Крум Зарков: България ще е унизена, каквото и решение да вземе за руския ултиматум

От доста време цари объркване за отношенията между БСП и ПП, заяви депутатът от БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кацамунски!

Ще бъде унизена,ако не ги изгони.Не може все да прекланяме глава и никой да не ни уважава.Гонете ги,да видим кой ще обслужва руските граждани.

Дядото на днешния народен представител и зам.-председател на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков, Леонид Кацамунски, който след години ще оглави Главно следствено управление, е засечен в стряскащи алкохолни изцепки през 70-те години на миналия век. Апропо, Кацамунски не е дядо по кръв на Зарков. Майката на Крум, Анна Заркова, е доведена дъщеря на Леонид Кацамунски от втората му съпруга - Екатерина Касабова, зъболекарка от Велинград, която впоследствие става служителка на МВР в санаториума в Банкя. Но това е друга история. Нека се насладим на питейните умения на другаря Леонид Кацамунски. Лично кадрово дело (ЛКД) на Леонид Атанасов Кацамунски, л.9-11). Провеждали са чести надпивания, в резултат на които се стигнало до ясното разбиране, че най-много носи на пиене подполковник Кацамунски Капитан Папалезов попивал от уменията на опитния пияч, но слабо звено в тази група останал майор Цекулов, който като се напиел и започвал да буйства. Подполковник Кацамунски демонстрирал трикове, които били запазена негова марка. Като например, демонстрирал, че може да пие от две чаши едновременно, с което събирал очите на свидетелите, чинно описващи тези му таланти в доносите си. При изпращането на групата за Киев като служебен отговорник е бил утвърден полковник Грозев, началник-отдел „Криминален“ при ОУ на МВР-Смолян. Когато веднъж полковник Грозев направил бележка на Леонид Кацамунски, че много се пие до късно в стаята му, подполковникът го напсувал. Друга вечер подполковник Кацамунски е засечен солидно почерпен в школата, повръщал, а на сутринта бил със синьо петно около окото, което колегите му разчели като знак, че е от удар – сбиване с някого. Той обаче се опитал да се измъкне с инфантилното обяснение, че вината е на гардероба – ударила го една от вратите му. Както пише в справката „това обяснение не се приема от колегите му за правдоподобно.“...

Ruska podloga!

Американски лизач на задни части!

На тая комуняга,явно очилата му пречат да мисли.Няма как България да бъде УНИЗЕНА ако си държи на думата,тъй като тя е суверенна Държава и е в правото си да взима решения които са в интерес на самата държава.Трябва да има реципрочноств броя на дипломатите между две страни,без значение кои,както и не може да се допусне чужди граждани да шпионстват на територията на Р.България.

Gugnelid

Мики, защо не си написа и фамилията "Маус"? Защото мозъкът ти е що-годе толкова, поне откъм ефективност. "Реципрочност"... чул Мики Маус думата и му харесала, започнал да я дъвче и споделя постоянно. Колко български интерес и жители или посетители има в Русия и колко руски имота и човека има в България? Отстоявал си бил интереса - и интересът ти е да си в дипломатически конфликт с един от петте постоянни члена на ООН? Браво, друже, страхотно! Даже по време на ВСВ Германия и Русия/СССР не са късали дипломатически отношения, нито САЩ и СССР по време на Студената война. Така че ще сме унижени и то яко, но от простия момък Кирил Петков друго надали трябва да се очаква!

България отдавна е унизена безлична и смешна територия населена предимно с малоумници крадци и измекяри

Тогава М,какво чакаш-взимай си ПАРЦАЛИТЕ и се премести в Москва.България е за българите-родолюбци,а не за българските предатели.

Gugnelid

Точно родолюбците следва да видят, че държавата ни е помия. Махай розовите очилца и гледай с бистър поглед.

Мухльо, това че са разкрили 70 агента за кого е унижение?

Gugnelid

Детската учителка на децата на дипломатите е шпионин? Шофьорът е шпионин? Готвачът е шпионин? Баф мааму :)

Да,какво пречи да са шпиони-не са особен обект на наблюдение.

И този червен изрод, плод на секс между комуняги е савецки българин, за съжаление савецките не са българи, а обикновени селски изроди, станали хора след 9 септември като деудо му кацамул

Време е българина да се осъзнае - руския империализъм винаги е искал едно: Велика Русия- а на нас гледат като васална територия, благодарение на глупости ни!

Прави впечатление че дори Копейкин този път не защити руските дипломати.Явно много са сгазили лука.

Летели с балон американец, руснак и българин. По едно време балонът почнал да пада и решили всеки да изхвърли най-любимото си. Американецът изхвърлил парите си. Руснакът - водката. Българинът изхвърлил руснака.

