.

Кой шъ произвежда сеги зърно?

умрял е от ковид , огнестрелната рана е придружаващо заболяване.

" По думите на хората в селото той се е държал нормално...". Съвсем като местен дерибей и върл серсемин!

E, nameril si maistora

...Мутра та дрънка. Защо за тези няма “Мутри Вън”, а Бабикяне?

Щото бият! Тези във Варна също, но той и тях ги познава добре...

Коментара за крупен... 11500 дка, пробвайте с 30000, 50000, и 80000 или 1 000 000 дка...-ОКТОПОД!

Даже не разбраха за какво говориш.

Нещо не съжалявам за Тутанкамон и разноразни феодали и други мошеници. 11 500 си е направо бог, за разлика от Чехия, къде за да не се безчинства, монополизира има лимит до 10 хектара, повече не може. Помислете колко чекмеджета са напълнили тези феодали, колко дребни собственици са пребили, тероризирали за да направят такава 11 500 декара империя.

Това са глупости. На 10 хектара, ако става дума за хектари, не може даже да се засее нормално. Това са само 100 декара. Работа за няколко часа! Комбайн ли ще се поддържа за тези 2-3 часа жътва или трактор? Като не знаеш, не пиши! А 11000 декара не е толкова много. Изброените в статията села имат землище сигурно от 50000 декара - значи все пак може още 5-10 нормални земеделци-полевъди да работят в района, да предлагат различни условия на собствениците.

Сега му е времет да се поискат оставки на всички - прокурори, следователи. полицаи. Да няма кой да разследва, наказва, пази и т.н. За да се изпълнят всички заръки на ЕС, Херо Мустафа и най-прогресивните представители на българския народ, които вече повече от 100 дни лъскат жълтите павета...

Короната, значи...

100% ще го изкарат самоубийство. Най-вероятно обаче някой го е гръмнал.

Някакви Мангали и турци, Нарко- трафиканти са тръгнали да го СЛЕДЯТ, да го ОГРАБЯТ и изнервят ???

по грешка е , брали са тикви за хелоуин и са ги стреляли за декорация

Сигурно друг по-голям алчник го е застрелял. Тук капитализЪмЪт е като живота в океана, по-глоелият хищник изяжда по-малкият

КРУПЕН зърнопроизводите... с 72 дка ябълки... Мащаба ви е отчайващ. В България има собственици с по 100 хил дка земя.

Не е това акцентът в статията, бе! Убит е човек! Пак! И в малка и обезлюдяваща се България стават хиляди убийства, стотици атентати и поръчкови убийства и няма нито един осъден убиец, да не говорим за поръчител! А убийците и поръчителите се знаят, знаят се ОПГ и кръговете, където се поръчват и изнудват, ходят с големи охрани и се крият, дори публично се обвиняват, че са поръчани - Борисов обвини Доган, Бареков обвини Борисов, куп пора обвиниха Пеевски, Доган го нападнаха с пистолет, на Борисов приятелката й едвам оцеля след атентат, Алексей Петров бе стрелян, Златко Баретата също, на Доган “мъжката секретарка” бе самоубита в сараите, убиха данъчен инспектор в джипа му в центъра на София,...

70дка ябълки са повече от 7000 дка зърно!! По всички възможни показатаели. Приходи, разходи, работна ръка техника, време за обработка и какво ли не

70 тона ябълки - ама друг път, но както и да е - по левче са 70 - 100 хиляди лева лева приход от продажби. 7000 декара зърно са 2000 тона зърно за 500 хиляди лева. Все учени земеделци тук..

Не са.

Ако питате защо в България няма големи фирми- затова е.

скоро ще променят конституцията, параграфа които забранява на чужди граждани да притежават земя ще отпадне и Сорос и другите еврей ще изкупят България така като изкупиха Украйна и ще имаш големи фирми тогава - глобален ще станеш роб

Най-големият собственик на земя в България е ЮЛ, собственост на друго ЮЛ регистрирано в Румъния. Притежават почти 500К дка в България. Чужденците отдавана могат да бъдат собственици на земя с фирма с 2лв уставен капитал...

Най-големия собственик е Ромфарм/Ставен! И най-големия получател на субсидии от Европа, през наемите Не знам къде е реггистриран, но е обществена тайна, че е създаден и се инвестират капитали с руски произход.

Е много добре. То на други няма. Всичко реално е БкП-БСП. Подставени , не подставени все БКП Монтирей БСП и други дугари генерали от ДС УБО не пази никого , а стои с пистолет зад врата на мутрите, тиквите и фесовете Внуците, внуците. Даване няма. Митници, дрога, алкохол и цигари, пирамиди съдебна власт и прокуратура Комунизмът си е на власт. Запада е безпомощен. В България останаха само нещастни пенсионери. Децата и внуците на комунистите са в чужбина под прикритие. Правят бизнес с парите на дядо и баба.

