Крум Зарков: Имаха ли нужда от нас - имаха, бяхме ли готови да помогнем - бяхме, но не се получи

"Този парламент загуби шансовете си да създаде мнозинство, от което хората имаха по-голяма нужда, в деня, в който другите партии решиха да ни пришият към ГЕРБ и ДПС", заяви депутатът от БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крум Зарков да не е синче на комунистката Ани Заркова.. дето се прай на журналистка

Какво ли да очаквате от чалгаджии, мутри и безказармени трансджендъри

Те от кой да очакват да ги подкрепи освен от интересчийте, защитаващи позабегнали или укрили се олигарси?

Правилно никога повече червените кхмери на власт.

Двуполовия Крумчо пак се изказа неподготвен.

Това е все едно камъкът да предлага услуги за шията на удавници. Само че винаги им се получава наопаки. Затова докато не направят предизборно обещание, че в рамките на година след завземането на властта ще разсипят държавата тотално, барем се получи точно обратното, до тогава няма да гласувам за тях.

от комунисти никога никой не е имал нужда, винаги са навлеци.

държиш се сякаш със собствените си ръце си душил лагерниците в Белене. Какво, казваш, че не си бил ти, а дядо ти ги е хващал за гърлата. Ами, сега е твой ред за радост на баща ти !

Споко бе млади социалисте, то и на Ленин не се получи и той беше готов да помогне, ама на - след 70 години се оказа, че не се получи нищо.

Предлагам да няма професия политик като тоя Зарков,Станишев,Корнелия три мандата максимум.Те друго не са работили.

Ако ограничат мандатите в НС до 2 , има шанс да се получи раздвижване. Човек, който не е живял без привилегии, не може да направи добри закони.

А когато трябваше за Гешев да се гласува как така изведнъж вкупом се надпреварвахте с ГРОБ и ДуПиСе да сте с тях? Смърдите отвсякъде, ама винаги ви е сладко да сте в управлението май! Нищо, че вашите комунистически селяндури дядовци съсипаха една цветуща държава, предадоха я в ръцете на СССР и избиха и изгониха интелигенцията, окрадохте земите и имотите на хората! А заради Георги Димитров за малко даже да станем част от Югославия.... И сега, що ни управлявали прости хора като Баце! Сетете се сами!

"За по-възрастните избиратели той уточни, че не бива да се подценяват. Допълни, че работата с машините е изключителна лесна, текат и информационни кампании" Нима? Ама преди изборите заявихте че трябва да има и хартиени бюлетини именно за по-възрастните избиратели, тъй като щяло да им бъде трудно с машините!? Иначе гласуването щеше да бъде изцяло с машините, както искахте да бъде преди тов! Добре че сме на 112 място по свобода на журналистиката иначе някой журналист щеше да се сети да спомене това. "Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" е на мнение, че на следващите парламентарни избори партията ще се представи по-добре" Чудно как си го въобразяват това след като очакваха че мандата ще им се предостави пък не само не бяха подготвени за свой кабинет, но и се нуждаеха от близо седмица да проверят дали това ще е възможно преди да върнат мандата!?! С това темпо на работа и с реакции на стар човек най-добре да се пенсионират всички от партията.

Не те, а НИЕ НЯМАМЕ НУЖДА НИКОГА ОТ ВАС. Джендемосвайте се където ви стиска и не се мотайте в краката на НАРОДА. Той, НАРОДА и на следващите избори ще ви прати там, където ви е мястото. В небитието.

Бойко или Нинова - кой предпочитате вие? + за Бойко - за Нинова Не съм робот

На български език се казва "Кого предпочитате?"

Сгрешената лексика и правопис не прави един език различен от друг,особено щом смисълът се запазва. ....а това постоянно да контролираш написаното от друг и да правиш забележки за грешки....е за раздел психология:)

..на изборите ще имаме следното разпределение: 1. ДБ 18 % 2. ГЕРБ 16,5 % 3. ДПС 14,5 % 4. ИТН 14 %. 5. БСП 12 % 6. Патриотите в някаква обединена формация 5 % 7. Мутрите 4 % 8. БНО 4 % И ще имаме трети избори. И четвърти...