Една страна трудно може да бъде унизена повече от това да бъде подритвана от кого ли не в Република Северна Македония, да търпи посланика на Украйна да се държи като гаулайтер, да търпи ултиматуми от външния министър на Украйна, предявени в сградата на Народното събрание. Какво по-голямо унижение за една страна от това нейният министър-председател да бъде използван като куриер на френската посланичка, разнасящ писмата и, адресирани до Народното събрание.

Да ни е честит дизелът по осем лева за литър (когато го намерим).

Ми ще ходиш до Лидъло с колело бе,

Е то и в Америка да не мислиш, че е стотинки.

Война обявете на Русия медал ще ви дадат!

Не ти се унижаваш сам себе си

Енизинш са червени не боклуци.

Обирайте си крушите и право в москва ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ЧЕРВЕНА И РУСОФИЛСКА!

за ПП отново дори само заради тази стъпка.. Може и да прави някои неща нескопосано, но Петков определено наруши кефа и на рушняците и на нашето статукво. Така че има моята подкрепа!

И моята

,смешник руски,унизени сте вие за пореден път,бг партия а голяма любов към чужда държава,комсомолците ви измряха,сега имате само промитите мозъци от руската пропаганда дето още вярвват че Расия чисти фашисти там.Пътя на България е само един и той е с най-големите Нато и Европейския съюз,а не с Беларус и Расия,и не забравяйте,като толкива обичате расия,отидете да се изкефите на живота там,тук сте паразити само

България трябва да си отстоява интересите. Няма унижение в това да не позволяваш да ти се месят външни сили. А Москва прави това от десетилетия. Време е да спре! Да късат диломатически отношения. Като спрат да шпионират и да клатят нашата лодка ще си отворят посолството пак!

Круме, никакво унижение няма, а освобождение от руското робство. Топ на събитията ще бъде да си тръгне и Митрофанова, а посолството да бъде затворено за дъълги години!

Не България а бсп ще е унизена крумчо и на никой не му дреме за това ! Иначе България реши , вън рашкая сволоч !

lu4ka

България на Шрьодингер. :(

Интересно ми е тези, които искат да ни превърнат във "втора Украйна", дали си дават сметка какво може да стане с Родината ни, само за да можем да угодим на колониалните си господари?

Теб ще те превърнат в украса на клон рашистче !

Роби като теб не ни трябват, като искаш да угаждаш на рашистите или те е страх от тях си търси друга държава!

Не се бой- България=НАТО. Путин бяха ще се замисли преди да започне да се бъзика с НАТО.

Много РУСКА ПРОПАГАНДА четеш.Освен това НЕ СЕ ПЛАШИ,МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМЕСТИШ В НЯКОЙ КОЛХОЗ В РУСИЯ и да избягаш от бомбите.То и без това образованите руснаци се махат от Русия и на Путин му трябват роби,които да цуца.

Когато взривяваха военни заводи руските диверсанти, ти къде беше бе кретен? Кое ше го правиш бавно и дипломатично, а тъпако? Ние нещо взривили ли сме на територията на руската кочина. Тея трябва ясно да разберат с че не се търпят повече. А този дървен философ и партийтиката му, на следващите избори може и да ги няма в парламента.

Браво! Готин коментар - напълно си прав!!!

Ти е чувстваш унизен другарю...ма то е отдавна явно....не говори за другите Българи. За народа това е Празник, нещо което трябваше да се направи отдавна!!! България е Горда, наведени сюа само шепа хора!!! България е ЕС и НАТО!!!

България е гордо наведена към нас.

Единствените унизени ще са руските фашаги. Нали вече са си приготвили багажа.

Потърсете информация, дали Русия е валиден член на ООН и всички негови структури. За да танеш член се подава заявление, което се разглежда и одобрява. Такъв член беше СССР. След разпада, русия просто седна на това място. Русия като държава, субект в международното правоНЕ Е ПОДАВАЛА такова заявление. Русия незаконно участва в тези органи. Това е.

Въпросът е защо всички мълчаха досега? Толкова законово неграмотни?

Гони всички кагебейци от българия КЕВР определя цени за за входа и изхода на Лукойл според продажните цени - руски пертол - 75$, не руски - 105$. Крайна цена на изхода - 1000 лв за тон. Каки са тия своеволия. Литаско купува руски петрол по документи от русия на 75$ и го продава по документи на Лукойл пак по документи на 110$. После купува горивото на 1000 лв и го преодава на 1700 лв. Така с всеки лев за бензин, благодарение на КГБ и българските лизачи на КГБ задници, като Зарков, Нинова, Р.Овч, Доган и други, ние даряваме 50 стотинки на Путин за да мята ракети по молове.

