Крум Зарков: Нито един от служебните министри не е предварително съгласуван с президента

"Борислав Сарафов не може да продължава да мълчи", смята бившият правосъден министър

Обратно в новината

Коментари - Крум Зарков: Нито един от служебните министри не е предварително съгласуван с президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крумчо внимавай, че както си се засилил да не се окаже, че ще гледаш бесепе само отстрани.

крумчо, синко, не изземай функциите на президента! ти си момче за всичко на курнелия, не говорител на радев!

Бойкикев трябва ДА СЕ СКРИЕ в МИША ДУПКА! ... УМНО-КРАСИВИТЕ излязоха хем ТЪПИ, хем ГРОЗНИ.

глупости и никой не вярва те половина са бивши служ министри на радев

Как сте, как сте български роби? Роби на САЩ, Сороса, НАТОто и ЕС? Добре ли ви е? Добре ли ви евтаназират и геноцидират с вашите масови мизерни месечни заплати от порядъка на 933-1500/1600 лева максимум?? При цени на всичко и особено на хранителните стоки 5 пъти над цените в най-скъпите държави като Люксембург, Норвегия и Швейцария. Да ама там поне хората вземат прилични заплати и имат добри доходи. А вие, роби? Вие с вашите смешни, жалки африкански заплати... Впрочем и в африканските държави вече имат по-високи заплати и доходи от вас! А вас ви е страх да гъкнете насрани от страх и ужас! Страх ви е да грабнете сопите, тоягите, коловете, мотиките и лопатите и да излезете по улиците, за да размажете кухите, крадливи кратуни на тези, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка до смъртта и гробищата! Неслучайно днес в умираща колониална България най-печелившите бизнеси са точно САМО 2(два): погребално-гробарските услуги и бизнеса с бързите кредити и мутро-ченгеджийските заложни къщи. Една шепа бандити, крадци и мизерници си откраднаха и приватизираха за лични нужни цяла една държава, а вие, идиоти такива, още не можете да проумеете и разберете какво става вече 35 години! Чакате тези същите продажни изроди да ви оправят. Е, хубаво ви оправиха - одраха ви дори вече до под кокал, смъкнаха и душите ви! Откраднаха живота и мечтите ви и ви докараха колективно до гробищата! Ама почакайте още съвсем малко - като гръмне АЕЦа с това несертифицирано ядрено гориво, непригодно за ВВЕР-реакторите. Ще светите като ЛЕД-крушки! И се оправяйте после сами и както намерите за добре. Щото същите тези бандити, които ви докараха до гробищата, ще си бият камшика и кой откъде е - по екзотичните острови с окрадените милиони и милиарди! Пари откраднати от всички вас!!! Стойте си там в лайната, робството и мизерията и бъдете щастливи! Роби!

Един арабин го попитали дали вече е научил български и той отговорил: “да, много думи има в гъза”.Ами същото се отнася и за Крум Гъзарков.

Крумчо, мама, да слушкаш, че дядо ще ти изтегли ушите

Онзи ден (понеделник май беше) го видях Зарков по стълбите на подлеза към Президенството. Беше със шина на десния крак, куцаше, охкаше и пъшкаше - вяно е било сериозна травма