Крум Зарков: Няма противоконституционност в механизма за разследвания на главния прокурор

Законопроектът е сложен, важното е, че стигнахме до едно удовлетворително решение, заяви служебният министър на правосъдието и благодари на народните представители

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков: Няма противоконституционност в механизма за разследвания на главния прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Младежо с лице на дебил,с орязване правомощията на Главния прокурор оставяте в държавата една персона, която не се отчита на никого, не носи пред никого отговорност за двете години в които управлява държавата със служебните си правителства и е почти невъзможно да му се потърси някаква отговорност поради наличие на пълен имунитет - обитателя на Президентството. Той е човекът с неограничена власт и без предвидени контролни механизми за дейността му, дори тя да е в услуга на чужда държава. Главният прокурор пречеше единствено на престъпността /която първа поиска оставката му и на Президента, когато Главния прокурор си позволи да проверява сътрудниците му за антибългарска дейност.

Ще видим какво ще каже по въпроса КС.

и този ще бъде изхвърлен отвсякъде, дори и за плашило на бостан няма да го вземат. Папагалщина, заучени фрази, клишета, а пред журналистите: момент, чакайте да питам мама!

като “законотворец”, а е такава куха комсомолска лейка, с яростен комунистически патос, същият като А.Кутев. Затова Мунчо го е прибрал на вечна служба при себе си.

Слушкай кака си Кури

искат да правят съдебна реформа са юридически неграмотни, доказано! Е, кво ми говорят? Я в киреча уроди!!!

По този въпрос следва да се произнесе Конституционният съд.

Зарко е изкарал някакъв курс за френското законодателство, май.

Ха хаа, Круме, я по-добре остави Конституцията, която явно не разбираш и кажи за котките, че за тях вече си се доказал като експерт!

Който не вижда че ПП и чорапчето са комбина е просто тъп.

Ми нали той ги домъкна, беее.

Конституционния съд може да провери това твърдение!

Ти самия и твойте приятелчета сте противоконституционни

То вече видяхме как се прави политика и правосъдие в България. "Прави каквото ти казваме или ще те застреляме". Съгласувано с посолство,пък даже и с Боко.

Жалко кариеристче със свръх амбициозна майка...

Чак сега се сетих да питам дали чичо (ми) Рашков е замесен в тази дрисня и ако не е, как ще я коментира. Към него съм пристрастна, защото ми е някакъв чичо, но доколкото поне аз знам не се познаваме, или поне аз не го помня сред стотиците/хиляди роднини и приятели на родителите ми, но много го уважавам като специалист. Разбирам неговата партийна лоялност, но едва ли иска да си очерни доброто име на професионалист, за да спасява чужди насрани задници, без извинение, било то и негови текущи съпартийци?

Този злобар и убиец на животни ,чорапа го сложи да управлява Правосъдието! Срам и позор! Какви деца е отгледала Партията!

Само малко,да ти ЕПМ комунделска. Не се махнахте 33 години?

И ко значи няма, след като КС вече каза веднъж, че е протовоконституционен, когато беше още проектозакон

Променяме закона, защото не можем да го свалим по стария. Няма да се оправим с подобни изцепки. В нормална държава подобни промени са в сила от следващия мандат. Кацамунчо ни връща там, където дядо му ни заведе

Това истерично и некадърно педалче, ми е страшно, ама страшно противно.

Покажи дипломата

Този ГЛАВЕН ПРОКУРОР направо им разказа играта! А колко щастливо си живееха при предишните 5 /ПЕТ/ Главни прокурори! Повечето от хората тогава дори не им знаеха и имената...А пък този, Гешев.......

Ако КС е на мястото си , този закон, особено в частта с 13 - 17 гласа трябва да бъде обявен за противоконституционен . Ще ги видим. А относно тези законотворци , начело с Крумчо и сие .......и тях ще ги видим

Каква лой извира от муцуната на Кацамунчето!

Ти кога стана конституционен съдия, че ще ми тълкуваш конституцията? Не, че не искам Гешев да се разкара, но искам да е законно, по конструкция.

че то от следващия брой на държавен вестник ще си е съвсем законно.

Радев не може ли да му наложи вето ш да го върне обратно у НС (Не Народното, а Насраното Събрание)?

Извънреден брой, от днес трябва да е, че до понеделник не се знае какво ще стане...

Все пак ще изчакаме да видим е ли противоконституционен. Но без да съм корифей на юриспруденцията дотук ви хванах 2 критични бъга: 1. Наказанието не съответства на провинението 2. 13 за главен прокурор, 17 за другите! Хм, другите май не ви пречат, а? А не мислите ли, че като се обърне палачинката, следващите ще махнат вашия главен прокурор също толкова лесно, колкото сте го назначили? Ех, Крумчо, Крумчо, мислех, че поне на теб няма да ми се налага да ти казвам къде да си завреш дипломката, ама явно съм те надценила! :(

късочуркин разбрахме, че вече си дружка с гешефта, ама успокой се малко ще вземе да ти порастне.

То може и да няма, но ако сега се наложи да поизчакате няколко месеца да се произнесе конституционният съд?

влиза в следващоя брой на държавен ведтник информирай се малко.

Номерът е как ще се прилага. От сега ви казвам нищо няма да излезе от Крумчовата работа.