За какво по-голямо унижение говорите от това да ви спрат газа, да ви нарекат враждебна страна затова, че защитавате демократични ценности. Май ви врътват крачето с мега конвертируемата рубла. Който реве за Русия да ходи в руската Украйна и да се бие за руснаците.

ходи да изпращаш тьотята си, че посолството в 12 затваря.

Към модератора: Защо маркирате избирателно? Когато подкрепяме Зарков и поддържащите го, автоматично пишете + и на опонентите? Явно колко сте "обективни, честни, безпристрастни" ! Позор!

Български патриот и български патриотичен консервативен политик е явно човек, който първо се вълнува и грижи за руските интереси и чак след това, ако може и има мегдан - за българските.

Че,България е унизена още с появата на вас превратаджиите,начело с юмрука.Вие сте срам и позор.

Какво го лансирате червения кретен.

Русия вече е късала отношения с България, плашила ни е с война. Издържали сме 01.07.2022 Русия вече е късала дипломатически отношения с България. Не са верни твърденията на посланик Елеонора Митрофанова, че ситуацията с изгонването на 70 руски дипломати е безпрецедентна в историята на отношенията между двете страни. Не е. След Съединението, най-величавия български акт в новата ни история, Русия се обявява против решението на българите. На 6 ноември 1886 ген. Каулбарс скъсва дипломатическите отношения на Русия с България, използвайки като претекст инцидент със служител на руското консулство в Пловдив. Само шест дни след обявяването на обединението между Княжество България и Източна Румелия, руският император Александър Трети пише следното до началника на Руския генерален щаб генерал Обручев: „Не одобрявам действията на българите. Те нас не ни послушаха, действаха тихомълком, съвети не искаха, нека сега сами да си сърбат попарата, която забъркаха. Стига сме се правили на интересни в ущърб на истинските интереси на Русия! Славяните сега са длъжни да служат на Русия, а не ние на тях!“. Александър III се обръща към Високата порта в Турция с молба да нападне България. Османската империя обаче отказва. Тогава Русия оказва натиск върху Сърбия да започне военни действия срещу София. И сръбската армия нахлува в България. Българо-сръбският и българо-турският конфликт са уредени в началото на 1886 с Букурещкия договор и Топханенския акт, но през август същата година кризата избухва наново. Тогава в страната е извършен русофилски преврат, организиран от руски военни и дипломати, последван от абдикация на княз Александър Батенберг и агресивни опити на Русия да сложи негов наследник. Това взривява българо-руските отношения, а в страната избухват размирици, отново организирани от Русия. Петербург пренасочва трайно усилията си към Сърбия като подкрепя аспирациите ѝ към Македония дълго след възстановяването на българо-руските отношения през 1896 г. Да не забравяме също, че през октомври 1886 г. Русия изпраща два бойни кораба във Варненския залив и е готова за военна агресия. Едновременно с тази демонстрация избухват антиправителствени вълнения в различни български градове, подбуждани от руските тайни служби и дипломация. Тогава правителството в София приема план за мобилизация на Българската войска и обявяване на готовност за водене на бойни действия срещу агресора Русия, ако се наложи. Видинският гарнизон е определен като последен и най-важен рубеж, където българите да дадат отпор на руските войски. Трябва да знаем и помним тези неща. Премиерът в оставка Кирил Петков заяви, че руските служби са участвали в действия, насочени срещу управлението и националната сигурност на България. Посланик Митрофанова е ядосана и настоява да се предоставят на Москва доказателства за всичките 70 дипломати, посочени за изгонване. Нито Митрофанова, нито Русия като държава имат право да изискват такава информация. В правилата за международните отношения няма такова изискване. Няма! И днес, както в онези години, крайни русофили и партии атакуват по всички начини властта. По същество напускането на кабинета от партията на Слави Трифонов е създаване на условия за случилото се сваляне на правителството. Дали към тези събития и последващото взаимодействие между ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“ има съучастие на руските тайни служби – засега имаме само уверение от Кирил Петков и шефът на ДАНС. Подробности няма, но в следващите дни такива ще се появят по различни канали. Ще има и тежки нападки срещу изгонването на руските дипломати от кръгове и среди в България, свързани и зависими с режима в Кремъл и неговите служби. Само защото България реши да скъса с тежките зависимости от Русия, най-вече по линия на енергетиката. Помислете: ако в руското посолство и други структури към него работят около 150 служители за страна с население под 7 млн души, какъв трява да съставът на дипломатическата мисия на Москва в Китай, Индия и др. големи държави? България е член на НАТО и ЕС. Близо 40 на сто от българите подкрепят членството на страната ни в тези организации. 24 на сто от анкетираните гледат към Русия. Това е положението. Атлантическата и цивилизационната ориентация на страната ни е ясна и такава ще остане. Витали Роник

Най-смисления коментар до сега. Винаги когато сме били в лоши отношения с Москва ,България е процъвтявала.