Да не си програмиста на машините,че знаеш процентите от резултатите на бъдещите избори?

Защо след два месеца? Още сега ще ти дам да ми изядеш говната! Алексей Петров

Да не си пил белина?

Стига сте ме питали, бе! Ми, използвам лигнина на майка си да си го слагам на устата, защото сме го закъсали финансово. Тя пък след душ слага лайняните ми гащи на главата си, за да си подсушава косата. Ми още малко, докато яхнем метлата на Корнелия и препуснем към небитието. До скорошна раздяла.

ЩО БЯГАТЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ БЕ ЗАРКОВ......ПАК ЛИ СЕ ОПРАВДАВАТЕ С....БОРИСОВ

Вашта партия гласува за Гешев! Вашта партия не подкрепи Радев! Вашта партия не се регистрира с Герб и ДПС! Вашта партия не иска електронно гласуване и гласуване по пощата! Та за каква подкрепа говориш????

държиш се сякаш със собствените си ръце си душил лагерниците в Белене. Какво, казваш, че не си бил ти, а дядо ти ги е хващал за гърлата. Ами, сега е твой ред за радост на баща ти !

Заради такива като Зарков хората загърбиха БСП. На следващите избори ще се борите с Мая за 4те %

,,Не ми стана “ се казва в такива случаи.

Машинното гласуване, щом не е напълно автоматизирано, си е едно пилеене на пари и време. А ИС нито иска, нито може да направи софтуера. Все някой им е крив - хакери, хибридни атаки, ... Ами защитата е също част от решението, но е най-лесно да си клатиш краката, после да си отвориш устата и да се оправдаеш.

Шъ ви гълтам семето на сите “машинисти”

БСП=ДПС=Герб

"Това прасе пък никой не го иска" Зарков, имайте малко достойнство. Готови сте да клекнете на чалгарите за кокалче. И плачете, че не ви дават. Като застаряли проститутки

Стига сте ме питали, бе! Ми, използвам лигнина на майка си да си го слагам на устата, защото сме го закъсали финансово. Тя пък след душ слага лайняните ми гащи на главата си, за да си подсушава косата. Ми още малко, докато яхнем метлата на Корнелия и препуснем към небитието. До скорошна раздяла.

Никоя партия не е по-голям представител на Статуквото от БСП. Да не се правят на нещо по-различно

Крумчо, крумчо, вкупом станахте ненужни. Още те сте го разбрали, на ще ви влезе накрая в бетоновите глави.

Тези дебили както чертаят червени линии с кой нямало да се коалират да не стане така, че народът да вземе сопата накрая и да ги изгони всичките! Есента и зимата няма да е толкова радостно тук!

Глупости, още от ден 1 започнахте с въртелите и простотиите - заради вас не се състави правителство, защото ви лъснаха задниците, че ще си гласувате с Герб и ДПС.

АМИ ВИЕ ЩО НЕ НАПРАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО БЕ ЗАРКОВ....НАЛИ ОТ 12 ГОДИНИ ВСЕ СЕ НАПИНЯТЕ ЗА ВЛАСТТА......СЕГА СЕ КРИЕТЕ КАТО ЧЕРВЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ МИШОЦИ

В марксистко-ленинската философия пише,че критерий за истината е практиката. Имали нужда вас, но Не. Значи са нямали нужда. Зарков, думи думи думи.

Никой не е имал нужда от вас и си пролича на изборите.

Подкрепям. В този ред на мисли, пропусната е изключително важна точка от програмата на НС за днес! Трябва да се гласува отдавна назрялата поправка в някои знакови народни поговорки, както и различни библейски изрази. Усещането за обществената нетърпимост в тази посока е категорично. Другари народни представители, предлагаме да се гласуват с пълно единодушие следните нови текстове: 1/ Бързото женско куче /правилното политкоректно название!/ планина повдига. 2/ Крушата пада далеч от корена си. 3/ По плодовете им няма да ги познаете. /Пример: Крушата ражда ябълки, ябълката ражда круши, и т.н., И.Т.Н./.

Може едната поговорка да бъде перефразирана на :БЪРЗАТА КУЧКА ПЛАНИНА ПОВДИГА.