Крум Зарков: Адресът на Европрокуратурата у нас ще бъде в София на ул. "Раковски" 134

Тя е празна в момента и няма да има някой, който да бъде изгонен, заяви служебният министър на правосъдието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не е на Позитано ?

А, ще има, ще има. Гъзарков, ти ще бъдеш първия изгонен, ама така, със здрави шутове и с яки обувки-кубинки зашутени в червения ти гъз!

НИЕ ЗНАЕМ АДРЕСА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НА ПРЕЗИДЕНТА, НА ПОСЕТКОВЦИТЕ ОТ НС, МНОГО АДРЕСИ ЗНАЕМ !

Ето поредното престъпление, което Гешев не разследва, т.е. достойно е за тази европейска прокуратура, но дано да не е като европейската комисия: Японско разследване уличи българска болница в участие в международна схема за незаконни трансплантации 17 Август 2022 Японско разследване уличи българска болница в участие в международна схема за незаконни трансплантации Японска неправителствена организация е била посредник в схема за незаконни трансплантации от живи донори, в която участник се оказва и българска болница. Това сочи разследване на японската медия The Yomiuri Shimbun. Според данните на японското издание организацията си сътрудничила с турски гражданин - 58-годишен мъж, представящ се за лекар, арестуван от украинските власти през 2017 г. по подозрение за участие в трафик на органи, като му осигурявала пациенти.През април година по-рано на двама японци били трансплантирани бъбреци в лечебно заведение в България, като операцията била организирана от същия турски гражданин. В България през юни 2021 година целият съвет на директорите на болница "Лозенец" беше освободен от тогавашния служебен министър на здравеопазването Стойчо Кацаров, който съобщи на брифинг, че има сигнали за схеми с фалшиви документи за трансплантации. "В периода 2019/21 - до 27 април 2021 година, в болница "Лозенец" са извършени 14 трансплантации от живи донори на бъбрек. Всички донори са млади хора от Украйна и Молдова - Валентин, Артьом, Руслан и прочие. Донорите са племенници от Молдова или Украйна, а реципиентите са чичовци или лели от Израел, Япония, Йордания, Оман. Има всички основания да се смята, че тези хора не са роднини помежду си. Законът не позволява донорство освен ако няма пряка родствена връзка между донора и реципиента. Агенция "Медицински надзор" има процедура за проверка, когато има съмнение, че хората не са родни, тъй като това е криминално престъпление. Тя е извършвала проверки и е получавала информация от съответните държави - държавите на реципиентите - Израел, че това са фалшиви самоличности. Тези документи са постъпили в Министерството на здравеопазването, но не е последвала никаква реакция", обясни тогава служебният здравен министър.

Вярно ли е че се продава тихомълком посолството ни в Узбекистан ? https://www.olx.uz/d/obyavlenie/rakatboshi-posolstvo-bolgarii-91shkola-dom-5-8-sot-6-komn-ID1zJTV.html или се дава под наем ? https://www.olx.uz/d/obyavlenie/arenda-bolshoy-evrodom-8-spalen-rakatboshi-tepa-mahalya-pos-bolgarii-ID2xc8i.html

Отново се превръща в любим адрес - адресът на надеждата, за милиони българи

….

Зарков, подлого долна. Не си по различен от редник Надка. Същия изкуфелник продажен си. Да ва в тъпанарите олигофренясали. Боклук.

Европрокуратурата, според българската конституция е незаконна в България. Ясно е написано в нея кой има разследващи функции в страната. Що бе олигофрени постоянно я тъпчете конституцията не разбирам. Ваша мама долна помиярска.

А ГЕРБ,кога ще започнат да плащат за тяхната централа или да я напуснат.

Парламентарно-представените партии не плащат наем за предоставените им помещения по закон. Плащат консумативи, поддръжка, режиини но не и наем.

Изчегъртайте всичко останало от Седарстките крадци и унищожители на България. Бойко българоубиец да си ги води у зайчарника у Банки

Като е българоубиец,ти що си жив и мърдаш?

Зарков е един от младите и отлично образовани политици. Със собствено мнение и позиции. Жалко,че е от БСП.

Крум Зарков Друдрункьов

удохотворена физиономия на олигофрен , какъв другар само , милия на мамка му де :)))

Защо не на Позитано 20?

няма евро-...! отбележете си го с молив за вежди! Природата с нас Бог с нас

А новият офис на Киро и Кокоро ще се ситуира при бай ви ставри, да му изнасят лекции по микроикономика. Ще бъдат зведите на пилона, извинете, на чака-рака дансинга. За неграмотния пингвин Лена не може, за нея има резервация в Сливен. Приятен ден.

... бай ви Ставри, еври найт.

Тази измъчена идея за отделна сграда на европейските ни прокурори не ме интересува от гледна точка на прокурорите. Все ми е едно къде ще бъде разположен някой от тях, да се оправят. Всъщност, обаче, сградата е свързана с погроми - все нещо не може да оживее там. И преди всичко - българското териториално устройство и градоустройство. Сега само експертите си спомнят, че преди 35 години там бе Комплексният научноизследователски и проектантски институт за териториално устройство, градоустройство и архитектура. Нещо, което бе унищожено от алчните да откъснат парчета от държавата, кой каквото хване. Огледайте се - България се свръхцентрализира, дълекопътищата профучават покрай и върху културни свидетелства с неоценима стойност, пътищата се рушат, села и градове пустеят. Връзките със съседите деградират, релсите отиват за старо желязо, за да дадат простор а гумите, Черноморието е нова Китайска стена. На всичко това посоченият институт слагаше спирачки и даваше решения. И да, наистина допускаше грешки като облекчаваше водните подаръци на България към Гърция, допускането на т.нар. съветска наука до държавни тайни, неумелата, често вредна, кадрова политика на партийните „ячейки“. Тъкмо авторите на тази вредна политика унищожиха териториалното устройство и градоустройство, което вече бе подготвено да се развива в новата пазарна ситуация, като настояваше за оценка на всичките си действия и създаде норми за проектиране, които държаха сметка за неща като оценка, икономически подход, поземлена рента и под. Все неща, които така се разбутаха, че не европейски прокурори да се опитат да накажат извършителите а погрома, ами и космически сили да се намесят, не знам кое човешко съзидание ще може да да сложи в ред многострадалната българска територия.

Зарков, кажи истината за катастрофата с президента?! Рашков да каже с колко алкохол е бил катъра Рашидов,че чак щял да се връща в политиката! Защо аз нямам подаръци картини от грозната маймуна, а Джан ,Джан дамаджан има?

Поредното мамино синче, гАленик на партията-майка...по-противен и от Кристиян Вагинин даже...К'ъвто лидера, такива и кадрите...

Поздрави от внука на генерал Коцомански

Така де, тя си е окабелена и обръмбарена от време оно

Малоумник, в президентството ги настанете, ще си затворим спецпрокуратурата да настаним тая повлекана Кьовеши!? В коя друга европейска държава има офиси, представители, на европрокуратурата бе бунак? Отговорът е: в никоя!

https://www.eppo.europa.eu/en/members В 22 държави има офиси.

Имат, друг път, пощенска кутия или една стая, не претенции за самостоятелна сграда!

Крумчо , радва ли се майка ти , че си Министър ?

Значи като кажат Европрокуратура, вече автоматично се сещам за СДС-Герб...:-))

та и от сградата с лъвчето са се разкарали

Браво Круме От СДС даже и сградата не остана

Ченгета, сьр!