Няма да е унизена а надупчена на САЩ ЕС и НАТО

Коментари от представители на петата путкинска колона не искаме. Вие сте червени продажни сволочи

Ника ти отговаря на акъла ти.

Още една копейка лъсна... какъв диалог с агресори

Може ли БСП тулуп да не застане на страната на Расия, срещу България. Как не ги избихме 89 година, голяма грешка. Като кучета, като Чаушеско. Както направиха в Чили.

.... и 1997 пропуснахме момента да направим същото, уви

Ще дойда с братоците и ще видиш едно унижение, хлебарка такава!

България, както и Украйна, взима решения, което не съответстват на възможностите и, подкокоросвани от Щатите. После ние ще си сърбаме попарата.

България ще е унизена ако се поддаде на шантажите и ултиматумите на билшевиките. Няма руснак и кагебеец,, който да милее за България. Запомнете. Тия милеят само за себе си и мада рашша. Когато и да ги изгоним е късно. С изгонването им България поне веднъж за 140 години ще покаже независимост и суверенитет.

какъв член може да е Русия на Съвета за сигурност на ООН?!? Тази страна, начело с Вагиналния, трябва да оглавява Съвета по НЕСИГУРНОСТ на ООН!

Зарков, макар и да не съм с леви убеждения те смятам за един от най- интелигентните млади политици . Но с констатацията ти за унизеност изобщо не съм съгласна . Да, решението поражда напрежение, но е перфектния исторически повод за откъсване от орбитата на Русия. Ще е трудно, но ще се справим.

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане", ИТН, БСП и президентството се насира.

Тоя хермафродит е гнусен,грозен и тъп. Децата реват като видят това нещо по телевизията. Моля Ви преди 23.00 ч него показвайте.

Когато някой ти поставя ултиматом, трябва просто да го игнорираш - той не разговаря с теб като с равен и те счита за човек или държава втора ръка, човек или държава, която му дължи подчинение. Ти Заре, щом ти харесва можеш да се унижаваш колкото си искаш. За теб не зная, но лично аз ще си скъсам старите шорти от ужас, че нямаме посолство в Москва. " Посолството ни в Москва е така жизнено необходимо на България, както слънцето и въздуха за всяко живо същество" - уверявам те, че ако този цитат е истина на следващия ден след закриването на посолството ни в Москва 7 милиона българи, в това число и ти, ще са мъртви, а България ще изчезне от политическата карта на света.

Абе мушмул! Я не ми обяснявай как сме щели да бъдем унизени. Никакво унижение няма в това да изгониш чуждата агентура. Само дето трябваше да стане преди 30г, а не да чакаме чак до сега. Тя Митрофанова сама ти казва, че имат хора Българисти, които от СССР-ско време са тук. Това ако не ти е КГБ агентурата да следи дали простите Българи следват линията на Коминтерна не знам какво е! Трябваше преди 30г да ги изритаме с шутове! Сега е момента да ги разчистим така и така си отива това правителство поне 1 полезно нещо да свършат. След тях да изгонят и ония Израелските дето пускаха софтуера ПЕГАС и тия от Американското посолство дето ни шпионират заради НАТО и базите! ДЕЙСТВАЙТЕ! Марш на имперските амбиции на всякакви сульовци! Тук е България и единствено Българските интереси имат значение. Ако ще си посланик тук, ще си траеш като мижитурка и само ако те привикат да те нахокат във Външно имаш право да се изказваш и то само като те питат! През останалото време да си траят! Аз Чилийския посланик не съм го чул да шушне! Такива да стават всичките другите!

Реципрочното намаляване на дипломатическия състав може да се направи "в диалог, спокойно, а не с тази демонстрация", смята Зарков Не става дума за реципрочната намаляване, а за дейности свързани с вреди за националната сигурност. Тоя и той русофил... жалка работа, мислех, че тоя има капацитет да изправи БСП на крака...

Значи България не беше унизена когато същата тая митрофанова си позволи да нарежда какво трябва да прави България. България не беше унизена когато Медведев си позволи да обижда публично всички българи. България не беше унизена когато лавров си позволи да заплашва цяла България с ядрени ракети. Но, когато България реши да отвърне на обидите-това видите ли било унижение за България. Хайде да го питам господина както и всичките руски продажници в България-ако американския посланик си беше позволил да обижда българите това щеше ли да бъде също толкова приемливо за тях? Или обидите и заплахите са позволени само и единствено на Русия????