Ако България бе държава, ако имахме главен прокурор, а не простият поръчков милиционер Гешев, ако имахме истински МВР и служби, които работят за народа, а не за шепа корумпирани, зависими и алчни и вторачени в себе си нарциси и илитерати, назначени от себеподобни, изживяващи се за кукловоди, които са над законите... това и такива убийства щяха да се разследват бързо и прецизно и убийците и поръчителите им щяха да влизат в затвора за дълги години, а нямаше да тормозят и продължават престъпленията си! И да са в услуга на шайката управници, всявайки страх и погнуса сред хората! Затова сме на това дередже - защото престъпниците не са в затвора, а на свобода и дори управляват и се присмиват и издевателстват над “обикновените хора! Не го знам и познавам убитият, но дори и да е престъпно забогатял - в нормалните държави си има ред, по който престъпленията се адресират - идентифицират, доказват, преследват и наказват!

Колкото разкриха убийството на Луканов, на Илия Павлов и куп други по времето, когато големите професионалисти от БКП/БСП бяха тотално на власт!!

Новина за масите. Крупен с 11 хил. декара?! Това, че за народа 10 декара са много, а 100 са - голЕма цифра не го прави крупен с 11 хил. сред големите лапачи със стотиците хиляди декари. Имал си бизнес човека и не се е съгласил да го даде на наистина крупните. Банална българска история.

Наистина колко да е крупен - 11000 дка са 11 кв. км. Това нещо като 3 на 3,7 километра парцел. Може да се обходи по периметъра за под 3 часа. Като тонове произведено зърно - от около 10 дка пълнят една ГАЗ-ка един седлови влекач с голямото ремарке събира около 8 ГАЗ-ки - значи цялото му производсто на този могат да го извозят в 140 "ТИР"-а. А освен заради финансови проблеми хора се самоубиват и по много други причини. Ако човек се замисли с колко идиота му се налага да взаимодейства загиналия само по линия на работата си и колко още идиотщини могат да му поднесат от къщи... Може да е решил да постъпи безотговорно.

Не бил имал финансови проблеми! А на кого е създал такива...?

и понеже в кръвта му е открит КОВИД, веднага е влезнал в статистиката като жертва на пандемията

Забавил е рентата на Винету, а идат избори.

Човека е станал сутринтта,пуснал си е телевизора на Нова ТВ и като е чул новините...не е издържал човека. То не мое от сутрин до вечер да ти пълнят главата с глупости за някакъв измислен вирус. Почнаха да изперкват хората

Спокойно, ти отдавна си изперкал, не ти трябва вирус...

И ако ще да е цинично, дори да изтребят де що има зърнар на територията ни, за нас няма да има никаква промяна. Зърното е борсова стока. Дали я произвеждаме или не, няма никакво значение. Когато има в повече се продава на борсата, когато няма се купува пак от борсата. Цената си е една и съща. Разходите за транспорт са пренебрежими ако ще от Аржентина да внасяме зърно.

виж кой е най-крупният собственик на земеделска земя в България

Октопод

не е провери

Сигурно е предпочел да не умре от коронавирус.

Ако е мушнал пистолета под възглавницата си, явно е самоубийство ...

Именно! Точно на това прилича. Не се сещам за друг вариант.

Боковите бандити отново започнаха да ......се грижат за хората с пари.

До сега са "въртяли" заведения, сега е време да сменят сферата на дейност, какво друго им остава. Завалията не е искал да пие бира със "загрижените" за бизнеса му.

,,Крупен зърнопроизводител' с 11 000 дк.. ?!?!?!??!? Землището на едно малко село в Добруджа е 11 000 декара..КОе му е крупното???

Вечно им не стига земя на милионерите Зърнари.Най големите латифундисти сме в света след Бразилия. Дори в Германия и САЩ няма фермери разполагащи с такова огромно количество собствена земя като тук нашите кулаци. Германците се усетиха че са изтървали нещата и президентът им нададе вой. Отгоре на всичко им раздадоха миналия месец още 100 милиона на тия помощи, по 7000 евро на фермер. Имам познат обработващ 9500 декара от които 3000 са негови лични и дава заплати на тримата си трактористи по 800 лева.

Грешиш ! Земята не е лично негова,а е наета под аренда.

Грешиш ти, от тези 11500 декара земя поне няколко хиляди декара са лично негови. Човекът е прав, такъв феодализъм никъде няма, полудяха от лакомия нашите байчовци.

Дано не се окаже убийство. а иначе баш крупен арендатор с 10 хил. е малко в някои области такива обработващи подобни площи са много се водят средни.